Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frimpong gaat direct na eindsignaal naar Memphis Depay met prangende vraag: ‘Mem!?’

Laatste update:

Jeremie Frimpong beleefde na zijn topwedstrijd tegen Canada maandag ook een sterke invalbeurt tegen IJsland. De vleugelspeler vormde met zijn snelheid opnieuw een grote dreiging voor de tegenstander en leverde in de slotfase opnieuw een assist op Memphis Depay. Tot grote verbazing van Frimpong werd het doelpunt echter afgekeurd.

Frimpong wist na afloop van de wedstrijd nog altijd niet waarom het doelpunt geen stand hield en zocht Memphis kort na het eindsignaal op. "Mem! What happened?", vraagt Frimpong hoorbaar op televisie.

"Wat zei die?", vraagt Frimpong aan Memphis, die waarschijnlijk zal hebben uitgelegd dat Joey Veerman bestraft werd voor een handsbal in aanloop naar het doelpunt.

Frimpong vindt het duidelijk een onzinnige beslissing van de arbitrage, zo laat hij Memphis lachend weten, waarna een innige omhelzing volgt. De twee Oranje-internationals met Ghanese roots kunnen het duidelijk goed vinden met elkaar.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Frimpong lijkt me echt een gouden gast, straalt echt plezier uit. Sowieso lijkt deze groep het goed met elkaar te kunnen vinden.

10 juni 2024 om 23:52

Echt een top gozer idd! En daar bovenop ook een van de gevaarlijkste!

11 juni 2024 om 00:16

Je zag het ook bij Leverkusen, al helemaal met kampioenschap. Het plezier, de interactie met de medespelers maar ook met de supporters. Heerlijke gast

11 juni 2024 om 00:27

Heel flauw maar omgekeerd trek ik Xavi hierdoor heel slecht. Straalt echt veel negativisme uit. Soort anti-Ronaldinho.

11 juni 2024 om 07:57

Heeft Xavi je een keer in de supermarkt afgesneden MT87 of vanwaar die afgunst? Beetje positivisme voor het EK kan geen kwaad, je komt over als een soort anti-Andre van Duin.

11 juni 2024 om 08:02

Heeft Xavi je vriendin afgepakt ofzo? Dit is al de zoveelste comment hahaha en dit artikel gaat niet eens over hem

11 juni 2024 om 09:03

Wat is jouw probleem zeg? Hahah maakt niet uit waar een artikel over gaat voor jou, het is alleen maar Xavi aanvallen. Inderdaad heel flauw. En straks juichen als hij de goals maakt, toch?

11 juni 2024 om 11:37

Anti Ronaldinho? Ronaldinho straalde één en al plezier uit tijdens het voetballen? Of bedoel je juist dat Xavi het tegenovergestelde is van Ronaldinho?

11 juni 2024 om 15:57

Hahaha, anti-Andre van Duin. Oef. Dat brengt Xavi dus in mij naar boven. Afgunst is het niet, ik erger me gewoon kapot aan zijn negatieve houding. Hij is een soort Buzz Killington voor mij.

11 juni 2024 om 16:01

@ logix en @bobbaa , twee hele artikelen. Waar hebben jullie het over. Als je Frimpong overal met een lach ziet dan is het tegenovergestelde ook relevant. En ik mag mij ergeren aan Simons houding. Je kunt moeilijk beweren dat hij enige positiviteit uitstraalt.

11 juni 2024 om 02:06

Op alle filmpjes die je voorbij ziet komen lijkt de sfeer er inderdaad goed in te zitten. Dat is in ieder geval een mooie basis.

Ik wist niet dat Frimpong Fries sprak. Toch knap dat hij naast Nederlands ook Fries aan het leren is!

10 juni 2024 om 23:57

Hahaha moest er ook al om lachen. Ziet hij depay nu al als zijn moeder.

Frimpong is echt een koning, dat is een topgozer zeg. Wel heerlijk als je spelers hebt die het humeurtje ook opkleuren. Bij Duitsland doet een Muller dat ook bijvoorbeeld. Grapjes maken mensen blij maken. Top! En dan kan hij nog ook weergaloos goed voetballen.

Hebben Depay en Frimpong Ghanese roots? Interessant, kan iemand me daar meer over vertellen? Dit hoor en lees ik nooit ergens.

11 juni 2024 om 00:15

Nou dan heb je denk ik onder een steen geleefd 😜

11 juni 2024 om 01:21

Jij ook denk ik als je het sarcasme van Nicky niet doorhebt.

11 juni 2024 om 06:36

Nou dat komt omdat de voorouders uit Ghana komen

Vrolijk kereltje die Frimpong. We hebben wel de ultieme bank om een wedstrijd mee open te breken. Als verdediger zou ik niet blij zijn als een fitte Frimpong of Malen tegenover me komt staan. En dan ook nog die dolle stier Weghorst in je nek.

Dumfries was dreigend hoor, maar als je hem 327 voorzetten tegen een verdediger aan ziet schieten en Frimpong zijn eerst voorzet precies om alle verdedigers in de loop bij Memphis schiet (net als 3 dage terug), tja.

11 juni 2024 om 10:10

Precies hieraan heb ik mij mateloos geïrriteerd. Hoe kan je nu zovaak de bal tegen de verdediger aanschieten in plaats van er voor of achterlangs.. Ondanks de dreiging van Dumfries moet Frimpong toch de 1e keuze zijn lijkt mij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren