Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frenkie de Jong op vakantie in Afrika; Oranje-internationals trouwen

Laatste update:

Voetballers zijn anno 2019 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic geven bijna dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een kijkje in hun privé(leven). Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Geen zonvakantie op witte stranden voorlopig voor Frenkie de Jong: de middenvelder van het Nederlands elftal is met zijn vriendin Mikky Kiemeney op safari in Tanzania, zo blijkt uit foto’s die laatstgenoemde afgelopen weekeinde verspreidde via Instagram (swipe naar rechts!).

Het was tevens het weekend waarin tal van internationale topspelers in het huwelijksbootje stapten. Patrick van Aanholt gaf het jawoord aan zijn partner Linsey, met wie hij reeds twee kinderen heeft.

Dit bericht bekijken op Instagram

Mine forever and always ??

Een bericht gedeeld door P V A (@patrickvanaanholt) op

Ook Daley Blind verbond zich wettelijk aan zijn partner, Candy-Rae Fleur.

Dit bericht bekijken op Instagram

Mr & Mrs Blind ? ???

Een bericht gedeeld door Candy-rae Fleur (@candy.rae.fleur) op

Om de huwelijksfoto's van Sergio Ramos en Pilar Rubio kon je simpelweg niet heen, maar meer topvoetballers trouwden het afgelopen weekend. Zo waren Mesut Özil en Shkodran Mustafi met hun partners aanwezig op de trouwerij van Arsenal-ploeggenoot Sead Kolasinac, terwijl Oranje-international Kevin Strootman een genodigde was op de bruiloft van voormalig AS Roma-teamgenoot Antonio Rüdiger. En als zelfs John Guidetti trouwt, besef je dat het tijd wordt om serieus over je toekomst na te gaan denken.

Dit bericht bekijken op Instagram

Wedding vibes??????

Een bericht gedeeld door Kevin Strootman (@kevinstrootman) op

Ook Alisson Becker beleefde op persoonlijk vlak een heugelijk weekend: de doelman van Liverpool werd voor het eerst vader van een zoon en deed daar op Instagram trots mededeling van (swipe naar rechts!).

Vorige week zagen we al hoe Kylian Mbappé zijn vakantie doorbrengt in de Verenigde Staten. De Franse superster was in de Oracle Arena in Oakland getuige van de NBA-triomf van Toronto Raptors en Mbappé heeft er inmiddels ook een ontmoeting opzitten met LeBron James, zonder twijfel één van de grootste basketballers aller tijden.

Dit bericht bekijken op Instagram

US AGAIN ????... @kingjames

Een bericht gedeeld door Kylian Mbappé (@k.mbappe) op

Net als Mbappé zijn ook Tottenham Hotspur-middenvelder Dele Alli en Manchester City-ster Bernardo Silva uitgewaaid naar de Verenigde Staten.

Dit bericht bekijken op Instagram

??

Een bericht gedeeld door Dele (@dele) op

Voormalig Ajacied Maximilian Wöber vermaakt zich met vrienden in Italië, terwijl Timothy Fosu-Mensah de Ocean Beach Club in Ibiza heeft uitgekozen om de zomerstop door te brengen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Summer 2k19 #italy???? #crewlife

Een bericht gedeeld door Max Wöber (@maxwober) op

Dit bericht bekijken op Instagram

??????

Een bericht gedeeld door Timothy Fosu-mensah (@tfosumensah) op

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren