Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frankrijk voert verwachte wijziging door in EK-kraker tegen Duitsland

Laatste update:

De opstellingen van Frankrijk en Duitsland voor de onderlinge EK-wedstrijd van dinsdagavond zijn bekend. In vergelijking met de laatste oefenwedstrijd, vorige week dinsdag tegen Bulgarije (3-0), voert bondscoach Didier Deschamps van Frankrijk één wijziging door. Duitsland speelt met dezelfde elf namen als vorige week maandag tegen Letland (7-1). De wedstrijd tussen Frankrijk en Duitsland begint om 21.00 uur in de Allianz Arena in München.

De wijziging in het elftal van Frankrijk betreft de basisplaats van Adrien Rabiot. De middenvelder ontbrak vorige week vanwege lichte fysieke klachten tegen Bulgarije, maar neemt nu de positie van Corentin Tolisso in. Bondscoach Joachim Löw vindt het na de doelpuntrijke overwinning op Letland niet nodig om wijzigingen door te voeren in zijn basisopstelling.

Deschamps kiest in de voorhoede voor Antoine Griezmann, Kylian Mbappé en Karim Benzema. Tegen Bulgarije viel Benzema geblesseerd uit, waarna zijn vervanger Olivier Giroud tweemaal scoren. De knieblessure van Benzema bleek mee te vallen. Giroud zal vanwege zijn sterke invalbeurt gehoopt hebben op een basisplaats, maar moet toch plek maken voor Benzema.

Frankrijk en Duitsland troffen elkaar voor het laatst in 2018. In de poule van de Nations League, die uiteindelijk door Nederland werd gewonnen, pakte Frankrijk vier punten tegen Duitsland: het werd 0-0 in München en 2-1 in Parijs. De nummers twee (Frankrijk) en twaalf (Duitsland) van de FIFA-wereldranglijst zitten ditmaal samen met Hongarije en Portugal in de groep.

Opstelling Frankrijk: Lloris; Pavard, Varane, Kimpembe, Hernández; Kanté, Pogba, Rabiot; Griezmann, Mbappé, Benzema.

Opstelling Duitsland: Neuer; Ginter, Hummels, Rüdiger; Kimmich, Gündogan, Kroos, Gosens; Müller, Havertz, Gnabry

Wat verwacht jij van Frankrijk - Duitsland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan had ik toch eerder Tolliso erin gehouden. Die vind ik persoonlijk een veel betere voetballer dan Rabiot

15 juni 2021 om 21:24

Rabbiot speelt tot nu toe weergaloos.

15 juni 2021 om 22:19

Zeg dat wel wat een beest.

Wellicht twee beste selecties. Deze wordt hopelijk smullen!

Giroud is naar mijn mening de meest overschatte spits die onderschat genoemd wordt. Scoorde maar liefst 0 goals toen Frankrijk het WK won met 0 schoten op doel. Voor Arsenal was hij degelijk, maar geen wereldspits. Voor Chelsea was hij degelijk, maar geen wereld spits. Hij zou een goede spits zijn voor een subtopper in een grote competitie. Ik noem hem geen slechte spits, maar vaak wordt er gedaan alsof hij Zlatan is. Degelijk, niet meer dan dat. Voetballend mag hij Benzema's veters niet strikken.

15 juni 2021 om 20:37

Chelsea is Europees kampioen , dus er is geen betere club in Europa dan Chelsea dus snap je argument niet voor Chelsea wel degelijk. Daarnaast is Giroud op een paar goals na topscoorder van het Franse nationaliteit (hoeveel goals heeft Benzema) . Heeft in de champions League 6 goals gemaakt. Is voormalig Puskas Award Winnaar, is Champions League en Europa League winnaar en heeft nog vele prijzen erbij (ga ik niet noemen want dan wordt dit bericht te lang). Giroud is gewoone een betere optie dan Benzema .

15 juni 2021 om 21:10

Huh, begrijpend lezen? Waarom haal je Chelsea erbij als ''beste ploeg van Europa?'' Omdat Giroud daar bankt is hij automatisch beter dan Benzema? Hoe is dat een arugment tegen Benzema? De consequente topspits van een absolute Europese en Wereld topper dat Real Madrid is met meerdere Cl's achter elkaar waar hij vaste prik in de basis was. Hou toch op joh, zelfs een Puskas Awardje erbij moeten schapen wat slechts een individueel prijsje is voor de mooiste goal. Een mooie goal op je naam hebben maakt je niet beter. Europa League winnaar? Benzema zit iedere jaar in de CL lol. Benzema heeft dit seizoen 23 goals en 9 assists in Laliga, 6 goals in de CL. Vaste spits van Real. Giroud heeft maar liefst 4 goals in de PL en mag de bank lekker warm houden haha. Ook 6 goals in de CL, niet gescoord in de laatste finales. Helemaal niets geleverd in bijv. de halve finales en finales. Heeft hij wel gespeeld in de kwart finales en achtste finales? Kan me Giroud niet eens meer herinneren. Onzichtbaar seizoen gespeeld op de bank. Hou toch op joh. Ja lekker record bij het Franse team, meeste goals gestoord in kwalificatie wedstrijden tegen ploegen zoals San Marino.

15 juni 2021 om 22:03

Bespaar je de moeite om op deze nieuwe troll te reageren

15 juni 2021 om 23:32

"Chelsea is Europees kampioen , dus er is geen betere club in Europa dan Chelsea". Uhhhh, nee. Kan iemand me uitleggen hoe er in de nationale competitie dan liefst 3 ploegen boven Chelsea geëindigd zijn, waarvan 2 vrij dik ook nog. Kom op zeg, iedereen heeft tot op zekere hoogte een beetje een gekleurde bril t.a.v. zijn/haar favoriete club, maar jij begint echt een karikatuur te worden hier op VZ, BlueGroninger. Zelden zo'n subjectieve gebruiker gezien hier, en ik loop inmiddels toch al aardig wat jaartjes mee hier. Benzema is gewoon een betere spits dan Giroud, daar is toch geen twijfel over mogelijk??

15 juni 2021 om 20:47

Benzema moet eerst maar eens bewijzen dat hij met Frankrijk kampioen kan worden net zoals Giroud dat deed. Mag hij daarna praatjes krijgen en denigrerende vergelijkingen met go-kart maken.

15 juni 2021 om 21:11

Giroud werd lekker kampioen met Frankrijk joh met maar liefst 0 goals en 0 schoten op doel. Lachwekkend argument.

Lijkt me echt hilarisch als Frankrijk na alle hype gewoon de poule niet overleefd.

15 juni 2021 om 20:36

Het is de lastigste poule dus denk dat ze alle 3 wel doorstoten als ze veel scoren tegen Hongarije.

Duitsland valt zelden tegen, zelfs als ze het moeilijk hebben. Blijft altijd interessant om naar te kijken. Frankrijk met voorin Mbappe, hopen op wat flitsen van hem.

Niet normaal het surplus aan kwaliteit bij Frankrijk. Nu is het bij Frankrijk wel vaker goed en ligt het vooral eraan of ze echt als team willen strijden. Als ze dat kunnen, vegen ze elk willekeurig land met gemak van het veld.

15 juni 2021 om 21:45

nou de backs en de cvs vind ik alle 4 geen wereldtop. Ook Griezman (niet meer) Ilorris en Rabiot schaar ik niet tot de wereldtop. De rest wel natuurlijk. Nederland heeft net F de Jong maar 1 wereldtopper maar wel aanvallend betere backs en een solide verdediging. Italie heeft met Donnaruma Chiellini Bonuci florenzi insigne Bareli Inmobille al meer wereldtoppers dan frankrijk.

15 juni 2021 om 23:39

Huh, als je spelers als Bonucci, Florenzi, Bareli, etc. tot de wereldtop rekent dan kun je er bij Frankrijk ook nog wel enkelen aan je lijstje toevoegen. Eigenlijk vind ik alleen Donnarumma en Chielinni wereldtop op hun posities van dat lijstje wat jij noemt, zou zelf nog eerder Spinazzola noemen, die vind ik echt top ook als linker wingback. Maar als je al die namen noemt kan je evengoed Pavard, Griezmann en Kimpembe noemen. Bij Nederland kun je dan De Vrij, De Ligt, Wijnaldum en Memphis ook net zo makkelijk tot wereldtop bombarderen, die zijn echt niet minder dan jongens als Florenzi, Bonucci of Insigne.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren