Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fortuna Sittard licht optie in contract en neemt vaste kracht definitief over

Laatste update:

Fortuna Sittard neemt Ivor Pandur definitief over van Hellas Verona. Dat laat de Limburgse club vrijdag weten via de officiële kanalen. De 23-jarige Kroaat werd afgelopen zomer op huurbasis overgenomen van de club uit Italië, en Fortuna had daarbij de optie om Pandur na dit seizoen definitief over te nemen. Die optie wordt gelicht: Pandur tekent tot medio 2027.

Zelf laat Pandur op de clubwebsite van de nummer twaalf van de Eredivisie weten blij te zijn met het langere verblijf bij Fortuna. “Mijn doel was om minuten te maken, belangrijk te zijn en zo een langer verblijf bij Fortuna af te dwingen. Dat is gelukt, daar ben ik de club en het team enorm dankbaar voor. Ik voel me hier vanaf de eerste dag thuis en ik ben dan ook trots dat ik bij de club blijf. Nu is het zaak om dit seizoen goed af te sluiten.”

Sjoerd Ars, technisch manager van Fortuna, is logischerwijs lovend over Pandur. “Ivor heeft zich dit seizoen fantastisch doorontwikkeld. De rek is er nog niet uit. Hij is een op en top prof, werkt elke dag keihard en altijd met een grote glimlach. We zijn vanzelfsprekend super content dat we hem nu voor vier seizoenen hebben weten vast te leggen.”

Pandur begon het seizoen nog als reservedoelman, maar na het ontslag van Sjors Ultee eind augustus kreeg hij een basisplaats. Momenteel staat de teller op 27 officiële duels voor Fortuna, waarin hij zes keer de nul wist te houden. Fortuna is er door het definitief vastleggen van Pandur zeker van dat het volgend seizoen in ieder geval over twee keepers beschikt: begin april verlengde derde doelman Tom Hendriks zijn aflopende contract al met een jaar. Yanick van Osch vertrekt na dit seizoen juist uit Sittard. Wat de toekomstplannen zijn van Michael Verrips, op dit moment verhuurd aan FC Groningen, is nog niet bekend.

Vind je dit een goede beslissing van Fortuna Sittard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ondanks Fortuna oogt als een vreemdelingenlegioen vind ik dit een prima keeper. Van Osch werd toen enigszins zonder aanleiding uit de basis gehaald, maar Pandur heeft het goed gedaan. Toch blijft het moeilijk om je te identificeren met dit team, mede door Burak met zijn temperamentvolle maniertjes..

28 april 2023 om 23:59

Goede keeper inderdaad. Daarbuiten denk dat Fortuna een tikkende tijdbom is aangezien het met het bedrijf van de eigenaren ook alles behalve goed gaat.

Leuke keeper met een aardig potentieel. Zelfde als die keeper van Volendam die van (ik dacht) Inter wordt gehuurd. Beide zijn me wel positief opgevallen. Goed voor Fortuna dat ze dit soort jongens kunnen behouden en hopelijk trekt dat ook weer nieuw talent aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren