Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Flamboyante Serie A-voorzitter maakt 53ste ontslag uit loopbaan kenbaar

Laatste update:

Maurizio Zamparini van Palermo staat erom bekend dat hij weinig geduld heeft met trainers. Ook is de mening van de flamboyante voorzitter zo veranderlijk als het weer: een coach kan de ene dag de beste trainer aller tijden zijn, om de andere dag ontslagen te worden. Maandag maakt de nummer twaalf van de Serie A via de officiële kanalen bekend dat Giuseppe Iachini vertrokken is.

/

Een opvolger heeft Palermo al te pakken: Davide Ballardini heeft een contract ondertekend tot het einde van het seizoen. De 51-jarige Ballardini was in het seizoen 2008/09 ook al coach van Palermo. Ballardini was ook werkzaam bij clubs als Lazio, Genoa, Cagliari en Bologna.

Iachini heeft het voor Palermo-begrippen lang volgehouden op Sicilië: liefst 776 dagen. Voor Zamparini was het zijn 53ste ontslag als voorzitter, vanaf 1987 bij Venezia en sinds 2002 bij Palermo. Bij Palermo was Iachini nummer 26.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

53 trainers in 28 jaar... Hij ontslaat bijna 2 trainers per jaar. Ik snap niet echt dat je nog trainer onder hem zou willen worden.

10 november 2015 om 11:06

Geld? Bedoel hij betaald die ontslagen trainers wel constant hun contracten uit. Totaal geen beleid en geld teveel is oorzaak van dit alles

10 november 2015 om 12:59

Ja ok, dat is niet onbelangrijk maar een ontslag op je cv heb je liever ook niet als trainer.

Palermo. Een club die nooit in rustig vaarwater zal komen door de voorzitter. Tevens zorgt deze voorzitter er wel voor dat grote talenten richting Sicilie komen.

Soort van dubbelzijdig mes, dus. Aan de ene kant snijdt hij altijd zijn eigen club in de vingers door zijn eigen ongeduld, aan de andere kant heeft hij er alles voor over.

Geweldige spelers hebben er door de jaren heen gespeeld, zoals Cavani, Amauri, Toni, Dybala, Hernandez, Kjaer, Pastore, Barzagli en nog vele anderen.

Ik vind het eigenlijk reteknap dat hij met zo veel trainerswissels ervoor zorgt dat Palermo nog steeds serie A speelt. Normaal gesproken is het gebrek aan vastigheid genoeg voor zo'n club om te degraderen.

Vind dat altijd zo grappig aan die Zamparini: hoewel hij de ene na de ander wegstuurt, schroomt hij zich er niet voor om dan toch weer te grijpen naar trainers die hij in het verleden heeft ontslagen. Dan zou je toch denken dat die Italianen een keer moeten hebben; bekijk het lekker met je Palermo... Maar gek genoeg 'trappen' ze toch altijd weer in.

10 november 2015 om 11:43

Hij zal ze wel netjes doorbetalen, anders kan ik geen reden bedenken waarom trainers elke keer weer terugkomen.

Ik was even bang dat Zamparini was veranderd en dat hij zichzelf niet meer was. Deze trainer heeft het echt ontzettend lang uitgehouden bij Palermo. Als Zamparini niet al die trainers had ontslagen maar het geld had uitgegeven aan het versterken van de selectie dan was Palermo veel verder geweest.

Tja, dit zat eraan te komen. Ik denk niet dat Palermo veel beter gaat presteren onder de nieuwe trainer, zo slecht deed Iachini het helemaal niet. Daarbij is het materiaal ook niet geweldig, buiten enkele toppers als Vazquez, Lazaar, Sorrentino en Gonzalez staat er ook veel middelmaat als Struna en Vitiello.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren