Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Finnbogason maakt mogelijke concurrent al onrustig: ‘Wat? Waarom?’

Laatste update:

Nils Petersen is blij dat hij niet langer speler van Bayern München is; de 24-jarige spits speelde afgelopen seizoen al op huurbasis voor Werder Bremen, en die club heeft hem deze zomer definitief overgenomen. Minder blij is de Duitser met de geruchten over Alfred Finnbogason van sc Heerenveen.

/

Dat Petersen afscheid heeft moeten nemen van Bayern vindt hij absoluut niet erg. “Het is voor mij geen schande om te zeggen: ‘In München is het niet gelukt, nu ga ik naar Bremen’”, laat de aanvaller weten in TZ. Dat Werder ondertussen ook belangstelling toont voor Finnbogason kan Petersen daarentegen minder waarderen.

“Dat lees in natuurlijk ook en dan vraag je jezelf wel af: ‘Wat? Hoezo? Waarom?’ Als er iemand voor die positie gezocht wordt, word je altijd een beetje onrustig”, geeft de spits toe. Petersen maakt echter duidelijk dat hij zich geen zorgen maakt. “Je moet wel zo zelfbewust zijn dat het niet uitmaakt wie er komt en dat je verwacht dat je speelt.”

Denk je dat Alfred Finnbogason naar Werder Bremen gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die jongen maakt zich al druk, zonder dat er al definitief een spits is aangetrokken.

'finnbogason maakt mogelijke concurrent al onrustig'
'petersen maakt echter duidelijk dat hij zich geen zorgen maakt'

Dus, welke kant gaat het op heh?

3 juli 2013 om 13:25

Als er iemand voor die positie gezocht wordt, word je altijd een beetje onrustig”
Die kant denk ik.

Het is natuurlijk ook wel logisch dat hij zich een beetje druk maak. Er spreekt natuurlijk niet veel vertrowen uit als er (voor veel geld) een concurent wordt gehaald.

3 juli 2013 om 15:48

Dit is natuurlijk altijd het geval, er zijn maar weinig spelers in de wereld die niet hoeven vrezen als er een nieuwe speler voor zijn positie word aangetrokken. Jongens als Ibrahimovic, Messi en Cristiano Ronaldo spelen natuurlijk gewoon. Punt.

Maar het is niet slim dat hij zijn ongerustheid in de media uit. Daarmee laat hij zijn gebrek aan zelfvertrouwen zien en dat maakt iemand wankel zowel op als naast het veld. Je ziet ook niet vaak dat mensen hier zo open over praten als er een nieuwe versterking binnenkomt. Het zijn eigenlijk altijd de standaard woorden: 'het is altijd goed om de concurrentie binnen de ploeg hoog te houden en Pietje is gewoon een erg goede spits, Ik maak me geen zorgen en kijk er naar uit om met hem samen te spelen in één team' haha

Het zijn allebei geen hoogvliegers. Verwacht van Finnbogason en Petersen geen plaats in de top-10 van topscorers van de Bundesliga. Mits Finnbogason hapt naar de club uit Bremen.

3 juli 2013 om 13:32

Noem me ff de top van topscoorders van de Bundesliga...met een doelpuntje of 12 sta je al in de top 10 , dus koffiedik kijken lijkt me.

3 juli 2013 om 13:43

1 stefan Kießling 25
2 robert Lewandowski 24
3 alexander Meier 16
4 vedad Ibisevic 15
4 mario Mandžukic 15
6 marco Reus 14
7 thomas Müller 13
7 ádám Szalai 13
9 artjoms Rudnevs 12
9 mame Biram Diouf 12
9 heung-min Son 12
12 andre Schürrle 11
12 jakub Blaszczykowski 11
12 jonathan Schmid 11
12 max Kruse 11
12 nils Petersen 11
12 aaron Hunt 11
12 mario Gomez 11

Met 12 goals sta je inderdaad in de top 10. 12 goals in zijn debuutseizoen zou ook zeker niet slecht zijn voor Finnbogason, dit is Nederland niet .

3 juli 2013 om 13:33

Jolle, Petersen liep dit seizoen 1 op 3 in de Buli, en viel daarmee qua doelpunten net buiten de top 10 van topscoorders. Petersen is een prima spits voor Werder en zal genoeg scoren, mits hij betere ballen krijgt dan dit seizoen.

Agh Petersen hoeft zich niet druk te maken. Mocht Finnbogason komen zal Dutt wel naar z'n geliefde 2 spitsen systeem toe gaan, zo niet dan speelt Petersen alleen in de spits en zal hij volledig afhankelijk zijn van z'n buitenspelers, waarbij het nog even een raadsel zal zijn wie dat worden.

3 juli 2013 om 15:22

Ja dat verwacht ik ook als Finnbogason komt, maar als je ze met 2 spitsen gaan komen zie ik Arnautovic ook wel in de voorste linie renderen. En of Petersen nou echt gelukkig wordt in een 4-4-2 systeem... Ik betwijfel het eerlijk gezegd. Werder kan het geld van Finnbogason beter gaan steken in defensief opzicht.

3 juli 2013 om 16:04

Finnbogason is wat mij betreft ook een overbodige aankoop. Was voor een bedrag onder de 5 miljoen leuk, maar het lijkt erop dat Heerenveen hem niet voor minder laat gaan. En dat is natuurlijk te veel van het goede als je bedenkt dat hij geen echte prioriteit heeft. Want voor de bank ga je zo'n jongen niet halen..
Met Caldirola is er al een nieuwe cv gekomen, en Klose was wat mij betreft de perfecte cv voor Werder geweest. Dan kon Lukimya eindelijk weg. Nu nog flankspelers halen, het liefst voor beide kanten één. Links loop je een veels te groot risico met alleen Elia, en rechts zou er één nodig zijn mocht Arnautovic in de spits gaan spelen. Heb iets gelezen over Menga, een speler van Lierse, maar dat lijkt me niet echt de oplossing..

3 juli 2013 om 18:17

Ja maar in een 4-3-3 zal alleen Petersen voor de SP geschikt zijn, Arnautovic heeft ook laten zien dat hij uitstekend kan spelen als rechtsbuiten in een vrije rol. lia kan best meekomen maar moet dan wel conditioneel sterker worden.

3 juli 2013 om 20:03

Klopt helemaal. Ik zou ook zeggen dat een 433 de beste mogelijkheid is. Ik hoop dat Elia en Arnautovic gaan presteren. Dan nog een middenveld met Hunt, Ekici en Makiadi, dat zou garant staan voor goed voetbal!

Waarom denken mensen dat hij naar Werder gaat?
Er ligt momenteel een verschil van bijna 5 miljoen tussen vraag en aanbod.

3 juli 2013 om 22:58

Voor zover ik weet vraagt Heerenveen zo'n 5 á 6 miljoen, kan me niet voorstellen dat er dan zo'n groot gat is tussen v & a.

4 juli 2013 om 00:56

Werder Bremen heeft 2,5 miljoen geboden, Heerenveen wil 6 tot 7 miljoen (geen 5 a 6)
Dat is, volgens mijn telling, een verschil van bijna 5 miljoen. (3,5 tot 4,5)

Deal is ontzettend weg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren