Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Filmpje op YouTube levert voetballer in Engeland profcontract op

Laatste update:

Een trainingsstage blijkt niet altijd nodig om een contract af te dwingen. Bradley Barraclough heeft een verbintenis voor één seizoen ondertekend bij Lincoln City, maar de clubleiding heeft de 22-jarige voetballer nog niet in levenden lijve aan het werk gezien. Een filmpje op YouTube bleek voldoende.

Na het zien van de beelden van Barraclough wist de club, die uitkomt op het vijfde niveau in Engeland, genoeg. De aanvaller bracht zijn jeugd door in Lincolnshire, maar verhuisde later naar de Verenigde Staten om aan de Bellarmine University te gaan studeren. Daar ging Barraclough spelen voor Bellarmine University Knights, het universitietsteam, waar hij veelvuldig wist te scoren.

Lincoln-trainer Steve Tilson is blij met de aanwinst. “Hij oogt erg scherp”, laat de coach weten aan de BBC. “Hij werkt hard, en ik ben ervan overtuigd dat hij iets toe kan voegen aan onze selectie.” Na zijn 52 doelpunten namens het universiteitsteam in de VS mag Barraclough komend seizoen proberen om ook voor Lincoln City trefzeker te worden.

Bekijk hier het filmpje van Bradley Barraclough:


Gaat Bradley Barraclough het goed doen bij Lincoln City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft hij 21 acteurs ingehuurd? Hij wordt totaal niet verdedigd.

Oke, oke, 5e niveau van Engeland maar toch.

2 augustus 2011 om 14:23

als je beter gelezen had wist je dat die naar het 5de niveau van engeland toegaat en niet vandaan komt.
hij speel bij een universiteitsteam en eerlijk gezegt is dit denk ik de laatste keer dat iemand hier van hem zal horen

2 augustus 2011 om 14:33

Ik heb het wel gelezen en kon ook duidelijk zien dat het om university teams ging in het filmpje. Daar wordt hij niet verdedigd en hoe moet dit straks op het 5e niveau? Vandaar mijn reactie.

Dit kunnen spitsen uit de hoofdklasse hier ook, niets bijzonders.....

2 augustus 2011 om 14:26

Dit soort doelpunten maak ik ook in een seizoen (6e klasse) . Misschien maar eens gaan filmen.

geniaal filmpje, zitten paar leuke goaltjes bij.
hoewel hij ook vrij veel ballen heerlijk op maat krijgt ( kijk de kopgoaltjes)

hopen dat het een grote word!

2 augustus 2011 om 15:37

Haha hopen dat hij een grote wordt. Hij is al 1.86m denk ik en 22jaar. Weinig kans dat hij ooit een fatsoenlijke voetballer zal worden. Filmpje lijkt helemaal nergens op. Dit is het 4e klasse niveau in Nl..

2 augustus 2011 om 17:25

Ik denk dat je op het 5e niveau van engeland toch nog wel een leuk zakcentje verdient. Ben je dan niet gewoon een fatsoenlijke voetballer als je dat weet te bewerkstelligen?

Ik denk dat er heel wat nederlanders, ook hoofd- en topklassespelers graag eens bij de betere teams van de engelse 5e klasse zouden spelen..

2 augustus 2011 om 20:33

Natuurlijk is het 5e niveau van Engeland beter dan onze Topklasse.
Debielen als slaaf weten niet waar ze het over hebben.

Engeland heeft iets van 22 klasses, als je dan in de 5e klasse kunt spelen, ben je idd een aardige voetballer.

4 augustus 2011 om 09:36

lol welk niveau voetbal jij in nederland Keramiek?

Ik 1ste klasse! Zit dicht bij het vuur en ik kan zien dat hij niet zo speciaal kan voetballen!

Als er op deze manier contracten uitgedeeld worden ga ik vanavond ook even mijn filmpje uploaden...

Zal allemaal best waar zijn dat hij dramatisch verdedigd wordt, maar ik ken er in de hoofdklasse niet veel die zo ontzettend kopsterk zijn. Dat baseer ik in ieder geval op bovenstaand filmpje, want het is echt knap hoe doeltreffend zijn kopballen zijn. Kan me in ieder geval voorstellen dat de interesse van bepaalde clubs hierdoor gewekt wordt.

Uit een filmpje kan je niks halen ik vind niet echt dat hij erg goede kwaliteiten hij pikt gewoon zijn doelpunten mee tegen erg slechte tegenstanders.
Het 5 de niveau van Engeland is net als de Jupiler League of net iets minder maar alsnog proffessioneel dus ik vind dit contract onterecht.
Als laatste: ik vind eigenlijk die rechtsbuiten beter hij doet meestal het werk.

2 augustus 2011 om 14:43

//het 5 de niveau van Engeland is net als de Jupiler League \\

Valt hooguit te vergelijken met hoofd- of eerste klasse, meer niet. Erg spannend is dat niveau niet.

2 augustus 2011 om 14:59

is te vergelijken met de topklasse denk ik maarja hij kan altijd hogerop als hij het daar goed gaat doen maarja dat noemen ze tegenwoordig blijkbaar ook al ´profcontract´

2 augustus 2011 om 15:12

Lijkt me eerder eerste klasse niveau dan topklasse.
Hoe dan ook, officieel is dat het hoogste amateurniveau in Engeland. Die clubs worden echter bijna allemaal 'professioneel' geleid.

Hoe mis kan je gaan als een club uit de 5de divisie een speler via youtube haalt. en als het 5de niveau ververgeleken wordt met de 1ste divisie of net daar onder.... dan kunnen we beter stoppen met voetballen.. maar dat lijkt me echt onzin...
Ik hoop bij god dat Jupiler League toch wel wat beter is!!

2 augustus 2011 om 14:33

Misschien een marketing-stunt

2 augustus 2011 om 14:38

Ik bedoel eingelijk... voor een 5de divisie club.... kan je eingelijk elke(beetje zelf respecterende) voetballer opstellen.... toch!?

2 augustus 2011 om 15:09

Ik weet niet wat het niveau is in deze league. Ik verwacht niet al te hoog. Misschien topklasse in NL?

morgen ook maar even op de herdgang melden aangezien engelaar weggaat. Ik neem ook wel genoegen met 170.000 ipv 1.7 miljoen per jaar.

Onn :

De marokkaanse jongen van 6 jaar dat was bijzonder maar dit stelt egt niks voor

Zou toch prachtig zijn als het hele filmpje fake blijkt te zijn en dat alles in scene is gezet!

''daar ging Barraclough spelen voor Bellarmine University Knights, het universitietsteam, waar hij veelvuldig wist te scoren.''

Deze redacteur was met zijn gedachten even ergens anders?

ON: Eigenlijk vrij triest, maarja het is maar een contract voor een jaar en wie weet is het een meevaller!

het is wel een degelijke speler zoals ik het zie is hij 2 beenig en heeft hij wel een aardige techniek maar we moeten natuurlijk realistisch blijfen en dat op een bijzonder laag niveau is. Nu zien of hij het oook kan in de 5e divisie in england. Zou graag aan het eind van het seizoen wel weer een filmpje van hem willen zien dat hij daar gefrustreed op de bank zit of in de tribunes omdat hij gewoon gefaalt is. Hoop voor hem wel dat hij gaat slagen.

Dit bericht van Vz bevat dikke nonsens. Die gozer is helemaal niet op basis van dit filmpje gecontracteerd. Hij mocht op basis van een DVD op proef komen bij de club. Vervolgens maakte hij voldoende indruk om een één-jarig contract te tekenen.
Overigens heeft die jongen voordat hij naar Amerika ging al bij die club in de jeugd gespeeld, dat verklaart ook het een en ander.

2 augustus 2011 om 15:19

er zijn nog wel meer ''nonsens'' berichten van VZ de laatste tijd..
het niveau zakt echt zwaar naar beneden imo.

Wat zit iedereen toch te zeuren over 6e klasse niveau en acteurs enzovoorts. Wat een onzin. Die club moet ook niet dom zijn geweest en hem gewoon eerst laten trainen voordat hij een contract kreeg. Elke club weet toch dat ze geen spelers op filmpjes moeten gaan contracteren. Die gozer moet wel een stage hebben gelopen, dat kan niet anders.

2 augustus 2011 om 15:20

//wat zit iedereen toch te zeuren over 6e klasse niveau en acteurs enzovoorts.\\

Wat is dat nou weer voor onzin? Over acteurs en 6e klasse is maar één opmerking voorbij gekomen. Bovendien is in een reactie al aangegeven dat die gozer niet op basis van dit filmpje is gecontracteerd. Dus als je op andere reacties wilt reagereren verdient het de aanbeveling om die eerst te lezen.

het is een prima voetballer en links en rechts benig en sterk met de kop snel en passeert heel gemakkelijk wat wil je nog meer. Jammer dat ik dat filmpje niet eerder had gezien anders zat hij nu mischien naast mij.

Wat Youtube wel niet allemaal kan doen..

on: Ik vind hier niks bijzonders aan. Ik zie weinig mooie acties, niks speciaals aan.
Het is me alleen opgevallen dat zijn spelers allemaal de paasjes geven en de mooie steek ballen. Hij hoeft alleen af te maken

Mooi voor hem natuurlijk nu moet hij zich daar nog bewijzen. heel veel succes bij Lincoln City.

Het is natuurlijk niet het beste niveau, maar toch leuk voor deze man. Ik ga denk ook maar eens een wedstrijd filmen. Ik wens hem veel succes

Hij heeft zojuist de 2-1 in een oefenwedstrijd gescoord.... betekend niet meteen dat hij een goede voetballer is, maar bewijst toch wel dat hij enigzins kan voetballen, ook al oordeel ik nu enkel omdat ik zijn naam bij de score zie staan,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren