Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord zwaait protegé van Jaap Stam na halfjaar al uit

Laatste update:

Liam Kelly vertrekt na een halfjaar alweer bij Feyenoord. Oxford United maak woensdagmiddag via de officiële kanalen melding van de komst van de middenvelder, die tot het einde van het seizoen gehuurd wordt van de Rotterdammers. Kelly streek afgelopen zomer transfervrij neer in De Kuip op voorspraak van toenmalig trainer Jaap Stam.

Stam kende Kelly nog van hun gezamenlijke tijd bij Reading, maar deed desondanks nauwelijks een beroep op de 24-jarige Ier. Ook onder diens opvolger Dick Advocaat kwam hij niet in de plannen voor en de teller blijft daardoor voorlopig op twee officiële optredens staan voor Kelly. De middenvelder ligt nog wel tot medio 2022 vast in Rotterdam.

Zijn overstap naar Oxford United betekent voor Kelly een terugkeer op de Engelse velden. De voormalig jeugdinternational van Ierland maakte twaalf jaar deel uit van de jeugdopleiding van the Royals en sloot zich in 2016 aan bij de hoofdmacht van de club. Voor Reading kwam hij uiteindelijk 94 keer in actie en wist hij 9 keer te scoren.

Oxford United speelt momenteel in de League One, het derde niveau van de Engelse voetbalpiramide. Manager Karl Robinson is blij dat hij Kelly mag verwelkomen: “Ik kan me nog herinneren dat hij tegens ons speelde bij MK Dons (waar Robinson in het verleden de trainer was, red.) toen hij nog heel jong was. Hij speelde toen sensationeel. Ik heb daarna zijn ontwikkeling onder Stam in de gaten gehouden en hij deed het heel goed in dat elftal dat de finale van de play-offs in de Championship bereikte. Dat iemand als Jaap hem daarna meenam naar Feyenoord zegt veel over hem en toen de kans zich voordeed om hem hiernaartoe te halen, was ik geschokt.”

Een goede zet van Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doei en de groetjes! wouw wat was dat een sensatie....

Terecht. Kelly had absoluut niet het niveau om Feyenoord beter te maken.

Jaap Stam moet microscopisch goed zicht hebben. Hij was de enige die Kelly zag zitten. Ik hoop nu echt dat dit soort aankopen, hoe klein dan ook, tot het verleden horen bij Feyenoord.

8 januari 2020 om 16:18

Kwam gratis en kan verkocht worden. Ze maken er alleen maar winst op.

8 januari 2020 om 16:26

Gratis is geen enkele speler: 200.000 tekengeld + salaris.

9 januari 2020 om 13:30

Hoe kom je aan dat bedrag?

8 januari 2020 om 16:53

Alle n gaat dat nooit gebeuren aangezien elke club transfer maakt die niet slagen.

Prima deal van Feyenoord. Als hij daar aan spelen toekomt, kan hij zich mooi in de kijker spelen bij de Engelse clubs, waardoor Feyenoord in de zomer mogelijk alsnog een bedrag aan hem kan verdienen. Gezien de weinige speelminuten die hij heeft gemaakt dit seizoen, is dit een prima deal van Feyenoord.

Heel goed. Ook beter voor die jongen, had bij Feyenoord niks te zoeken.

Onderstreept een beetje de onkunde van Jaap, geweldige voetballer maar als trainer zie ik het niet gebeuren

Vond het een goeie speler. Erg goed in opbouwen en ondanks zijn lengte fysiek sterk. Had hem meer gegunt.
Het ga je goed.

Tja, als zelfs degene die je speciaal hierheen gehaald heeft niet laat spelen, is het al snel voorbij. Succes, Liam.

8 januari 2020 om 15:35

Kan me nog herinneren dat je mij vertelde dat hij een goede indruk had gemaakt die 'ene' wedstrijd die ik niet had gezien en naar hem vroeg De potjes erna had ik hem gezien en was hij al niet te best bezig. We treuren er niet om, en wensen hem alle goeds toe..

8 januari 2020 om 15:43

Met het idee hoe Stam wilde spelen en hoe Kelly speelde bij (het bijna gepromoveerde) Reading leek het een prima transfervrije zet om 'm hierheen te halen. Want Kelly was er ook echt de man van de lijnen uitzetten. Maar in dat kader had ik achteraf ook meer van Stam verwacht.

8 januari 2020 om 15:49

Geheel met je eens hoor, daar niet van, maar de herinnering aan die reactie schoot ineens door mijn hoofd toen ik je nu zag reageren. Het is jammer, maar helaas heeft het niet uitgepakt zoals gehoopt. Nog steeds vreemd dat Stam hem haalde maar nooit opstelde.... Ben blij voor die jongen dat hij nu naar een club gaat waar hij naar alle waarschijnlijkheid wel aan spelen toekomt.

8 januari 2020 om 17:13

Kelly zat het jaar er op, toen Reading bijna degradeerde uit de championship alleen wel de tweede helft van het seizoen op de bank omdat hij er toen niet meer in slaagde om de lijnen uit te zetten...

Succes Liam, wat zal het moeilijk zijn geweest na het vertrek van Stam. Nou lekker minuten maken en hopen op een nieuwe stap!

Benieuwd hoe lang het nog duurt voor die Johnston terug naar Engeland gaat.

Nu nog Ayoub verkopen en de gemiddelde lengte van de selectie stijgt 10 cm.

Samen met Kiprich en Larsson mijn grootste Feyenoord held allertijden. Bedankt voor alles Liam, ik zal je nooit vergeten.

Succes Liam was niet de match die we beide hoopten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren