Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord zonder Santiago Gimenez tegen Sparta Rotterdam

Laatste update:

Feyenoord moet het zondagavond tegen Sparta Rotterdam stellen zonder Santiago Gimenez, zo meldt Rijnmond. De clubtopscorer van de Rotterdammers heeft een lichte blessure opgelopen en lijkt de Europa League-wedstrijd van komende donderdag tegen AS Roma wél te kunnen halen.

Gimenez is met negentien goals in twintig Eredivisie-duels de absolute clubtopscorer bij Feyenoord dit seizoen. Toch was de Mexicaan de laatste weken een stuk minder op schot dan in de beginfase van het seizoen.

Bij Feyenoord zal Ayase Ueda normaal gesproken in de spits spelen tegen Sparta. De aanvaller was de afgelopen weken met Japan actief op de Azië Cup. Ueda maakte in totaal vier doelpunten op het toernooi.

In de kwartfinale van de Azië Cup bleek Iran met 2-1 te sterk voor het Japan van Ueda. Alireza Jahanbakhsh maakte met een penalty diep in blessuretijd van de tweede helft het winnende doelpunt.

Ook Jahanbakhsh is zondag weer terug bij Feyenoord en zou als rechtsbuiten kunnen starten in plaats van Bart Nieuwkoop, die daar midweeks in de TOTO KNVB Beker tegen AZ (2-0 winst) startte.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta begint zondag om 20:00 uur in De Kuip.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ueda gaat vanavond 2/3 goals maken. Benieuwd wat Slot volgende week zal gaan doen.

11 februari 2024 om 18:02

Laat onze japanse vriend het maar eens zien vanavond

11 februari 2024 om 18:03

Santi heeft genoeg krediet nog hoor .

11 februari 2024 om 18:08

Alsof die Santi op de bank gaat zetten. Dan grijpt de directie ook in, want daarmee spoel je echt tientallen miljoenen door de plee.

11 februari 2024 om 18:22

Die zet Gimenez gewoon weer in de basis. En terecht.

Kunnen ze nu wel missen, ueda moet het nu laten zien

Geen Timber, Trauner, Bijlow en Gimenez. Dat is nagenoeg je hele as. Gaat heel lastig worden.

11 februari 2024 om 18:03

Gimenez steekt nou niet echt in hele goede vorm. Die mis je zeker niet vnv. Wordt 3-0

Hopen dat Ueda scoort, dan krijg je de komende week elke analist over je heen die pleit om Gimenez te banken.

Lijkt me niet eens heel slecht. Kan Slot Ueda de kans geven zonder een slecht signaal af te geven naar Gimenez. Enige jammere is wel dat je hem ook niet in kan brengen als het met Ueda niet loopt.

Het gaat gebeuren. We gaan Ueda meer dan 20 minuten in actie zien komen. Torenhoge verwachtingen, ga er maar aan staan.

Dat wordt wel een aardig gedevalueerd elftal wat we vanavond op de mat kunnen zetten.

Feyenoord alwéér een thuis wedstrijd, ik ruik een complot. Denk overigens dat Feyenoord dit potje wel winnend zal afsluiten.

11 februari 2024 om 18:40

Jij bent ook niet het scherpste mes in de lade hè?

11 februari 2024 om 18:47

Jij ook niet aangezien zijn sarcasme toch vrij duidelijk is.

11 februari 2024 om 19:19

Sarcasme en domheid is nauwelijks van elkaar te onderscheiden in geschreven vorm...

Ik vind het wel fijn een keer Ueda een hele wedstrijd. Middenveld zonder Timber wordt wel behelpen, zeker als Zerrouki weer naast Mats komt te staan. Vind het echt 3 keer niks.

11 februari 2024 om 18:10

Ik wist dat deze Ueda opmerking kwam ...

11 februari 2024 om 18:13

Ueda gaat ze erin (a)yasse!

Dit is natuurlijk tactische voorbereiding op de bekerkraker. Heel goed om te zien dat Slot iedere scenario probeert om de bekerfinale te halen.

' lichte blessure'... uhuh. Die heeft gewoon daggie vrij gekregen om te ontspannen in de hoop hem iets van zijn vorm te laten terug krijgen.

Donderdag is inderdaad belangrijker. Bovendien zit hij er niet goed in de laatste tijd. Ik denk dat dit samen hangt met de wedstrijden met het nationale team. Te weinig rust gehad

11 februari 2024 om 18:45

Denk het ook, op die jongen is gewoon roofbouw gepleegd vorig jaar, wat voor hem zijn eerste seizoen was waarin het gebeurde. Je gaat je topscorer met 19 goals uiteraard wel missen.

Benieuwd of iedereen die nu zegt dat we hem niet missen dit ook vonden van Haaland die tot gisteren al sinds november niet meer had gescoord. Opportunistisch wereldje, dat voetbalwereldje.

Wat een geluk voor feyenoord dat hij er niet bij is anders had hij toch weer de voorkeur gekregen van slot terwijl hij er niks meer van bakt

Het is de vraag of het daar minder van wordt. Speelt al weken niet best.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren