Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord vreest ‘Berlijnse muur’: ‘Je moet het respecteren en accepteren’

Laatste update:

Feyenoord speelt zondag tegen NAC Breda. Trainer Fred Rutten van de Rotterdammers vreest dat de tegenstander uit Breda een muur optrekt rond de eigen zestien. “Een Berlijnse muur”, zo noemt trainer Rutten het tegen Voetbal International. De oefenmeester heeft te kennen gegeven dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt en dat moet de club rust geven.

/

Rutten vindt het jammer, maar de duidelijkheid noemt hij ‘prettig’. “Ik ben weer helemaal fris en zo gaan we er ook tegenaan, met als doel ons direct te plaatsen voor Europees voetbal. Dat is deze club aan z'n stand verplicht”, aldus Rutten tegen het weekblad. Dat trainer Robert Maaskant van NAC Breda een muur heeft opgetrokken, respecteert Rutten. “Het is niet mijn keuze, maar als het punten oplevert, zul je het moeten respecteren en accepteren.”

Aanvaller Elvis Manu vindt het hoe dan ook jammer dat Rutten vertrekt uit Rotterdam, zo laat hij weten aan RTV Rijnmond. “Ik vind het jammer dat de trainer vertrekt. Hij heeft mij toch de kans gegeven bij Feyenoord. Maar we moeten door”, klinkt het. Overigens hoeft Manu tegen NAC Breda nog niet te rekenen op een basisplaats: hij is nog niet fit genoeg voor negentig minuten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Manu is nog niet fit genoeg voor negentig minuten. Dat wordt weer een wedstrijd met tevrede dus.

6 maart 2015 om 15:06

Ik vind dat we Mitchell nog een kans moeten geven. Aan het begin van het seizoen deed hij het helemaal niet zo slecht en ik vind het nergens op slaan dat we hem met zijn allen hem afmaken na die rode kaart tegen Roma..

6 maart 2015 om 15:13

Te Vrede speelt gewoon te soft. Kazim is ook niet alles maar staat gewoon zijn mannetje

Echte dőner eter.

6 maart 2015 om 15:14

Na die rode kaart tegen Roma? Al lang daarvoor. Te Vrede zou niet eens bij Excelsior in de basis staan. Heeft gewoonweg de kwaliteiten niet voor profvoetbal aangezien hij alleen redelijk kan koppen.

6 maart 2015 om 17:43

Kazim Richards.. Meest irritante en walgelijke speler van de eredivisie, plus hij kan niet eens voetballen. Als voetbal liefhebber kijk ik liever naar te Vrede dan naar een Kazim Richards. Is meer met zn tegenstander bezig dan met de bal.

Zou hij niet is een keer proberen die Mans Hermanns op te stellen? Of is deze jongen er nog niet klaar voor? Heb begrepen dat dit een groot talent is.

Hij moet gewoon eens een keer Achahbar vanaf het begin erin gooien, werkt harder en heeft meer techniek dan die te vrede.

aangezien je met bijna tot geen vleugels speelt, krijgt te vrede toch geen voorzetten en heb je niks aan die man.

dus fred bewijs je eens een goede dienst en gooi die kleine tita tovernaar erin

6 maart 2015 om 15:23

Iedereen heeft meer techniek dan Te Vrede. Doet zijn best hoor maar is totaal niet geschikt voor het niveau van het linkerrijtje van de Eredivisie, laat staan Feyenoord. Ik vind Achahbar in deze een goeie optie ja.

6 maart 2015 om 17:10

Achabar moet eerst leren over de bal te kijken want nu heeft ie constant niesbuien omdat zijn neus de grassprieten raakt..... Kheb t al een paar keer gezegd maar ik praat graag is Bilal in de spits geen optie? Goede sprongkracht technisch

-- vilhena--------Bilal----- boeitius

-----------------toornstra---------------

Ahmadi------------------------immers

-----------------clasie--------------------

Nelom----------kongolo--------karsdorp

-----------------v beek----------------------



--- ----Vermeer-------

6 maart 2015 om 17:40

Achahbar is veel beter in vorm dan Bilal. Twaalf man opstellen lijkt me sowieso geen realistische strategie.

6 maart 2015 om 17:57

Heey wakkere

Draai het dan om Rutten. Start met manu die ontzettend sterk is in de kleine ruimte, hij krijgt een rommelbal vaak op bijzondere wijze toch mee. Wissel hem na een uur, als het dan nog 0-0 staat heb je met een lange bal nog iets aan te vrede.

ik ben ook geen fan van te vrede maar tegen nac dat alleen maar in de eigen zestien hangt.
Is het voor nu nog niet zo verkeerd.

6 maart 2015 om 18:12

Wat heeft henk hier dan mee te maken??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren