Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord troeft Atlético Madrid af en heeft met Jeyland Mitchell vijfde zomeraanwinst binnen

Laatste update:

Jeyland Mitchell is de vijfde zomeraanwinst van Feyenoord, zo maken de Rotterdammers bekend via de officiële kanalen. De Stadionclub maakt naar verluidt zo’n 2,5 miljoen euro over naar LD Alajuelense, de Costa Ricaanse club waar de negentienjarige verdediger nog tot medio 2027 onder contract stond.

Bij Feyenoord heeft Mitchell voor vijf seizoenen getekend, waardoor hij tot medio 2029 vastligt in De Kuip. De Rotterdammers gaan komend seizoen mogelijk in een 1-3-4-3-formatie spelen, waardoor een extra centrale verdediger geen kwaad kan.

Via de clubwebsite reageert Mitchell op zijn transfer naar Feyenoord. “Voor een jonge voetballer uit Costa Rica zoals ik is het natuurlijk een droom dat een indrukwekkende club als Feyenoord me wil hebben.” De tiener speelde al zeven interlands namens zijn land.

“Het is heel snel gegaan”, gaat Mitchell verder. “Van Alajuelense naar het nationale team en nu de stap naar Europa. Maar ik ben er nog niet, het begint nu pas.”

“Ik wil bij Feyenoord slagen, de harten van het publiek veroveren en grote wedstrijden spelen in De Kuip. Dus moet ik elke dag opnieuw hongerig zijn en alles willen geven om nog beter te worden als voetballer. Daar heb ik heel veel zin in”, besluit Mitchell, die ook op het lijstje stond bij Atlético Madrid.

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese is al vroeg in de zomer behoorlijk actief op de transfermarkt. Na Anis Hadj Moussa, Gijs Smal, Chris-Kévin Nadje en Julián Carranza is Mitchell de vijfde versterking voor het eerste elftal van de Rotterdammers.

Daartegenover staat het vertrek van Kostas Lamprou (transfervrij), Ramon Hendriks (VfB Stuttgart), Mats Wieffer (Brighton & Hove Albion) en Alireza Jahanbakhsh (transfervrij). Mimeirhel Benita werd op huurbasis gestald bij Heracles Almelo.

Lees alles over Mitchell in dit uitgebreide achtergrondverhaal van Voetbalzone!

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Dit is wel echt het toonbeeld van een ruwe diamant. Echt fantastisch op fysiek gebied, maar heeft nog heel veel te leren aan de bal. Daarnaast nog enorm onrustig en overijverig.

Als hij zijn ontwikkeling doorzet, gaat dit wel echt een hele goede verdediger worden. Echt een stunt dat we hem binnen kunnen halen.

8 juli 2024 om 17:43

De 19 jarige verdediger van LD Alajuelense. Wie kijkt de wedstrijden niet. Wat een geweldig verhaal weer. De samenvatting is: hij kan een goede worden, maar misschien ook niet. Ik ben benieuwd hoeveel minuten je daadwerkelijk van hem gezien hebt, in plaats van de "highlights" op Youtube waar ik op m'n 33 jarige dag met een kilootje teveel ook nog best goed uit de verf zou komen.

8 juli 2024 om 17:47

Meer minuten dan jij gok ik, en dat weerhoudt je er alsnog niet van om je azijn hier te spuwen.

Ik mis sowieso een beetje het doel van je reactie verder. Je weerlegt ook niet wat ik zeg, maar bent vooral schijtlollig bezig. Overweeg de volgende keer om gewoon niet te reageren.

8 juli 2024 om 17:57

Waarom ga jij je club niet helpen?je zou Satulo zo uit de basis halen met je 33 jarige(kilootje teveel)ervaring.

8 juli 2024 om 17:59

Azijn spuwen? Een beetje realiteitszin is kennelijk te zwaar. Nogmaals: hoeveel minuten heb je hem daadwerkelijk zien spelen? Hoeveel wedstrijden heb je hem zien spelen? Op basis waarvan kun jij nu al zeggen dat dit een "ruwe diamant" is, een "hele goede verdediger" gaat worden en het "een stunt" is dat Feyenoord hem heeft kunnen halen? Ik snap dat door mijn logo in een Feyenoord artikel iedereen weer op de banken staat om van alles en nog wat te schreeuwen, maar ik stel letterlijk een eerlijke vraag.

8 juli 2024 om 18:04

Op fr12 staat een analyse iemand die wat gekeken heeft wat statistieken analyseert. Die komt ongeveer op dit punt. Snel, sterk, voetballend zwak en regelmatig lompe overtredingen. Klonk een beetje als een soort Bassey, maar dan 20 miljoen goedkoper. Zeker nog geen basis lijkt mij.

8 juli 2024 om 18:13

Mogen wij ook is een keertje optimistisch zijn?jaren lang hebben wij jullie zien domineren,en nu dat het niet zo goed gaat bij je club!wil je kritisch zijn op elke transfer van Feyenoord?ga knikkeren man.

8 juli 2024 om 19:23

Misschien wordt het wel een zelfde soort verhaal als minteh. Uit de krogten van het Afrikaanse voetbal naar odense, om vervolgens daar 9 wedstrijdjes te spelen en naar newcastle te gaan. Uiteindelijk is dit natuurlijk.ook.een kleinere gok.met minder financiële consequenties dan de spelers die met een uitgebreid scouting rapport van mislitad bij jullie terecht zijn gekomen.

8 juli 2024 om 21:34

Je vergeet iets te benoemen. De 19 jarige met inmiddels 7 interlands waar ook grote Europese clubs interesse in hadden, maar dat past natuurlijk niet bij je negatieve verhaaltje?

9 juli 2024 om 08:50

Wij feyenoorders zijn wel heel snel op onze pik getrapt. Mina zeg. Dit soort reacties maakt het hier leuk.

9 juli 2024 om 08:53

@fr010frdam,

Ah gossie toch. Omdat ik van een ander clublogo houdt dan jij is het weer een "negatief verhaaltje"? Jammer wel dat je de plank volledig mis slaat, want ik ben niet negatief, noch positief. Maar ok, vooruit dan maar. 7 Interlands is zeker knap, maar laten we realistisch blijven: het is wel "maar" voor Costa Rica. En dat andere "grote" clubs interesse hadden is echt niks nieuws onder de zon. We kunnen een lijstje of 100 erbij pakken van geslaagde talenten en mislukte talenten, en op al die lijstjes staan er altijd grote clubs bij. Maar ik hoop onwijs voor je dat jullie hier de nieuwe Sergio Ramos hebben gevonden. Gezien de 2 meningen hier op Voetbalzone kan het niet anders dan dat dit een groot succes gaat worden.

9 juli 2024 om 09:54

Eens Eric. Ik ben ook Feyenoorder maar alle lof is natuurlijk met name gebaseerd op opportunistische fans.
Ik moet het nog maar eens zien, op paar beelden van de copa America na totaal geen beeld bij natuurlijk. En het kop je "troeft Atletico Madrid af" ben ik ook altijd allergisch voor. Als Atletico hem perse wilde hebben dan had ie heus niet voor Feyenoord gekozen, laten we realistisch blijven.

9 juli 2024 om 00:38

Zo waren er velen in de eredivisie die nooit geslepen werden.
Je kunt elke aankoop naar boven schrijven aan het begin voor de goede moed, maar het is de speler zelf die het toch echt moet laten zien.

Ben erg benieuwd. Kan een belangrijke speler worden in het 'nieuwe' systeem. Ook voor een mooi bedrag binnen gehaald.

Qua uiterlijk doet ie me een beetje aan Casemiro denken. Hoop dat het zo'n beest is.

8 juli 2024 om 18:10

Ik dacht juist aan Deyverson, en godzijdank dat dat hem niet was. De overtreffende trap van spelbederf in een enkele persoon.

1-3-4-3 spelen? is dat al zeker? en hoe kijken de feyenoorders daarna?

8 juli 2024 om 17:39

Maakt mij niet uit hoe het er op papier uitziet, al ga je 442 spelen, als je maar attractief voetbal kan aanschouwen en bovenal de wedstrijden wint. Vaak zat Ueda en Giminez tegelijk in de spits gezien, speelde je een soort van 442 424 systemen.

Ben benieuwd naar al die nieuwe jonge gasten die voor lage bedragen aangetrokken worden. Hoop dat er daar weer verrassingen tussen zitten als bijvoorbeeld Wieffer en Aursnes.

8 juli 2024 om 18:57

Echt vaak hebben we ueda en santi niet samen gezien toch, de een verving vaak de ander? Ben er wel benieuwd naar overigens, in principe zouden ze elkaar goed kunnen aanvullen

8 juli 2024 om 19:01

Klopt R9Neymar. Dat zijn echt maar een paar wedstrijden geweest, toen we achter stonden of wanneer je alsnog resultaat moest behalen. Met de 3-4-3 is er denk ik geen ruimte voor beiden. Denk sowieso dat Gimenez verkocht zal gaan worden, aangezien Carranza nu ook onder contract staat. Ueda maakte zaterdag wel een goede indruk trouwens.

8 juli 2024 om 18:42

Dat is wel de tactiek van Priske inderdaad. 3-4-3 met (in sommige gevallen) twee 10'en. Zaterdag speelden we tegen Dordrecht ook zo en dat liep vrij goed voor een eerste keer, laat staan als we hierop ingespeeld zijn geraakt.

8 juli 2024 om 19:32

Boeie, als ie het erin krijgt en het werkt speelt ie voor mijn part 1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1

Ik ben bang dat bij Feyenoord het zelfde gaat gebeuren als bij Ajax de afgelopen 2 jaar. Ze gaan ten onder aan hun eigen succes. De kwaliteit die de huidige basis heeft, haal je nooit meer terug en de jeugd krijgt niet genoeg tijd zich te ontwikkelen. Hopelijk heb ik het mis en gaat Feyenoord dit beter doen.

8 juli 2024 om 17:40

Er gaan een aantal spelers voor een hoop geld weg en daar haal je vervangers voor. Daar zitten tegenvallers bij en meevallers. Net als bij elke andere club. Ajax is niet ten onder gegaan aan hun succes, maar pure mismanagement… op t moment staat bij Feyenoord een prima organisatie.

8 juli 2024 om 17:41

Ajax haalt oudere spelers voor veel geldzorgen geen waarde meer hebben en Feyenoord haalt jonge talenten

8 juli 2024 om 18:03

Het probleem de afgelopen zomer was toch juist dat Ajax, los van de kwaliteit, te veel jonge talenten haalde.
Ajax had het afgelopen jaar halverwege de competitie over de hele seizoenshelft gemiddeld zelfs de jongste basis ploeg uit de hele geschiedenis van de eredivisie, dat zal door de komst van Henderson de 2e seizoenshelft iets minder geworden zijn, maar waarschijnlijk gemiddeld nog steeds heel jong.

8 juli 2024 om 18:12

Wij hebben een goeie scouting dat heb Ajax niet

8 juli 2024 om 18:20

Wij hebben dan weer een mooi modern stadion , zo heeft iedereen wel eens willen wt. Scouting wordt trouwens alweer opgebouwd bij Ajax

8 juli 2024 om 18:36

@crooswyker daar ligt in mijn ogen ook het hele probleem van Ajax. Op dat gebied liep Ajax jaren lang voor op Feyenoord waar Ajax overal, ook relatief, goedkope, spelers vandaan trok deed Feyenoord aan bord op schoot scouting. Dat is onder Arnesen, Slot en Te Kloese opnieuw opgebouwd.
Terwijl bij Ajax het omgekeerde gebeurde, Overmars vertrok en tegelijkertijd kon de ene helft van de scouting niet meer met de andere door een deur (wilden zelfs niet meer in een ruimte zitten).
Ajax is dat nu opnieuw op aan het bouwen, die zullen ongetwijfeld in de komende jaren ook wel weer op dat niveau komen.

8 juli 2024 om 17:42

Wens is vader van de gedachte zie ik alweer. Maar maak je niet druk, we hebben in Rotterdam hele verstandige mensen in de directie zitten. Die straatlengte voorsprong op onze vrienden uit Amsterdam gaat niet zomaar verloren

8 juli 2024 om 17:44

Grappig dat je dat gezegde gebruikt, om vervolgens wel over "straatlengte" voorsprong te spreken. Over welke straatlengte hebben we het precies? Het afgelopen jaar? De afgelopen 5 jaar? De afgelopen 10 jaar? Verder terug.

8 juli 2024 om 21:57

Gewoon de straatlengte voorsprong van dit moment Bassie. Ik begrijp dat je graag het verleden erbij haalt maar we leven in het nu. Straatlengte voorsprong op de ranglijst, op organisatorisch niveau, in het feit wat wij wel een competitieve selectie hebben staan waaruit spelers voor veel geld verkocht worden. En als dat dan gebeurt kunnen zijn wij wel in staat een gedegen vervanger te halen. Straatlengte voorsprong op directieniveau met kundige mensen van onbesproken gedrag die hun piemel achter de gulp houden, geen aandelen aanschaf achterhouden of elkaar als haantjes de tent uitvechten. Ik kan nog wel even doorgaan maar ik neem aan dat het wel tot je doorgedrongen is nu

8 juli 2024 om 22:11

Ik herken veel ben ook voor Feyenoord maar laten wij nou niet hoog van de toren blazen. Juist 1 van de irritante eigenschappen van Ajacieden was de uitroep wij zijn Ajax wij zijn de besten. Helaas waren ze dat ook een periode. Maar laten we vooral dit moment koesteren en het houden bij doe maar gewoon dan doen we gek genoeg.

8 juli 2024 om 22:26

Daarom moeten ze er ook prima tegen kunnen lijkt me 😉

8 juli 2024 om 17:43

Ahja, zoals het de afgelopen jaren onmogelijk was om spelers als Malacia, Senesi en Szymanski te vervangen.
We gaan niet te onder aan ons eigen succes, we gebruiken het als katalysator om nog verder te groeien.

8 juli 2024 om 17:43

Bij Ajax is er natuurlijk wel meer mis gegaan dan enkel niet-waardige vervangers halen van sterkhouders. Dat je ietwat terugvalt in niveau kan, maar ik verwacht niet dat ze net als Ajax opeens om de 5e plek mogen gaan strijden. Zolang Te Kloese zijn leuter er alleen uit haalt om te douchen, plassen en gemeenschap te hebben met zijn vrouw, je geen nitwits als Schreuder en Steijn haalt (valt af te wachten maar heb die Priske nu al meer zinnige dingen zien zeggen dan die andere twee heren), je matige jeugd optijd doorselecteerd, je niet het volledige aankoopbeleid in handen legt van een onbekende passant en het rustig blijft in de top verwacht ik geen enorme downfall. En oja, je aanvoerder en boegbeeld van de laatste jaren wegwerken en 1 van de meest inspiratieloze voetballers aanvoerder maken waardoor de hele topsportmentaliteit in de ploeg verdwijnt zou ik je ook niet aanraden.

8 juli 2024 om 17:44

We zijn wel gericht aan het kopen ipv geld smijten voor middelmatige spelers.

8 juli 2024 om 18:04

Jij vergelijkt Feyenoord met het naïef beleid van Ajax de afgelopen 2 jaar.
De afgelopen 3 jaren,hebben niks anders gedaan dan wat wij nu doen.
De enige grote verandering,is die nieuw trainer. Maar als het gaat om
transfers beleid,ik maak me geen zorgen in Kloese we trust.

8 juli 2024 om 18:16

Ajax is niet ten onder gegaan aan hun eigen success in mijn ogen. Ajax is ten onder gegaan aan organisatorisch missmanagement, dat begon al onder Overmars die veel zelfstandig deed en dat niet vast legde, en vervolgens moesten zijn opvolgers, die ook niet dezelfde kwaliteiten hadden, zonder enige kennis/overdracht instappen.

De organisatorische problemen uitten zich uiteindelijk bij de kwaliteit van de aankopen en het gebrek aan complementaire vaardigheden tussen de spelers die gehaald zijn.
Dat was het grootste probleem. Daar buiten heeft Ajax niets anders gedaan dan het al 30 jaar doet. Er breken elk jaar 1 of 2 spelers uit de eigen jeugd door, dat zijn er in de 30 jaar nooit structureel meer geweest (ook niet in de jaren 90 onder van gaal en ook niet onder de Boer toen Ajax het financieel lastig had), er komen elk jaar een paar grote buitenlandse talenten naar de jeugd, er vertrekken elk jaar een stuk of 10 spelers (3-4 basis spelers, maar ook een deel van de bank en de derde keus). Heel anders dan wat het in voorgaande jaren deed was het niet.
Alleen de kwaliteit van de spelers die ze haalden voldeed niet.

8 juli 2024 om 18:42

Feyenoord moet al 3 jaar elk jaar veel nieuwe spelers halen maar toch doen ze het elk jaar goed

Dat zien we daarna wel

Hopelijk is dit het verdedigende equivalent van Haaland.Maar zonder gekheid, voor dat geld verwacht ik eigenlijk niet dat hij er meteen staat.Laten we maar hopen op een Davison Sanchez scenario dan.

Komop zeg. Wat zijn dit allemaal voor 2e elftal aankopen? Hebben ze een jong feyenoord opgericht ofzo. Feyenoord heb toch een goede jeugdopleiding??

8 juli 2024 om 18:32

Tot nu toe hebben wij uitsluitend breedte- en toekomstgerichte transfers gedaan. Het is alom bekend dat in EK/WK-jaren de markt pas later op gang komt. De topaankopen kan je dus over een aantal weken verwachten.

8 juli 2024 om 22:07

Voor relatief weinig investeringen spelers komen met de hoop die beter te maken en voor veel geld te verkopen. Soms zit er een toevalstreffer bij zoals Wieffer afgelopen seizoen, Sinnistera 2 seizoenen geleden en waarschijnlijk Hancko nog dit seizoen. Kwa eigen jeugd is Kökcu verleden jaar goed verkocht en gaat Geertruida wss een transfer maken..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren