Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord sluit transfer uit: ‘Ajax hoeft zich zeker niet te melden’

Laatste update:

Ajax kan bij de mogelijke zoektocht naar een nieuwe trainer een streep zetten door de naam van Arne Slot. Dat verzekerde algemeen directeur Dennis te Kloese van Feyenoord voorafgaand aan de Rotterdamse derby tegen Excelsior. Alfred Schreuder leed zaterdagavond voor de derde keer op rij met Ajax puntverlies in de Eredivisie en de Amsterdammers gingen daardoor met een slecht gevoel de WK-onderbreking in.

In een interview met ESPN werd Te Kloese zondagmiddag door Hans Kraay junior geconfronteerd met een mogelijke transferclausule in het contract van Slot, waardoor de oefenmeester vroegtijdig kan vertrekken uit De Kuip. “Daar zou ik best wat over willen zeggen, maar ik hoorde net dat dat niet mag (van de perschef, red.)”, gaf Te Kloese aan. “Er staat een clausule in Slots contract, weet ik”, zei Hans Kraay junior vervolgens. “Als er een club komt met interesse in Slot, moet er betaald worden.”

Te Kloese wilde de transferclausule in eerste instantie niet bevestigen en loofde Slot om zijn ambitie. “Arne heeft ambitie, en dat vind ik ook heel goed hoor. Wij moeten mensen binnen de club hebben die ambitie hebben. Dat betekent dat ze hard werken om zich te laten zien, dat komt ten goede aan de club. Als er op een gegeven moment een mogelijkheid is voordat zijn contract afloopt, dan moet de club er ook beter van worden”, doelde de algemeen directeur op een afkoopsom. “Of Ajax zich mag melden? Nee, zeker niet nee.”

Feyenoord is nog altijd op zoek naar een vervanger van Frank Arnesen als technisch directeur. Te Kloese werd door Kraay Junior gevraagd of Paul Bosvelt een optie is. Bosvelt, heeft momenteel de technische leiding bij Go Ahead Eagles. “Paul heeft natuurlijk een fantastische geschiedenis bij Feyenoord. Hij past heel goed binnen de geledingen van de club en bij Het Legioen. Hij heeft ook goede ervaringen bij Go Ahead Eagles. Iedereen die binnen Nederland goed werk levert, is iemand om rekening mee te houden”, aldus Te Kloese.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Logisch ook. Waarom zou slot? Is met een mooi project bezig.

13 november 2022 om 18:35

Geld en mogelijkheden misschien?
Grotere club, grotere stad.

13 november 2022 om 19:11

Welnee joh. Daar is hij toch helemaal niet gevoelig voor.. (sarcasme)

13 november 2022 om 19:24

Slot zit nu bij een club met de beste fans die overal de meeste fans meenemen en hij kom in een hele mooie moderne stad.nee slot kiest niet voor oudedom of grotere club .

13 november 2022 om 19:30

Beste fans ook niet, oud stadion, weinig comfort, slechte kleedkamers, kleinere prijzenkast.
Ajax en Amsterdam zijn in alles wat meer natuurlijk.

Maar denk ook niet dat die gaat, ook omdat ajax zich niet gaat melden voor hem.

13 november 2022 om 19:40

Feyenoord neem in nederland en in europa de meeste fans mee.waarom krijgen zei de naam legioen .zelfs als het slecht gaat gaan zei feyenoord achterna.zei hebben ook geen rommels nodig om sfeer te maken.liederen die overal in stadions te horen zijn hoor je niet in de kuip zei verzinnen zelf liederen.feyenoord heb gewoon de beste fans die niet eten bij een verliespartij en zijn veel fanatieker dan de fans uit amsterdam wat veel succesfans bezit.ajax is in prijzen een grotere club

13 november 2022 om 19:42

Wat zijn dan die mogelijkheden daar dan? Overbetaalde vedettes met Blind, Klaassen, Berghuis en Tadic. Daarnaast dachten ze voor de CL uitschakeling bij de absolute top te horen. Wat valt daar dan te winnen? Bij Feyenoord zit hij op zijn plek. Iets minder druk en meer realiteitszin. Ook daar kan hij meer spenderen dan vorig seizoen en zal aankomend seizoen indien nodig nog meer bijkomen. Waarom zou hij dat verlaten? Project is nog lang niet klaar.

13 november 2022 om 19:48

Alle spelers in de eredivisie vinden de kuip de mooiste en zei spelen er jaarlijks dus zeg genoeg toch.dat het oud is ok heb je gelijk in maar wat daar voor wedstrijden zijn gespeeld kan geen 1 stadion tegen op.een echt voetbalstadion

13 november 2022 om 20:04

Sergio

"wat zijn dan die mogelijkheden"

Hij zal het natuurlijk gelijk beter doen dan Schreuder. Dus kan makkelijk 'scoren'.

Maar we hoeven niet te speculeren, zolang die pannekoek daar nog zit.

p.s. Zou Paul Bosvelt wel kans gunnen als TD bij Feyenoord. Erg sympathieke kerel, no-nonsense gast.

13 november 2022 om 20:53

Crooswyker, het is “zij”. Daarnaast heeft de Kuip inderdaad geen smerige liederen nodig. Trouwens, wat zongen ze nadat de vrouw van Van Gaal overleed? En hoe werd het stadion van Sturm Graz achtergelaten? Of wat voor spandoeken nam een deel mee naar Tirana? Trouwens, hadden ze niet ook nog wat liedjes rond Nouri? Staat me heel vaag iets van bij.

Ja, het Legioen bestaat uit allemaal ideale schoonzoons en lieverdjes.

14 november 2022 om 06:45

Het niveau waar Feyenoord nu maar toe aan het gaan is zit Ajax niet ver boven. Ajax is een paar jaar ver boven niveau uitgestegen. Kijk waar ze nu zitten

14 november 2022 om 16:39

Ajax is met schreuder zwaar aan het onderpresteren. Ajax heeft de middelen, selectie en potentie om gewoon bij de beste 20 van Europa te behoren. En met een beetje geluk bij de beste 15. Nu zitten ze nog nieteens bij de beste 30

13 november 2022 om 18:42

Gaat hij sowieso niet midden in het seizoen doen lijkt me, zeker met de huidige stand van zaken.

13 november 2022 om 18:48

Nee. Werd midden in het seizoen ontslagen en ging vervolgens na de zomer aan de slag bij Feyenoord

13 november 2022 om 18:49

Nee

13 november 2022 om 19:13

Toen hij al helemaal niet meer de focus had op AZ maar vol bezig was met Feyenoord..

13 november 2022 om 20:31

@jansen Joenite, dat is onzin Az had te kennen gegeven niet met Slot verder te willen. Die zou aan het einde van het seizoen dus sowieso vertrekken, tijdens de winterstop dat seizoen heeft hij een verkennend gesprek gehad met Feyenoord. Er was toen nog niet eens getekend, toch vond Az dat dit voldoende was om hem op straat te zetten.

14 november 2022 om 08:27

Goedkoop scoren dit van Jansen. Slot deed het gewoon nog goed bij AZ. Het was alleen dat AZ zich te groot voelde om nog door te gaan met een coach dat naar een grotere club gaat.

13 november 2022 om 18:54

Nou ja, Ajax is natuurlijk een stuk aantrekkelijker met de mogelijkheden daar, maar Feyenoord laat hem waarschijnlijk niet eens voor de absolute hoofdprijs naar Ajax vertrekken. Daar is Slot veel te belangrijk voor.

13 november 2022 om 19:14

@watiserno7weer

En in die clausule staat dus wat over Ajax. Dat snap je ook wel toch?

13 november 2022 om 19:27

Denk jij dat ajax nu veel mogelijkheden heb.ik denk na uitschakeling cl en de hoge lonen en de hoge uitgaven dat ze nu denken we moeten op de centen gaan letten

13 november 2022 om 19:27

Heb je die clausule zelf gelezen? Het is namelijk veel logischer dat die clausule alleen van toepassing is voor buitenlandse clubs.

13 november 2022 om 20:58

Ajax haalt gewoon weer 40 of 50m in de CL en heeft 2x de begroting van Feyenoord. Waar heb je het over

13 november 2022 om 18:59

Omdat hij in Amsterdam ook met een mooi project aan de slag kan, en daar een stuk meer middelen heeft om een ploeg naar zijn hand te zetten, en hij het daar op een (normaal gesproken) hoger niveau kan laten zien?

14 november 2022 om 02:26

En ook spelers heeft die zich niet naar zijn hand zullen willen laten zetten.

14 november 2022 om 12:06

Zoals? Ik kan me alleen Tadic bedenken, maar ik kan me ook niet voorstellen dat hij gaat mopperen als hij deze vorm doorzet en volgend jaar op de bank belandt. Daarnaast denk ik dat Slot best in staat is om ook Tadic weer aan de praat te krijgen. Die heeft in zijn linkerbeen al meer talent zitten dan de hele aanval van Feyenoord samen.

13 november 2022 om 19:16

Ik hoef hem in Amsterdam ook niet. Ik heb hem onder druk gezien en daarmee vond ik hem niet goed omgaan. Hij heeft het geluk dat men in Rotterdam niet verwacht dat men boven Ajax kan eindigen.

13 november 2022 om 19:30

Ik kan me niet voorstellen dat Ajax een betere trainer gaat kunnen krijgen. Ik ben zelfs vrij zeker van niet

13 november 2022 om 19:45

Hierboven klinkt jaloersheid.
In Amsterdam zou men wat trots zijn op een trainer als Slot.
Maar hij zit bij Feijenoord ipv van bij ajax

Is toch ook geen verbetering voor Slot?

13 november 2022 om 18:37

Waan van de dag, kijk eens naar de afgelopen 40 jaar…

13 november 2022 om 18:40

En buiten dat heeft Ajax zich nooit gemeld en gaat dat ook niet gebeuren. Een hele nutteloze vraag.

13 november 2022 om 18:43

Waarom zou dat niet gaan gebeuren? Lijkt mij dé perfecte man. Al zie ik het hem sowieso niet doen eigenlijk.

13 november 2022 om 18:50

Dat zou nooit gebeuren omdat Slot zelf nooit zou gaan en ze hem ook nooit laten gaan. Dat hoef je hem niet te vragen. We gaan Ronaldo ook niet vragen of hij naar Ajax wil.

13 november 2022 om 18:51

Dit is Wouter die moet je echt negeren. Slot gaat niet weg en Ajax moet geen Slot nemen. Ajax moet eerst Schreuder nog ontslaan en dan moet je echt een trainer met ervaring en netwerk hebben. Liefst internationale ervaring.

Slot past heel goed bij Feyenoord en heeft het erg naar zijn zin volgens mij. Zit nog best wat rek in.

13 november 2022 om 18:57

@thamike - De kans is groot dat Slot uitstekend zou presteren bij Ajax. Het is echter vrijwel onmogelijk om hem bij Feyenoord weg te plukken. Overigens heeft Ajax geen trainer met een netwerk nodig zolang er een adequaat technisch apparaat is. Het probleem bij Ajax momenteel is dat beide aspecten enorm falen, zowel de coach als het technisch apparaat. Overigens ben ik wel van mening dat een adequate coach nu niet op plaats twee had gestaan in de Eredivisie en ook niet weggevaagd was door Napoli en Liverpool.

13 november 2022 om 18:58

Maak daar maar de afgelopen 122 jaar van 😁

13 november 2022 om 19:29

We leven nu en verlopig is het nu geen verbetering.ajax zal wel weer bij frank de boer aankloppen

13 november 2022 om 19:36

Waarom is het geen verbetering? Omdat we 3 punten achter staan? Bij Ajax kun je meer bereiken en verdienen.

13 november 2022 om 19:58

Ajax heb veel geinversteerd en ook nu zullen ze op hun geld moeten passen.je vergeet dat ajax velen miljoenen kwijt is aan loon en nu weinig verdient aan de cl.als ajax dit jaar cl mis loop gaan ze het daar voelen.nu zullen ze verlies gaan leiden .je weet wat de uitgaven waren van nieuwe spelers

13 november 2022 om 20:03

Dan nog kun je bij Ajax meer bereiken en verdienen. Voor de duidelijkheid, het is niet dat ik het zie gebeuren hoor.

14 november 2022 om 08:30

Wellicht omdat Ajax achter Feyenoord staat, een ronde achterloopt in de Europa League en in de beker ook beide nog actief zijn. Daarnaast is het rustig in de Kuip en rumoer in Amsterdam. Het is dus momenteel zeker geen verbetering. Eind van het seizoen kan je opnieuw de balans op maken maar voor nu zou het stom zijn en denk ook onrealistisch om te denken dat Slot haalbaar is.

13 november 2022 om 18:52

Okay, maar was Feyenoord dat wel ten opzichte van AZ dan?

13 november 2022 om 18:53

Gewoon negeren die sneu neus. Nietszeggende provocatie, maar dat mag kennelijk van VZ

13 november 2022 om 18:53

Ik heb echt totaal helemaal niks met die club uit Amsterdam, maar het is in alle opzichten een verbetering.

13 november 2022 om 19:05

Wouter weer... lekker provoceren richting ajax.
Hoger salaris, grotere club, grotere aanhang, veel meer bekendheid wereldwijd, betere selectie, hoger budget, veel meer ambitie, veel meer mogelijkheden, moet ik nog ff doorgaan?

Maar goed, goede zaak van feyenoord als ze hem houden, goede trainer die feyenoord toch heel behoorlijk laat draaien

Toch mooi om te zien hoe de billetjes straktrekken in Rotterdam nu een ontslag van Alfred dichterbij komt.

13 november 2022 om 18:45

“Mooi om te zien hoe de billetjes straktrekken in Rotterdam”… Hoe kom je daar nou weer bij? Geen idee waar jij het over hebt. Niemand houdt zich bezig met een eventueel vertrek van Slot. Leuk dat Hansie deze vraag stelt maar verder speelt dit niet. Dat Schreuder het niet lang gaat volhouden bij Ajax lijkt mij overduidelijk. Maar ik zie Slot er toch niet heen gaan, ook niet in de zomer.

13 november 2022 om 18:46

Ach, ik gun je dit pleziertje. Heel veel meer plezier zal je momenteel als supporter van Ajax niet hebben.

13 november 2022 om 19:03

2de in de competitie en id europa league ipv de champions league...Had dat aan het begin van het seizoen gezegd en je was weggehoond...zon geweldige prestatie voor de club met de (by far) grootste begroting van NL is dat dus ook weer niet

13 november 2022 om 19:25

100 miljoen uitgeven en dan zeggen dat het niet zo slecht gaat omdat je maar 3 punten achterstaat op Feyenoord. Een beetje alsof een professor terug gaat naar de basisschool en dan trots is dat er maar een paar kinderen in groep 8 een beter cijfer hadden

13 november 2022 om 19:38

Ik zeg niet dat het niet zo slecht gaat. Ik zeg dat er geen crisis is. En nogmaals het seizoen is nog niet om hoor. Wij worden gewoon kampioen, maak je daar maar niet druk om.

13 november 2022 om 18:51

Strakgetrokken billetjes? Nee joh, ik ga er gewoon vanuit dat Schreuder zijn contract tot eind 2024 zal uitdienen!

13 november 2022 om 18:53

Hoezo? Feyenoord is hier de partij met de beste onderhandelingspositie en kunnen elk aanbod van Ajax weigeren. Daarentegen is Slot de enigste geschikte Nederlandse kandidaat die kan wat Ten Hag kan. Eigenlijk voor Ajax de perfecte trainer, maar het lijkt me onmogelijk om hem voordat zijn contract afloopt te halen.

13 november 2022 om 20:24

JaxT. Ik ben inderdaad ook heel nerveus. Slot voldoet perfect aan de eis van Ajax. Hij is namelijk kaal.

13 november 2022 om 21:15

Waanideeën noemt men dat. Ik zou er hulp voor zoeken als ik jou was

misschien in de (verre) toekomst, van feyenoord naar ajax momenteel is niet een hele bijzondere stap lijkt me.
natuurlijk heeft ajax meer geld, maar het huidige feyenoord is toch meer een team waar Slot aan heeft meegewerkt om samen te stellen en prijzen te pakken.
ik zie hem eerder een buitenlands avontuur aangaan na feyenoord

13 november 2022 om 19:05

Verschil is alleen dat az niet meer met hem door wilde op dat moment...

Ik vraag me oprecht af welke trainer op dit moment haalbaar is. Ik begrijp dat alles beter dan Schreuder is maar wie is nu haalbaar? De enige die ik me kan bedenken zou Bosz zijn...

13 november 2022 om 18:52

V Gaal

13 november 2022 om 18:54

Precies. In dat opzicht kan Ajax beter nog even door met Schreuder zodat ze na de winter weer na 2-3 wedstrijdjes falen en dan in paniek Schreuder ontslaan en bij Louis uitkomen.

13 november 2022 om 19:35

Louis heeft net aangegeven dat geen club hem hoeft te bellen. Daarbij moet die man met zijn naaistreek naar Cruijff lekker ver weg blijven bij Ajax.

beter ook van niet denk ik.

Slot coached al een Europa league team

13 november 2022 om 18:48

Een team dat zelfs al een ronde verder is in Europa en hoger staat in de competitie! Als hij kiest voor zo'n downgrade dan zou hij wel een enorme geldwolf zijn.

14 november 2022 om 09:53

Ik zou me in ieder geval kapot schamen als mijn club zich bij jullie meld om de coach weg te halen. Dat is uiteindelijk alleen een brevet van onvermogen aan onze kant. Gewoon respect hebben voor de concurrent, jullie hebben het goed gedaan en wij niet. Dan moeten we maar beter beleid maken en dat ook zo uitvoeren

13 november 2022 om 19:56

Dat is een aanname. Niemand weet de inhoud van die clausule. Wellicht geldt die clausule alleen voor buitenlandse clubs?

13 november 2022 om 21:32

Nou, dat verder geen restricties weet je niet. En dat weet niemand van ons, omdat Te Kloese er verder niks over heeft gezegd. Dus ookal is er een clausule, wilt dat niet zeggen dat deze ook af te kopen is door een Nederlandse club (lees: Ajax).

14 november 2022 om 15:40

Mits de clausule niet geldt voor Nederlandse clubs....

Welke coach is gek genoeg om naar dat wespennest in Amsterdam te gaan. Een oud ajax garde die continue over je schouder mee kijkt en overal over mee wil beslissen. Een ongezonde werksfeer voor vrouwen. Overmars was echt geen opzichsttaand gevalletje. Ik zou mijn vingers er niet aan branden. Je moet van goede huize komen om daar te slagen.

13 november 2022 om 18:48

Heb jij bewijs voor je opmerking over de werksfeer voor vrouwen? Nogal een beschuldiging om te maken namelijk.

13 november 2022 om 22:35

@samuelterhaar
Nieuw schandaal bij Ajax: Bogarde bleef aan na ernstige ‘seksuele intimidatie’

Hij is inmiddels wel weg bij Ajax maar vanwege andere redenen. Echt raar gedacht of gezegd is het dan ook niet als je het mij vraagt.

13 november 2022 om 18:56

Dat Ajax wel ingrijpt in geval van Overmars maar dat je zulke verhalen bij andere clubs in Nederland niet hoort, baart me meer zorgen. Ik denk dat Ajax alleen maar verder is in een gezonde werksfeer creëeren voor vrouwen dan andere clubs want dat je er niets over hoort zegt niet dat het er niet is. Verder pure laster inderdaad.

13 november 2022 om 19:19

Ongepast om zulke insinuaties te doen zonder enige grond. Het is bijna alsof je erop hoopt dat andere clubs ook zulke viespeuken in de gelederen hebben, zodat jouw club in ieder geval niet de enige is. Het slaat natuurlijk sowieso nergens op om te claimen dat Ajax hier verder in is dan andere clubs, het is zelfs potsierlijk wetende dat Ajax de enige club is waar misstanden bekend zijn.

Logisch, waarom zou Slot een stap omlaag doen terwijl hij goed presteert.

Stoere praat daar in Rotterdam, maar denk dat Ajax zelf ook wel snapt dat het veel te ingewikkeld wordt om Slot te halen.

13 november 2022 om 18:46

Stoere praat daar in Amsterdam, nadat Berghuis die transfer heeft gemaakt denken jullie dat iedereen bij Feyenoord opeens naar Ajax wil, over arrogantie gesproken

13 november 2022 om 18:52

Want Ajax heeft Slot al benaderd?

13 november 2022 om 18:47

Stoere praat nog wel. Wat verwacht je dan? Dat de deuren bij het Maasgebouw wagenwijd openstaan en de koffie klaar staat als de aartsrivaal je coach wilt hebben? Je kan maar beter duidelijk zijn toch.

13 november 2022 om 18:51

Stoere praat omdat er nog helemaal geen sprake is van dat Ajax Slot zou benaderen. En dat gaat vermoedelijk ook niet gebeuren.

13 november 2022 om 18:58

Het is geen stoere praat. Het is gewoon een mega irritante vraag, dus dan kan je zo’n antwoord toch verwachten? Voordat Schreuder werd aangesteld ging het er ook continu over. Het speelt niet, dus het is gewoon een kansloze vraag. Te Kloese is gewoon duidelijk, dat is wat anders dan stoere praat.

13 november 2022 om 22:34

Rikkinho, er wordt hem een vraag gesteld waar hij een vrij algemeen antwoord op geeft en eigenlijk ook aangeeft er niet teveel op in wil gaan en dat noem jij stoere praat lol......

13 november 2022 om 19:00

Stoere praatjes of realiteitszin?

Denk dat Slot ooit nog wel trainer van Ajax wordt hoor...maar een directe overstap lijkt me niet heel handig...

Koeman heeft zowel als speler en trainer voor Ajax, PSV en Feyenoord gewerkt en daar hoor je nooit iemand over.

Ach meneer Te Kloese heeft vroeger zelf ook voor Ajax gewerkt dus...

Als Ajax slim is troeven ze Feyenoord toch nog af door Dirk Kuijt voor hun neus weg te kapen. Iemand met zoveel ervaring en voetbalknowhow krijgt de boel wel weer op de rit bij Ajax.

13 november 2022 om 18:47

Hahahah als dat gebeurt lever ik direct mn seizoenkaart in😂

13 november 2022 om 18:49

😂 goed idee!

Tja, dat lijkt me duidelijk. Zelfs als Ajax met 10 miljoen euro langs zou komen, wijzen ze het af. Feyenoord is in de lift en dat willen ze niet in rook op zien gaan. Knap wat Slot in Rotterdam aan het doen is.

Waarom zetten jullie er niet bij dat de clausule alleen in de zomerstop te activeren is?

Slot zou natuurlijk de ideale trainer zijn voor Ajax maar ik zie geen enkele reden waarom Slot naar Ajax zou willen. Het project Feyenoord is interessant voor hem. Maar een mooie buitenlandse club zou een logische vervolgstap zijn op termijn

Gaat nooit gebeuren, is een prima trainer voor Feijenoord. Er is maar een goede NL trainer voor Ajax en dat is Louis, hij gaat het alleen niet meer doen helaas. NL heeft geen toppers meer. Kees van Wonderen heb ik wel wat vertrouwen in maar niet op korte termijn. Ajax moet nu een buitenlandse trainer halen, er is keus zat.

13 november 2022 om 21:00

Louis? Ja, gewoon lekker 5-3-2 met Ajax gaan spelen...

Ik snap dit soort uitspraken nooit. Het zal wel goed vallen bij het simpele deel van de eigen aanhang. En op dit soort forum leid het alleen maar tot over en weer provoceren en beledigen. Feyenoord is goed bezig, maar laat dit soort directeuren en bestuurders zich nou eens met hun eigen club bezig houden en niet altijd met andere bezig houden. En dit geld in dit geval voor Ten Kloese van Feyenoord, maar in andere gevallen ook voor bestuurders van oa. PSV en Ajax.

13 november 2022 om 21:29

Wat had hij dan moeten zeggen als hem de vraag gesteld wordt?

13 november 2022 om 23:36

Ten eerste vind ik het raar dat deze man zich iets laat verbieden door de perschef. De directeur bepaald toch wel wat hij gaat zeggen over contracten van medewerkers, niet de perschef. Want vervolgens doet hij dat ook gewoon. Dus dat is ook allemaal weer voor de buhne.

En hij had ook kunnen zeggen: "ajax mag zich natuurlijk, net als elke andere club op de wereld bij ons melden voor Slot, of elke andere speler of medewerker. Waarom niet? Maar in het geval van Slot heb ik er vertrouwen in dat hij gewoon bij Feyenoord blijft."

Want wie is hij om te bepalen wie Ajax gaat benaderen in het geval Schreuder wordt ontslagen?

Met Berghuis toen ook toch? 😂😂😂😂

13 november 2022 om 21:33

Mja was alleen een ander verhaal. Toen zat Troost op die plek en die man heeft er een potje van gemaakt. Lijkt mij behoorlijk sterk dat Feyenoord die fout nogmaals gaat maken.

13 november 2022 om 22:31

Wie zei dat dan? Toen der tijd had Feyenoord ook financieel weinig in de melk te brokkelen.

Ajax had in de zomerstop al voor Slot moeten gaan. De zoveelste misser in een lange rij. Maar laten we eerlijk zijn, wil je levensgroot mismanagement zien, kijk dan naar het huidige Ajax en ook onze vrienden in de kabinetsbankjes in Den Haag. Mooier krijg je ze niet....

13 november 2022 om 23:11

It takes two to tango... Volgens mij is SLot duidelijk genoeg geweest.

14 november 2022 om 10:28

En terecht. Nu moet je daar als Ajax zijnde niet aan beginnen. Gewoon van Gaal een half jaar geven om onder meer saboteur(s) Blind er uit te werken. Oeps, dat gaat niet: twee (alweer!) handen op één buik;-))).

'berghuis gaat geen binnenlandse transfer maken.'

Ik denk uberhaupt niet dat Ajax een nieuwe trainer gaat halen, maar met een clausule kun je als club geen drol meer zeggen. Dan ligt de bal bij Slot. Ik zou hem trouwens niet halen als Ajax zijnde, maar dat is een andere discussie.

13 november 2022 om 22:30

Dat ligt natuurlijk aan de soort clausule die ze hebbe opgesteld. Die kan prima voor specifieke clubs gelden of juist niet. Clausule of niet, ik acht het vrij onwaarschijnlijk dat hij midden in het seizoen naar Ajax vertrekt. Ajax staat er sportief niet goed voor; de vorm is niet te vinden, balans in selectie is zoek, verschillende mensen die maar al te graag invloed uitoefenen op het technisch beleid zonder of met minimale verantwoordelijkheid etc. Feyenoord daarentegen is begonnen met door selecteren en daar worden (hopelijk) binnenkort de vruchten van geplukt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren