Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord schuift in de defensie; blessureleed bij FC Twente

Laatste update:

Feyenoord start zondag tegen FC Twente met Eric Botteghin in de basis. De verdediger keert terug van een schorsing. Lutsharel Geertruida vulde zijn positie tegen PEC Zwolle in, maar schuift nu door naar de rechtsbackpositie. Wout Brama ontbreekt vanwege een blessure bij FC Twente, waar Ramiz Zerrouki een basisplaats heeft. Kik Pierie zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie.

Op de persconferentie liet Dick Advocaat nog niet los of Mark Diemers of Jens Toornstra op het middenveld zou gaan spelen. De keuze is op Diemers gevallen; Toornstra moet net als vorige week weer op de bank plaatsnemen. Feyenoord verloor slechts één van de laatste 25 openingsthuisduels van een Eredivisie-seizoen. Op 11 augustus 2013 was het nota bene FC Twente dat met 1-4 in De Kuip won.

Feyenoord startte het nieuwe seizoen in de Eredivisie vorige week zaterdag met een 0-2 overwinning op PEC Zwolle. Steven Berghuis nam de doelpunten in Overijssel voor zijn rekening. Ook FC Twente stapte diezelfde dag met een 2-0 overwinning van het veld, op eigen bodem. Dankzij treffers van Danilo Pereira en Queensy Menig was het team van Ron Jans een maatje te groot voor Fortuna Sittard.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Botteghin, Senesi, Haps; Fer, Diemers, Kökcü; Berghuis, Jørgensen en Linssen.

Opstelling FC Twente: Drommel; Ebuehi, Pleguezuelo, Schenk, Oosterwolde; Zerrouki, Roemeratoe, Bosch; Cerny, Danilo en Menig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
20 september 2020 om 13:37

Semi angstgegner ...

20 september 2020 om 15:27

Je bedoelt al die spelers die niet goed genoeg waren voor Ajax?

Ik voorspel een relatief makkelijke overwinning voor Feyenoord.

20 september 2020 om 20:12

Hahaha idd

FC Twente heeft tegen geen enkele andere tegenstander zoveel wedstrijden achter elkaar verloren als tegen Feyenoord. 2014 voor het laatst niet verloren. Ik zeg 2-0

Feyenoord,nagenoeg dezelfde selectie van vorig seizoen,die zomaar kampioen had kunnen worden onderd Dick Advocaat.fc Twente met een bijna totaal ander team dan vorig jaar.als ik dit naast elkaar houd,dan lijkt het me dat Feyenoord met de eer gaat strijken.ik hoop voor Twente dat ik het bij het verkeerde eind heb.

Nou.. Tweede kans voor het duo Jorgenssen en Linssen. Als het weer zo inspiratieloos en ineffectief is als vorige wedstrijd hoop ik dat we tegen de eerst volgende laagvlieger een beetje gaan experimenteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren