Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord moet mogelijk toch afscheid nemen van Szymanski na enorme salariseis’

Laatste update:

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat Sebastian Szymanski ook volgend seizoen bij Feyenoord speelt, meldt 1908.nl maandagavond. In juni meldde datzelfde medium nog dat Feyenoord en Dinamo Moskou een akkoord hadden bereikt over een nieuwe huurdeal, nadat de 24-jarige Pool ook al tot overeenstemming was gekomen met de Rotterdammers over de persoonlijke voorwaarden. Nu gooien aanvullende eisen mogelijk alsnog roet in het eten.

Kort nadat het akkoord tussen beide clubs tot stand kwam, besloot het management van Szymanski met een enorm pakket van aanvullende eisen te komen. Zo zou de 24-voudig international een nettosalaris van ruim twee miljoen euro per jaar moeten gaan verdienen. Nadat Feyenoord een akkoord met zowel Szymanski als Dinamo Moskou had bereikt, zag de club deze eisen absoluut niet aankomen.

Voor Feyenoord is een nettosalaris van meer dan twee miljoen euro veel te veel. Daardoor is het niet ondenkbaar dat beide partijen er niet uit zullen komen en Szymanski zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord al heeft gespeeld. Dat zou een hard gelag zijn voor de Rotterdammers, daar de middenvelder afgelopen seizoen met tien goals en zeven assists in veertig officiële duels van grote waarde was voor Feyenoord.

Voor Feyenoord is het nu te hopen dat Szymanski en zijn management zich bedenken. De Pool heeft zich nog niet bij de club gemeld voor het nieuwe seizoen, omdat hij nog vakantie heeft als gevolg van de interlandperiode in juni. Dinsdag staat de eerste training van Feyenoord op het programma, waarna zaterdag de internationals zullen aansluiten. “De kans dat Szymanski daar niet toe behoort, neemt met de dag toe”, aldus 1908.nl.

Denk jij dat Sebastian Szymanski komend seizoen nog bij Feyenoord speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja dat salaris is veel te gortig natuurlijk. Zie hem heel graag blijven, persoonlijk een van mn favorieten van dit seizoen. Jammer dat het op deze manier moet na het akkoord tussen zowel speler als club. Laten we hopen dat het nog rondkomt, maar heb er helaas een hard hoofd in !

3 juli 2023 om 22:45

Tjah. Als je als Feyenoord zijnde wil doorgroeien zijn dit wel de bedragen die je moet gaan betalen. Dat pakte voor ajax goed uit met Blind en Tadic, hoewel niet per se vergelijkbaar. Zou het voor een seizoen sowieso doen, heeft zich dit jaar laten zien.

3 juli 2023 om 23:10

Ik zou het niet doen aangezien het wederom een huurdeal betreft. Een heel goed salaris is doorgaans bij een 24-jarige ook investeren zodat en je het kapitaal op het veld hebt, en je hem vervolgens ooit nog goed kan doorverkopen. Szymanski ligt nog 3 jaar vast bij Dinamo Moskou, je bent als Feyenoord zijnde Dinamo al aan het ontlasten nu je zijn enorme salaris zou betalen maar je voorziet Szymanski ook nog eens van een hogere transferwaarde mocht hij het goed doen in de CL. En dat laatste kan Feyenoord hem dus bieden, maar daar niet aan verdienen. Dat vind ik vrij ongezond.

3 juli 2023 om 23:18

Vanuit eventueel toekomstig rendement misschien minder aantrekkelijk. Maar mocht Feyenoord willen presteren in de CL, dan hebben ze in mijn ogen in ieder geval meer kans met Szymanski dan zonder.

4 juli 2023 om 00:09

Tadic en Blind van toen vind ik wel een categorie hoger dan Szymanski. Hoop dat ie blijft, maar het is geen speler die je veel meer moet gaan betalen dan anderen

3 juli 2023 om 22:46

Nouja, sowieso is het niet oke om zaken te doen met een Russische organisatie.
We hebben met zijn allen afgesproken dit niet te doen vanuit Europa.

Buiten het salaris om is het geen goed idee. Daarom zeg ik, stop met deze opzet

3 juli 2023 om 22:55

Ik ben het volledig met je eens maar dit politieke spel moet stoppen overal gebeuren er dit soort dingen maar Rusland heeft altijd een streepje minder gehad en terecht maar vergeet niet dat andere landen zich ook schuldig maken aan dit soort praktijken

3 juli 2023 om 22:57

Prem aub hou eens op ouwe wereldverbeteraar, spelers hebben ook rechten toch ? Die moeten toch ook kunnen spelen elders ? Hun kunnen er niks aan doen.. je mag niet kopen en verkopen.. huren wel, aangezien de spelers dan wel hun beroep kunnen blijven uitoefenen.

3 juli 2023 om 23:10

Vanuit Europa is er dus blijkbaar regelgeving voor Prem. Verhuren was de noodoplossing, maar kwalitatief leegroven heeft het Westen dan weer minder moeite mee blijkbaar

3 juli 2023 om 23:33

Technobastard. Jij had verwacht dat "het westen" de mindere goden zou huren bij zo'n regeling?

4 juli 2023 om 10:06

@prem_93

Nee Prem, dat hebben we helemaal niet afgesproken in Europa. De sancties die opgelegd zijn in handel met Rusland zijn duidelijk. Niemand probeert die sancties te breken want dat is strafbaar. Maar je hoeft ook weer niet strenger te zijn dan wat er nu nog wel mag.

Sterker nog, zonder Russisch gas had Europa afgelopen winter toch echt een groot probleem gehad.

4 juli 2023 om 16:41

Zij kunnen er niks aan doen*

3 juli 2023 om 22:47

Zou dan ergens tussen de 3.5 en 3.8 mil bruto moeten verdienen. Aangezien geen aankoop bedrag betaald hoeft te worden, natuurlijk een 'koopje'. Je weet wat je in huis haalt. In zijn eerste seizoen al tot bijna 20 g/a betrokken, dus kans dat het beter gaat is groot in zijn 2e seizoen.
Met spelers die mogelijk nog vertrekken, kan je eigenlijk niet veroorloven om deze speler ook te moeten missen.

3 juli 2023 om 22:54

Hoezo is 3.8 mil bruto een koopje? Het is een huurdeal he. Dus het is niet zo dat Feyenoord weer een gedeelte kan terug verdienen met een verkoop. 2 miljoen netto voor een huurspeler is gewoon ontzettend veel, ook voor een gezond Feyenoord.

3 juli 2023 om 23:02

Het is een bewezen topspeler voor Feyenoord. Je kan inderdaad niks terug verdienen maar aan de andere kant hoef je ook helemaal niets af te schrijven, want volgens mij is het zo dat deze spelers uit Rusland gewoon transfervrij ergens een jaar kunnen spelen. 10 van dit soort spelers moet je natuurlijk niet hebben maar een paar van dit soort spelers kan geen kwaad, je hoeft niet op alle 11 te verdienen. Feyenoord heeft nog genoeg jonge spelers die je na een goed seizoen voor een mooie som kan verkopen.

3 juli 2023 om 23:42

Hij heeft ook een hele tijd een vormdip gehad, laten we dat niet vergeten. Als je al een akkoord had moet je het simpelweg niet doen. Hij mag ook dankbaar zijn dat hij bij Feyenoord zijn marktwaarde kan opvijzelen, kom op zeg.

3 juli 2023 om 23:59

SilverFront

Je betaalt alleen salaris voor bepaalde kwaliteit, dus ja goedkoop. Je hoeft verder ook niet aan iedere speler direct te verdienen he. Als hij zorgt dat Gimenez weer veel scoort, maak je nog meer winst.

4 juli 2023 om 08:03

@silverfront, het is veel geld maar met hem is er een basis om in de CL beter voor de dag te komen. Is het niet dat 1 gewonnen CL match rond de 2.5 miljoen oplevert? Feyenoord budgetteerde Europees toch nooit zo zwaar voor de begroting? De CL is aanzien voor toekomstige spelers, er zit veel meer achter dan simpel 2 miljoen netto voor een huurspeler.

4 juli 2023 om 08:26

@mrkrillin,

Buiten het feit om dat het dan nog steeds niet je eigen product is, dus je er geen cent op gaat verdienen, wat denk je dat het gaat doen met de rest van de selectie?

Hij is absoluut niet de topspeler van Feyenoord. Ben je niet bang dat er scheve gezichten gaan komen van spelers die minimaal hetzelfde willen gaan verdienen per jaar ?

4 juli 2023 om 09:44

j3ro3ntj33

Je kan het ook als bonus/tekengeld uitkeren het verschil.

Ja dat is de keer zijde van de medaille , zijn zaakwaarnemer weet ook dat er veel geld binnen komt en willen daar het beste uithalen voor hun cliënt. Of je mee moet gaan is een tweede maar soms moet risico’s durven nemen.

3 juli 2023 om 22:46

Risico’s nemen kan idd, maar als je hem 2M gaat betalen komen er heel snel meer bij.. dan is het geen risico nemen meer maar puur onverantwoord.

Dit is wel een tegenvaller, als je al een akkoord hebt bereikt.

Ik weet niet in hoeverre dat juridisch afdwingbaar is. Anders lijkt dit een eis om onder eerder gemaakt afspraken uit te komen om (elders) flink te cashen

3 juli 2023 om 23:26

Spelers ruiken CL inkomsten, de club hoeft de spelers niet meer zoals voorheen voor een appel en een ei te laten gaan. Spelers willen ook niet voor een appel en een ei spelen. Het salaris voor 2 miljoen voor een kampioen die CL gaat spelen is niet gek. Wil je bij de top aanhaken dan zijn dit soort salarissen een hindernis die overwonnen moet worden. Niet alleen op het veld maar vooral in de commercie. Daar is voor Feyenoord veel te winnen.

4 juli 2023 om 11:47

Voor een appel en een ei spelen ze niet hoor.
En vreemd genoeg gaat dit voor spelers altijd maar 1 kant op. Als ze goed en boven verwachting spelen willen ze meer, maar als ze slecht en onder verwachting spelen, moet je als club niet met salarisverlaging aankomen. Hun salaris is dan ook een gemiddelde voor de goede en de slechte tijden, alleen vergeten spelers de slechte tijden vaak....

Zou wel balen zijn natuurlijk. Aan de andere kant zou ik Bullaude ook wel eens een serie wedstrijden achter elkaar de kans willen zien krijgen. Was erg gecharmeerd van hem in de minuten die hij afgelopen seizoen kreeg.

3 juli 2023 om 22:58

Nou vind dat wel een flinke gok hoor. Ben zelf echt fan van Szymanski, maar vond Bullaude totaal geen indruk maken in zn minuten.

3 juli 2023 om 23:18

Heb ook liever dat het wel met Szymanski rond komt natuurlijk.

3 juli 2023 om 23:05

Leuk om in de eredivisie te proberen, maar in de CL kun je daar niet mee aankomen denk ik. Hoop voor het NLs voetbal dat het wel rondkomt.

Zou heel jammer zijn, maar 2 miljoen netto is veel te veel.

4 juli 2023 om 10:09

Is dat echt veel te veel? Het is een marktconform wat men aan de top van de eredivisie aan de beste spelers betaald.

Feyenoord was jarenlang armlastig dus wisten spelers wel dat ze daar minder zouden verdienen. maar die tijd is voorbij, de CL miljoenen stromen binnen, dikke uitgaande transfers worden er gedaan. Spelers gaan dan ook meer salaris vragen.

Om Arno Slot te behouden gaat Feyenoord nu toch ook een dergelijk bedrag aan de trainer betalen?

4 juli 2023 om 11:17

Ik denk niet dat we iemand 4 miljoen salaris moeten geven nadat we 1 keer kampioen zijn geworden nee.

4 juli 2023 om 12:22

Arno Slot krijgt nu na de titel toch richting de 4 miljoen euro? Het is maar wat je iemand waard vind om te behouden nu je CL gaat spelen.

Kokcu is al voor 30 verkocht dan is 2 miljoen voor Symanski toch niet teveel? Geertruida en Pedersen gaan ook nog extra miljoenen opleveren dus zoveel pijn kan het allemaal niet doen.. met symanski heb je meer kans op overwinteren in europa en hoog eindigen in de competitie om zodoende weer Europees voetbal te halen.
Dat verdient zichzelf echt wel terug.

3 juli 2023 om 23:19

Er zit een verschil tussen het betalen van transfersommen en het betalen van salarissen. Daarnaast moet je waken voor een scheef salarishuis: als je Szymanski nu 2 miljoen netto geeft dan staan een Geertruida, Hancko en wellicht Gimenez ook op de stoep voor een salarisverhoging en voor je het weet gaat het gemiddelde met een miljoen omhoog.

Je kunt niet zomaar inkomsten uit transferwinsten in je salarishuis pompen en verwachten dat het financieel goed gaat.

4 juli 2023 om 00:00

JJR112

Verschil kan je ook betalen als een bonus/tekengeld voor huurdeal.

4 juli 2023 om 00:22

Het probleem is niet alleen het salaris van Symanski. Je hebt een aantal eigen spelers die nu allemaal rond een miljoen bruto zitten. Als je dan 2 miljoen netto, dus 4 miljoen bruto gaat betalen aan iemand, die wel is waar goed is maar niet met kop en schouders boven de rest uit steekt dan staat straks iedereen bij de directie op de stoep voor zo'n salaris en dan is die 30 miljoen snel op.

4 juli 2023 om 10:10

De trainer heeft toch ook bijna een verdubbeling van zijn salaris gehad wegens de goede prestaties? Dan is het toch niet raar dat key players hetzelfde willen?

Uitstekende speler, heb van hem genoten afgelopen seizoen maar het is en blijft een gehuurde speler dus bedrag gewoon te hoog, je hebt ballaude dus geef die maar kansen of wellicht iets nieuws aantrekken.
Buiten dat had je gewoon een deal dus man n man woord n woord anders jammer

Blijkbaar dus alleen een akkoord op hoofdlijnen en daar speelt de zaakwaarnemer op in. Ik zou het toch goed overwegen, door redenen die hier ook al genoemd zijn. Ga je akkoord met de eisen, kun je er donder op zeggen dat andere spelers uit de selectie daar op termijn op reageren.

Zou zonde zijn vooe feyenoord als hij niet blijft. Goede speler!

Huurdeals moet je eigenlijk niet willen sluiten met spelers die rondlopen op de plekken waar spelers de meeste waarde vertegenwoordigen aanvallende spelers die het verschil maken. Het is jammer dat het om huur gaat. Deze speler heeft zich bewezen en kent het systeem. Met het oog op uitgaande transfers van sterkhouders misschien toch de knip trekken en halen.

Goede speler, maar geen 2 mil per jaar speler.

Dan gewoon lekker Bullaude de kans geven met Milambo en Danilo als back-up voor die positie

Geef toch gewoon een contract @ Dynamo wat Feyenoord overneemt op huurbasis? Wil hij meer dan lekker laten gaan. Echt wel vervangbaar. Alleen klote dat dit zo laat voordoet. Feyenoord had de tijd, moeite en energie beter in die vervanger kunnen steken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren