Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord maakt geen fout en wint vrij eenvoudig van Heracles Almelo

Laatste update:

Feyenoord heeft zondag goede zaken gedaan in de Eredivisie. In de eigen Kuip werd Heracles Almelo met 3-0 verslagen. De Rotterdammers kenden een uitstekend begin en leidden bij rust al met 2-0 door doelpunten van Yankuba Minteh en Santiago Gimenez. In het tweede bedrijf viel er een stuk minder te beleven en gaf alleen invaller Igor Paixão de supporters nog een keer reden tot juichen. Hij schoot een vrije trap fraai binnen en zette daarmee de eindstand op het bord.

De Rotterdammers begonnen sterk aan de wedstrijd, wat meteen resulteerde in een grote kans voor Gimenez. Even later was ook Luka Ivanusec, die de voorkeur kreeg boven Antoni Milambo, dicht bij de openingsgoal, maar hij werkte een voorzet van Minteh net langs de voor hem verkeerde kant van de paal.

Binnen tien minuten kreeg ook Heracles een grote mogelijkheid. Uit een snelle uitbraak maakte Bryan Limbombe handig gebruik van zijn snelheid, maar hij zag zijn inzet knap uit de hoek gewerkt worden door Timon Wellenreuther, die zijn ploeg daarmee behoedde voor een achterstand.

Daarna liet Feyenoord de teugels iets vieren en bemoeide Heracles zich wat meer met het spel, maar juist in die fase sloeg de thuisploeg toe. In minuut 27 speelde Ivanusec de bal met de buitenkant van zijn voet het zestienmetergebied in, waarna Lutsharel Geertruida de bal slim onder zich door liet lopen voor Minteh, die koelbloedig afrondde: 1-0.

Vijf minuten voor rust werd de voorsprong verdubbeld. Mats Wieffer had een fraaie dieptepass in huis op Gimenez, die precies op het juiste moment vertrok. Oog in oog met Heracles-doelman Michael Brouwer faalde de Mexicaan niet: 2-0. Kort daarna redde Wellenreuther nog zeer knap op een inzet van Ruben Roosken.

De theepauze deed beide ploegen niet veel goeds, want in het eerste deel van de tweede helft was het bijzonder tam, zonder echt gevaar voor beide doelen. Arne Slot greep het moment aan om zijn elftal van wat nieuwe energie te voorzien en plaatste een driedubbele wissel.

Die wissels wierpen snel zijn vruchten af. Igor Paixão, die slechts drie minuten in het veld stond, gooide de wedstrijd in minuut 73 definitief in het slot door een vrije trap fraai in de onderhoek te schieten. De thuisploeg speelde de wedstrijd daarna rustig uit en kwam nog enkele keren dicht bij een vierde treffer.

Feyenoord heeft met de driepunter de tweede plaats in de Eredivisie weer iets steviger in handen, met een gat van zes punten naar FC Twente. Heracles kampt nog steeds met ernstige degradatiezorgen en heeft een minimale voorsprong van twee punten op nummer zestien RKC Waalwijk.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk dat de buitenspelers allemaal scoren of een assist geven, Santi zit er weer lekker in met zijn derde goal in de laatste vier wedstrijden, verder geen woorden vuil maken aan deze zaadpot.

Enige minpunt was wederom het kapsel van Beelen.

10 maart 2024 om 22:01

Ik ga de Coen Dillen-index weer afstoffen als het zo doorgaat met Santi!

10 maart 2024 om 22:01

Zan wat is dat toch, met mannen die zich druk maken om de kapsel of kleding stijl van een andere man..? Of was het met een knipoog..? 😅

10 maart 2024 om 22:07

Haha ja beetje ouwehoere gozert, verdediger moet gewoon een kop als een botsauto hebben. Beelen daarentegen ziet eruit als een student die je laptop komt maken met die comb over.

10 maart 2024 om 22:24

Hahaha, maar hij verdedigd wel als een baas! Knap gezien, door diegene die hem heeft aangekocht van jullie. Verdedigend zit het echt wel snor in de toekomst voor Oranje.

10 maart 2024 om 22:34

Nou, ik zeg je eerlijk dat toen bekend werd dat we Van den Belt kochten ik opperde dat we ook Beelen van PEC moesten halen en een paar weken later hadden we interesse, dus ik sluit niet uit dat de Feyenoord scouting hier op VZ actief is en mij geld schuldig is.

10 maart 2024 om 22:37

Haha Zan, wat een geestige reactie! Eerlijk gezegd, zag ik niks bijzonders in die jongen. Maar ik ben nu toch wel echt onder de indruk.

10 maart 2024 om 22:02

Was inderdaad een zaadpot. En Slot moet ook echt stoppen met Nieuwkoop als rechtsbuiten. Tegen zo'n tegenstander, durf je toch zeker wel een talent te brengen? Nieuwkoop boven Sauer verkiezen is echt wanbeleid.

10 maart 2024 om 22:08

Hahaha, ja zelfs mijn vrouw roept steeds, wtf dat haar van die ene!

Steen, papier, schaar …,… dat kan echt niet in een professioneel team.Makkelijke overwinning verder

10 maart 2024 om 22:06

Misschien was het wel om de keeper op het verkeerde spoor te zetten .Nee serieus, dit is heel kinderachtig en amateuristisch en hoort inderdaad niet thuis in een professionele wedstrijd. Kon er overigens wel weer om lachen.

10 maart 2024 om 22:07

Ach, als je 2-0 voor staat en er is geen schijntje twijfel of je wint dan moet zo’n dolletje toch kunnen?

10 maart 2024 om 23:09

Ik zit iig op één lijn met Slot:

Vrije trap
Het derde doelpunt van de avond werd gescoord uit een vrije trap. Voorafgaand werd er een steen-papier-schaar gedaan en dat zorgde op het veld al voor irritatie bij Mats Wieffer en David Hancko, maar ook Slot is daar niet over te spreken. "dat vond ik heel veel zeggend over onze wedstrijd. Als je bij 2-0 dat doet, zo hebben wij eigenlijk ook gevoetbald. Een beetje overschatting van 'het zal allemaal wel goed komen'. Dat kwam het uiteindelijk ook, maar het was een beetje zondagavond-voetbal."

"tuurlijk is dat wel duidelijk", reageert de trainer stellig op de vraag of er geen regels zijn over wie de vrije trap normaliter neemt. "maar als het dan 2-0 staat een kwartier voor tijd, zijn er veel jongens die het graag nog willen proberen. Dat vond ik een verkeerde manier van de wedstrijd beleven, dus daar is het laatste woord nog niet over gesproken." Toch vloog de bal wel tegen het net. "vanuit dat perspectief moeten we het vaker doen, maar ik vind het heel slecht."

10 maart 2024 om 22:10

Rock, paper, scissors, lizard, Spock zou beter zijn als je serieus wil overkomen.

10 maart 2024 om 22:16

Hahaha wauw dat ik deze vanavond nog zou lezen, blij dat Paixao hem won overigens!

10 maart 2024 om 22:28

Paixao deed niet mee met dit kleine schouwspelletje. Santi en Hartman deden ‘m. Hancko zag je al gek kijken en iets van een gebaar maken dat ze moesten stoppen.

Wat ik goed vond aan de wedstrijd dat ze het eerste kwartier de tempo hoog hielden, wat vaker gebeurd alleen er wordt niet gescoord en dan krijg je zo’n pot. Al vond ik deze al iets beter dan de vorige potjes thuis tegen de kleintjes.

10 maart 2024 om 22:11

Waarom is dat zo probleem. Het is niet dat ze een vast iemand hebben om de vrije trappen te nemen, er staat echt zovaak iemand anders achter. Dat is het toch niet erg om het zo een keer te doen?

10 maart 2024 om 23:19

Dat kan weer te maken hebben met waar de bal ligt. Hancko komt bijvoorbeeld wel eens in aanmerking maar hij heeft een schot was juist weer goed is voor bepaalde afstand. Dan heb je nog rechts / links benigen. Daar zullen allemaal wel afspraken over zijn.

Maargoed bij een ruime voorsprong, waar ik 2 - 0 overigens niet direct bij inschat,kun je natuurlijk andere spelers de vrije trap laten nemen. Maar om dat op deze manier te beslissen is natuurlijk niet de juiste manier.

Prima pot gezien, waarbij je eventueel nog wat treffers had kunnen maken. Zerrouki en Beelen heel sterk. Santi komt weer in vorm, buitenspelers dikke prima. Doorgaan nu!

10 maart 2024 om 22:30

Prima pot gezien inderdaad. Zerrouki moet wel stoppen met zijn afstand schoten, want die lijken helemaal nergens op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren