Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Feyenoord laat zich niet afschepen en komt met tweede bod op Pepi’

Zondag, 4 juni 2023 om 21:58Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 22:15

Feyenoord is serieus in de jacht op Ricardo Pepi. De Rotterdammers willen de spits graag overnemen van FC Augsburg en gaan een tweede bod indienen bij de club uit de Bundesliga, weet 1908.nl. Hoe hoog het bod van Feyenoord is wordt niet bekendgemaakt, zoals dat bij het eerste bod ook al het geval was. Augsburg verlangt naar verluidt zo'n zestien miljoen euro voor Pepi, hetzelfde bedrag dat de Duitsers in januari 2022 aan FC Dallas betaalden.

Pepi degradeerde dit seizoen met FC Groningen naar de Keuken Kampioen Divisie, maar was een van de weinige lichtpuntjes bij de Trots van het Noorden. De international van de Verenigde Staten kwam in 31 officiële wedstrijden tot dertien goals en drie assists. Ook PSV hengelt naar de diensten van Pepi. De Eindhovenaren hebben met Earnest Stewart een mogelijke troef in handen, daar de technisch directeur en de aanvaller allebei de Amerikaanse nationaliteit hebben.

Pepi kwam vorig jaar januari voor zestien miljoen euro van FC Dallas naar Augsburg, maar wist bij de Duitsers nog niet te imponeren. Door Duitse media werd hij al betiteld als Mega-Flop. In totaal kwam de Amerikaan zestien keer in actie voor de nummer vijftien van de Bundesliga. Daarin wist hij niet te scoren. Augsburg zou naar verluidt bereid zijn om mee te werken aan een transfer van de spits, mits hetzelfde bedrag op tafel wordt gelegd als anderhalf jaar geleden door de club betaald is aan Dallas.

Fabrizio Romano repte met geen woord over de hoogte van het openingsbod, maar wist op 1 juni wel te melden dat Feyenoord een eerste aanbieding heeft gedaan. Bij de kersverse landskampioen is Santiago Giménez een gewild doelwit. De Mexicaan staat in de nadrukkelijke belangstelling van Benfica, dat net als Feyenoord de titel in de wacht sleepte en zich dus eveneens wist te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Giménez heeft zelf echter aangegeven graag bij Feyenoord te willen blijven.

Pepi reageerde zondag bij ESPN op de geruchten over een mogelijke transfer. Een langer verblijf bij FC Groningen sluit hij uit. "Ik weet nog niet wat er gaat gebeuren volgend seizoen", aldus de centrumspits. "Ik wil eerst het seizoen afmaken. In de komende weken of maanden zal er meer duidelijkheid komen. Er zijn veel geruchten. Ik denk dat dat goed is, maar we weten ook dat geruchten vaak niet kloppen. Ik hou van de competitie en hoe hier wordt gewerkt met jonge spelers, dus ik zou graag in Nederland blijven."


Poll

Is Ricardo Pepi een aanwinst voor Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

84 reacties (laatste reactie door 4fredondo)

Het einde van Danilo?

1 juni 2023 om 12:11

Het vertrek van Santiago?

1 juni 2023 om 12:14

Geen van beide. Gewoon doorgroeien. Een topteam moet drie serieuze spitsen hebben. Bovendien kan hij een jaar meedraaien en kan daarna eventueel Santi vertrekken.

1 juni 2023 om 12:22

Welke topteams hebben 3 serieuze spitsen dan? Atletico kan ik alleen zo ff gauw bedenken.
Maar het is niet gebruikelijk iig, 2 spitsen is voldoende.

1 juni 2023 om 12:23

Nah, het lijkt me voor Feyenoord begrippen wel een beetje erg gortig om meer dan 10 miljoen uit te geven voor een 2e/3e spits (samen met Danilo) achter Gimenez hoor, Moridin. Leuke gedachte dat je drie serieuze spitsen moet hebben maar die 3e moet dan toch wel een jongen uit de jeugd zijn, dat gaat ook een Danilo niet doen in deze fase van zijn carriere lijkt me.

1 juni 2023 om 12:32

Nee Gimenez blijft en Danilo zal vertrekken indien Pepi komt. 3 spitsen is echt overdreven.

1 juni 2023 om 12:41

Eerder werd telkens gezegd dat Feyenoord probeert te huren met optie tot koop. In dat geval lijkt mij deze deal niet zo vreemd. Wellicht gaan de gesprekken puur over de afkoopclausule die in de huurovereenkomst moet komen.

1 juni 2023 om 12:45

Wie scherp is heeft opgelet dat danilo steeds vaker als 10 invalt ipv spits en dus meer de rol van symanzki opzich neemt. Mochten ze hem nu vast op 10 willen snap ik wel dat ze pepi willen.

1 juni 2023 om 13:04

Danilo valt vaak in als nummer 10 omdat Feyenoord moet scoren. Dus om iets te forceren. Niet als echte serieuze optie

1 juni 2023 om 14:31

Pepi kan ook prima op de flanken terecht in mijn ogen.
Balvast, best snel en heeft een goed schot.

1 juni 2023 om 14:36

Ze gaan hem nu ook niet afreken lijkt mij. Ze willen graag huren met optie tot koop. Als Santi dan komend jaar voor een groot bedrag vertrekt is 10 miljoen geen probleem voor de ingespeelde Pepi.

4 juni 2023 om 22:13

Lijkt mij dat Danilo dan verhuurd wordt. Danilo en Gimenez zijn beiden gehaald om het samen uit te vechten. Gimenez heeft gewonnen en Danilo gaat als tweede spits niet veel meer opleveren. Verhuren dus en hopen op een goed jaar als bij Twente. Ondertussen Pepi nu relatief “goedkoop” als tweede spits aantrekken (verwacht dat hij met de jaren alleen maar duurder wordt) en klaarstomen voor volgend jaar als Gimenez vertrekt. Dit zijn mijn eigen aannames maar het zou klinken als prima beleid.

5 juni 2023 om 07:46

@arsenal890,

Aldus Arsenal890 verantwoordelijk voor aankopen en verkopen bij Feyenoord..

Er zullen ongetwijfeld mensen vertrekken, maar wie dat is is gewoon nog niet duidelijk

5 juni 2023 om 10:44

@ Moridin

Het schijnt dat er een bod van 20M op Giminez is gedaan…. Heb dat gehoord van een echte Feyenoord supporter, echter kan ik het nergens terug vinden zo gauw op internet.

Zou hè aankopen van Pepi wel verklaren

5 juni 2023 om 11:14

Santi is geschorst in de cl daarom extra spits

1 juni 2023 om 14:34

Heeft Feyenoord echt niks beters dan geld uitgeven aan een spits die gedegradeerd is hou op je gaat toch niet te champignons league in met peppie hoe diep Moet je zinken

1 juni 2023 om 14:39

Gewoon 12 goals in 29 wedstrijden bij het slechtste team in de eredivisie. Dat is gewoon heel netjes.

1 juni 2023 om 15:10

Ja, we zinken zo diep dat we op de scoutingsmarkt nagenoeg alleen voltreffers hebben.

4 juni 2023 om 22:09

Champignons league?😂 verder zal pepi als echte spits beter fungeren als danilo. Danilo zal altijd te licht worden bevonden in de CHAMPIONS league

4 juni 2023 om 22:15

In de Champignons League zal elk soort fungi beter fungeren dan Pepi

5 juni 2023 om 11:16

laat dat aan slot over die zal het beter weten. Vorig jaar dezelfde verhalen maar slot werd kampioen en maak spelers beter

Waar halen jullie de hele tijd vandaan dat Gimenez op het punt staat op te vertrekken? Heeft zelf aangegeven het prima naar zijn zin te hebben bij Feyenoord en graag mee de CL in wil. Pepi is gewoon een aankoop als 2e spits die veel speelminuten zal maken komend seizoen om te wennen en dat seizoen er op gewoon als 1e spits te fungeren.

1 juni 2023 om 12:12

Daarbij zal Benfica nou niet het bedrag op tafel willen leggen wat Feyenoord verlangt, of zal Feyenoord genoegen nemen met om en nabij 25 miljoen.

1 juni 2023 om 12:15

@4fredondo Precies. Feyenoord weet ook dat er veel meer in zit dan die 25 miljoen, al helemaal als hij dit seizoen er nog 25 in schiet. Daarnaast vraagt Benfica zelf ook altijd absurde bedragen, waarom zou te Kloese dat niet doen met het nog lang lopende contract van Gimenez?

1 juni 2023 om 13:29

Want Feyenoord gaat zoveel geld uitgeven om een speler op het tweede plan te laten spelen? Denk niet dat Feyenoord in een positie zit dat ze zich dat kunnen veroorloven, jij wel?

1 juni 2023 om 14:28

Wel in een huur met koopoptie- constructie, want Gimenez zal na volgend seizoen wel weg zijn.

5 juni 2023 om 11:53

@ L0348

Meer inzit dan 25 miljoen voor een zeer beperkte spits die niet eens topscorer is geworden!!! Is het de Feyenoorders nu ook al naar het hoofd gestegen!!!!!

5 juni 2023 om 15:34

@voetbalzone,

Dit soort provocerende reacties mogen altijd blijven staan2, zolang het maar niet tegen een bepaalde club is gericht. Maar als je een keer ludiek reageert op een post dat degene de namen die in de media omtrent Feyenoord rondgaan niet CL waardig vindt, is het inhoudsloos, niets toevoegend.

Waar moet je als moderator aan voldoen? Wat zijn de eisen? Moet je Ajacied zijn? Mag je geen humor hebben? Zeer benieuwd!

1 juni 2023 om 12:14

Het lijkt mij toch sterk dat Feyenoord 10miljoen gaat investeren in een tweede spits. Okay, de portemonnee is wat beter gevuld in Zuid, maar dit zou wel veel zijn. Zo'n bedrag verwacht ik eerder voor een goede buitenspeler, want daar is meer behoefte aan denk ik.

1 juni 2023 om 15:40

Uiteindelijk als Gimenez presteert is Pepi gewend en zo kun je je 2e spits langzaam laten groeien tot niveau van 1e spits. Kan Gimenez voor een mooi bedrag worden verkocht. Slim beleid en verwacht dan ook dat hij dit seizoen vooral als backup moet gelden. Gimenez is eerste CL wedstrijden geschorst waarin een waardige vervanger belangrijk is, anders ben je al direct kansloos voor volgende ronde plaatsing.

1 juni 2023 om 12:16

Maar gaat Feyenoord 16 miljoen betalen voor een bankzitter? Dat is wel heel erg veel ineens. Volgens mij heeft Feyenoord niet eerder meer dan 7,5 miljoen uitgegeven voor een nieuwe speler.

1 juni 2023 om 12:17

Nou, omdat Feyenoord nog een 2e spits heeft die het prima gedaan heeft met 10 goals en 3 assists in de competitie; die bovendien nog 3 jaar vast ligt.

Deze Pepi wordt 16m voor gevraagd, zal waarschijnlijk wel wat speelruimte zijn, maar als die naar Feyenoord gaat, gaat die zeker een miljoen of 12 kosten. Ik doe dat even uit mijn hoofd, maar ik gok dat een recordaankoop gaat zijn, of iig heel dicht in de buurt daarvan.

Jij denk dat Feyenoord 12m gaat betalen voor een 2e spits, en dat Danilo die het dus prima gedaan heeft 3e spits gaat worden? Lijkt mij zeer onwaarschijnlijk. Er was al aardig wat interesse in Gimenez, Benfica en zelfs Man United werden genoemd. Dus als Pepi komt, lijkt mij het rationeel heel erg logisch dat Gimenez zal vertrekken ja.

5 juni 2023 om 11:55

@ Amsterdam4

Kijk jij snapt hoe het werkt ik verwacht dat jij wel eens gelijk kan hebben

1 juni 2023 om 12:19

Als ik het me goed herinner hebben wij niet de volledige transferrechten van Santi. Wellicht speelt dat een rol. Hopelijk blijft Santi!

1 juni 2023 om 12:21

Wij hebben bij Ajax ook ooit een speler gehad die zei ik blijf en 3 weken later was ie weg. Je kan niet op woorden af gaan. Als ineens die droomclub komt dan zijn ze weg.

5 juni 2023 om 06:50

@fan: Gimenez heeft ook steeds aangegeven dat je het nooit zeker weet maar dat hij er vanuit gaat dat hij blijft en dat dat ook zn intentie is. Kan ik prima mee leven, hij geeft imo eerlijk aan hoe hij er in staat

1 juni 2023 om 12:24

Dat wel, maar in de voetballerij weet je het nooit en vooral niet bij buitenlanders. Makkelijk om te zeggen dat je blijft als er nog geen concrete interesse is. Als er ergens een plek vrij komt bij een grote club en hij 5x meer gaat verdienen, begint het wellicht toch te kriebelen.

1 juni 2023 om 12:47

Volgens de NOS voetbalpodcast staat Santi inmiddels in bijna heel Engeland op de radar, mede door het lobbyen van zijn vader. In hoeverre alles precies klopt weet ik natuurlijk niet, maar je moet niet gek opkijken als er aan die jongen getrokken gaat worden.

1 juni 2023 om 17:22

De media zit wat betreft feyenoord er wel vaker naast, vorige week met slot nog als goed voorbeeld.

Ik hoop dat Feyenoord niet verder gaat dan 10 miljoen voor Pepi. Heeft nog alles te bewijzen, liever eerst een seizoen huren met een koopoptie.
Dan kunnen ze hem rustig wegen, en kijken of hij niet te licht is.

Is wel een zelfde type als Gimenez als je hem voor max 10 miljoen kan halen is het een goede aankoop 16 vindt ik te gortig voor 4 miljoen meer haal je Danjuma denk ik binnen

1 juni 2023 om 12:20

Danjuma kost 30m, misschien als je goed kan onderhandelen, 27m oid. Maar die gaat echt niet naar de eredivisie, die gaat voor ongeveer 30m richting een andere PL club denk ik, anders een andere top5 competitie. Er was heel veel interesse uit Frankrijk, Duitsland en ook Premier League had hij een paar opties.

1 juni 2023 om 12:55

Eens, en dan hebben we het nog niet eens over zijn salaris. Waarom zou een speler als Danjuma uberhaupt Feyenoord overwegen? Vanwege dit uitzonderlijke kampioenschap? Feyenoord heeft totaal nog niet de status van een stabiele Europese subtopper.

1 juni 2023 om 13:49

Europese middenmoter.

Ben benieuwd hoeveel ze uiteindelijk willen betalen. Ik ga er niet vanuit dat ze hier 10 miljoen voor willen neerleggen…

Is een goede spits, maar voor dit bedrag? Vind het toch weel een flinke gok voor iemand die het aardig (maar ook niet uitzonderlijk goed) doet in de eredivisie. En Ausburg laat hem ook redelijk makkelijk gaan voor hetzelfde bedrag?

Wel natuurlijk een interessante nationaliteit, alleen om zo'n bedrag neer te leggen voor iemand die het alleen heeft laten zien bij Groningen/dallas vind ik wel een groot risico en zou dan eerder voor een wat ervaren speler gaan. Zeker met het oog op de Champions Leauge.

16 miljoen is wel heel veel geld voor een tweede spits dus wellicht dat er al iets speelt rond Gimenez.

Wel goed om te zien dat Feyenoord spijkers met koppen lijkt te slaan. Dat ze dit soort bedragen kunnen aftikken zonder het CL geld fysiek gestort te hebben gekregen of een speler verkocht te hebben laat wel zien dat ze ook een aardig potje gespaard hebben.

Volgens Voetbalzone staat Santiago dus ineens op het punt om te vertrekken? Terwijl hij en zijn vriendin zelf aangegeven nog een jaar bij Feyenoord te blijven.. Bijzonder.

Vind het zo jammer voor Danilo, hij doet zijn stinkend best maar bij ajax en Feyenoord niet goed voor de basis.

Er wordt nog steeds gesproken over een strijd tussen PSV en Feyenoord omtrent Pepi, maar volgens mij is alleen Feyenoord hier nog intensief mee bezig. Het is bij PSV nog angstvallig stil rondom eventuele inkomende transfers, daar is de trainer nog prio denk ik.

1 juni 2023 om 12:54

Ja en dat is maar goed ook. Ze moeten eerst een trainer aanstellen voordat ze aan nieuwe spelers gaan denken. Ruud van Nistelrooy kan het een goede voetballer vinden maar dadelijk past hij niet in het systeem van een andere trainer.

Daarnaast vind ik hem veel te duur, voor een bedrag onder de 10 miljoen zou je het gokje nog kunnen wagen maar 16 miljoen voor iemand die niet eens zeker eerste spits wordt is gewoon veel te veel.

Benieuwd hoeveel geld Feyenoord de komende transferperiode gaat besteden, maar 10+ m voor Pepi lijkt me toch wat aan de hoge kant!

Dure optie, maar wel een met toekomst. Maar kan me niet voorstellen dat je 10 miljoen+ neer gaat tellen voor een spits die in eerste instantie op de bank terecht komt..

Dit lijkt me perfect beleid. Pepi komt voor Danilo die mag uitkijken naar een andere club. Gimenez blijft en ondertussen kan Pepi zich door ontwikkelen en minuten maken. In de CL is Gimenez natuurlijk de eerste 2 wedstrijden geschorst. Het seizoen daarop zal Gimenez vertrekken en Pepi heeft zich dan ontwikkeld en is gewend en kan daardoor de plek van Gimenez overnemen.

1 juni 2023 om 12:52

Als danilo voor een miljoentje of 5 weg gaat en je haalt pepi voor 10, vind ik dat eigenlijk best prima. Maar ik zag danilo vaker als 10 spelen tegen het einde dus wie weet gaat die zich daarop richten mocht symanzki niet blijven.

Persoonlijk zie ik liever een linksbuiten, rechtsbuiten en rechtsback (geertruida centraal) komen.

Dan hebben we Pepi en Kokcu. Centjes verdienen!

1 juni 2023 om 14:32

Nog effe Saito bij Sparta oppikken voor als Orrie gaat!

Lekker hoor, het 'Pep(p)i & Kokki effect brengen het komende CL seizoen. Denk dat er meer dan 1 Slot op de deur bij moet komen anders hebben de Rotterdammer helemaal niets in deze klasse te zoeken.

Dit lijkt mij een onnodige aankoop met n1 spits Gimenez en Danilo al in je selectie. Wellicht is Pepi 4 jaar jonger dan Danilo, maar is denk ik niet veel beter dan Danilo.

Dan zou je denken dat 1 van de 2 weg gaat.

Is dit een beetje een goede aankoop? Ik weet niet waarom, maar ik krijg heel erge Sam Larsson vibes van hem. Kunnen ze niet beter weer een Zuid-Amerikaan oppikken voor vijf miljoen in plaats van het driedubbele uitgeven aan de spits van FC Groningen?

ik vind pepi geen geweldenaar, maar moet wel gezegd worden dat hij nog jong is.
daarnaast is hij ook amerikaan (kan die arme jongen niks aan doen), dat levert altijd wel wat extra centjes op qua commercie/marketing dingetjes.

op dit moment vind ik pepi meer voor het niveau utrecht/az/twente... maar dat is mijn gevoel.
geen idee wat zijn plafond is, want feyenoord zou hem dan natuurlijk halen met het oog op de toekomst lijkt me, wanneer gimenez blijft

Kan iemand mij vertellen of dit een goede aankoop is? Zoveel heb ik Groningen niet gekeken en het is als back up voor Gimenez als het goed is.

5 juni 2023 om 09:38

Ik kijk bijna elke Groningenwedstrijd. Het is een spits die hard werkt en sleurt en in de 16 gevaarlijk en redelijk dodelijk is. Als ie er zin in heeft, heeft ie ook goede looplijnen. Las laatst dat ze bij ons (aldus Gudde) veel te licht trainen dus kan zich vast goed ontwikkelen in topsportklimaat. Prima spits met potentie en A internarional maar ik vond Strand Larsen beter. Pepi creeert zelf namelijk amper kansen en had er bij ons meer kunnen scoren als ie nog scherper was. Daarnaast doet ie soms Depay moves door veel te ingewikkeld te doen ipv gewoon rustig te schieten. Denk een prima speler voor Feyenoord, maar moet dan wel stappen gaan maken.

Hebben mensen hier serieus echt zo weinig verstand? Gimenez blijft gewoon. Danilo mag gaan. Pepi mag rijpen achter Gimenez, en ja, Pepi is beter en al helemaal qua potentie dan Danilo. Gimenez gaat volgend jaar weg. Pepi neemt het plekje over, dat is het plan..

Past in het profiel qua nr. 9 maar kwalitatief wordt dit een financiële blunder

Ik vind Ugalde beter en goedkoper. Maar goed, gezien volgend jaar er 3 Champions League plekken zijn, zou ik het niet erg vinden als Feyenoord meer dan 10 miljoen neerlegt voor Pepi.

Ik heb een vermoeden dat Feyenoord 12 miljoen gaat bieden. Krijg sterk de indruk dat ze Pepi als een investering zien. Vooruitzien is tevens regeren. Mocht Santi vertrekken heb je de opvolger al in huis.

Zou graag een type als Weghorst, Hooydonk of Luca erbij hebben voor als er iets geforceerd moet worden!!!

16 miljoen hahahah super spits die regelrecht gedegradeerd is 🤣🤣🤣

5 juni 2023 om 07:48

Zonder hem waren ze al 5 speelronden eerder gedegradeerd.

5 juni 2023 om 09:42

Voetbal is een teamsport. Je kan wel scoren maar als je nooit de 0 houdt win je ook nooit.

Gewoon dokken Feyenoord. Kokcu wil je ook 50m voor vangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV1212
2.AZ1210
4.Feyenoord1114
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Q. TimberMiddenvelder51
M. WiefferMiddenvelder52
Igor PaixãoAanvaller52
S. GiménezAanvaller56
Y. MintehAanvaller52
C. StengsAanvaller51
R. ZerroukiMiddenvelder40
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
20 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren