Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord hoopt op 35 miljoen euro bij gedaanteverwisseling De Kuip

Laatste update:

Feyenoord mag hopen op een tegemoetkoming van de gemeente Rotterdam van 35 miljoen euro. Dat schrijft het Algemeen Dagblad. De gemeente is positief over een bijdrage aan het nieuwe stadion. In totaal is er 240 miljoen euro benodigd om het plan van bouwbedrijf BAM uit te voeren en de 35 miljoen euro van de gemeente kan Feyenoord goed gebruiken.

/

De gemeente wil in ruil voor de investering van 35 miljoen wel zeggenschap in de organisatie, zo meldt het dagblad. De meeste politieke partijen zijn positief over de plannen met De Kuip, al is er nog wel wat werk te verzetten voordat men definitief instemt met het verstrekken van de 35 miljoen euro.

“Goed voorbeeld doet goed volgen. De stad zou daarmee in het eerste rijtuig van de trein zitten”, aldus projectdirecteur Hans Vervat. Volgende week hervat de politiek in Rotterdam de discussie over de stadionplannen. De stad wil financiële steun geven, mits er aan een aantal stevige voorwaarden wordt voldaan. Zo wil de gemeente dus meer zeggenschap in de organisatie en goedkeuring van de Europese Commissie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gemeentegeld was toch niet goed volgens deze fans..?

20 september 2014 om 11:08

Als het positief voor hen uitvalt is het altijd goed eey, gewoon jaloers dat psv de enige ploeg in de eredivisie was waarvan de stadion geheel van hen was

20 september 2014 om 12:02

GAE en VVV zijn ook baas over eigen stadion, ze zijn niet groot maar PSV is niet de enige.

20 september 2014 om 15:07

Wat kunnen de fans eraan doen dat dit gebeurt dan. Ik ben Fan en hoopt dat de gemeente het niet doet ofdat Feyenoord het niet accepteerd. De gemeente doet al jaren niks en is al jaren een luis in de pels v Feyenoord. Nu willen ze van de 240 miljoen die nodig is er wel 35 geven, maar dan willen ze wel overal vooraan staan. Laat ze lekker weg blijven als Feyenoord die 205 miljoen bij elkaar krijgt dan komen die laatste 35 er ook wel zonder de gemeente. Dus wat deze Feyenoord supporter betreft, niet doen gemeente en niet doen Feyenoord.

20 september 2014 om 19:06

En nu heeft PSV niets meer te zeggen omdat ze de grond verkocht hebben. Dit snap ik wel als club dat je extra hulp zoekt want een gemeente heeft er ook wat aan zo'n nieuw hyper modern stadion

20 september 2014 om 11:08

Gemeentegeld zoals het bij PSV is gegaan is een stukje anders he. Ik bedoel, voordat je goedkoop probeert te scoren zou ik me eens verdiepen wat het verschil is.

20 september 2014 om 11:14

Hoezo anders. De gemeente koopt een stuk grond van psv en psv pacht dat terug. Investeren om eigenaar van iets te worden dus.

De gemeente Rotterdam betaalt mee aan een stadion in ruil voor aandelen. Ook investeren om eigenaar van iets te worden.

Lijkt me redelijk hetzelfde

20 september 2014 om 11:16

Ben benieuwd. Zeg het maar.

20 september 2014 om 11:33

@ Martyn7
Ook FC Twente heeft het stadion geheel in eigen bezit. Ze zijn niet voor niets de laatste jaren zo bezig met het aflossen van de hypotheek zodat er in de toekomst minder rentekosten zijn en dus meer overhouden voor andere projecten.

Verder denk ik dat voor zowel Feyenoord als de gemeente Rotterdam dit een goed plan is. Feyenoord heeft een deel van hun investering terug in ruil voor wat zeggenschap van de gemeente. Lijkt mij op zich niets mis mee.
Onderschat de waarde voor de gemeente niet dat Feyenoord hierdoor verder kan groeien.

Niet voor niets dat verschillende gemeentes de clubs uit de brand helpen wanneer ze dreigen om te vallen. Zie Vitesse en FC Twente, maar ook een PSV die door de verkoop van de grond rondom het stadion geen achteruitgang zou boeken.

20 september 2014 om 15:13

@psv Eindhoven1, ben jij blond? Want het verschil is nogal duidelijk,
dunkt mij.

PSV had zich door wanbeleid diep in de schulden gestoken en had een reddingsboei van de gemeente Eindhoven nodig om faillisement tegen te gaan en Feyenoord vraagt vooraf om een bijdrage in de bouw van een nog te bouwen stadion.

Een ander verschil is dat Roitterdam eerst toestemming vraagt aan de EU voor deze steun, terwijl PSV en Eindhoven nog steeds in afwachting zijn op de de beslissing van de EU.

Overigens dient de gemeente altijd bij te dragen aan de infrastruktuur, dus het zou best kunnen dat die 35 miljoen daarvoor dienen. Dan heb ik het dus over parkeergelegenheid, wegen van en naar de Nieuwe Kuip toe en andere voorzieningen in de openbare ruimte. Zaken die allang aanwezig waren in het geval van Psv.

20 september 2014 om 12:04

dit is net even iets anders roytjuh

20 september 2014 om 12:09

Leg eens uit waarom dan?

20 september 2014 om 12:49

Het is geen lening maar aandelen, hierdoor krijgen ze dus ook zeggenschap en kan de gemeente er aan verdienen. Omdat psv hier genoemd, het is dus wel anders want dat was een lening! Wat men nog vergeet is dat de gemeente Varkenoord op de schop gooid en dat feyenoord zelf 15m moet betalen voor een nieuw trainingscomplex. Die 35m aandelen is dus wel een mooie deal mits ze dus aan een aantal voorwaarden voldoen.

20 september 2014 om 13:18

Man man man psv is ook geen lening maar verkoop van grond. Zie ook mijn beredenering boven. Wat je typt is echt onzin!

20 september 2014 om 13:50

Grond kopen is wel degelijk wat anders dan aandelen hebben in iets, dat je dat niet ziet is pas onzin. Wat wil de gemeente met die grond doen dan? En was het dat bedrag wel waard? Het is gewoon een verkapte lening naar mijn idee. Nee dan is aandelen nemen in iets veel beter, veiliger en brengt meer geld op en meer zeggenschap!!!!

20 september 2014 om 14:43

De grond houdt altijd zijn waarde. Het gaat om een groot perceel in centrum eindhoven. Of psv nu wel of niet doorgaat de gemeente eindhoven krijgt altijd zijn geld terug. Als ze die grond ontwikkelen verdienen ze er veel op. Het is zeker geen (verkapte) lening maar gewoon verkoop van bezittingen wat wel meer bedrijven doen.

Aandelen zijn veel risicovoller want wat is dat stadion nog waard mocht feyenoord failliet gaan? Dus nogmaals je kletst onzin.

20 september 2014 om 15:48

@psv Eindhoven1, ach hou toch op.
Eindhoven geeft Psv verschrikkelijk veel geld waar ze(gemeente) niets aan hebben want je kan er niets mee.
Als het zo een goede deal was waarom heb je dit dan niet gewoon bij de bank gedaan?
Dit was gewoon een sluwe manier om Psv van miljoenen te voorzien zodat ze weer lekker kunnen gaan kopen.

20 september 2014 om 17:57

Waarom zou de gemeente er niks mee kunnen? Ik sta best open voor andere meningen maar onderbouw ze wel.

Diep triest dat gemeentes nog geld in voetbal blijven pompen terwijl het geld voor andere zaken hard nodig is .

20 september 2014 om 11:17

Ben ik wel met je eens.de clubs moeten gewoon op eigen benen staan.dit geld is wel beter te besteden.

20 september 2014 om 11:25

Ik snap jou reactie, maar de Gemente Rotterdam kan niet zonder Feyenoord. Dus een beetje helpen mag wel.....

20 september 2014 om 11:56

Dit is een heel ander verhaal dan bij Psv. Een nieuw modern stadion is een investering en iets waar de Gemeente Rotterdam veel baat bij kan hebben. Het zorgt voor een nieuwe attractie in de stad en de mogelijkheid om evenementen te organiseren die nu niet haalbaar zijn (europa beker finales bijvoorbeeld)

20 september 2014 om 12:19

Oh dus Eindhoven heeft geen baat aan PSV bedoel je? Is zowat enige topclub in Nederland waarvan de stadion in het diepe centrum bevindt, bijna alle 35.000 supporters gaan na een overwinning de stad in, dus eindhoven had ze gewoon failliet laten gaan.

20 september 2014 om 12:53

Tuurlijk heeft Eindhoven baat bij Psv. Net zoals elke stad zijn voetbalclub gebruikt als uithang bord. Ik weet er verder ook niet zoveel van af, maar het bijleggen voor een nieuw stadion zie ik meer als een investering dan het kopen van grond van een trainingscomplex en stadion. Dat lijkt me gewoon een minder lucratieve deal.

Ik heb verder ook niks tegen Psv, dus je hoeft je niet aangevallen te voelen. Ik constateer alleen dat de gemeente Rotterdam geld stopt in een project wat groei op kan leveren en dat dit niet het geval was bij Psv.

20 september 2014 om 13:08

Dat is dus een misvatte constatering, aangezien gemeente Eindhoven er in verloop van tijd ook op vooruit gaat. Is dit niet vaak genoeg uitgelegd of wil je het gewoon niet begrijpen. On: goede zaak voor Feyenoord, eerst uit de min nu een nieuw stadion. Het gaat weer de goede kant op!

20 september 2014 om 18:10

@ likmunvestje Ik zeg: 'het lijkt me een minder lucratieve deal.' Het woordje minder geeft aan dat zowel de gemeente Eindhoven als Rotterdam er op vooruit gaat. Ik denk echter dat de gemeente Rotterdam er meer aan over houdt.

Ook zeg ik dat het project in Rotterdam kan groeien, en dat dat in Eindhoven niet het geval is. Of ben je het daar al niet mee eens?

20 september 2014 om 12:06

Ben ik het deels mee eens, ligt eraan wat het doel is van gemeente geld.

Feyenoord heeft het nodig om een nieuw stadion te krijgen, als dit er eindelijk doorkomt groeit Feyenoord en Rotterdam ook. Meer inkomsten dankzij het stadion en daar kan de stad dan zijn aandeel in mee pikken.

PSV had het nodig voor versterkingen en om er niet op achteruit te gaan kwa selectie, dit keur ik dan weer niet goed maar ik kan begrijpen dat PSV fans hier maling aan hebben.


Maar als je als club er op langere termijn meer uit kan halen en kan groeien, is het eigenlijk dom als je als gemeente niet bijspringt. Als Feyenoord verder wegzakt kost het de gemeente Rotterdam alleen maar meer geld

20 september 2014 om 13:08

PSV had het nodig voor de herfinanciering van de schulden, zoals bijvoorbeeld de abnormaal duur hypotheek. Dat jij denkt dat dat geld gebruikt is voor versterkingen kan ik je niet kwalijk nemen. Op het moment dat de gemeente akkoord ging met de deal, was het eerste wat Brandts riep dat Mertens en Strootman waren aangetrokken. Mertens en Strootman zijn echter uit "eigen'middelen van PSV gefinancierd niet met het geld van de gemeente deal.

20 september 2014 om 13:29

Dat zal altijd een eindeloze discussie blijven, omdat het gewoon raar moment was. BTW is het altijd makkelijk Creatief te boekhouden. Dus zul je dit makkelijk kunnen zeggen, als PSV zijnde.

20 september 2014 om 12:22

Dit zijn dingen, die gemeentes moeten doen kwa wet, dan niet perse investeren, maar zorgen dat er wat te doen is in de stad. Als je een stadion hebt, wat modern is, kun je optredens binnen halen, zoals ook met bijvoorbeeld Ahoy Ziggo dome gebeurd, Je kunt wel zeggen, dat 35 miljoen ergens anders kunt gaan besteden, maar volgens mij heeft de gemeente dit er allang uitgehaald aan 80 jaar de Kuip. Denk aan optredens en dan de toerisme in de stad, Europese finales en etc... Dat de gemeente hier dus investeert is zelfs voor de gemeente een goedkope oplossing en helemaal niet raar. Uiteindelijk is het gewoon beleggen in de welvaart van de stad, waardoor je dus weer veel meer geld in de komende 20 jaar terug pakt. Het is niet zo als hier in de gemeente een nieuw gemeentehuis word gebouwd met een over capaciteit van 200 werkplekken, die niet snel meer zullen worden gevuld, aangezien veel gemeentes samenwerken met veel dingen, dan bouw je dus om het bouwen.

20 september 2014 om 15:14

bobby366
ik ben het heel erg met je eens maar als je ziet hoeveel geld de socialisten stoppen in kansloze dingen in diverse gemeente dan denk ik ook wel eens steek dan ook maar wat geld in een stadion waar waar 25 keer per jaar een feestje gevierd kan worden met 70000 man.
Begrijp me goed, ik ben in beginsel erg tegen geld in het voetbal steken waar voetballers veel te veel verdienen. Maar als je ziet hoeveel geld er in musea gestopt waar geen hond komt dan denk ik stop het dan maar in iets waar veel belangstelling voor is.
Dus sta ik er een beetje dubbel in. Maar hoop toch dat de gemeente het niet doet en Feyenoord het niet wil.

10 tegen 1 dat het niet blijft bij deze 35 miljoen euro en dat Rotterdam nogmaals met eenzelfde bedrag over de brug moet komen. Financieel kan het plan natuurlijk nooit uit, zie Vitesse. Het is wel duidelijk wie het uiteindelijk zal betalen, via de gemeentelijke of provinciale belastingen. Feijenoord wordt er ook geen topclub van.... die tijd is voorbij

20 september 2014 om 12:09

Lekker provoceren jongen top!


Feyenoord is nog steeds een topclub, nee laatste jaren hebben we geen prijzen dat klopt. Maar kwa stadion, stad, inkomsten, naam etc. zijn Feyenoord samen met Ajax en PSV nog steeds de grootste clubs van Nederland.

Zeker als nieuwe stadion er is en de begroting eindelijk kan groeien, dan praten we verder oke

20 september 2014 om 13:38

Een topclub zonder prijzen bestaat niet. Feijenoord is een club met uitstraling.

20 september 2014 om 12:32

Jij hebt nog nooit de plannen door gelezen..... Ze weten heus wel waar ze mee bezig zijn. en wat noem jij dan een topclub een team dat elk jaar kampioen word ???

Het gaat hier om 35 miljoen euro aandelen, of te wel geen rechstreekse bijdrage. Zet dat er aub even bij voetbalzone.

Ik ken heel het financiele plan niet van Feyenoord voor de uitbreiding van het stadion, maar 35 miljoen minder schiet je denk ik weinig op. Die andere 205 miljoen? Wordt dat dan schuld bij een club die net keihard uit de schuld is gekomen? Mijn excuses maar dat vind ik echt een belachelijke manier van bedrijfsvoering.

20 september 2014 om 11:46

Die 35 mlj zijn aandelen. Worden ook gebruikt voor bv de infrastructuur. De overige 205 mlj worden een soort van hypotheek net als iedereen op zijn huis heeft. Daarom willen ze de gemeente aandelen verkopen zodat de lasten lager worden. En weet niet zeker maar volgens mij is het uiteindelijk ook de bedoeling dat dat geld aan de gemeente word terug betaald.

20 september 2014 om 15:27

Ah, een hypotheek. Vanzelfsprekend eigenlijk. Maar toch vind ik het raar. Als je net uit de schulden bent en dan meteen je stadion gaat upgraden voor 240 miljoen. 240 Miljoen is veel geld voor een club uit de Eredivisie, van die schuld kom je niet zomaar af. Dan moet er toch een heel goed plan liggen om die kosten altijd te kunnen dekken.. Volgens mij gaat feyenoord er dan ook vanuit dat ze altijd Europees voetbal spelen? Dan scheelt toch weer een aantal miljoen per jaar.

20 september 2014 om 12:36

35 miljoen aandelen + infrastructuur metrolijn die naar de kuip gaat. Meer parkeer mogelijkheden en natuurlijk de wegen rond de Kuip. Er zat dacht ik ook nog iets bij voor Varkenoord.

nou dat wordt snel een melding bij de europese commissie en dan krijgt Feyenoord en de gemeente Rotterdam zo een flink onderzoek aan de broek. Natuurlijk belachelijk dat een club gratis gemeente geld krijgt. Bij PSV was het dubieus maar daar kreeg de gemeente nog waardevolle grond op een goede lokatie voor terug.
Feyenoord moet gewoon blij zijn met de huidige kuip. Dat ze afhaken met de top slaat nergens op, kijk maar naar de laatste jaren. En wie is Feyenoord om de belastingbetaler hun te laten sponsoren?
Nee als dit zijn gang gaat ben ik de eerste die de EC een bericht ga sturen.

20 september 2014 om 11:27

Lol, heb je de EC dan ook geïnformeerd inzake bijvoorbeeld de Arena, alle belastingbetalers dokken ook voor dit 'stadion' (eigendom Amsterdam) ? Er is niets vreemds aan dat een gemeente inversteert in een dusdanig project, er gaat al vele miljoenen per jaar naar onzinnige subsidies en projecten, iedere belastingbetaler draait hiervoor op.

20 september 2014 om 13:47

Laat mij er buiten (ook bij Amsterdam overigens). Ik wil geen cent aan zo'n bodemloze put betalen

20 september 2014 om 11:36

Heb je de tekst gelezen? Rotterdam gaat sowieso niet akkoord als de EC niet instemt met de plannen.

20 september 2014 om 11:38

Via de aflossing die PSV jaarlijks aan de gemeente Einhoven betaald verdient de gemeente ook nog. PSV betaald per jaar meer dan het jaarlijkse termijn bedrag plus rente. Hoeveel precies, dat weet ik niet een paar ton geloof ik.

20 september 2014 om 12:48

4 ton per jaar.

20 september 2014 om 13:04

Dat meende ik al, bedankt voor de bevestiging.

20 september 2014 om 15:16

Feyenoord laat niemand betalen de gemeente gaat over de centen en die bepalen.
Ik ben er ook tegen en hoop dat het niet gebeurt, maar je kan niet Feyenoord er de schuld van geven.

20 september 2014 om 21:41

tuurlijk wel. die armoedzaaiers kloppen toch aan bij de gemeente. Dus zeker feyenoord kwalijk te nemen dat ze de gemeente onder druk zetten onder het mom van de supporters etc. Rotterdam kan veel beter dat geld besteden aan sociale projecten waar meer mensen van kunnen profiteren.

21 september 2014 om 12:08

Je moest eens weten wie en wat er allemaal bij gemeentes aankloppen voor geld.
De democratie werkt nu eenmaal zo maar het zijn jou en mijn gekozen mensen die er over beslissen. En niet Feyenoord. En hoe ziet dat er precies uit volgens jou. "feyenoord zet de gemeente onder druk" Wat voor drukmiddel heeft Feyenoord dan in handen om dat te kunnen doen?

Feyenoord heeft de laatste jaren bewezen prima op eigen benen te kunnen staan en hebben dit geld daarom ook helemaal niet nodig.kijk nu naar ajax,die staan nu 100 miljoen in de plus.dit moet Feyenoord ook lukken.het probleem nu is dat we een coach hebben die de spelers niet beter maakt waardoor de waarde naar beneden gaat.het is zo ontzettend belangrijk dat je een goede coach hebt!!de jeugdopleiding mag nooit verzwakken.spelers kweken en goed verkopen.zo moet het!!mischien dat ze nog ietwat meer in de scouting kunnen investeren.daar kun je ook veel winst uit halen.

20 september 2014 om 11:43

Ik moet altijd lachen om de feyenoordsupporters die denken dat de coach zoveel invloed heeft op dit feyenoord, face it: kwaliteit van de selectie is ok te huilen, aanval is besroevend, middenveld goed, maar de verdediging slaat echt alles. PSV en Ajax hebben in elke linie beter spelers, als Feyenoord-zijnde moet je gewoon voor plek 3 gaan, aan de 2e plaats heb je toch niks, je wordt in de 1e voorronde telkens al uitgeschakeld

20 september 2014 om 11:59

Wij hebben een prima selectie die echt veel beter kunnen dan wat ze tot nu toe laten zien.!het probleem is dat Rutten ze niet goed laat presteren.een stelletje lamzakken zag ik daar op het veld staan tegen Sevilla.en dan telkens Mathijsen maar weer opstellen terwijl Kongolo veel beter is.en dan zeg jij dat Rutten hier geen invloed heeft.

Niks mis met deze selectie!

20 september 2014 om 12:08

Ormando,
Ajax en PSV hebben zeker geen beter middenveld. PSV misschien gelijkwaardig, maar ajac echt niet. Ook mits elke speler niet uit vorm zijn, zijn boetius en Bilal beter dan respectievelijk Kishna/Fischer en el gazi

20 september 2014 om 12:41

Je hoeft niets steeds te zeggen wat je hoopt jongen. Feyenoord begon elk seizoen wisselvallig maar eindigt uit eindelijk hoog in het klassement. Nieuwe trainer , Nieuwe spelers iedereen moet aan elkaar wennen. de Verdediging is slecht....... word elk jaar geroepen kom eens met duidelijken argumenten.

Iedere Nederlandse ploeg word uitgeschakeld in de voorrondes het nieuwe Cup-systeem is gemaakt voor de grote 4 zodat hun makkelijk in de CL komen.

20 september 2014 om 13:04

Je hebt helemaal gelijk. Kijk naar van Gaal en Hiddink bij het Nederlands elftal. Hier is duidelijk dat de coach geen invloed heeft op het spel.
Fan van van der Gijp?

20 september 2014 om 13:43

Waar baseer je dat op? Alleen doordat Rutten een waardeloze trainer is en spelers niet beter maakt? Voorlopig geven de resultaten aan dat het middenveld beter is. Nog ruim 25 wedstrijden te gaan en dan weten we het zeker

20 september 2014 om 14:14

ik hoop niks, ik kijk gewoon naar de namen van de selectie en trek daar mijn teleurstellende conclusie uit (teleurstellend is dat fey geen hoge ogen kan gooien in el vrees ik)

20 september 2014 om 12:05

Fred Rutten een coach die spelers niet beter maakt? Hahahaha!!! Wat een oen.

20 september 2014 om 12:14

Wat een oen? Hij heeft gewoon gelijk. Er is nog nooit een speler beter geworden onder Fredje Rutten

20 september 2014 om 12:18

Ik zou als ik jou was eens kijken naar de ontwikkeling van FC Twente de laatste vijftien jaar en de rol die Fred Rutten daarbij gespeeld heeft. Ik zal niet zeggen dat het zonder Fred niet gelukt was, maar Fred heeft er indertijd wel een belangrijke rol bij gespeeld en ook spelers beter gemaakt.

20 september 2014 om 12:19

Jammer dat je pas een jaar voetbal volgt en dan al een oordeel klaar hebt staan over Fred Rutten! Rutten maakt spelers beter en weet goed positiespel in te slijpen. Dat lukt niet meteen inderdaad, vooral als je met een grotendeels nieuwe groep aan de slag moet.

20 september 2014 om 12:42

Jij snapt het wouter ze zijn nooit naar een training geweest beoordelen alleen op wedstrijden. Koeman moest ook oprotten na Fc Groningen-Feyenoord

20 september 2014 om 13:45

Hou toch op man......fred bakt er helemaal niets van.onze spelers zijn hunzelf niet en kunnen veel beter.

Voor mij hoeft het allemaal niet, maar als de investering er van gem. Rotterdam komt, is dit heel wat anders dan een club van de financiële ondergang redden.
Feyenoord is i.i.g. zonder de gemeente weer gezond geworden.
Als stad zal Rotterdam er alleen maar beter van worden.
En het kan niet anders dat de EC er mee in moet stemmen. Bij andere verenigingen werd het nogal eens achter gesloten deuren besloten. Daar is hier geen sprake van.
Zelfs de deskundigen hier weten al te melden dat de EC het afblaast.

Belastinggeld is niet bedoeld voor dit. Zou een schande zijn als ik als Rotterdammer hieraan moet meebetalen. Als je dan toch 35 miljoen euro wil investeren in de stad, zorg dan dat er geen voedselbanken meer nodig zijn.

20 september 2014 om 13:46

Ze moeten gewoon op eigen benen staan.net als iedere andere ondernemer.

20 september 2014 om 15:23

Voedselbanken zouden sowieso verboden moeten worden voor iedereen die gezond is en onder de 60. lekker gaan werken met je luie sodemieter. Je gaat linksom of rechtsom maar wat doen. Voor de rest wel heel vervelend wie er dan gebruik van moet maken omdat hij niet anders kan. Het is een schande dat mensen dan niet genoeg krijgen.
Ik hoop sowieso al dat de gemeente het niet gaat doen omdat het vreemd is een organisatie te helpen die zulke enorme salarissen betaald.

21 september 2014 om 05:16

Laat hem maar praten nu ajax is verkozen tot speelstad met het EK zullen hun met de tijd denk ik ook wel voor het 1 en ander vergoedingen voor krijgen maar dat snapt hij vast niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren