Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord getipt over ‘pareltje’ als nieuwe spits: ‘Mocht Gimenez vertrekken…’

Laatste update:

Hans Kraay junior ziet in Danylo Sikan een geschikte spits voor Feyenoord, zo laat hij weten bij Goedemorgen Eredivisie. De 22-jarige centrumspits is eigendom van Shakhtar Donetsk, de club waar ex-Feyenoord-assistent Marino Pusic de hoofdtrainer is.

Het is niet geheel ontoevallig dat Kraay junior precies die naam oppert, daar Pusic ook te gast is in de uitzending. "Mocht Gimenez opgehaald worden aan het einde van het seizoen, dan is er een spits van Shakhtar die hem zou kunnen opvolgen", steekt de analist van wal.

"Danylo Sikan, dat is een centrumspits van jullie”, wendt Kraay junior zich tot tafelgenoot Pusic, “Vijf goals gemaakt in de Champions League (vier goals en één assist, red,), niet super veel nog in de competitie (vier goals, twee assists, red.)."

"Maar zou dat een pareltje zijn voor Feyenoord, is hij betaalbaar?", vraagt de vaste tafelgast aan Pusic. Transfermarkt taxeert Sikan op een transferwaarde van zes miljoen euro. Pusic moet glimlachen als hij hoort dat Kraay zijn pupil looft.

“Ik begrijp de vraag wel en ik denk dat een aantal jongens zich door onze prestaties in de Champions League ook in de kijker hebben gespeeld”, antwoordt de oefenmeester. “Danylo zeer zeker ook. Maar meerdere jongens zijn interessant voor meerdere topclubs in Europa.”

“Als ik dan nog één naam mag noemen”, wil Kraay junior vervolgen. Pusic onderbreekt de analyticus direct. “Laat je ook nog wat voor mij over, Hans?”, grapt hij. “Ik moet nog verder met die jongens!”

“Maar Artem Bondarenko zou ook een goede nummer 10 voor Feyenoord zijn, hè?”, noemt Kraay junior een tweede Shakhtar-speler. “Bondarenko is een geweldige jonge speler, die volop in ontwikkeling is", reageert Pusic wederom kalm.

De 23-jarige Bondarenko vertegenwoordigt een marktwaarde van negen miljoen euro en is vooral goed in het voorbereiden van doelpunten. Met zes assists en één treffer was hij in twaalf wedstrijden zeven keer betrokken bij een doelpunt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Feyenoord gaat minimaal 150 miljoen binnenkrijgen deze zomer. Hopen dat ze het geld goed besteden aan nieuwe spelers. Ook zouden ze weer een gedeeldte van de vrienden van Feyenoord af kunnen kopen. Het gaat Feyenoord voor de wind !

17 maart 2024 om 13:37

Hoe kom jij op 150? Want wie verwacht jij dat er gaan?

17 maart 2024 om 13:51

Feyenoord zal er 2 verkopen meer niet wie dat zijn weten we niet . Feyenoord zal niet veel spelers weg gaan doen. Feyenoord heb de cl tegoeden van dit jaar nog niet aan spelers besteed en waarschijnlijk dit jaar weer cl gelden

17 maart 2024 om 13:53

150 mil . Ok denk dus cl gelden wat ik hierboven al typzit je ongeveer op 60 a 70 mil plus verkoop spelers

17 maart 2024 om 14:08

Ja goed zo kun je redeneren, maar dan gaat de zin van Analist!1995 dat dat allemaal deze zomer binnenkomt niet op natuurlijk

17 maart 2024 om 13:42

Veel meer lijkt me toch. Gimenez voor 95 miljoen, Geertruida 120 miljoen, Hancko 150 miljoen. Dan zit je al ruim over de 150 miljoen. Ze zeggen weleens dat wij onze spelers overschatten qua prijs maar zo'n Antony is ook gewoon voor veel gegaan daadwerkelijk. 50 miljoen voor Gimenez en je hebt gewoon de hoofdprijs. Geertruida wellicht 30, Hancko idem. Hartman blijft nog een jaar lijkt me.

17 maart 2024 om 13:54

Ik vind 150 ook nogal hoog ingeschat, maar als ik jouw voorbeelden zie dan zit je al op 110, en heb je Timber en Wieffer nog binnenboord gehouden. Dan is 150 helemaal niet vreemd natuurlijk, hoewel ik liever wat meer spelers behoud.

17 maart 2024 om 13:56

Santi denk ik op zijn hoogst 35 mil en wiefer rond de 30 mil die gaan denk ik weg de rest blijf. als je goed beleid voert laat je er elk jaar 2 gaan en meer niet

17 maart 2024 om 14:48

Hangt er idd vanaf hoeveel je verkoopt, dat is ook weer waar. Wieffer ben ik zelf niet echt kapot van maargoed, dat is persoonlijk. Timber wel een klasbak, hoop dat die naar Arsenal komt als 8.

17 maart 2024 om 15:56

@CROOSWYKER Ja, maar dit is Nederland. En 2 is ideaal, maar ook bijna een utopie. Want als de grote clubs komen, dan willen ze allemaal. Dus hopen mag, maar ga maar uit van minimaal 4 die er vertrekken.

17 maart 2024 om 14:03

Hoe kom je in hemelsnaam bij dat bedrag? 😂Of jij denkt dat we Hancko, Wieffer, Hartman, Geertruida, Gimenez en Timber gaan verkopen allemaal?

17 maart 2024 om 14:36

Hancko, Wieffer, Geert en Gimenez lijken mij wel vrij zeker. Hartman zou ook goed kunnen. Timber acht ik nog de grootste kans dat hij blijft.

Sowieso produceert Oekraine goede spelers. Nog wereldkampioen geworden met de generatie van Sikan. Maar deze generatie kan nog ver schoppen. Mudryk moet een stap terugdoen, maar spelers zoals Zinchenko, Trubin (benfica), Mykolenko (everton), Zabarnyi (bournemouth), Tsygankov, Dovbyk (beiden Girona), Sikan, Matvienko, Sudakov, Bondarenko (allen Shakhtar), Malinovskyi (wel al wat ouder nu) en Lunin (real Madrid) ontwikkelen zich goed. Ben benieuwd waar de selectie staat over enkele jaren. Als ze de EK halen (moeten tegen Bosnie in de play-offs), dan komt dat misschien net iets te vroeg voor ze. Maar het wk kunnen ze denk ik nog wel verrassen als die spelers nog steeds de stijgende lijn kunnen vasthouden. .

Ik verwacht dat Gimenez feyenoord deze zomer gaat verlaten, en voor een bedrag 40 - 45 miljoen. Het is een leuk spitsje, maar vind het geen wereldwonder. Bij feyenoord hebben ze lange tijd rommel in de spits gehad, daarom lijkt het nu alsof Gimenez een top speler is, maar ik vind een Luuk de Jong niet slechter. Die vind ik zelfs misschien nog wel beter. Hoe dan ook een goede speler maar laten we niet overdrijven.

Ik verwacht dat Santi Feyenoord niet gaat verlaten na dit seizoen.

17 maart 2024 om 14:18

Op basis waarvan?

17 maart 2024 om 16:40

Omdat ik denk dat die blijft, heeft nog geen rede om weg te gaan toch ?

19 maart 2024 om 12:32

Het is een topsporter die op zo hoog mogelijk niveau wil acteren. Als hij de kans krijgt dat (met een goed salaris en sportief vooruitzicht) te gaan doen, zijn er meerdere goede redenen te bedenken.

Als Santi zo doorgaat, zal hij niet gewild zijn door de top. Dus krijgt Feyenoord er niet al teveel voor...wellicht beter nog jaartje Rotterdam. Nog maar eens pieken en dan heel seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren