Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Feyenoord en PSV zien gewenste tweede doelman in de Eredivisie rondlopen

Laatste update:

Etienne Vaessen is in beeld bij Feyenoord en PSV, weet De Telegraaf. De koploper en nummer twee van de Eredivisie zijn beide nog zoekende naar een nieuwe reservekeeper, waardoor de 27-jarige Bredanaar een interessante optie is. Bij RKC Waalwijk ligt Vaessen nog vast tot medio 2024. Onder meer het Italiaanse Torino zou eveneens interesse hebben in de sluitpost. Volgens 1908.nl ligt Vaessen’s binnenlandse voorkeur bij Feyenoord.

Vaessen, die sinds 2015 voor RKC speelt, staat inmiddels al op 177 officiële wedstrijden in Waalwijkse dienst. Dit seizoen laat de doelman een uitstekende indruk achter onder trainer Joseph Oosting en dat is niet onopgemerkt gebleven. De Telegraaf weet dat Vaessen interesse geniet van Feyenoord, PSV, Torino, Vitesse, Real Betis, Boavista en meerdere Belgische clubs. Bij Feyenoord en PSV moet de doelverdediger wel rekening houden met een rol als reservekeeper.

Dat Feyenoord interesse heeft in Vaessen komt niet uit de lucht vallen. Deze week maakte de club bekend dat vierde keeper Tein Troost na dit seizoen naar NAC Breda vertrekt. Het contract van derde doelman Ofir Marciano loopt af, terwijl over de koopoptie van tweede doelman Timon Wellenreuther nog geen beslissing is genomen. De Rotterdammers zouden de Duitser voor 1,5 miljoen euro definitief kunnen overnemen van Anderlecht. Wellenreuther staat er echter ook goed op bij diverse Bundesliga-clubs en wil misschien elders eerste doelman worden. Bij Feyenoord moet hij Justin Bijlow voor zich dulden.

Vaessen zou een binnenlandse voorkeur voor Feyenoord hebben.

Ook PSV moet het keepersbestand komende zomer versterken. Omdat Walter Benítez de onbetwiste eerste doelman is, wil tweede doelman Joël Drommel een nieuwe uitdaging aangaan. De 39-jarige Boy Waterman ligt nog vast tot medio 2024, maar wordt gezien als ideale derde doelman. Kjell Peersman, de vierde doelman van PSV, zou zich kunnen gaan opmaken voor een uitleenbeurt. Vaessen zou daardoor een gewenste versterking onder de lat zijn in Eindhoven.

Is Vaessen een goede tweede doelman voor Feyenoord en PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt mij toch heerlijk om 2e keeper te zijn. Is toch makkelijk geld verdienen? Beetje op training ballen stoppen en de warming-up bestaat uit op goal schieten en beetje voorzetten geven. Of je moet 2e keeper achter Bijlow zijn, dan moet je dus wel je best doen😉

6 mei 2023 om 13:05

Lijkt me verschrikkelijk. Eerst maak je van datgene wat je het leukst vind je beroep, en vervolgens mag je het niet meer doen wanneer het erom gaat.

6 mei 2023 om 15:28

Er zijn vast ook zat voetballers die voetbal niet per sé heel leuk vinden, maar er meer in kunnen verdienen dan ergens anders. Dan is het wel weer lekker om ergens 2de man te zijn

6 mei 2023 om 13:07

Haha ja het is geen verkeerd baantje! Lekker trainen, met een groep plezier beleven en je zit dichtbij het veld om te kijken.
Helaas ben ik te klein (1,74), anders had ik me aangemeld

6 mei 2023 om 15:27

Lamprou heeft het ook tot Ajax geschopt. Blijven dromen Prem! 😉

6 mei 2023 om 13:10

Wat een instelling, welke voetballer wil er nu op de bank zitten.

6 mei 2023 om 13:28

Daarom komen deze gasten niet in de buurt van iets wat maar lijkt op topsport.

6 mei 2023 om 13:44

Bogarde heeft hier een mening over.

6 mei 2023 om 13:50

Moet zeggen dat ik genoeg zaterdagen heb gehad dat ik het niet erg vond om op de bank te zitten😉

6 mei 2023 om 13:53

Dan bleef ik toch liever keepen bij rkc, maar niet iedereen denkt daar hetzelfde over

Indien dit waar is laten we hopen dat Feyenoord wordt afgetroefd. Dit is geen keeper voor Feyenoord, überhaupt deze clubs.
Doet het leuk maar erg matige keeper

6 mei 2023 om 13:32

het lijkt me dat feyenoord dan eerder zou gaan voor branderhorst

6 mei 2023 om 14:57

Heb jij RKC gezien dit seizoen? Vaessen speelt echt een geweldig seizoen en dit seizoen op geen fout te betrappen. Niet minder dan de tweede keepers die nu bij die clubs zitten.

6 mei 2023 om 15:14

Doe je Timo iets te kort mee. Vaessen keept wel gewoon fantastisch dit seizoen. Zou hem graag bij Feyenoord zien als Timo vertrekt.

6 mei 2023 om 17:29

Hahahahaha wat een grap

Alsjeblieft niet, wat een vervelende vent was dat tijdens de laatste wedstrijd in het Philips Stadion.Kan me ook even niet bedenken of hij nou wel of niet goed kan keepen door dat gedrag

6 mei 2023 om 13:12

Hoe durft hij het om te klagen over stervende zwaan Simons inderdaad, belachelijk

6 mei 2023 om 13:37

Stervende zwaan Simons die in de 16 een trap vol tegen zijn gezicht kreeg? Die bedoel je?

6 mei 2023 om 14:39

In de Arena was Vaessen overigens de stervende zwaan. Toen hij volgens mij bewust zijn hoofd tegen de voet van de springende Berghuis duwde

6 mei 2023 om 17:28

Ook tegen Feyenoord valt hij altijd alleen maar op vanwege zijn vervelende gedrag.

Wel heel toevallig als Feyenoord een speler wilt hebben. Dat PSV daar ook.intressen in heeft. Met Zerrouki was dat met van den Boomen. Nou met deze keeper.

6 mei 2023 om 13:07

Schaduwscouting ...

6 mei 2023 om 13:12

Misschien komt de interesse van psv niet zo snel op straat te liggen. Maar psv en feyenoord roeren zich toch vaak in dezelfde vijver. Dat heeft Utrecht ook bij twente.

6 mei 2023 om 13:27

Danny31

Dat heet concurrentie. Is heel normaal.

Branderhorst lijkt me nou een perfecte 2e keeper voor beide clubs.

6 mei 2023 om 13:14

Die vind ik veel te goed voor 2e keeper. Als er een club voor unnerstal zal komen, zie ik hem graag naar twente komen.

6 mei 2023 om 13:51

Van Gassel ook.

Ik vind die 2de keeper van NEC anders ook meer dan een prima doelman, waarom halen ze die niet?

8 mei 2023 om 18:32

Inderdaad die moet toch ook wel bekend moeten zijn bij Feyenoord na die bekerwedstrijd.

Joél Drommel wil een uitdaging aangaan, met Benitez, of betekent uitdaging in deze, naar een andere club?
Dit is mij in dit artikel niet helemaal duidelijk.

Ik was gisteren bij RKC en 1 rij voor mij zat Ernest samen met een scout, die van alles aan het noteren was. Ik vroeg me af voor welke speler ze zouden komen kijken maar Etienne Vaessen had ik niet verwacht...... Een prima 2e keeper maar mede door zijn gedrag zit ik er niet echt op te wachten als ik eerlijk ben.

Irriteer me wekelijks aan zijn gedrag en verder vind ik het een kleine beperkte keeper, hoop dat psv m pakt!

Ik lees van alles over zijn gedrag. Maar het is een zelfde soort keeper als een voetballer die verschrikkelijk is als hij bij de tegenstander speelt, verschrikkelijk irritant. Maar heerlijk om zo iemand in je eigen elftal te hebben. Een jankende Simons is verschrikkelijk, behalve als je PSV’er bent. Kramer is verschrikkelijk behalve voor ons als rkc supporters. En zo heeft bijna ieder elftal wel zo’n etterbak lopen. Maar qua keeperstalent , heeft hij dit jaar echt stappen gezet. Al denk ik dat psv of Feyenoord echt te hoog gegrepen is. En hij is te jong om op de bank te gaan zitten om geld te cashen..hoop dat hij in Waalwijk blijft. Wij zijn zijn fratsen gewend ondertussen ☺️

Onzin. Feyenoord wilt verder met Wellenreuther. Indien hij weg wilt dan is er wellicht een kans, voorlopig dus niets.

Hoor al tijden weinig over interesse voor onze Noppert-inho (vergeef de woordgrap). Hopelijk blijft hij! Volgend seizoen Noppert, Van Beek, Bochniewicz en daarachter Van Ottele is een droom centrale verdediging voor Heerenveen begrippen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren