Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Feyenoord en dure kracht hoogstwaarschijnlijk in januari al uit elkaar

Laatste update:

De kans is aannemelijk dat Feyenoord en Fredrik André Bjørkan in januari al uit elkaar gaan, zo meldt 1908.nl. De Rotterdamse club huurt de 24-jarige linksback dit seizoen van Hertha BSC, maar de Noor kwam tot dusver slechts 69 speelminuten in actie. Tijdens de uitwedstrijd tegen AZ (3-1 winst) zat Bjørkan niet eens bij de selectie. Feyenoord lijkt er zodoende voor te kiezen om de linkspoot terug te sturen naar Berlijn.

De Noor werd eind augustus vastgelegd om de problemen op de linksbackpositie bij Feyenoord op te lossen. De club betaalt dit seizoen tonnen aan Hertha om Bjørkan te kunnen lenen, maar doet amper een beroep op zijn diensten. Met Marcos López, Quilindschy Hartman en Dávid Hancko moet de linksback meerdere teamgenoten voor zich dulden.

Feyenoord, Hertha en de zaakwaarnemer van Bjørkan zijn inmiddels op zoek naar een uitweg. Ook in Berlijn lijkt de linksback momenteel ongewenst. De zevenvoudig international van Noorwegen zal in januari hoogstwaarschijnlijk naar een volledig nieuwe club vertrekken. Bij die Alte Dame speelde Bjørkan in tien wedstrijden slechts 356 minuten. Zijn grootste concurrent Marvin Plattenhardt is tevens een belangrijke schakel bij de club, gezien zijn rol als aanvoerder.

Na zijn basisoptreden tegen Go Ahead Eagles (3-4 winst) kon Bjørkan rekenen op felle kritiek van Rafael van der Vaart, tijdens een uitzending van Studio Voetbal. “Hij kan er werkelijk niks van. Ik weet niet wie hem gescout heeft, maar diegene zit er helemaal naast. De eerste tien minuten staat hij nooit open, hij speelt alleen maar terug. Het ziet er ook niet echt uit, hij weet niet waar hij moet lopen. Ook technisch is hij niet heel sterk.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van der Vaart nemen we in voetballand al jaren niet serieus. Goed dat Feyenoord een oplossing voor hem zoekt. Beter voor speler en club.

17 oktober 2022 om 13:05

Had toch wel grotendeels gelijk. Anders had hij wel meer gespeeld.

17 oktober 2022 om 13:21

Ter verdediging van VDV, deze opmerking werd wel redelijk met een knipoog gemaakt. Hij zei nog dat je geen spelers moet afschrijven na 1 slechte wedstrijd. Vond Bjorkan zwak tegen GAE en Slot heeft al snel gezien dat dit waarschijnlijk een misser was tussen de vele aankopen.

17 oktober 2022 om 13:23

Nogal misplaatst van Raffie om de scout te bekritiseren. Hij heeft immers zelf ooit Heiko Westermann bij Ajax aangedragen en we weten allemaal wat voor succes dat was..

17 oktober 2022 om 14:17

Hey maar Heiko was goed voor de kleedkamer haha

Huurtransfer waar ik ook helemaal niks van begreep. Wees Feyenoord eerst al af voor Hertha. Vervolgens huur je hem wetende dat je Lopez, Hancko (eventueel) en Hartman op die plek hebt. Waarvan de laatstgenoemde niet eens verhuurd mocht worden voor zijn ontwikkeling.

17 oktober 2022 om 13:11

Eens dat je hem na de eerdere afwijzing nooit meer had moeten halen. Zeker niet aangezien hij in Duitsland alweer op een dood spoor zat.
Echter snap ik wel dat er een LB gehuurd werd. Lopez was net een week binnen en het was nog onzeker hoelang zijn aanpassingsperiode zou duren. Daarvan zie je nu dat hij er eigenlijk niet klaar voor is. Hartman kwam net terug van een lange blessure en was een groot vraagteken en Hancko is eigenlijk als LCV gehaald.
Dan zou je in die situatie met Bjorkan en Lopez twee kanshebbers op een basisplek hebben en dan zou je Q. Hartman er als jeugdspeler achter hebben.

17 oktober 2022 om 13:18

Dus bij Lopez geef je aan dat hij misschien een lange acclamatie periode nodig kan hebben, maar van Bjorkan ga je er vanuit dat die er wel gelijk zou staan? Of begrijp ik je reactie verkeerd?

17 oktober 2022 om 13:21

Wat een onzin! Dus als iemand Feyenoord afwijst mag hij daarna nooit meer komen, redelijk kortzichtig als je het mij vraagt, overigens heb je daar alleen maar jezelf mee. Jammer voor hem en Feyenoord dat hij teleurstelt, maar als hij het wel goed deed had niemand het er meer over dat hij Feyenoord eerder afwees.

Arias bijvoorbeeld bij PSV heeft PSV ook afgewezen voor Sporting en Guardado PSV toen hij naar Spanje ging. Jaren later waren het toppers voor PSV.

17 oktober 2022 om 13:29

@wandering. Ja, wat is daar vreemd aan? Lopez moest vanaf een ander continent komen, terwijl Bjorkan al het nodige aan ervaring had in Europa met Bodo, het nationale elftal en Hertha.

17 oktober 2022 om 14:08

Aaahh @fiorenoord volgens mij was jij die mij exact dit verhaal vertelde.

Dit is gewoon weer een misser. Je geeft aan Bjorkan en Lopez, nou kijk eens maar goed. Slot zet liever nog Hancko daar ipv Bjorkan. Dit was gewoon onnodig. Lopez en Hartman (malacia was ook een jeugdspeler van Feyenoord en had blessuregevoelige haps voor zich). Misschien is Hartman niet goed genoeg, maar je hebt genoeg geïnvesteerd ook in Lopez.

17 oktober 2022 om 14:17

@repuiztav, omdat het voor ieder persoon verschillend is, daar heeft het continent niet zoveel meet te maken denk ik, manier van voetballen en persoonlijkheid is in mijn optiek bepalender of iemand snel went dan het land waar je vandaan komt.

18 oktober 2022 om 08:46

Het is toch volstrekt logisch dat je een aankoop meer tijd geeft dan een huurling. Huurlingen spelen kortdurend voor je club, die moeten er dus z.s.m. staan. Aankopen he ben simpelweg meer tijd.

17 oktober 2022 om 14:16

Bijna goed.
Hij wees Feyenoord niet af maar wilde juist graag. Slot had naar verluidt al met hem gesproken.
Het was juist Feyenoord dat niet doorpakte.

Die jongen was uit zijn contract gelopen, zonder inkomsten. Geduld is een schone zaak tot een bepaalde hoogte. Als Feyenoord niet doorpakt ga je andere mogelijkheden bekijken en als je naar de Bundesliga kan is dat natuurlijk zeer interessant.

17 oktober 2022 om 17:19

Hij mocht wel verhuurd worden alleen excelsior wou niet de speelminuten geven die feyenoord eiste dus toen ging de deal niet door

Bewees inderdaad al snel een miskoop te zijn. Puur aan zijn houding en uitstraling kon je al merken dat het waarschijnlijk niet zou worden. Hoop dat we over 2 maanden weer van hem verlost zijn.

17 oktober 2022 om 13:39

Miskoop? Mispeer? Mishuur?

Vind ik opzich wel jammer. Tuurlijk was zijn eerste wedstrijd matig maar heeft verder geen kans gehad. Hancko hoort centraal achterin en is nu geblesseerd, Lopez is wisselvallig en Hartman ook. Kan toch niet zo slecht zijn zou je zeggen.

17 oktober 2022 om 13:15

Als je het al niet op trainingen laat zien, waarom zou hij dan nog wel minuten moeten krijgen op het veld? Gewoon een mislukte transfer gebleken. Gelukkig huur, dus terug ermee.

17 oktober 2022 om 18:41

En dat voor een speler die hier vorig jaar zo groot werd gemaakt alsof het een super linksback zou zijn, net als dat Paixao volgens sommige leden beter zou zijn dan Sinisterra, ondertussen komt ie niks voorbij.. Kortom, niet alles is goud

19 oktober 2022 om 07:47

Eens Kokkie, maar die Youtube-beelden doen je soms natuurlijk wel dromen van een topspeler die je binnenhaalt. Ach, hoeveel voorbeelden van mislukkingen hebben we wel eigenlijk niet?

Gegokt en verloren. Beste om deze jongen weer terug te sturen. Kost alleen maar geld en voegt verder niets toe.

Dan moet je wel heel dramatisch zijn om Lopez niet uit de basis te spelen. Die gozer is verdedigend ook niet heel best.

17 oktober 2022 om 13:32

Flauwe reactie. Lopez heeft ook een aantal goede potten gespeeld. Vond hem tegen Sturm erg sterk en één van de redenen dat het toen zo lekker liep op links

17 oktober 2022 om 13:39

Enkel dan die wedstrijd dat het goed liep. Voorderest vind ik hem echt verdedigend zwak, zijn timing is niet altijd optimaal en vind hem verdedigend ook uit positie lopen.

17 oktober 2022 om 14:12

Ik zie wel iets in hem. Hij is snel, redelijk fel in zijn duels, een goede voorzet in de benen en heeft veel loopvermogen. Verdedigend moet hij inderdaad nog flink bijgeschaafd worden. Ben benieuwd in hoeverre hij zich daarin nog kan verbeteren.

De technische mannen waanden zich in een snoepwinkel met de afwezigheid van Arnesen.
Gevolg was dat ze maar huurden en kochten wat er beschikbaar was. Nu moet er een schifting plaats gaan vinden

17 oktober 2022 om 13:33

Wat een gezever

17 oktober 2022 om 13:48

Enkel Bjorkan is tot nu toe een miskoop gebleken. Ben zelf zeer tevreden over Timber, Szymasnki, Hancko en Dilrosun met maten. Paixao heeft zijn tijd nodig en Giminez moet nog even wennen aan Feyenoord. Danilo is transfervrij en scoort prima.

17 oktober 2022 om 20:38



Ik heb het ook aan mijn maten gevraagd, maar die vinden Bjã¶rkan ook helemaal niets.

Szymanski vind ik trouwens een geweldenaar, maar dan wel met een vrije rol van rechts.

17 oktober 2022 om 16:24

Bjorkan was nota bene een target van Arnesen en bij gebrek aan linksbacks (lopez werd nog als 2e keus ingeschat en Hartman is/was nog altijd te licht) hebben ze op het laatste moment voor de breedte nog maar Bjorkan gehaald. Prima, maar helaas valt hij vooralsnog toch tegen blijkbaar.

Dan was die pot tegem Go Ahead wsl gewoon zn normale niveau. En dat was niet best.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren