Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord blijft zoeken naar collectief afscheid van zestal

Laatste update:
/

Feyenoord weet nog niet wanneer het een moment van afscheid zal organiseren voor de zes spelers die afgelopen zomer de A-selectie verlieten. Oranje-internationals Stefan de Vrij (Lazio), Bruno Martins Indi (FC Porto) en Daryl Janmaat (Newcastle United) vertrokken en ook topscorer Graziano Pellè (Southampton) en het middenveld-duo Ruud Vormer (Club Brugge) en John Goossens (nog geen club) gingen weg.

Een paar van de vertrokken spelers hebben bij hun nieuwe club een heel druk schema, waardoor het moeilijk is aan te geven wanneer het een geschikt moment zou zijn nog eens terug te komen naar De Kuip. Diverse fans hebben bij Feyenoord de vraag neergelegd of er nog een afscheidsmoment komt voor de ‘helden’ van vorig seizoen, maar de Rotterdammers zijn al langere tijd bezig zo’n moment te organiseren.

Als er een datum geprikt is, dan zal dat naar buiten gebracht worden, aldus de Eredivisionist. Behalve de zes vertrokken spelers ging ook Ronald Koeman weg bij Feyenoord. Omdat dat reeds van tevoren bekend was, lijkt er voor hem niet meer een speciaal moment ingelast te worden. Na de laatste thuiswedstrijd liep hij bijvoorbeeld al een ereronde door het stadion.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vormer een afscheid geven voor alles wat hij heeft gedaan? Hahah.

14 oktober 2014 om 16:50

En Goossens dan wel zeker? haha

14 oktober 2014 om 16:52

Beetje meer respect mag wel hoor. Speler die zich inzette voor de club, en nooit negatief uitte over de club vanwege zijn reserverol.

Naar mijn mening verdient Vormer dat afscheid net zo veel als bijvoorbeeld Pellè.

15 oktober 2014 om 09:58

Ostlund kreeg ook een afscheid dus.

Mede dankzij Vormer nog drie punten meegenomen uit Den Haag.

15 oktober 2014 om 21:37

Vormer heeft gewoon zijn wedstrijdjes meegepakt en goals gemaakt.
Ik weet niet wat jij gewend bent, maar bij Feyenoord krijg je een eerbetoon als je voor onze club heb gespeeld,ongeacht hoeveel wedstrijden en goals.

Datumprikkertje opzetten, en wie hem niet binnen 1 week heeft ingevuld moet die week alle shirts wassen. Werkt bij mijn club ook :-)

14 oktober 2014 om 16:55

Die arme moeders..

14 oktober 2014 om 17:21

Niemand woont nog bij zijn moeder, dus die blijven gelukkig gespaard

Ben benieuwd wanneer dit afscheid er nou eindelijk gaat komen, het lijkt me ook wel leuk als Koeman weer eens zijn gezicht laat zien in de Kuip, al is het maar even om een wedstrijd te komen kijken.

14 oktober 2014 om 17:08

Pas maar op, voor je het weet is hij er vandoor met nog 1 of 2 spelers...

15 oktober 2014 om 08:42

@antonius

Zolang er een goed transferbedrag op tafel komt te liggen zie ik niet waarom dat niet zou kunnen?

Waarom zou Goossens willen terug komen om afscheid te nemen, het is niet dat hij er gelukkig is weggegaan?

Je bent een 26 jarige prof voetballer die niet goed genoeg was en zit nu zonder club. Zoiets moet gigantisch veel pijn doen. Omdat je toekomst onzeker is en je niet weet wat er gaat gebeuren.

Afscheid nemen is nooit leuk maar Pelle en al de rest staan er wel goed voor, die zetten een stap vooruit. Hij staat stil.

14 oktober 2014 om 18:31

Hij zal in ieder geval niet omkomen van de honger.

14 oktober 2014 om 18:51

Het contract is in onderling overleg ontbonden en waarschijnlijk omdat hij dacht wel snel een club te vinden. En eigenlijk verbaast het me ook dat hij nog geen club heeft want voor veel ploegen zou hij toch een aanwinst zijn.

14 oktober 2014 om 23:11

Waarschijnlijk wil ie te veel verdienen en te weinig water bij de wijn doen.

Pelle moet je apart doen want anders krijgen die boys geen aandacht. Ik snap eigenlijk niet waarom Vormer en Goosens een afscheid krijgen Singh cisse en Bakkal vertrokken ook via de achterdeur

14 oktober 2014 om 18:53

Als ze het collectief doen is het wel zo netjes om Goossens en Vormer ook uit te nodigen.

14 oktober 2014 om 21:01

ja maar ... dat is toch raar ze zijn niet echt geslaagd..

14 oktober 2014 om 23:13

Maar ze zijn toch in een goede verstandhouding uit elkaar gegaan, hebben altijd hard gewerkt om te proberen te slagen en zijn net zo goed speler geweest als de anderen. Dan mag je toch afscheid nemen. Een collega (die helaas niet goed functioneerde en een andere baan heeft gevonden) zou jij toch ook gewoon een hand geven en succes wensen, dat maakt toch niet uit of ie goed zijn werk deed of dat ie er totaal niets van snapte?

Al die spelers 1 wedstrijd laten spelen met Koeman als trainer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren