Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord met Szymanski voor extra jaar in De Kuip’

Laatste update:

Sebastian Szymanski heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Feyenoord om nog minimaal één jaar te blijven, zo meldt 1908.nl. De 23-jarige middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van Dinamo Moskou, maar wil onder geen beding terug naar Rusland en zou het liefst bij de Rotterdammers blijven. Dat gaf Szymanski eerder al aan. Het wordt afwachten of de Pool definitief in De Kuip blijft.

Feyenoord heeft een koopoptie ter waarde van tien miljoen euro bedongen in het huurcontract van Szymanski, maar die kan nog niet gelicht worden aangezien het niet is toegestaan om zaken te doen met Russische clubs. De FIFA liet spelers in Rusland en Oekraïne dit seizoen toe om hun club tijdelijk te verlaten wegens de oorlog, waardoor Szymanski de overstap naar Feyenoord kon maken.

Het wordt afwachten of de wereldvoetbalbond dat komend seizoen wederom toestaat, waardoor de Rotterdammers de middenvelder eventueel opnieuw tijdelijk kunnen overnemen. Een andere mogelijkheid is dat Szymanski zijn contract laat ontbinden bij Dinamo, zo meldt 1908.nl. De middenvelder is dan transfervrij, al heeft hij dan wel de clubs voor het uitkiezen. De Pool liet onlangs in gesprek met PANNA! weten dat hij het liefst bij Feyenoord blijft komend seizoen. “Ik heb het super naar mijn zin. Het zou mooi zijn als ik mag blijven.”

Szymanski vertelde ook hoe Feyenoord op zijn pad is gekomen. De oorlog tussen Rusland en Oekraïne had een grote invloed op de huurtransfer. “Ik trainde vorig jaar zomer eerst even mee bij Legia Warschau. Even aankijken wat er zou gebeuren. Diverse clubs toonden interesse, Feyenoord leek me de beste oplossing. De kans op speeltijd was groot, de speelwijze sprak me erg aan en de fans zijn geweldig. Ik houd van het positiespel van Feyenoord. Het niveau van de Eredivisie is goed, dus ik moet elke wedstrijd vol aan de bak.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed om te horen dat de intentie vanuit beide partijen is om langer met elkaar door te gaan. Szymanski is imo cruciaal in het spel van Slot met zijn diepgang, zijn afjagen en vooral zijn traptechniek. Ik ben benieuwd wat de FIFA gaat beslissen over eventuele deals met Rusland want ik kan me voorstellen dat er veel meer clubs geïnteresseerd zijn in Szymanski als hij transfervrij is volgend seizoen.

Hij kan natuurlijk eerst bij Feyenoord tekenen per datum x, en dan zijn contract opzeggen bij Dynamo Moskou. Dan is er geen concurrentie voor Feyenoord.

8 mei 2023 om 16:23

Ik denk dat deze optie is ook voor ons/feyenoord boekhouding gezien ook super is. Je bespaart 9 mil die je kan besteden een nieuwe buitenspeler.
Met het geld van Kokcu wat binnekomt een nieuwe RB.
Ik verwacht de Pedersen wel zal vertrekken Geertruida blijft denk ik wel nog een laatste jaar.
Hij ziet bij Orkun hoe belangrijk dat kan zijn.

Had toch meer van Szymanski verwacht. Teveel wedstrijden waarin hij nauwelijks zichtbaar is.

8 mei 2023 om 14:26

Ik vond hem flink tegenvallen in de periode januari tot en met maart. Lijkt zich inmiddels wel te herpakken.

8 mei 2023 om 14:34

Dit dus. Voor de winterstop goed, maar daarna - mede door terugkomen na een blessure - veel minder.

Qua fysiek is het ook een magere man en vaak gaat hij er met pijntjes af. Hopelijk niet te blessuregevoelig.

8 mei 2023 om 14:55

Uiteindelijk 10 goals en 7 assists in 37 wedstrijden. Niet zo verkeerd, maar verwacht bij een eventueel volgend seizoen betere cijfers

Ik ben wel erg benieuwd waarom Feyenoord Szymanski niet gewoon permanent over kan nemen. Hoezo kon PSV wel zaken doen met Spartak maar kunnen wij dat nu niet met Dynamo? Zijn wij het braafste jongetje van de klas, zijn de regels verandert of heeft PSV zitten toveren om dit voor elkaar te krijgen?

Het best zou natuurlijk gewoon zijn als Feyenoord Szymanski permanent overneemt. Het salaris is dus duidelijk geen struikelblok en dat zou de 9/10 miljoen die hij moet kosten ook niet zijn. Hoe dan ook is het zeer fijn voor Feyenoord dat Szymanski ook komend jaar in de Kuip lijkt te spelen. Consistent, creatief, doelgericht en hij levert ook verdedigend de benodigde effort. Echt een topspeler voor een club als Feyenoord!

8 mei 2023 om 14:29

Braafste jongetje van de klas? Of gewoon die normale knul voorin? Geen geld naar Russen schuiven. Heel moeilijk is het niet. Bij dodenherdenking had je even op moeten letten.

8 mei 2023 om 14:54

Moraalridder, is gewoon een normale vraag van Memyselfandi. Om dan gelijk de dodenherdenking bij te halen.

8 mei 2023 om 14:58

Dat hangt er maar vanaf. Ik kan mij ook voorstellen dat er mogelijkheden zijn om het geld aan een derde partij (een bank o.i.d.) te betalen die het na de oorlog aan de Russen betalen. Ik dacht namelijk dat PSV dit ook had gedaan via een derde partij.

8 mei 2023 om 14:42

Dit klopt dus, ben het ook even na gegaan en volgens mij was de eigenaar van Spartak nog niet gesanctioneerd afgelopen zomer (inmiddels wel).
Dinamo is wel sanction owned, wat dus betekent dat je er niet mee zou mogen handelen.

Daarnaast las ik ergens dat PSV de som overgemaakt heeft naar een rekening buiten Rusland. Wat er van waar is, is een tweede. Het zou wel het een en het ander verklaren.

Transacties met Rusland zijn niet volledig uitgesloten, maar wel een heel stuk moeilijker dan anderhalf jaar geleden.

8 mei 2023 om 15:00

Betekenen dergelijke sancties ook dat er totaal geen deals gemaakt kunnen worden? Ik snap dat het geld er nu niet naartoe kan maar je kan toch wel afspreken dat het ergens apart wordt gezet zodat Dynamo er na oorlog bij kan? Anders moet je namelijk sowieso wachten tot Szymanski transfervrij of de oorlog over is.

8 mei 2023 om 15:55

Is het nog een sanctie als je het geld opzij zet en het erna krijgt? Het doel van de sanctie is natuurlijk om hinder op te leveren. De voetbalclub kan weliswaar weinig aan de oorlog doen maar als je toestaat dat het geld opzij gezet wordt en de club dus in principe nog steeds zeker is van het geld is het doel vd sanctie niet totaal bereikt, denk ik. Immers de club is zeker van het geld, t krijgt het alleen in dit geval wat later.

Toevoeging, ik vermoed dat de fifa aanstaande transferperiode gaat toestaan dat buitenlandse spelers weer mogen vertrekken uit Rusland.

8 mei 2023 om 17:04

Nja uiteindelijk hebben de clubs niks met de oorlog te maken, maar wel met de sancties.. iedereen snapt dat er naar rusland in zn algemeen geen geld moet heen vloeien, maar de clubs kun je ook niet voor altijd mee laten zitten? Zodra een x de oorlog afgelopen is, moeten hun ook door kunnen lijkt me..

Gweldig nieuws dit! Mensen die zijn kwaliteiten niet zien, of zeggen ''ik had meer verwacht'' snappen er weer eens niet zoveel van.

Deze jongen heeft longen als een paard. Goede agressie, uitstekende techniek en kan ook een goal maken en een assist geven.. Een onmisbare schakel. Mensen zien weer eens alleen goals en assists, maar al het werk daaromheen zien ze weer niet.

Dit is een moderne middenvelder. Hier gaan we nog veel plezier aan beleven. Hopelijk komt er een mogelijkheid om hem definitief over te nemen..

En ja, hij is soms nog wat te wild, maar daarom moet hij nog lekker 2 jaar bij ons blijven, daar in groeien, en dan kunnen wij mooi aan hem verdienen, en kan hij een mooie stap maken.

8 mei 2023 om 14:22

Dat is wel een beetje jouw handelsmerk geworden he? Als men het niet met je eens is dan 'zien ze het spelletje niet' of 'snappen ze er niets van'

8 mei 2023 om 14:23

@ijsmuts,

Ik dacht hetzelfde.
Hij heeft het voetbal uitgevonden (denkt hij).
Szymanski is een prima speler, maar gewoon 13 in een dozijn speler.

8 mei 2023 om 14:30

Het klopt dat het er niet altijd uitkomt bij Szymanski, maar de kwaliteiten zijn duidelijke zichtbaar. Als je dat vergelijkt met de concurrenten die spelen met Til en Klaassen op dezelfde positie, dan kan je moeilijk zeggen dat Szymanski een 13 in dozijn voetballer is.

Geweldig trap, enorme werklust en is gewoon een hele slimme speler met af en toe geweldige steekballen. Wel moeten zijn aannames en balbehandeling in de kleine ruimte verbeteren! Toch zou ik er heel blij mee zijn als die blijft, want er lopen niet vaak zulke goede nummers 10's in de eredivisie en zeker niet bij Feyenoord

8 mei 2023 om 14:32

Nee hoor, maar mensen komen nooit verder dan ''ja maar goals en assists''. Net als die gozer hieronder. 13 in een dozijn speler? Noem iemand die op hem lijkt dan en beduidend beter is? Ik denk dat je alleen Xavi hebt die iets meer gecontroleerd is, maar Szymanski heeft dan weer meer agressie en inhoud.. Als iemand met duidelijke argumenten komt, wat ze zelden doen, dan wil ik heus wel mijn ongelijk een keer toegeven, maar als je Feyenoord dit seizoen hebt gevolgd dan zie je dat er een groot verschil is met en zonder Szymanski. Niet voor niets dat Slot hem meteen na zijn blessure altijd weer opstelde..

8 mei 2023 om 14:33

Dank je Mikie98..

Als je dan een Til of Klaassen ziet, hahahah. Helemaal Til, god, wat een matige speler is dat. Daarnaast weet je bij Til en Klaassen, dit is het, die gaan niks beter worden, dit is hun top, maar als Szymanski gaat werken aan zijn zwakke punten (rustig worden en soms iets meer overzicht bewaren), dan in combinatie met zijn talent, dan heb je gewoon een uitstekende speler die ik wel in de subtop van Europa zie eindigen.

8 mei 2023 om 14:22

@R. Vatros,

Dus omdat jij dat vind, zouden anderen er niet veel van snappen ?!

Wel apart dat er dan geen een andere club heeft toegehapt, aangezien hij zo gehuurd kan worden.

8 mei 2023 om 14:35

Mensen hebben gewoon bijster weinig verstand van voetbal. De typische ''bal in net kijker'', zie niets meer dan een bal die in het netje gaat, en dat is niet erg hoor. Lekker met een biertje in de hand roepen dat alles kut is, helemaal goed.

Maar inhoudelijk is er met die mensen niet te praten, want die weten niet waar ze naar kijken.

8 mei 2023 om 14:45

Zou het niet ook mogelijk zijn dat mensen die net als jij kijk hebben op het spelletje het hier en daar ook oneens met je kunnen zijn? Ik probeer dit zo voorzichtig en gepolijst mogelijk aan je over te brengen want dit komt misschien als een schok voor je

8 mei 2023 om 15:02

@J3ro3ntj33: Leer eerst eens even goed lezen, Hij zegt duidelijk dat hij graag naar Feyenoord wilde. Hoe weet jij nou dat er geen andere club heeft toegehapt? Nu doe je zelf of je alle wijsheid in pacht hebt.

8 mei 2023 om 15:02

Vatros. Hahahah en mensen maar zeggen dat Ajacieden arrogant zijn. Dhr Vatros is het schoolvoorbeeld dat er bij elke club arrogante mensen tussen de supporters zitten, zelf bij de knoestige harde werkers van Feyenoord

8 mei 2023 om 15:09

Vatros

Prima dat je iedereen hier uitmaakt voor een nitwit (prima manier om een discussie te beginnen trouwens) maar zelf kom je ook met weinig inhoudelijke argumenten. Het enige wat ik je zie doen is conclusies trekken over andermans mening en jezelf daar boven zetten.

Niemand zegt overigens dat Szymanski kwalitatief uitermate teleurstellend is, integendeel zelfs. Hij heeft na een hele goede periode gewoon een wat mindere gehad. Wat is daar erg aan om daar wat van te vinden? Ik dacht dat dit een voetbal forum was om te discussiëren, niet om anderen naar beneden te halen.

Overigens werd er vorig jaar ook vol lof over Til gepraat en nu hij bij Psv speelt kan hij er ineens niks van. Toch bijzonder hoe snel dat veranderd.

8 mei 2023 om 15:12

@preditor,

Dan hadden we dit echt wel gehoord.

8 mei 2023 om 15:31

Tot 3 dagen geleden wisten we niet eens hoe hij tegenover Feyenoord stond of dat Feyenoord met hem in gesprek was, en jij denkt hier even te weten dat niemand anders geïnteresseerd was?

8 mei 2023 om 16:16

Ik vond til altijd bagger

8 mei 2023 om 18:04

@daniel, 95% van de Feyenoorders was blij dat Til niet definities over kwam. Dezelfde reden als psvers die hem nu niet graag in de basis zien. Leuk dat hij af en toe een goal maakt, maar hij helpt zoveel aanvallen om zeep door waardeloze aannames en passes

8 mei 2023 om 18:46

FR010

Wist je dat 80% van de percentages verzonnen zijn?

Nu lees je inderdaad dit soort verhalen, maar als je vorig jaar als Ajacied of Psv'er commentaar had op Til kon je je borst nat maken hoor.

De waarheid ligt naar mijn mening in het midden, in het begin van het seizoen was hij heel waardevol maar daarna viel het inderdaad wel wat tegen.

9 mei 2023 om 14:25

Vatros is van de categorie: de hele wereld heeft een andere mening dan ik, maar dat ligt aan de hele wereld en niet aan mij.

8 mei 2023 om 14:44

Scheelt dat jij er zelf wel veel van snapt en het eigenlijk altijd bij het rechte eind hebt....

8 mei 2023 om 14:49

Aha, daar hebben we rvatros weer...als je het niet met hem eens bent, dan snap je niets van het spelletje of in dit geval snap je er niet zoveel van. Echt heel vermoeiend.

Szymanski is wel een aanwinst voor Feyenoord als hij in vorm is. Hij blijft gaan, heeft aardig overzicht en een redelijk schot, al mis ik wel vaak de echte kracht in zijn schoten. Hij heeft dit seizoen best een lange dip gehad en dan heb je niet veel aan hem. De grote vraag is dan ook hoe consistent hij zal zijn volgend seizoen; daar maak ik mij de meeste zorgen over. Als ze hem kunnen kopen, doen, maar zeker niet teveel betalen. Genoemd bedrag hier van 10 miljoen vind ik bijvoorbeeld teveel.

8 mei 2023 om 15:05



Ik ben het helemaal eens met jouw beeld over onze Poolse topper. Mensen moeten ook begrijpen dat als hij , buiten de kwlaiteiten die jij opnoemt, ook nog 25 G/A per seizoen zou maken hij nooit in de Eredivisie zou spelen. Een speler op zijn posities met deze kwaliteiten zou dan moeiteloos meekunnen in de top 5 van Duitsland, Engeland, Italie en Spanje.

Ik zou het als Feyenoord zijnde aandurven om de 10 miljoen te spenderen aan hem.

8 mei 2023 om 15:19

Ik ben het wel met Vatros eens eigenlijk. Als je wekelijks naar Taylor en Klaassen kijkt ga je het speciale van Szymanski wel inzien. Vinnig in de duels, Technisch vaardig en een pass en schot in de benen. Paar blessures gehad ook. Doorgaans zou ik zeggen niet huren of rare clausules laten opnemen als topclub maar spelers als Szymanski of Simons (gekocht maar met terugkoopclausule voor PSG) zijn echt absolute versterkingen.

8 mei 2023 om 15:46

Hoho....het is nog afwachten of het kan doorgaan he. Zou mooi zijn voor die jongen maar afwachten.

8 mei 2023 om 15:52

Klopt wel een grote gedeelte. Je merkt ook in de wedstrijden waar hij niet aanwezig was, dat het moeizamer ging. Ook met Dilrosun op die plek werkte niet.

Ik hoop wel dat hij idd nog meer stappen kan maken.

8 mei 2023 om 15:59

@r.vatros: Misschien moet je mensen eerst zelf laten reageren op je bericht voordat je ze al kwalificeert als mensen die er geen verstand van hebben. En wat bewijst dat jij er heel veel verstand van hebt? Als je er zo ontzettend veel verstand van zou hebben zou je wel in de wereld actief zijn toch? En niet hier iedereen de les lezen op een onbeduidend forum.

Prima dat je een mening hebt, maar respecteer ieders mening, ook al is die anders dan de jouwe.

8 mei 2023 om 16:23

Een mening moet wel ergens opslaan, anders mag je die persoon gerust aanpakken vind ik. Nogmaals, als ze gewoon met tegenargumenten komen, prima, maar dat gebeurt gewoon zelden

8 mei 2023 om 17:02

Niet prima, want die mogelijkheid heb jij al weggenomen door te zeggen dat wanneer mensen zijn kwaliteiten niet zien, of zeggen 'ik had meer verwacht'' er weer eens niet zoveel van snappen.

8 mei 2023 om 18:53

"een mening moet wel ergens op slaan, anders mag je die persoon gerust aanpakken vind ik"

Je berichten komen (op mij) over als: je moet vinden wat ik vind anders heb je er geen verstand van. Dat is niet hoe discussies werken.

En aangezien veel mensen het niet met je eens zijn en je aangepakt wordt slaat je mening nergens op.... Althans, volgens jouw eigen regels.

43 jaar en zijn laatste wedstrijden in 2011/2012 voor Górnik Polkowice?
Dat gaat niet helemaal lekker VZ..

Fantastische speler met zijn 10 doelpunten als een middenvelder in zijn eerste seizoen!!Geweldig!!!

Echt een prima speler. Beetje wisselvallig soms maar technisch echt top.

Hopen op een extra jaar en het liefst dat hij definitief speler van Feyenoord wordt! Absoluut nodig in het team voor zijn creativiteit.

Goed nieuws zo op de maandag. Nu Van Bommel tekenen zodat hij bij Symanski in de leer kan

8 mei 2023 om 15:03

Niet best dat Mark nu nog in de leer moet bij een 23 jarig broekie

8 mei 2023 om 15:21

Dit gaat over Floris. Die mag de veters van Mark nog niet eens strikken.

Geweldig nieuws.
Dan heb je nu Wieffer, vd Belt, Zerrouki, Timber, Milambo, Szymanski en Bullaude voor de 3 posities op het middenveld voor volgend seizoen.

Ik hoop stiekem dat Kokcu wellicht blijft omdat hij dan CL kan gaan spelen, maar het zou me niets verbazen mocht hij vertrekken.

Jahanbaksh & Idrissi hoeven wat mij betreft ook niet te blijven.

Paixao is beter op rechts dan op links. Dus 2 linksbuitens halen en 1 rechtsbuiten.

Op LB heb je met Lopez en Hartman 2 prima spelers.

Achter Hancko zou ik liever wel een stabieler iemand zien dan Rasmussen.

Geertruida zie ik ook liever RCV dan rechtsback, mrjaa liever Geertruida en Trauner erin dan Pedersen/Geertruida.

Dus het liefst zie ik ook nog een stabiele rechtsback komen, zodat je volgend seizoen met Geertruida en Hancko als centraal duo kan spelen.

8 mei 2023 om 16:29

Kokcu zal niet blijven neem ik aan? Daarnaast: ik kan me eigenlijk voorstellen dat Feyenoord er helemaal niet zoveel minder van wordt als Kokcu vertrekt, mits Slot blijft. Ja Kokcu is de beste speler van Feyenoord en misschien wel de Eredivisie dit seizoen (voor wie valt over misschien: ik ben PSV-fan, dus kan Xavi Simons nog niet helemaal uit mijn hoofd zetten), maar Kokcu is dit jaar nog gebleven om kampioen te worden met Feyenoord en met de komst van Timber en nu Zerrouki (en misschien zelfs Szymanski als die ook een linie naar achter kan en Bullaude op 10) is er al een seizoen lang ingespeeld op zijn vertrek en heeft zeker Timber al kunnen wennen. Natuurlijk nog lang niet zo goed als Kokcu, maar Kokcu verdient ook veel en je hebt met een hele selectie te maken waar dingen mee overlegd zijn omtrent de kansen en posities op het middenveld.

Denk dat het hoofdstuk Kokcu voor Feyenoord nu klaar is met een prachtige bekroning in de vorm van een kampioenschap en hopelijk voor Feyenoord een dikke transfersom.

Zou hier oprecht heel blij mee zijn. Speler die je er zeker bij kan hebben. Werd een aantal wedstrijden echt gemist.

Wat anders, hoezo wordt er op voetbalzone , zo snel een reactie verwijderd.. redactie is best zuur volgens mij, of wordt dit nu ook verwijderd?

Opzeggen contract?? Hij moet zijn contract dan afkopen toch. Dinamo gaat het toch niet ontbinden van 10 mlj naar ontbinden .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren