Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord bereidt zich voor: ‘Als het niet lukt, wordt Bosz behoorlijk pissig’

Laatste update:

Bij Feyenoord is Jan-Arie van der Heijden het meest bekend met de denkwijze van Peter Bosz. De verdediger werkte bij Vitesse twee seizoenen samen met de huidige trainer van Ajax. Van der Heijden denkt dan ook te weten hoe Bosz zijn ploeg zondag tegen Feyenoord voor de dag laat komen. "Let maar op, Bosz wil gewoon dominant zijn met zijn ploeg", voorspelt Van der Heijden.

"Dat wil hij namelijk altijd, dat past bij zijn stijl en visie", verklaart de basisspeler van Feyenoord in De Telegraaf. "Ik ga niet roepen dat Bosz extreem is in zijn voetbalideeën, maar hij wil absoluut de baas zijn op de helft van de tegenstander. Onder die druk zullen wij ons met Feyenoord moeten uitvoetballen." De speelstijl van Bosz kent risico's, weet ook Van der Heijden. "Iedereen moet meedoen en als dat niet gebeurt, kan hij behoorlijk pissig worden."

Bij Vitesse deed Bosz volgens Van der Heijden al weinig concessies. "Als ik zie hoe Ajax tegen Kopenhagen speelde, dan weet je dat Bosz altijd van eigen kracht uitgaat", voegt de mandekker, zelf goed voor twee duels namens Ajax, daaraan toe. Van der Heijden weet dat Ajax vol voor de winst moet gaan. Hij verwacht dat de Amsterdammers alles zullen doen om het stadion achter zich te krijgen. "En ze zullen ons het gevoel willen geven dat wij daar niet kunnen winnen."

Gaat Ajax scoren tegen Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is heel simpel: laat Feyenoord Ajax voetballen dan gaan ze op de pijnbank. Gaat Feyenoord vol de duels aan dan hebben ze Ajax en is winst mogelijk. Ajax kan niet met een strijdend Feyenoord omgaan. Winst voor Ajax zit hem in de afwezigheid van Vilhena. De pitbull van Feyenoord met El Ahmadi.

1 april 2017 om 09:49

Toornstra kan zijn rol prima overnemen. Heeft zelfs meer scorend vermogen. En Kuyt kan gewoon starten, zijn ervaring kan wel eens heel belangrijk zijn, zoals hij in de laatste 2 edities in de Kuip heeft bewezen.

1 april 2017 om 09:49

Mwa, oozich is dat op te vangen met Nieuwkoop. Dat is ook een fel mannetje zoals Vilhena en kan ook op het middenveld. De klassieker is altijd een wedstrijd op zich. Nog maar 1 nachtje slapen, wat heb ik er zin in!

1 april 2017 om 12:08

FRtorres. Verschuil je daar maar achter. Ajax heeft dit seizoen vaak genoeg een tegenstander aan gort gespeeld. Waar ze zich hebben vergeten te belonen.

1 april 2017 om 12:25

Mentalist. Misschien hebben ze een laag geclasseerd team aan gort gespeeld, maar Feyenoord zeker niet. Dat lukt ze de afgelopen seizoenen namelijk al niet meer. Ajax mocht blij zijn dat ze met 1 punt weg kwamen. Feyenoord heeft in alle opzichten beter gepresteerd dan Ajax, kijk de cijfers er maar op na, die spreken de waarheid. Het is blijkbaar moeilijk te accepteren voor de Ajacieden dat ze weer zijn ingelopen door Feyenoord, maar de realiteit is zoals die is. Eerlijk gezegd heeft Feyenoord het iig de afgelopen 2 seizoenen aan zich zelf te danken dat ze niet al eerder kampioen zijn geworden, want ze stonden in de winterstop er net zo goed voor als PSV en Ajax. Waar ze het toen hebben laten liggen tegen de kleinere clubs, hebben ze nu die wedstrijden wel weten te winnen en dan word je kampioen.

1 april 2017 om 13:17

@ mentalist
Aan gort? Nou nou zeg, als je zulke superlatieven gaat gebruiken ben je wel erg snel tevreden. Ajax speelt al met al het beste voetbal positioneel gezien, maar het verschil is heel klein met Feyenoord en Psv. Ajaxieden willen doen voorkomen alsof zij voetbal spelen van een andere planeet.

1 april 2017 om 14:07

@mentalist

Het aan gort spelen van een tegenstander heeft écht totaal geen waarde wanneer je jezelf vergeet te belonen.

1 april 2017 om 12:43

Dat geld ook voor Feyenoord die kunnen daar ook niet mee omgaan.

Ajax zal gaan scoren, maar Feyenoord eentje meer.
Dominant was Feyenoord in de Kuip, toch scoorde Ajax uit het niets na een uur uit hun eerste kans....zo kan het morgen ook andersom gaan.

1 april 2017 om 09:50

Mochten wij op voorsprong komen, zie ik het niet meer weggegeven worden. Wij hebben dit seizoen echter een enorme boost gekregen door wedstrijden te kantelen. Daar zit de kracht van dit Feyenoord ook, ze zijn mentaal ijzersterk.

1 april 2017 om 12:44

Tussen de klassieker in de Kuip of in de Arena zit wel een verschil.

1 april 2017 om 13:25

@fr1963; vergeet niet dat ajax extreem goed draait in thuiswedstrijden he?

Bosz volhardt in het opstellen Yournus & Traorë. Twee zwakke spelers.
Er zijn betere!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren