Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe morst ondanks goal Dusan Tadic zeer kostbare punten in titelstrijd

Laatste update:

Fenerbahçe heeft zondagavond zeer kostbare punten gemorst in de Turkse titelstrijd. In eigen huis wist de ploeg van Ismail Kartal niet te winnen van nummer veertien in de Süper Lig, Alanyaspor: 2-2. Dusan Tadic en Edin Dzeko waren trefzeker namens Fenerbahçe. De Gele Kanaries zag koploper Galatasaray, dat won van Basaksehir, twee punten uitlopen.

Fenerbahçe - Alanyaspor 2-2


Het ging al vroeg in de wedstrijd mis voor Fenerbahçe, dat al na twaalf speelminuten op achterstand kwam. Na een carambole voor het doel schoot Loide Augusto van dichtbij de 0-1 binnen. Vier minuten na rust trok Tadic de stand uit een penalty gelijk en tien minuten later kwam Fener zelfs op voorsprong. Op aangeven van Mert Müldür tekende Edin Dzeko de 2-1 aan.

Slechts enkele minuten kon Fener de voorsprong vasthouden, want even later maakte Augusto zijn tweede van de avond namens Alanyaspor: 2-2. Die klap kwam Fenerbahçe niet meer te boven. Ferdi Kadioglu speelde de hele wedstrijd voor de thuisploeg, terwijl Jayden Oosterwolde op de bank bleef. Leroy Fer maakte de negentig minuten vol bij Alanyaspor.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als dit een penalty was, dan had Icardi 6 penalty moeten krijgen in de laatste 3 wedstrijden. Lekker Alanyaspor met een mooie afstandschot!

11 februari 2024 om 19:19

Fener is best dom, taktiek voor Fener wedstrijden in de toekomst ren de 16 meter in duik (je hoeft niet eens een tegenstander te hebben die een overtreding maakt) en krijg een penalty.

11 februari 2024 om 19:29

Batuhan zegt net,als dit een penalty is moest er İcardi 10 stuks krijgen. Penalbahce die al weken met scheids aan hun zeide wint is vandaag uitgespeeld. Maand mei nadert ik pak mn Rood/Geel vlag al !!

We zijn voor FB, natuurlijk zijn we het gewend om het kampioenschap te verspelen in eigen huis.

Ongelofelijk. Zat er met ‘t spel van de afgelopen 4 weken ook wel degelijk aan te komen. Al roep je ook wel het eea op je af met het wisselbeleid en transferbeleid deze winter.

GG. Fijne avond

Geen woorden voor. Het was zo slecht dat Under op linksback ons hier had kunnen redden..

11 februari 2024 om 19:19

Ha ha ha. Je hebt geen woorden ervoor omdat je niet instaat bent om te analyseren.

Ook Ismail Kartal laat zien een enorme ego te hebben. Verwaarloost compleet Ryan Kent. De minuten die Mert Hakan Yandas krijgt....

Szymanski is al 100 jaar uit vorm. Mag 90 min weer blijven staan.

De speler die veel goals en assists levert moet banken voor Cengiz Under die gewoon te weinig brengt. Ja hij scoort zo nu en dan. Maar zijn dreigende voorzetten is het enige waar hij op teert. Irfan Can is zo veel meer.

cengiz under is een linksback!!!!!!

Mert Muldur. Dit is gewoon zo een enorm slechte speler. Hij doet niks goed omdat hij niet kan voetballen!

Ferdi is al wedstrijden lang matig op links. Iedereen die met Ferdi weg loopt. Wat is het rendement van Ferdi op links? Hoeveel goals en assisten? Weer en ik herhaal weer een tegengoal door hem!!!! Wordt er niet goed van!

Je hebt een spits in vorm. En elke wedstrijd mag hij als beloning lekker op de bank zitten! Waarom? Omdat de coach geen tactiek kan bedenken om Dzeko en Batsuayi samen te laten fungeren...

Ismail Yuksek wat doe je? Je hebt de bal en gaat dan pas nadenken. Zulke spelers zijn leuk met hun kwaliteiten naast een creatieve speler.

Haal Szymanski op 8 en ipv Fred naast Krunic. Een hersenloze Yuksek moet de sleutel zijn tussen defensie en aanval? Die kan dat toch niet!!

Waarom staat Tadic niet op 10? Je ziet dat Szymanski al wedstrijden lang niet levert op 10!

Ismail Kartal istifa!!!!

11 februari 2024 om 19:37

Tadic op 10 wil je al helemaal niet. Zodra de ruimtes klein worden heb je al helemaal niets meer aan hem. En die looplijnen in de 16 zonder bal heeft hij al helemaal niet.

11 februari 2024 om 19:53

Tadic heeft helaas maar 1 x op 10 gespeeld en 2 x op rechts. Dit gebeurde tijdens het verloop van de wedstrijd. Dat deed hij gewoon prima. Szymanski komt te kort op 10. Tadic op 10 of Szymanski op 10. Ik weet het wel wie ik zou kiezen..

11 februari 2024 om 20:03

Ismail Kartal istifa? Haha hoezo? Ging net zo lekker toch

11 februari 2024 om 20:05

Ik heb de prime Tadic op 10 gezien bij Ajax en dat was al niks. Laat staan nu. Maar goed. Maakt niet uit. Gala is kampioen. Zie ze dit niet meer weggeven.

11 februari 2024 om 20:10

In ons systeem past het wel. Ajax speelt totaal anders dan Fener. Het klopt dat hij bij ajax niet past. Is niet erg. Maar je kan ajax en fener niet 1 op 1 synoniem stellen.

11 februari 2024 om 21:58

Als het betekent dat Kent vanaf links (zijn favo positie) kan komen dan is het de moeite waard. Niet te geloven dat hij amper minuten krijgt. Snelheid, diepgang, schot, het is echt een goede vleugelflitser met potentie.

Stukje van de 2e 45min gezien, Alanya deed niet meer dan verdedigen en loeren op die ene counter. Maar moet wel zeggen dat dit een abnormaal goedkope penalty is!! Wij kregen hem voor heel veel meer op Rashica niet, en dan noem ik de voorbeelden van alle Anadolu clubs niet eens.

Slappe hap allemaal. Van de sfeer in het stadion tot aan tot de paniek van de voetballers, hier raak je toch totaal niet onder de indruk van als tegenstander zijnde. Ik ga Galatasaray alvast feliciteren met het kampioenschap, zelfs met de scheids mee niet kunnen winnen van Alanya, schaam je.

1 kanarie maakt nog geen zomer xD

Wat was de scheids weer slecht zeg. De penalty nemer van de tweede helft (Tadic) had in de eerste helft rood moeten krijgen. Penalty was absoluut geen penalty! Alanya vaak benadeeld in kleine overtredingen waarbij fb door mocht en een kans zocht.

Irfancan nog steeds de grootste rat onder de actieve Turkse spelers.

11 februari 2024 om 19:17

Als dat van Tadic rood is had Torreira het halve seizoen op de tribune kunnen zitten met al zijn getrap op voeten.

11 februari 2024 om 19:19

Helaas was die van Tadic vol op de enkel en niet op de voet.

11 februari 2024 om 19:26

Als je daadwerkelijk het verschil niet ziet met wat Tadic en Torreira doet heb je sowieso niks te zoeken op een voetbalforum, in elk andere land is dit donker rood.

11 februari 2024 om 19:32

Aub als Fener supporter hou aub jullie mening voor jullie eigen als het over scheidsen gaat. Week in week uit krijgen jullie apparte penaltys die niet worden gegeven aan ons en nog vergelijken man man. Maar goed zelfs de scheids heeft t niet even kunnen rechttrekken voor jullie.

11 februari 2024 om 20:41

Deze week was jullie penalty joker niet genoeg om te winnen maat.

Ik had een aantal weken terug nog een comment geplaatst over toto zetten op jullie penalties. Zou aardig verdiend hebben!

Mede Fener Fans het is helaas over. Het was leuk geweest maar ik zie Gala dit niet meer uit handen geven. Man wat was Fener slecht verdiende gewoon 2 rode kaarten en om te verliezen. Alanya laat zien dat als je een beetje compenent staat wij niet zo veel voor stellen . Man onze verdediging en keeper kunnen geen 0 houden. Je ziet gewoon het verschil tussen de thuiswedstrijden van Gala en Fener. Waar als je naar Gala gaat je met een zekerheid al gaat verliezen en bij Fener maakt niet welke team je bent er bestaat een kans dat je wat eruit kan halen

11 februari 2024 om 19:32

Je bent een successupporter. Gat is maar 2 punten met nog 13 wedstrijden. Je moet achter je club staan. Met jouw mentaliteit kunnen we gelijk stoppen, je speelt gelijk, gat is 2 punten. Klaar we worden geen kampioen. Man man man

11 februari 2024 om 20:09

Het is grappig dat je mij een successupporter noem terwijl als ik echt een successupporter was ik al lang voor Gala was geweest. Die weten tenminste wat succes is

12 februari 2024 om 11:24

Dat zijn overlopers, geen successupporters.

een klassiek fenerbahce, dat standaard elk jaar het kampioenschap weggeeft door gratis punten te verspillen.

Dit verbaast mij niet wat GS laatst had dat ze net de wedstrijd wonnen dat hadden wij de laatste tijd het gaat een keer fout.. En wtf ineens zet Kartal kent erin?? Je stuurt Lincoln en Crespo weg maar laat Zajc en mert hakan binnen de selectie en je haalt nog Serdar Dursun wtf wrm?? Hij scoorde bij Karagumruk niks dus wrm haal je hem terug?? Maar goed ik dacht dat wij in maart punten zouden laten liggen maar het is dus eerder de geschiedenis herhaalt zich en helaas weten wat dat betekent GS geeft die koppositie nooit meer weg en zou mij niks verbazen als wij nog meer laten liggen waardoor het gat groter worden. Gala supporters gefeliciteerd met het kampioenschap.

11 februari 2024 om 20:27

Niet gelijk hoop opgeven. Wij ( gala ) gaan ook niet alles winnen. Zo denderend spelen wij ook niet. Gala komt hier en daar ook goed mee weg.

11 februari 2024 om 21:06

Broeder bedankt voor je hoop gevende woorden maar we weten hoe de geschiedenis is. En de geschiedenis herhaald zich als jullie eerste staan geven jullie het niet weg en ookal verspillen jullie punten hebben wij er niks aan want het is al jaren zo als jullie punten laten liggen en wij moeten het doen dan doen wij het niet. Wij kunnen niet meer met het kampioens druk omgaan joh.

Gerechtigheid. Tadic en Cengiz die er met rood af moesten en een zeer discutabele pingel voor Fener. Dank je wel Fatih SULTAN Tekke! Ismail Kartal heeft de wedstrijd weggegeven door Ismail en Dzeko eruit te halen. En wat is de toegevoegde waarde van Krunic?

11 februari 2024 om 19:25

Was geen rood, tadic staat gewoon op de voet. Gebeurd vaak zulke duels, de een is harder dan de andere. Ergens anders (behalve voet) had rood geweest. Conform de spelregels terecht geen rood.

Verder zie ik in elke competitie zulke strafschoppen, vasthouden in de 16 —> pingel.

Geniet nu je 1e staat, een fout en we pakken hem terug met nog 13 speelrondes + europees voetbal. Tempo gaat omhoog. Heb er zin in!!!

11 februari 2024 om 19:30

“Tadic staat gewoon op de voet” haahahha lachwekkender gaat het niet worden op dit forum, dit is alles behalve voet DersimAmed, geloof ook niet dat jij elke competitie volgt als je aangeeft dat dit een penalty is in elke competitie want dat is complete onzin, jullie Fener cans schreeuwde moord en brand doen Baris Alper een penalty kreeg waar veel meer gebeurde, maar een simpele penalty als dit is er 100% een? Lachwekkend.

11 februari 2024 om 19:32

Wat zeg jij nou? In welk universum staat hij op zijn voet? Hij staat vol op de enkel.

11 februari 2024 om 19:33

Ik weet niet wat jullie zien, ik zie hem op de bovenkant van de voet staan. Ouwe jankerds

11 februari 2024 om 20:11

@DersimAmed

Ga daar niet op in. Wij kunnen prima samen door 1 deur, of we nu Koerd of Turk zijn daar zouden we zelfs niet over moeten discussiëren. Ik schaam me al dat ik dit moet typen. Maar goed, terug op onderwerp Tadic ging vol op de enkel dit is keihard rood. Sociale media barsten van de video’s, en die penalty die Fenerbahçe meteen na rust kreeg, is zo zwak. Als je daar een penalty voor geeft, dan hoort Icardi zoveel penaltys te krijgen. Elke overtreding op Icardi heeft altijd contact met de tegenstander gehad, maar wij krijgen ze niet. Dus het is meer dan logisch dat dit begint te triggeren bij ons.

Belachelijke penalty weer in het voordeel van Fener. 13e penalty dit seizoen? Jullie hebben vorig jaar het record verbroken door 17 penalties te krijgen, ben benieuwd of jullie er dit jaar overheen gaan!! Waarschijnlijk wel

Heerlijk punten gemorst! Leader Galatasaray en jullie moeten nog naar het Sami Yen komen
Kijk er naar uit!

Ik vraag me echt af hoe deze geeft gedurfd om voor dit een penalty te fluiten. Het lijkt wel alsof de scheidsrechters in Turkije bang zijn van Fenerbahce en Galatasaray aangezien bij die twee elke contact penalty is

11 februari 2024 om 19:25

Grappig man Icardi heeft letterlijk 2 vuisten op zijn hoofd gehad en een schop tegen ze voet beide keren geen penalti voor gekregen

De arbiter maakt wederom een schandalige fout bij het geven van een goedkope penalty aan Fener. Nog beter gezegd: het inzetten van de joker zodra Fener achterstaat. Alanya verdiende om met drie punten naar huis te gaan.Aanvulling: Leroy Fer speelde een uitstekende wedstrijd ondanks dat hij continu onder druk werd gezet.

Zou inderdaad ook gaan voor een korte samenvatting. Even live score er bij pakken en o.b.v. de statistieken iets zwart op wit typen. Want buiten corruptie om had dit niets te maken met voetbal. Wat een blamage van de scheids. Waar is de rode kaart voor Fener? Een penalty? Meen je die? Denk dat de nieuwe voorzitter de naam van de club beter kan veranderen naar Penaltybahce.


Eerste paar weken domineren vervolgens je team nog slechter maken tijdens de winterstop. En dan zien dat je rivaal paar punten van je verwijderd is en dan beginnen met het verspillen van punten. Snap niet waarom dit ieder jaar gebeurd zijn de spelers van gala mentaal sterker dan die van ons ofzo?

11 februari 2024 om 19:36

Dit is de stress omdat we al 10 jaar niet kampioen kunnen worden. Hetzelfde toen gs al 20 jaar niet uit bij ons kon winnen. Iedere keer toen ze naar ons kwamen ontstond er een druk op ze. En bij ons gebeurd nu ieder jaar hetzelfde in een strijd om de titel. Naarmate het einde in zicht komt des te hoger de druk toeneemt. Dit moet je doorbreken met een ervaren trainer. Ismail Kartal stresst hem duidelijk en brengt dit over op het team.

Aan alle Fenerliler die nu denken dat het klaar is:

Het was net doodstil toen we in de aanval waren. Niemand reageert op aanvallen, schreeuw je team naar voren. Zo ben je supporter, niet door stil te zitten. Blijf dan thuis!!!
Verder moeten we nog zoveel wedstrijden + europees begint ook weer. Het tempo gaat omhoog, zowel Fener als Gala gaan nog punten laten liggen. Gat is maar 2 punten(!). Wil je kampioen worden moet je gewoon alles gaan winnen, je kan niet zeggen ik wil kampioen worden maar ik ben bang we gaan niet winnen. Dat is toch geen mentaliteit???

Kop omhoog, blijf je club steunen we zien wel waar het eindigt. Er is nog veeeeel tijd. Be positive!!!!!

11 februari 2024 om 19:32

Gat is maar 2 punten maar vergeet niet we moeten uit tegen gs. Zelfs als we met 3 punten voorsprong daarheen gaan mag je niet verliezen. Tuurlijk is nog alles mogelijk maar als je realistisch bent en rekening houd met het schema en onderling resultaat dan is het duidelijk dat dit heel moeilijk wordt.

11 februari 2024 om 19:34

Dit snap ik ook niet van vele Fener fans, vanaf speelronde 1 tot aan vandaag lopen schreeuwen en doen dat Fener kamlioen word, ze laten een keer punten liggen en kampioenschap is weggegeven? Het is nog veel te vroeg om de kampioen aan te wijzen, zoals je zelf zegt, schreeuw je team naar de overwinning in plaats van zielig te reageren en te doen alsof het einde van de wereld is, diepe buiging voor jou met je reactie, een van de weinige fans die de hoop niet opgeeft.

11 februari 2024 om 19:40

Sheva, ik weet dat je dit gniffelend typt bro want je weet dondersgoed dat Gala de koppositie niet zomaar weggeeft. Dat is een ongeschreven regel in het Turkse voetbal. Op papier is alles mogelijk maar deze twee punten verschil voelen er op dit moment als tien.

11 februari 2024 om 19:40

Het gaat er niet om dat we een keertje gelijk hebben gespeeld maar wanneer het gebeurd. Ieder seizoen na de winterstop hetzelfde verhaaltje zelf alles uithanden geven

11 februari 2024 om 19:46

Alex17, ik ben zeker blij, we staan eindelijk eerste dat is zeker waar, maar ik ga er niet van uit dat we nu al kampioen zijn, we moeten nog uit naar Besiktas je weet wat er gaat gebeuren, GS gaat echt niet al zijn wedstrijden winnen met onze zwakke aanval waar Kerem en Tete hopeloos uit vorm zijn, Zaha zijn wedstrijden uit kiest, dit van Fener is een incident, die gaan ook niet veel punten meer verspelen, enige nadeel is dat Trabzon weer op volle sterkte is en thuis gaat spelen tegen jullie met de terug gekeerde spelers die afwezig waren vanwege de Afrika cup.

Als Fener vandaag 1 punt heeft gewonnen, dan mogen zij de scheidsrechter echt bedanken.

Ik schreef het hier na de bekeroverwinning tegen Antep, de technische staf en het bestuur spelen met vuur. Vingers zijn snel verbrand. Krunic ipv Crespo was een hele domme zet.

Kadiköy thuis is jaren al geen voordeel meer voor ons. Je voelt gewoon aan alles dat die tweede goal van Alanya uit het niets gaat vallen. Fatih Tekke heeft zich goed voorbereid.

Scheids was ook waardeloos. Goedkope pingel. Fener had ook rood mogen krijgen. Zo eerlijk moet je gewoon zijn. Ismail Kartal is wederom dit seizoen door de mand gevallen. Ismail eruit halen voor Batshuayi, is geen potje fifa he. En opeens mag Kent weer spelen. Waarom was deze man maandenlang dan verbannen zonder enige uitleg?

11 februari 2024 om 19:55

Ik sprak je tegen over dat stukje dat de technische staf met vuur speelde, je hebt toch gelijk bro, je miste gewoon extra kwaliteiten die Crespo en zelfs een Lincoln hebben, Krunic vind ik ook niks hebben, buiten zijn schot die via de keeper op de lat belande was hij nergens te bekennen, maakte ook domme fouten hier en daar, Fred word enorm gemist, zijn vervangers Ismail en Krunic zijn samen niet eens 20% van wat Fred voor jullie is, wanneer komt hij eigenlijk terug?

11 februari 2024 om 20:20

Ik ben best wel gecharmeerd van Ismail Yüksek, maar nu met de afwezigheid van Fred wordt van hem verwacht dat hij zijn taken op zich gaat nemen. Het probleem is dat die jongen een paniekaanval krijgt wanneer hij te lang de bal heeft. Als we nu gewoon Crespo erbij hadden gehad was een duo Crespo-Ismail prima geweest, twee mannen met acht longen. Je hoeft bij de eerste tegendoelpunt alleen maar op Krunic te letten. Kreeg enge flashbacks naar Arao.

11 februari 2024 om 20:17

Krunic is een hele verademing dan Crespo. Dat is het probleem met onze taraftar. Ze zien het spelletje niet en praten over spelers zoals Tadic en Krunic. Dat zijn dezelfde fans die Makelele graag inruilen voor Beckham. Krunic brengt logica met zich mee. Maar je moet krunic laten spelen als controleur naast een rasvoetballende 8. Niet naast een Ismail Yuksek. Jullie gaan nog eens zien wat er gebeurd binnenkort als hij naast Fred zal staan! Ik kom hier dan graag nog op terug! Zolang fred geblesseerd is, zet je Szymanski op 8 en Tadic op 10. Heel simpel.

11 februari 2024 om 20:40

Je zegt het goed, Krunic is een controleur. Fener speelde veel makkelijker met Ismail-Fred en dan had je Crespo achter de hand die beide spelers goed kon opvangen. Ik zeg niet dat Krunic persé slecht is, maar dat het een andere type speler is dan Crespo.

11 februari 2024 om 20:19

Iemand die wel weet waar die over praat. Netjes man!

Ik heb altijd gezegd zodra gs de leiding neemt gaan ze het niet meer weggeven. Hierbij wil ik dan ook alle gs fans alvast feliciteren met de titel. Ondanks dat we de scheids mee hadden vandaag nog 2-2. Caglar en Djiku zijn een waardeloos duo samen. 9 van de 11 puntverlies in eigen huis dan kan je sowieso al geen kampioen worden. Bij gs staat achterin alles als een huis en bij ons staat het op instorten. Wanneer het niet draait wordt snel duidelijk wat voor matige trainer Ismail Kartal is.

11 februari 2024 om 19:39

Natuurlijk is nog niets zeker, maar Gala kennende geven we nooit de eerste positie weg. Zodra Gala op nummer 1 komt, blijven ze ook op de eerste positie. Het zou me niets verbazen als Gala de laatste 13 wedstrijden gaat winnen.

11 februari 2024 om 20:44

Sir Alex Ferguson maakte de leus al eerder populair!

"a good offense wins you games, a good defense wins you championships."

Heel leuk jullie 5-0 overwinningen tegen Pendik en Istanbulspor, maar met 1-0 pak je ook de volle 3 punten! Heerlijk dit.

Overigens siert het je wel dat je toe kan geven dat jullie de scheids mee hadden vandaag. Is vaak wel anders met jullie!

Gefeliciteerd Gala!
Die gaan het niet meer weggeven.

Fenerbahce komt hier goed mee weg. Bij 0-1 achterstand mocht Tadic er wel vanaf vind ik. Vervolgens een goedkope penalty. Penalty nummer "ik weet niet hoeveel". Meer wil ik ook niet zeggen. Thanks Alanya!

Lidere selam dur!

Fener fans die ons al feliciteren, het moet niet gekker worden. Wat een angst, wat een tekort aan zelfvertrouwen. Wij moeten binnenkort naar Inonu, jullie hebben de kans laten liggen om ons onder druk te zetten. Nu kunnen we waarschijnlijk met krediet naar Inonu, maar meer ook niet. En als ik die scheidsrechters zie bij Fener wedstrijden, dan zou ik al helemaal niet de hoop verliezen als Fener supporter. Man man man, wat hebben we vandaag weer allemaal mogen aanschouwen?

Anderen ook de momenten gezien waar Batshuayi(!) de bal met zijn hand aanraakt in de box en 40.000 fener fans in het stadium appéleren voor hands?
Of dat ene moment waar Cengiz tegen de been(!) schoot van een verdediger in de box en nogmaals 40.000 fener fans in het stadium appéleerden voor hands?

Pauhaahahahahahahaahah

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren