Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe loopt na rust weg bij Rizespor en doet goede zaken in titelrace

Laatste update:

Fenerbahçe heeft zaterdagavond goede zaken gedaan in de strijd om de titel in Turkije. De ploeg uit Istanbul was op bezoek bij Rizespor met 1-3 te sterk. Serdar Dursun, Edin Dzeko en Irfan Can Kahveci namen de doelpuntenproductie van de Gele Kanaries voor de rekening. Martin Minchev scoorde namens de thuisploeg.

Bijzonderheden:


Na 27 minuten kwam Rizespor op voorsprong in het eigen Estadio Çaykur Didi. Een hoge bal werd doorgekopt door Babajide David Akintola, waarna Minchev oog in oog met Dominik Livakovic niet faalde. Vlak na rust maakte Dursun, die pas na de pauze binnen de lijnen kwam, de gelijkmaker. Een vroege voorzet van Kahveci gleed hij bij de tweede paal binnen.

Na 65 minuten kwam Fenerbahçe eindelijk op voorsprong. Dzeko kreeg de bal in de diepte van Mert Hakan Yandas en schoot vervolgens recht op de doelman af. Deze ging echter gigantisch in de fout en moest alsnog vissen: 1-2. In de slotfase maakte Kahveci er op aangeven van Dusan Tadic nog 1-3 van. Fenerbahçe staat nu eerste met 67 punten. Galatasaray heeft 66 punten, maar nog wel een duel achter de hand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Reacties

Krunic eruit en 3 goals maken, toeval? Nee.

17 februari 2024 om 19:08

Ik volg Milan al jaren en heb ècht geen idee waarom we zo lang achter Krunic gingen, het is gewoon een bonkigere versie van Zajc maar dan met iets minder diepgang. Wel zal die naast Fred stukken beter spelen, het middenveld van Milan liep geweldig met hem, Bennacer en Tonali. Wellicht dat hij weer zn niveau van toen haalt met Fred, maar anders had je net zo goed Crespo kunnen houden.

17 februari 2024 om 20:03

Alleen omdat hij een bosnische servier is... serieus een jonjo shelvey van vandaag had meer toegevoegd dan krunic. Denk ook wel dat hij met fred beter zal presteren.

Om te beginnen, wat een schandalige beslissing dat ze deze wedstrijd hebben laten doorgaan. Ik kan er geen woorden voor hebben. Idioterie!!!
Irfan can stond gewoon te braken, echt deze hadden ze moeten uitstellen. Gezondheid is gewoon in risico man.

Ik ga alleen Ismail Kartal feliciteren met zijn perfecte wissels. Serdar Dursun en Mert Hakan zijn van dit niveau, laat ze lekker losgaan in de modder. Bonucci kwam nog te laat vond ik. Chapeau Ismail.

Verder hebben we gewonnen, morgen kijken wat Gala gaat doen in patates tarlasi. Mijn mening: het veld moet worden gekeurd, als het een onvoldoende scoort speel je gewoon niet. Ben benieuwd, maar zal wel niet als je vandaag al ziet.

17 februari 2024 om 20:47

Zowel wedstrijd van FB als GS moest/moet in een ander stadion worden gespeeld of andere datum. Niveau van onze competitie is al shitty, maar dit is weer een goed voorbeeld hiervan

Wat een veld man man man. Op basis van de eerste helft dacht ik dat fener het moeilijk zou krijgen. Tot dat genie Ismail Kartal de Turkse Ronaldo in het veld bracht owja irfancan niet te vergeten. Hoe kan je hem nou niet op 8 stellen ???????? 2de helft was volledig van fener. Lekker ballen pompen maar volledig logisch met een aardappelvoetbalveld.

Maar goed gefeliciteerd Fenerliler verdiende overwinning.

Waar zijn alle Cengiz Under fans? De scorebord fans? Die zien Cengiz Under een x scoren en denken dat hij naast een goal van onschatbare waarde is.

Dat soort fans die zeiken en spelers als Tadic aanvallen!! Tadic levert ontelbare keypasses maar Dzeko is geen echte killer.

Jullie snappen niks van voetbal.

Je hebt Irfancan Kahveci die fantastisch begon en nog steeds speelt. Geen 1 speler behalve C Ronaldo en Messi kunnen elke wedstrijd scoren en assisten leveren. Irfan moet altijd spelen. Op welke positie maakt niet uit! 6,8,10, 7 of 11. Rasvoetballers altijd laten spelen.

Cengiz Under is een back beste mensen! Hij kan alleen de bal super scherp voorgeven en gaat graag diep. Redelijk wat techniek.

Nu, de ware reden waarom we geen kampioen worden. Okan is een betere coach dan Kartal. Punt. Okan heeft zelf hoog internationaal gevoetbald en geleerd van de beste coach aller tijden in Turkije.

Kartal, je hebt Batsuayi... je had Lincoln.... je hebt Bonnuci gehaald... je stuurt crespo weg.... je behoudt zahjc....

Szymanski mag elke wedstrijd aanmodderen. Je hebt 2 passieve spelers op het middenveld staan. Krunic en Ismail. Haal als je perse met Szymanski wilt spelen, hem 1 linie terug!

Ik ben zo blij met Serdar Dursun ipv Umut Nayir. Serdar Dursun gaat dood voor de club! De ultieme breekijzer. Echte die hard fenerli! Gs werd ook kampioen door een Hakan Sukur op retour het veld in te sturen met redelijk aardige speler als Hasan Kabze, Umit Karan en Necati samen. Het gaat in Turkije namelijk ook om strijd en die bal gewoon erin pompen vd!

Waarom gebruikt Kartal niet Wenger als voorbeeld door over te gaan naar 442? Waarom zelf het wiel uitvinden?

Spelers in vorm en met potentie altijd laten spelen!

Ferdi is geen linksback. Punt! Zet hem of op 8 of als rechtsback! De linksback is al bestemd. Begint met C en eindigt met Engiz.

Kom op Kartal! Het gras is niet altijd groener dan de overkant!

17 februari 2024 om 19:33

Cengiz is een speler die ervan houd om naar binnen te kappen en te schieten. Dus op zo een veld heb je helemaal niks aan hem aangezien de bal amper rolt. Als je Cengiz op linksback gaat zetten krijgen we iedere wedstrijd een goal tegen door zijn fout of balverlies. Net zoals met Caner. Hoeveel tegengoals hebben wij destijds tegen gekregen door zijn fouten? Leuk dat hij dan af en toe een assist geeft. Met al je andere argumenten ben ik het zeker eens. Ik zou zelf Ferdi ook wel willen zien op het middelveld naast Fred. Ik denk dat hij daar heel goed zal presteren.

17 februari 2024 om 19:36

Gaat eerst eens opzoeken hoe Caner bij ons speelde en bij bjk. Na Caner hebben we geen 1 fatsoenlijke linksback meer gehad. Of denk jij soms dat Ferdi het goed doet? Of wil je oosterwolde op links? Wat is je alternatief?

17 februari 2024 om 20:07

Misschien moet jij dan eens opzoeken hoeveel doelpunten wij tegen kregen door fouten van Caner. Of hij maakte fout achterin of hij maakt voorin balverlies en komt niet meer terug. Een Cengiz als linksback gaat nog meer balverlies en fouten maken dan een Caner. Een back moet wel enigszins ook ballen afpakken. Zie jij een Cengiz ballen afpakken of verdedigend werk doen? In grote wedstrijden gaat dat finaal fout. Ferdi doet het niet slecht op linksback maar zoals ik al zei ik wil Ferdi op het middenveld zien daar heb je veel meer aan hem. Voor nu zou ik het seizoen afmaken met Ferdi op links en volgend seizoen een goede linksback kopen. Oosterwolde wil ik daar absoluut niet zien helemaal niet Fener waardig maakt ook onnodig veel balverlies.

17 februari 2024 om 19:17

Cengiz is geen schim meer van de speler die hij was in zijn eerste seizoen bij Roma. Had vroeger altijd een versnelling in zijn versnelling. Sinds ie bij Roma is weggegaan, heeft hij 75% van zijn snelheid ingeleverd. Kon zijn tekortkomingen vroeger nog compenseren met zijn snelheid. 15 miljoen is gewoon schandalig. Mislintat praktijken.

17 februari 2024 om 19:25

Geweldige aankoop. Je moet hem opnieuw positioneren en alles is ok.

17 februari 2024 om 19:31

Wil het best met je mee eens zijn, behalve dat je van Under een vack wilt maken.. Een beetje verdedigen en bal afpakken is wel een must denk ik, al ben je een aanvallende back..

17 februari 2024 om 19:32

‘Jullie snappen niks van voetbal’
Cengiz ünder als linksback??
Vervolgens zeg je Ismail je stuurt crespo weg en behoudt Zajc. Denkje dat trainers zomaar kunnen kiezen wie ze willen verkopen en houden. Daarom hebben we een sportief directeur die dat doet voor onze trainer

17 februari 2024 om 20:06

Als er iemand geen voetbalverstand heeft ben jij dat en je bevestigd dit elke topic met je meest onzinnige theorien en je denkt ook nog dat je een Guardiola bent door Under een back te maken.

17 februari 2024 om 20:48

Na jarenlang langs de zijlijn te hebben gestaan als voormalig lid, heb ik vandaag maar eens besloten om weer een account te maken om te reageren op deze onzin van jou. Cengiz linksback, je Ferdi rant van voorheen terwijl hij de speler was die zich het beste ontwikkelde en ik vergeet nog wel wat. Bro, is het de leeftijd? Of snap je er echt de ballen niet van? Ik vraag me echt oprecht af hoe je aan zoveel onzin komt en ik heb absoluut het beste met je er voor.

Neyse, 3 punten zijn binnen.

De groeten van Forza Fener.

17 februari 2024 om 23:59

Dé ForzaFener? Wauw, dat waren nog eens tijden anno 2010, met FBelifim, Alex_10 (o.i.d.) en jij. Zat toen als 14 jarige puber al reacties te lezen haha, mooi om je terug te zien! Jammer dat we het hoge niveau van destijds nu niet meer terugzien.

En natuurlijk is het onzin om van Cengiz proberen een Caner Erkin te maken, daar is Cengiz aanvallend te goed voor.

18 februari 2024 om 01:05

ForzaFener? Zo dat is lang geleden! Zoals OKC_Thunder aangeeft zat ik ook die tijden als een net brugklasser de reacties te lezen met Alex_10 en Gangstarr die veel actiever was. FBelifim herinner ik me niet tho.

Nu ik toch ben ingelogd, wat een schandalige veld zeg. En dan durft TFF 140mil euro te vragen voor deze competitie. Zorg maar eerst dat je velden op acceptabele niveau zijn want buiten de top 4 zijn ze drie keer niks. Over de wedstrijd zelf; eerste helft zagen we weer puntenverlies aankomen, maar uiteindelijk de drie punten gepakt en door.

18 februari 2024 om 04:17

De enige echte inderdaad haha. Het waren mooie tijden zeker. We hadden een echte vaste kern en het ging er verhit maar ook gezellig aan toe. Zal niet al te actief zijn hoor. Zoals ik al aangaf, tegen zoveel onzin kon ik niet meer stil blijven haha.

17 februari 2024 om 22:01

Je diskwalificeert je zelf al genoeg na dat je vond dat dit veld uitstekend is voor dribbelaars als Cengiz, of je hebt nooit zelf gevoetbald of je kijkt weinig voetbal, een strakke mat is ideaal voor spelers als Cengiz omdat dit soort spelers graag willen dribbelen en naar binnen willen trekken zonder belemmering van een kapotte veld, Ferdi is enorm geliefd bij de Fener fans en dat is niet omdat hij slecht presteert op de LB positie, hij geeft altijd 110% en scoort altijd wel een voldoende (zelfs op de LB positie waar hij al wekenlang speelt)…

17 februari 2024 om 22:17

Je zegt dat mensen geen verstand van voetbal hebben en dan zeg je dat ferdi geen linksback is. Mag hij ook een keer minder presteren? Gozer is al maanden de beste speler van fener. Nu fred geblesseerd is ging opbouw via ferdi. Omdat de tegenstanders hierom extra druk op hem gingen zetten speelde hij wat minder. Dit betekent niet dat hij geen linksback is. Sterkernog hij is de beste linksback van Turkije. En sowieso top 10 van de wereld.

17 februari 2024 om 23:47

Cengiz is geen back en speelt zwak/matig.
Ferdi is de meest constante speler van Fener dit seizoen.Hij doet het juist goed op LB. Maakt zoveel meters.

Heel jou tekst slaat nergens op, behalve over Crespo. Die had Fener moeten behouden ipv krunic. Waardeloze speler.

Je laatste zin is trouwens een spreekwoord die je verkeerd gebruikt en verkeerd typt. (Aan de overkant)

18 februari 2024 om 02:42

Wat een onzinnig lange tekst. Wie boeit dit nou, hou op man.

Eindelijk maakt Ismail Kartal een keer de juiste wissels aan de hand van de wedstrijd. Voor de rest is het een grote schande dat deze wedstrijd niet uitgesteld is. Meer valt er niet te zeggen over deze wedstrijd in een zwijnenstal.

Ondanks gewonnen te hebben een best matige wedstrijd van onze kant, al moet ik zeggen dat het spelen op het kelderklasse veldje ook niet hielp en vooral met dit weer, wedstrijd beslist door de geweldige wissels van van İsmail hoca. Nooit gedacht dat ik Serdar Dursun zou missen, wat is die man een strijder en een flinke upgrade t.o.v. Umut, nu hopen op een misstap van Gala en dan kunnen we nog opgeluchter ademhalen.

Begin vd tweede helft pas kunnen meekijken maar godskolere, wat een veld weer zeg. Onbegrijpelijk dat in zo’n land slechts een handvol stadions een ‘redelijk’ veld bezitten. Van mij part mogen ze alle klachten indienen aan de kant van Fener, datzelfde geldt net zo goed tegen de scheids. Het wordt eens tijd dat hier gewoon drastisch maatregelen worden getroffen ipv geld uitbuiten in de zandbak.

Ik wist niet dat Voetbalzone ook berichtgeving deed over andere sporten, we hebben namelijk net 90 minuten een leuk potje waterpolo mogen aanschouwen. Afijn, Fener is hier heelhuids met de drie punten weggekomen en dat is het enige wat telt. Nu afwachten wat Gala gaat doen, die mogen morgen opdraven op een veld wat een beetje lijkt op het land van m’n oude heer in Centraal-Anatolië. Niet vreemd op kijken als Icardi morgen groene haren heeft want waarschijnlijk hebben ze dat veld wel creatief gefixt met een likje verf.

17 februari 2024 om 19:33

Dat verklaart waarom de spelers van Rize steeds gingen duiken 😉

18 februari 2024 om 00:15

Volgens mij gaf jij een aantal weken geleden aan dat je het Belhanda, Emre Kilinc, Taylan en Okan Kocuk kwalijk nam dat zij niet met de volle 100% speelden tegen Gala (vergeef me als jij niet diegene was). Helaas zie ik niks in je reactie terug over wat Tarik, een voormalig jeugdspeler van FB, allemaal uitspookte bij het tweede doelpunt, of Rizespor als tegenstander tegen jullie over het algemeen. Het zou je sieren als je dat dan ook benoemde.

18 februari 2024 om 09:04

Ik heb idd een sneer uitgedeeld aan Belhanda. Okan, Emre en Taylan heb ik bewust niks over gezegd, omdat ik vind dat heel dat gebeuren ontzettend uitvergroot is. Die uitspraken van de voorzitter van Samsun hebben dat ook alleen maar verergerd. Nu ook met zo een Tarik, die jongen is tweede keeper bij Rize en mag nu opdraven midden in een stortregen tegen één van de twee beste ploegen van de competitie. Deze blunder had hij ook tegen Gala kunnen maken. Er wordt nu van al die ex-spelers verwacht dat ze een wereldpot neerzetten. Er is een reden dat deze jongens bij een Rize en Samsun spelen hé, het zijn gewoon matige spelers. We moeten dan niet raar opkijken als ze matig presteren. Soms heb je een uitschieter als Ertugrul tegen ons en soms heb je Okan en Tarik die blunderen. Vandaag gaat iedereen weer letten op Kazimcan tegen Gala en als die één keer z’n mannetje laat lopen, is die direct de sjaak. Is gewoon een giftige klimaat die wij supporters zelf hebben gecreëerd, en wat de media uitmelkt. Het is na elke wedstrijd weer vingertjes wijzen naar elkaar, doodvermoeiend.

Ik feliciteer alle FB-supporters met deze overwinning. Alhoewel ik van mening ben dat deze wedstrijd niet gespeeld moest worden, hebben jullie toch verdiend gewonnen. Wel vraag ik mij af waar de leden zijn die Taylan, Emre en Okan gingen afbranden nu Tarik (een jeugdspeler van Fener) zo opzichtig in de fout ging bij het tweede doelpunt. Dat hebben we zeker met z’n allen gemist?

18 februari 2024 om 00:43

Bro Rizespor is sws beetje de loopjongen van Fener toen 't 1-0 stond wist ik gewoon dat ze t zouden weggeven. Laatste 20 wedstrijden hebben ze maar 1 keer gewonnen van Fener en dat was toen Okan hoca aan de leiding was.

18 februari 2024 om 01:18

Normaal gesproken probeer ik niet mee te gaan in zulke complottheorieën maar de mate waarin Fener-supporters zo hard erin gingen bij Emre, Taylan en Okan.. tsja.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren