Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Felbegeerde Feyenoord-speler geeft geïnteresseerde topclubs duidelijk signaal af

Laatste update:

Het was eigenlijk al bekend, maar nu is er ook officieel getekend: David Háncko blijft tot de zomer van 2028 verbonden aan Feyenoord. Dat maken de Rotterdammers via de sociale mediakanalen wereldkundig.

Eerder bevestigde Feyenoord op de clubsite al dat een contractverlenging van Hancko aanstaande was, maar nu is het dus ook definitief. De 25-jarige verdediger kwam in de zomer van 2022 over van Sparta Praag.

"Ik ben er elke keer weer trots op dat ik het shirt van Feyenoord draag en in een kolkende Kuip mag spelen voor een uitzinnig publiek, dus langer bijtekenen was een makkelijke beslissing”, zo liet Hancko toen in een reactie al weten.

Het betekent goed nieuws voor Feyenoord. In de winterwindow werd er namelijk al flink getrokken aan de steunpilaar van het elftal van Arne Slot, zo bevestigde Hancko's zaakwaarnemer in de Slowaakse media.

De spelersmakelaar zou met twee topclubs in gesprek zijn geweest: Liverpool en Paris Saint-Germain. De contractverlenging zal de prijs flink opdrijven bij de geïnteresseerde teams.

Transfermarkt taxeert de waarde van de Slowaak op 35 miljoen euro. Het is dus helemaal niet ondenkbaar dat Feyenoord een recordverkoop tegemoet ziet op het moment dat de verdediger de deuren van De Kuip achter zich dicht trekt. Dat staat nu nog op naam van Orkun Kökçü (25 miljoen euro).

Het is met de flinke interesse nog maar zeer de vraag of Feyenoord de verdediger aankomende zomer binnenboord weet te houden. Maar met de contractverlenging geeft De Stadionclub in ieder geval een helder signaal af aan topclubs: Hancko vertrekt niet voor een appel en een ei uit Rotterdam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel blij mee! Beste speler van Feyenoord. Zeer constant, scoort vrijwel altijd wel minimaal een 7.

Heeft dit seizoen ook, in alle competities, nog geen minuut gemist en slechts één gele kaart gekregen.

8 februari 2024 om 18:36

Ik snap dat je daar blij mee bent. Of een goede speler of een hele flinke zak geld. Althans, als er geen clausules staan in het contract maar daar zou ik nu niet aan denken als ik Feyenoorder zou zijn. Dus, GEFELICITEERD!

8 februari 2024 om 18:38

Er was tot voor kort geen enkele speler met zo'n clausule, te kloese is er groot tegenstander van dus ga niet uit van een clausule

8 februari 2024 om 18:44

Geen enkele td is daar een voorstander van, behalve als het bedrag buiten proportie is. En dan is de speler er geen voorstander van. Het is helemaal niet zo'n gek idee dat er een clausule (of mondelinge afspraak) wordt opgenomen in dit soort contractverlengingen. Of de speler in kwestie hoeft niet meer perse een stap te zetten en vindt het allemaal wel prima bij feyenoord. Maar dat komt op dit soort leeftijden niet veel voor in de ED. Een contractverlenging met een transferclausule van 30-45 miljoen die ingaat medio 2025 zou best een prima deal zijn. Deze zomer zal deze speler na zo'n contractverlenging wel minstens 50 op moeten brengen denk ik zo

8 februari 2024 om 23:58

Gister ook weer de beste speler van de Rotterdammers. Wat een rust, inzet en vooral ook inzicht heeft deze man. Positionering is altijd top! Hebben ze een heel goede aan in Zuid.

8 februari 2024 om 20:55

Fantastische speler, maar persoonlijk vind ik Timber de beste speler van Feyenoord

8 februari 2024 om 21:47

Vorig jaar ook slechts 1 gele kaart...echt een verdediger die weinig overtredingen nodig heeft

Acht honderd miljoen en geen cent minder.

Zonder gekheid gun ik deze baas een mooie stap deze zomer. Vanaf dag 1 een versterking gebleken en elke wedstrijd zo’n beetje de beste aan Feyenoord zijde.

8 februari 2024 om 18:20

En het grappige , kwam binnen onder het mom; blessuregevoelig, slechte knieën maar bij Feyenoord nagenoeg nooit geblesseerd geweest.

8 februari 2024 om 19:14

Mwah, hij werd toch met redelijk wat bombarie voor 6/8 miljoen binnen gehaald? Verder de beste verdediger van de ED.

@VZ, Hancko is 26, niet 25.

8 februari 2024 om 19:52

Hij stond in Tsjechië bekend als de man van glas en in Rotterdam waren er twijfels of hij wel even goed zou zijn als Senesi. Hij had ongeveer een kwartier nodig om die twijfels weg te nemen, en hij heeft tot nu toe geloof ik 120 minuten gemist bij Feyenoord.

9 februari 2024 om 08:48

Dat klopt ook niet helemaal. Anders had hij ook niet bijna alles gespeeld in Tsjechië de laatste twee seizoenen.

8 februari 2024 om 19:56

800 miljoen is een mooi bedrag en volledig te begrijpen dat je dit bedrag heel graag wil zien voor deze absolute topper!

Heerlijk nieuws dit, wmb 1 van de allerbeste spelers in de Eredivisie.

Geweldig nieuws voor feyenoord , en de competitie. Het is mooi als we zulke goede spelers in de ED kunnen houden.

8 februari 2024 om 21:43

Ik denk dat dit puur is om de transferwaarde op te hogen. Denk dat die na de zomer wel weg is hoor.

Een zeldzaam geval van goede speler verkopen aan grote competitie (senesi) en een nóg betere speler ervoor terughalen. Vanaf het eerste moment een topverdediger voor Feyenoord, gaat echt nog wel een prachtige stap maken en iig mooi met deze contractverlenging dat Feyenoord er dan ook goed aan kan verdienen

Zeker top 5 beste transfers van deze eeuw voor Feyenoord denk ik. Samen met Wieffer en winsttechnisch Aursnes.

8 februari 2024 om 19:54

Wie heb je dan verder voor die twee plaatsen die overblijven? Dan ga ik zelf al snel voor Van Hooijdonk en Kuyt qua impact.

8 februari 2024 om 21:52

Nou...El Ahmadi,.B.Kalou,Tomasson,Van Hooijdonk,Kuyt,Ono,Pelle....zomaar wat namen die wat mij betreft echt nog wel boven Wieffer en Aursnes staan

8 februari 2024 om 23:03

Wieffer kostte maar 5 ton he. Overigens ook wel allemaal topaankopen hoor, misschien ook beetje recensy bias bij mij.

9 februari 2024 om 10:10

Dat is waar en ik vind Wieffer ook een fantastische speler,maar dat vond ik van die anderen uit mijn lijstje ook en dan komt toch dat Uefa Cup seizoen automatisch weer langsrollen in mijn opslagplaats voor mooie herinneringen

9 februari 2024 om 10:16

Ja oke, is ook zo. Maken we er top 10 van

Wat ben ik blij met het beleid momenteel bij Feyenoord zeg
Tuurlijk de transfers deze zomer kun je wat over zeggen, maar welke club is perfect?

De waarde op het veld is echt ontzettend veel hoger geworden sinds van Geel weg is en contracten zijn ook langer.

Daarnaast met Milambo, Zechiël, Sauer, Slory, Giersthove, Read en Kraaijeveld lijk je ook voor de toekomst qua instroom goed te zitten.

Ook die tsoungoui bij Dordt doet heel goed en die is volgens mij ook pas 20-21.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren