Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicoís van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

FC Utrecht speelt PEC van de mat en is klaar voor finale

Zondag, 15 mei 2016 om 16:22 ‚ÄĘ Thijs Post ‚ÄĘ Laatste update: 16:27

De finale van de play-offs om Europees voetbal gaat tussen Heracles Almelo en FC Utrecht. Heracles Almelo plaatste zich eerder op zondag na een machtige wedstrijd al voor de finale en FC Utrecht deed later op de dag eveneens van zich spreken. PEC Zwolle bleef knokken, maar was eigenlijk al vroeg kansloos tegen de dadendrang van de ploeg van Erik ten Hag: 5-2.

/

In Zwolle maakten de ploegen er in de eerste wedstrijd een uitermate matige vertoning van en de hoop was dan ook dat er in De Galgenwaard meer te genieten viel. Dat was zeker het geval, want het spel golfde in de openingsfase op en neer en na een paar minuten lag de bal al in het net. De eerste kans was voor PEC Zwolle, maar via spits Sébastien Haller kwam de thuisploeg tot scoren (1-0).

Nadat Rico Strieder een dot van een kans miste op 2-0 en Dirk Marcellis namens PEC Zwolle de bal tegen de lat kopte tekende Bart Ramselaar alsnog voor de tweede. Bij de eerste goal kwam de assist van Ramselaar en rondde Haller af, nu was het andersom: 2-0. Toen Christian Kum de bal met zijn hand over de lijn werkte voor de 3-0 leek PEC Zwolle nog binnen een halfuur al dood en begraven.

/

De rust werd zonder verdere schade gehaald door de equipe van Ron Jans en als PEC nog ambitie had, moest er snel na rust gescoord worden. Dat gebeurde, maar de treffer van Queensy Menig (3-1) bleek weinig waarde te hebben. Niet veel later kreeg Bart van Hintum namelijk een rode kaart, moest PEC Zwolle met tien verder en het alsnog een kansloze missie werd.

Met zijn allereerste doelpunt in het betaalde voetbal tekende Giovanni Troupée voor 4-1, deed Wout Brama nog wat terug namens de bezoekers en produceerde Haller vanaf de stip de 5-2.


Poll

Wie wint de finale?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

47 reacties (laatste reactie door robby)

Hoorde dat het publiek max verstappen zong. Toch prachtig.

ON: Knap dat Utrecht hier toch wint met redelijke grote cijfers. Hopelijk winnen ze de play offs. Denk dat dit het beste is voor Nederlands voetbal.

15 mei 2016 om 17:08

Ik vind die ramselaar wel iets voor onze club. Iemand enig idee wat ze voor hem vragen??

15 mei 2016 om 17:16

Van Seumeren had het over 8 miljoen laatst. Enorm veel natuurlijk, maar wel een jongen met potentie. Kan het beste nog een seizoen blijven en dan de stap maken. Als Haller wordt verkocht is er ook geen noodzaak meer om te verkopen.

15 mei 2016 om 17:52

Oke idd veel geld. Bedankt

15 mei 2016 om 17:21

Diverdange vergeten? ;-)

15 mei 2016 om 17:26

Celtic, Steau, Napoli en Liverpool vergeten?

15 mei 2016 om 17:32

Afgelopen maandagavond vergeten?

Utrecht is klaar voor europees voetbal!

15 mei 2016 om 17:34

Wat is er met die clubs?

15 mei 2016 om 17:35

caeser laat gaan we zijn het wel gewend dat azalkmaar2 zo reageert op een topic over utrecht elke keer weer hetzelfde.

Het gaat pas opvallen als hij niks plaats over utrecht maar onze tijd komt nog wel.

Over de wedstrijd gewoon een mooie overwinning konden lekker rustig de wedstrijd uit spelen en nu op weg naar donderdag tegen heracles die 120 min vol aan de bak moest.

Nu hopen dat er nog wat spelers terug komen

15 mei 2016 om 19:43

@Matri

Azalkmaar2 vind het leuk om ons te helpen herinneren aan de uitschakling door Diverdange. En Caesar helpt hem even herinneren aan de goede resultaten die Utrecht heeft behaald tegen Liverpool, Steua, Napoli en Celtic

16 mei 2016 om 09:07

Wat zongen de supporters precies toen ze verstappen toe zongen kon het niet verstaan.

On: Wordt spannend de finale ben wel benieuwd wat Haller en Boymans gaat doen na de playoffs.

Gefeliciteerd utrecht fans. Heb m na de 3-0 maar op de f1 gezet.

Ondanks de nederlaag was het wel een mooi seizoen. Toch weer een mooie eindklassering.

Ben trots op mijn club.

En ook op max verstappen

15 mei 2016 om 16:54

Ja, Zwolle doet het best leuk de laatste jaren, hoop dat ze zich permanent in de subtop kunnen nestelen. Zien jullie volgend jaar weer

15 mei 2016 om 16:56

Ik ook haha, na de 3-0 was het wel afgelopen. Topprestatie van Verstappen trouwens, goede keuze gemaakt door weg te zappen.

Jammer dat we het Utrecht niet moeilijk hebben gemaakt ( die wel gewoon beter waren dit seizoen, gefeliciteerd Utrecht), toch een prima seizoen gespeeld met uitschieters naar boven ( winst op feyenoord thuis ) en ook een paar naar beneden ( verlies bij Cambuur ). Veel vertrouwen in het volgende seizoen, hopelijk nu wel met een spits die er voor werkt want na de zoveelste bok wedstrijd van Veldwijk ben ik daar wel klaar mee.

Leuke wedstrijd gezien vanaf onze kant. Nu op naar de finale en deze keer wel winnen. Come on Utreg

Ben blij dat Utrecht door is. Zij hebben de beste papieren om iets te bereiken in Europa.

15 mei 2016 om 17:04

Klopt. Ik hoop ook dat de selectie deze zomer vrijwel onveranderd blijft want dan kunnen ze misschien wel gaan stunten in europa.

15 mei 2016 om 17:22

Dat zal wel meevallen. Haller vertrekt dus dat scheelt al een aardige slok op een borrel. Met Boymans wil je Europa niet in.

15 mei 2016 om 17:26

Jochie. Ik betrap je elke keer bij een Utrecht artikel waarbij jou commentaar eigenlijk nergens op slaat. Het kan je eigen mening wel zijn, zo stel je hem niet en vooralsnog slaan ze simpelweg nergens op. Waar baseer je op dat Utrecht met Boymans niet de Europa L in wil? Haller word waarschijnlijk verkocht voor een mooi prijsje, daar kan Utrecht leuke spelers voor terug halen, nog belangrijker, financieel gezond worden. Daarnaast zie ik AZ ook wel kansloos worden als Janssen verkocht word in de Europa L.

15 mei 2016 om 17:33

@AZAlkmaar2
Grappige vent ben jij. Het hele seizoen loop je te verkondigen dat Haller een overschatte spits is blabla, en nu scheelt het een aardige slok op een borrel?

Hoe bedoel je ik spreek mezelf tegen lol! :D

Daarnaast hebben Boymans en Barazite ook de nodige goals gemaakt. Verder zal er een vervanger komen als Haller vertrekt.

15 mei 2016 om 17:35

@santosutr, ben het met je eens dat Azalkmaar2 vaak wat negatief uit de hoek komt als het over Utrecht gaat en dat hij bij elk topic weer van de partij is (maar dat kan je ook als iets positiefs zien, want blijkbaar heeft hij toch veel interesse in onze mooie club ). Maar hier zegt hij toch niet zo veel verkeerd? Dat hij weinig vertrouwen heeft in Boymans heeft waarschijnlijk te maken met Ruud's periode bij AZ.

15 mei 2016 om 17:38

Nee dat scheelt zeker en al helemaal als jansen vertrekt bij az die spelen zonder jansen helemaal niks klaar..

15 mei 2016 om 17:44

Haha, ja tuurlijk mag hij weinig vertrouwen hebben in Boymans, maar aangezien het zijn eigen club niet eens is, waarom intens zorgen maken over een andere club? Waarom de interesse in Utrecht en Boymans? Daarnaast ben ik meer algemeen in mijn stuk tekst dan specifiek, dit m.b.t Boymans. Het gaat mij er meer over dat elke keer als er een onderwerp over Utrecht komt, dan lees je altijd wat negatiefs van Azalkmaar. Ik vind het persoonlijk triest, blijf lekker je eigen club supporten en hou je focus daar op. Utrecht komt er wel, met of zonder Boymans... Liever natuurlijk met, want hij is gewoon een goede spits

15 mei 2016 om 18:07

Tuurlijk klopt, als Azalkmaar2 de kans krijgt om iets negatiefs over Utreg te zeggen laat hij die niet liggen.

Maar inmiddels werkt zijn naam als een rode lap voor veel van ons (kan ik heel goed begrijpen hoor, maar het heeft bij hem toch geen zin). Algemeen gezien ben ik het wel eens met je reactie, maar ik wilde aangeven dat in deze reactie niet zo veel kwaads zit. Indirect geeft hij zelfs een compliment, door toe te geven dat Haller een goede speler is. Dat is voor Azalkmaar2 al heel wat.

Mooi resultaat. Utrecht is een ploeg dat wel punten kan pakken voor het Nederlands voetbal. Op de een of andere manier vind ik Utrecht heel goed in de Europa League passen. Nu nog Heracles verslaan.

Heerlijke wedstrijd gezien! Eindelijk lijkt het combinatiespel waar we dit seizoen aan gewend zijn geraakt weer terug te zijn. Vasthouden dit!

En wat is die Troupee een fijn talent zeg! Die jongen kan denk ik ver komen als hij zich zo door ontwikkelt.

Die Strieder is een marathonloper, zou hij niet hogerop kunnen? Geweldige aankoop.

15 mei 2016 om 17:09

Is inderdaad interesse voor. Zo enorm belangrijke speler. Knapt veel vuil werk op, loopt veel gaten dicht en is een enorm belangrijke speler. Samen met Haller, Ramselaar en Letschert de 4 spelers waar het bij Utrecht om draait.

15 mei 2016 om 17:22

Echt waar? Welke clubs hebben interesse dan in Strieder? Ik hoop dat deze aanbiedingen maar niet serieus zijn. Want hij is inderdaad onmisbaar in dit elftal.

15 mei 2016 om 17:28

Zijn geen namen genoemd. Maar er is interesse voor Haller, Ramselaar, Strieder, Barazite, Letschert en Ruiter. Maar interesse is een ruim begrip, dat kan een navraag zijn tot een daadwerkelijk bod.

Hoop dat zijn contract snel wordt verlengd!

15 mei 2016 om 17:32

Oke, ik hoop het ook. Als Utrecht volgend seizoen daadwerkelijk Europees kan spelen, dan word het natuurlijk wel aantrekkelijk voor bepaalde spelers om bij te tekenen..! De ruiter mag van mij vertrekken. Ik gun hem een stap hoger op, omdat hij zeker een vaste waarde was voor onze FC. Daarnaast hoop ik toch dat Utrecht die keeper van de Graafschap kan inlijven. Wat een kerel is dat. Haller gaat weg, dat is een feit. Letschert flirt inderdaad met andere clubs, hoop dat hij vooralsnog wel een seizoen kan blijven.

15 mei 2016 om 17:36

Ja zeker! Ruiter zal vrijwel zeker vertrekken, dikke kans dat Jurjus inderdaad zijn vervanger wordt. Verder hoop ik niet dat PSV voor Letschert aanklopt als Bruma vertrekt, zou echt zonde zijn.

Wat een wedstrijd! Enorm genoten en veel goals gezien. Ramselaar en Haller weer uitstekend, Strieder weer geweldig. Verder Troupee en Amrabat sterk gespeeld. Nu hopelijk knallen tegen Heracles en dan Europa in!

Troupee, wat een aanwinst voor ons!
Als Letchert terug is ben ik bang dat van der Maarel (eindelijk) zijn plek in het elftal kwijt is....

15 mei 2016 om 17:49

Zoals het er nu uitziet loopt Van der Maarel volgende week gratis de deur uit. Ten minste, ik heb niet meegekregen dat zijn contract verlengd is. Mooi om te zien dat we met Klaiber en Troupee al twee heerlijke vervangers in huis hebben. Geweldig dat er, ondanks al het snijden in de club, zoveel vertrouwen is gestopt in de jeugd en dat we daar nou al de vruchten van plukken. Geeft mij het gevoel dat ons cluppie op de goede weg zit!

15 mei 2016 om 17:50

En terecht! Maareltje kan het niveau niet aan, al gaat het dit seizoen al wat beter. We moeten doorselecteren en afscheid nemen van jongens als Kum en Van der Maarel. Alleen dan kan je vooruit!

15 mei 2016 om 18:13

Met Kum vind ik niet zo veel mis hoor, die wordt naar mijn mening best ondergewaardeerd. Van der Maarel hoeft van mij ook niet per se weg, heeft nu echt een schurftperiode maar was dit seizoen toch stabieler dan voorheen en het is een jongen die altijd strijd heeft geleverd. Maar inderdaad, als je stappen wil maken in de basiself zal hij de eerste zijn die vervangen moet worden. Ik persoonlijk ben de laatste tijd teleurgesteld in Leeuwin, vind hem vaak onzeker overkomen en maakt ook redelijk wat fouten.

Zullen we gewoon met zijn allen afspreken niet meer op reacties van Azalkmaar2 te reageren? Scheelt een hoop onzindiscussies.

Reactie van de voetbalzone bezoekers als ze de wedstrijd niet hebben gezien:
*Ja hoor, Haller weer uit een penalty gescoord, doet ie alleen maar en iedereen denkt dat ie goed is..*

Wedstrijd gekeken: *Oh nee, hij speelt toch goed, en heeft toch meer doelpunten gemaakt*

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
13.RKC Waalwijk13-11
14.FC Utrecht13-11
16.NEC12-3
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
V. BarkasKeeper130
C. BozdońüanMiddenvelder131
M. SeuntjensMiddenvelder131
O. FrauloMiddenvelder122
M. AzarkanAanvaller120
I. LidbergAanvaller121
J. ToornstraMiddenvelder111
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.

39 fans
Aanvaller, 29 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern M√ľnchen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren