Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente wijst eerste bod van Partizan Belgrado op Queensy Menig af

Laatste update:

FC Twente heeft een eerste bod van Partizan Belgrado op Queensy Menig afgewezen, bevestigt technisch directeur Jan Streuer. Woensdag werd duidelijk dat de 27-voudig landskampioen van Servië serieuze belangstelling heeft en zich in Enschede heeft gemeld voor de 25-jarige linkeraanvaller.

Streuer staat niet te springen om Menig te verkopen. Hij noemt de buitenspeler in gesprek met TC Tubantia 'een van de belangrijkste aanvallers' van Twente. "Zo’n speler kunnen wij niet makkelijk missen. Zeker niet, omdat we vlak voor de competitie staan en al twee buitenspelers kwijt zijn", doelt Streuer op Jody Lukoki en Virgil Misidjan, die momenteel allebei geblesseerd zijn.

Dat het openingsbod is afgewezen, mag volgens Streuer geen verrassing heten. "Zo gaat dat vrijwel altijd met een openingsbod", geeft hij aan. "Maar daarnaast gaan wij alleen nadenken over een verkoop als het voor de club financieel heel erg aantrekkelijk is. Wij moeten daar echt beter van worden. Het klopt dat zijn contract volgend seizoen afloopt en dat je in dit soort gevallen dan ook naar de zakelijke kant moet kijken, maar als het kan moet het sportieve deel altijd voorop staan."

Menig geniet volgens eerdere berichtgeving van De Telegraaf ook interesse van ‘meerdere clubs’ en FC Twente heeft bovendien laten weten graag langer met de aanvaller door te willen. Hij was vorig seizoen, na een moeizaam eerste jaar, goed voor acht doelpunten en twee assists.

FC Twente lichtte dit kalenderjaar een optie in het contract van Menig met een seizoen. De club wilde in eerste instantie graag zijn contract langer openbreken, maar die intenties leverden tot dusver geen resultaat op. Een kleine twee maanden geleden meldde FC Utrecht zich formeel voor Menig. De club uit de Domstad zette de belangstelling echter niet door.

FC Twente is achter de schermen bezig met het vastleggen van Denilho Cleonise. De negentienjarige vleugelaanvaller, transfervrij na zijn vertrek bij Genoa, draait al vanaf het begin van de voorbereiding mee bij de selectie van Ron Jans. De clubleiding wil volgens TC Tubantia nóg een buitenspeler aantrekken, los van de komst van Cleonise. FC Twente is ook nog altijd op zoek naar een aanvallende middenvelder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou het niet erg vinden als hij vertrekt. Vind het toch een beetje een blind paard. Moet nog wel een vleugelaanvaller bij, aangezien we met erg veel blessures kampen.

28 juli 2021 om 10:41

Vorig seizoen echt wel een aardig seizoen gedraaid, maar echt stukken minder dan Cherny. Of hij dit seizoen nog weer een stap(je) kan maken vraag ik mij ten zeerste af. Daarnaast lijkt hij toch vooral te zinspelen op meer centjes, dus als ik de keuze had, zou ik lekker cashen als Twente zijnde. Stel je eens voor paar miljoen voor Menig.

28 juli 2021 om 15:02

Dat zie ik niet gebeuren. Dat zal dan hooguit 500.000 tot een miljoen euro worden. Zo indrukwekkend is het nou ook weer niet, 8 goals en 2 assists. Er waren het afgelopen seizoen 27 spelers die net zo vaak scoorden en waarschijnlijk nog een stuk meer spelers die betrokken waren bij meer doelpunten dan 10.

29 juli 2021 om 18:27

Is er bekend wat de hoogte van het bod was? Ik snap streuer aangezien ze door alle blessures niet breed in buitenspelers zitten.. indien ze er +2 mio voor krijgen zou ik als Twente zijnde overgaan tot verkoop.. misschien een jongen als taabouni, Azarkan proberen te huren?

29 juli 2021 om 19:06

Meen je dit? Hij was toch echt de belangrijkste aanvaller van de tweede seizoenshelft hoor. Misschien niet de beste maar wel onbetwiste basisspeler. Van mij mag hij blijven.

29 juli 2021 om 21:21

Dreigend zeker, maar rendement viel tegen. En voor zijn doen was dit een topseizoen, beter dan dit gaat het niet worden. Beter nu nog geld voor vangen.

Wellicht kunnen we aan Frank de boer vragen of dit een verstandige transfer is?

28 juli 2021 om 07:24

Die zou zeggen dat een overatap van Moskou naar Belgrado nou niet echt een verbetering is😂

28 juli 2021 om 10:58

Als ie in ieder geval maar veel minuten kan maken, zoals Donny vd Beek..

29 juli 2021 om 17:24

In principe is hij onschuldig tot het tegendeel is bewezen, dus ik denk dat Frank vindt dat een transfer moet kunnen.

29 juli 2021 om 17:53

toch een vrij laag transferbedrag voor een international van Oranje

Zie hem graag vertrekken. Grillige speler, met een uitzonderlijk seizoen achter de rug. Kan alleen maar minder gaan.

28 juli 2021 om 08:22

Van mij mag hij ook gaan als hij enige transferwaarde vertolkt. Speelde een paar hele goede wedstrijden (zoals tegen Ajax), maar was heel vaak ook onzichtbaar.

29 juli 2021 om 19:07

Jullie zijn wel kritisch he. Menig was toch de gevaarlijkste aanvaller van de laatste maanden van vorig seizoen. Moet het nog maar zien of Streuer zomaar iemand kan oppikken die minstens gelijkwaardige is.

Mochten ze nog iets kunnen vangen voor Menig, dan lijkt het mij verstandig om hem te verkopen.
Hij heeft een paar wedstrijden goed gevoetbald vorig seizoen, maar daar is het ook bij gebleven.

Denk, gezien zijn contract, je hem nu gewoon het beste kunt verkopen. Heeft ondanks zijn leuke seizoen vorig seizoen, wel alles eruit gehaald wat er voor hem persoonlijk in zet. Ik heb bij hem niet echt het idee dat het nog heel veel beter kan worden. Als die zijn dag heeft, is het gewoon een ontzettende meerwaarde voor FC Twente.

28 juli 2021 om 08:16

Ik vind het een goede aanvaller. Snap wel dat er interesse is voor hem. Veel snelheid en constante dreiging. Rendement moet nog wel wat omhoog

28 juli 2021 om 15:00

Het probleem is dat hij maar een handjevol keren z'n dag heeft. Ik waardeer z'n inzet voor de club, maar als je een speler als Menig niet kunt vervangen, heb je weinig in de Eredivisie te zoeken als club. Eigenlijk is hij alleen snel.

Prima stap voor zowel hem als voor FC Twente. Heel goed seizoen gedraaid, lastig om dit nogmaals te presteren.

28 juli 2021 om 14:05

Hoezo lastig om nog een sterk seizoen te draaien? Voetballers achterin de twintig gaan hun top bereiken. Er zit nog genoeg rek in deze jongen

28 juli 2021 om 15:01

Omdat Menig bijna volledig vertrouwt op z'n pure snelheid. Dat krijgen tegenstanders ook door en dan blijft er toch weinig tot niets over. Onderaan de streep een gewaardeerde kracht, maar deze spelers moet elke club in de Eredivisie kunnen vervangen.

Tja, z'n acht doelpunten verbloemen naar mijn mening erg veel. In de tweede seizoenshelft kwam hij niet verder dan twee doelpunten en twee assists. Menig speelt 5 wedstrijden goed en voor de rest zie je 'm niet. Hij is erg snel, maar dat was het dan ook wel. Aan de bal verre van indrukwekkend, te vaak oogkleppen op en hij is een hele matige afmaker voor een aanvaller. Als de blessuregolf achterwege was gebleven, zou z'n rendement nog hoger kunnen zijn ook. Eigenlijk laat dat ook wel zien dat je onder bepaalde omstandigheden niet eens zoveel meer nodig hebt dan snelheid om in de Eredivisie een aardig statistisch seizoen te draaien.

Het Servische Partizan Belgrado lijkt me, helaas voor de Tukkers, nou niet bepaald een club die bereid en in staat is de hoofdprijs te betalen voor Queensy Menig. En met de hoofdprijs bedoel ik een bedrag van 2 a 3 miljoen Euro.

29 juli 2021 om 18:08

Dat zou inderdaad een hoofdprijs zijn.
Maar ik denk dat Twente met een bedrag van 1 miljoen wel tevreden kan/moet zijn.
Met nog een contract van een jaar en de financiele status van Twente zou ik een bod van 7 a 8 ton wel accepteren.

Nooit accepteren. De rechter wingback van Oranje is veel meer waard!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren