Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente komt met duidelijkheid over blessureleed van Boschker

Laatste update:

Sander Boschker heeft een kleine spierscheuring in zijn rechterkuit opgelopen. Dat bleek uit een MRI-scan, zo maakt FC Twente zaterdag bekend.

Boschker ontbrak door die blessure donderdag in de selectie van Twente tijdens de return in de Europa League tegen de Finse club Inter Turku. Boschker, 41 jaar, werd vorig seizoen ook al achtervolgd door spierblessures aan zijn kuit. Onduidelijk is nog hoe lang de routinier dit keer uit de roulatie is.

Boschker is onder trainer Steve McClaren tweede keus achter de Bulgaar Nikolay Mihaylov. De oud-international keepte desondanks deze maand wel in de twee Europa League-duels met UE Santa Coloma (6-0 en 0-3).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach ja, Boschker balanseerd denk ik tussen 3e en 4e keeper, met Mihailov, Fernandes heeft Twente 2 goede keepers en ook Filip Bednarek komt eraan dus... Boschker is hard gezegd 'niet meer zo hard nodig'

Maar, natuurlijk blijft hij wel boegbeeld en een held voor alle tukkers. Toch een ontzettende held in tukkerland kan ik mij voorstellen.

28 juli 2012 om 11:50

Fernandes een goede keeper? Ik heb hem nog nooit zien spelen en wat ik over hem hoor is ook niet geweldig. Dus volgens mij kan dat nog wel eens tegenvallen.

28 juli 2012 om 11:51

Boschker een held in Twente? Nee. Op de camera doet hij alsof hij een erg goede en sociale man is, maar zonder camera erbij wil je hem niet tegenkomen.

Het is wel mooi dat hij al zolang bij twente speelt.

28 juli 2012 om 12:02

Boschker is gewoon weer 2e keeper dit seizoen als hij dit soort blessures kan vermijden.
Boschker geen held in Enschede? Die gast is een icoon.
Hoezo wil je hem zonder camera niet tegenkomen?
Het is gewoon een normale vent waar je een gesprek mee kunt voeren zonder camera...

28 juli 2012 om 14:20

Dan ben jij hem dus nog nooit tegen gekomen. Arrogantie ten top!

28 juli 2012 om 15:50

Misschien dat het dan aan jouw ligt dat hij tegen jouw arrogant doet. Heb hem regelmatig ontmoet, maar is een prima kerel!

28 juli 2012 om 13:05

fernandez heb ik nog nooit zien keepen. Als ik de verhalen mag geloven valt hij behoorlijk tegen en is Boschker in principe gewoon de 2e man achter mihaylov.
Boschker is een prima keeper voor Twente, die zijn beperkingen heeft. Naast zijn keepende kwaliteiten is het een kwal van een vent en zie ik hem, ondanks zijn aantal wedstrijden, niet als held van de club oid

28 juli 2012 om 15:05

Wat zou jij doen als iedereen je aanklampte.dat is niet leuk, dan reageer je niet op iedereen.

Kan hij niet gewoon beter stoppen? Veel spelen zal denk ik wel niet meer gebeuren.

Boschker moet oppassen dat hij niet zijn reputatie vergooid. Hij heeft mooie tijden met FC Twente beleefd en het beste is er bij hem nu al een tijdje af. Hij is een clubman dus ze hebben vast wel een functie voor hem binnen de club, maar als ik hem was zou ik gewoon stoppen.

28 juli 2012 om 13:14

voor voldoende geld is Boschker een echte clubman inderdaad. Een functie voor hem weet ik zo niet.

28 juli 2012 om 13:21

Villian, ga je hier nu lopen verkondigen dat Boschker achter het geld aan zit?

28 juli 2012 om 14:02

ik verkondig (zonder erbij te lopen overigens) dat Boschker voor mij misschien wat minder clubman is dan het aantal wedstrijden doet lijken. Voor wat extra geld is hij zo 3e keeper bij ajax en later (toen hij weer terug was gekomen bij Twente) dreigde hij ook van zijn aflopende contract gebruik te maken wanneer de aanbieding van twente niet flink verbeterd werd.

Het is zijn goed recht om voor het geld te voetballen, maar het maakt hem in mijn ogen niet een Mister Twente ofzo omdat hij zoveel wedstrijden gespeeld heeft. Prima keeper voor Twente en als keeper heeft hij prima werk verricht voor Twente, maar als mens is het niet my cup of tea

Mooi dat zo'n ervaren keeper met zo'n carrière zich niet te groot voelt voor de bank.
Zijn ervaring is natuurlijk een enorme toevoeging aan de selectie. Hij heeft zijn wedstrijdjes alweer te pakken dit seizoen en er volgen er vast veel meer met die blessure gevoelige Bulgaar op goal. Daarnaast is zijn rol, buiten het veld ook belangrijk.

Twente zal nu misschien een andere keeper moeten aantrekken. Van Fernandes ben ik (samen met velen) niet zo kapot, en Mihaylov is me net iets te vaak geblesseerd...

28 juli 2012 om 12:18

Idd probeer Zoet van PSV te kopen PSV heeft met Tyton een uitstekende keeper voor de komende 5 jaar.... Zoet wil niet zolang wachten, dus Enschede is een goede optie.

Aankomend jaar Zoet nog verhuren aan Rkc. Volgend seizoen vertrekt Michailov en zal Boschker stoppen. Zoet onder de lat en dan Fernandez als tweede keeper !!

28 juli 2012 om 13:07

582149 das een goeie!
Zoet is een heel groot talent maar die gaat Psv echt niet aan Fc Twente verkopen.
Volgend jaar Tyton verkopen en Zoet onder de lat dat is de bedoeling.

28 juli 2012 om 14:06

Neem toch aan dat Tyton niet is gehaald om snel weer door te verkopen?

Als er een miljoenenbod komt laaat je zo'n jongen natuurlijk gaan, maar wanneer dit niet aan de orde is neem ik aan dat Zoet niet braaf blijft wachten tot dat Tyton wel vertrekt.

3 miljoen lijkt mij een mooi bedrag voor Zoet. Dit hebben we nogwel in kas door de verkoop van De Jong/john/ruiz het afgelopen jaar. Wat betreft zijn salaris is dit minimaal door de verhuur het eerste jaar en daarna kan hij het loon van Boschker overnemen....

Ik ben wel met je eens dat PSV deze talantvolle keeper niet 1,2,3 verkoopt, maar wanneer ze dit seizoen niet optimaal presteren zullen ze denk ik toch wat moeten ondernemen om geld in kas te krijgen (geen champions leauguae , extra sponsoren etc.) Je weet niet wat zo'n jongen zelf wil, maar ik neem aan dat hij zich eerst in NL wil bewijzen en wanneer dit in Eindhoven niet kan elders. Ajax heeft Vermeer en Cillesen, Feyenoord heeft Mulder en AZ Esteban. Zowel Michailov als Esteban zie ik volgend zomer vertrekken en beiden zie ik wel pogingen ondernemen om Zoet binnen te halen. Dan is het maar net wie het meest biedt en wie de voorkeur krijgt van de speler!

we hebben toch marsman ook nog

28 juli 2012 om 15:02

Is verhuurd aan Go Ahead.

boscker kan beter gaan stoppen vorig jaar was hij ook al steeds gebleseerd dus dat lijkt me beter misschien dat hij als keeperstrainer aan de slag kan gaan in de jeugd en hij is natuurlijk ook al 40 of 41 dus dan is het ook wel de tijd om te stoppen.

Laten we hopen dat in de tijd dat Sander bezig is met revalideren hij eens goed na gaat denken. Het is gewoon over en sluiten met Sander. Hij heeften hele mooie carrière gehad bij Fc Twente, maar zijn lichaam is gewoon niet goed enige meer voor de absolute topsport. Laat Fc Twente hem een mooie funktie geven als jeugd keeper trainer. En laat Bednarek mooi zijn positie overnemen als derde keeper. Een heleboel Mesen praten elkaar na over Fernandes zijn keeperskwaliteiten, maar ik heb hem een aantal wedstrijden zien keepen en hij is sowieso een heel stuk beter als Sander Boschker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren