Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente en enkele buitenlandse clubs volgen Achenteh

Laatste update:

De kans is klein dat Rochdi Achenteh volgend seizoen bij FC Eindhoven onder contract staat. In Nederland heeft vooral koploper FC Twente belangstelling voor de middenvelder, zo verzekert zaakwaarnemer Enzo Frascatani maandagmiddag aan Voetbalzone. Ook het buitenland lonkt voor Achenteh.

/

Achenteh (22) doorliep de jeugdopleiding van stadsgenoot PSV en debuteerde in het seizoen 2008/09 in de hoofdmacht van FC Eindhoven. Toen kwam de geboren Eindhovenaar tot 26 competitieduels en twee doelpunten. Dit seizoen staat de teller op 33 ontmoetingen en eveneens twee treffers.

Naast FC Twente zijn ook FC Groningen en VVV-Venlo in de markt. De interesse uit het buitenland is voorlopig nog niet concreet te noemen. Onder leiding van trainer Jan Poortvliet plaatste FC Eindhoven zich voor de Jupiler Play-Offs. Maandagavond is AGOVV Apeldoorn de opponent.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens een Italiaanse bron ook Heerenveen al geloof ik daar maar weinig van. Een middenvelder is wel het laatste wat Heerenveen nu nodig heeft.

Leuk voor zo'n jongen. Heb nog nooit van hem gehoord.

heeft eindhoven geen samenswerking verband met psv? Krijgen die dan eerste keus of optie op alle spelers geen idee hoe dat werkt.

Zou twente hem gaan gebruiken als opvolger Perez? langzaam aa het niveau laten wennen en volgende jaar 2011/2012 basis twente?

Deze speler is tog eigendom van Psv?

26 april 2010 om 17:42

Hij was eigendom en werdt een seizoen verhuurd, maar daarna werdt hij transfervrij weggedaan

Lijkt me geen versterking voor Twente. Aardige speler maar meer ook niet. Kan denk ik beter eerst in de top van de JL gaan spelen. En hij scoort ook maar erg weinig.

26 april 2010 om 17:43

Goede voetballer, die inderdaad niet veel scoort,
het probleem is dat Rochdi alleen uit Eindhoven weg wil als er een eredivisie club komt.
Dat hoorde ik tenminste van iemand die hem persoonlijk goed kent.

26 april 2010 om 21:28

Twente haalt vaker spelers die geen versterking lijken.. Maar die toch enorm goed gaan presteren in een Twente shirt..

pfff weer zo'n opgebakken zaakwaarnemer die via de media zijn protoge even in de etalage wil zetten..
Met dit soort schijnberichten wordt je helaas nog de komende tijd mee doodgegooid... zucht.....

Volgens diezelfde zaakwaarnemer heeft ook Heerenveen interesse. Heb het idee dat er weer een of andere makelaar loopt te leuren met deze speler.

Hoe komt het ineens dat fc eindhoven nu niet meer achteraan de 1ste divisie bungelt?

On:
Leuke voetballer voor twente, ik hoop voor fc eindhoven dat er een mooi prijskaartje aan hem zit

Waarom Twente in Rochdi Achenteh van Fc Eindhoven intresse heeft is me een raadsel maar de scouting van twente heeft me vaak positief verrast

we zullen zien

26 april 2010 om 17:44

waarschijnlijk omdat je Achtenteh nog nooit hebt zien voetballen ?

26 april 2010 om 19:13

ik volg de jupilerleauge ook en heb deze jongen al vanaf het begin zien spelen en werdt idd met de week beter en beter.
het is een jonge vent die zeer leergierig is, en veel kwaliteiten heeft.
gezien dat perez hier nog wel een jaar blijft kan hij dus veel leren en zich klaar proberen te stomen voor het eerste team van Fc Twente.
gezien dat de scouting het idd veelal bij het goede eind heeft zie ik wel wat in deze jongen!!

ik zeg zou mooi zijn en laat me verassen of hij het haalt.

Achenteh stond altijd bekend als een zeer groot talent. Hij is zelfs nog eens de beste A-junior van Nederland geweest volgens mij. Bij Psv zat hij dicht tegen het eerste aan maar het is hem uiteindelijk niet geworden. Psv was van plan om zijn contract te verlengen en hem dan te verhuren aan Fc den Bosch maar dat zag hij zelf niet zitten. Toen is hij op proef geweest bij een Belgische club(roeselare volgens mij) en uiteindelijk heeft hij bij Fc Eindhoven getekend. Hij is een prima middenvelder die ook in de verdediging kan spelen. Achenteh beschikt daarnaast over een uistekende traptechniek. Als hij de stap naar de eredivisie wil maken zou ik het eerst kleiner aanpakken en naar VVV gaan. Dat is een prachtige club voor hem waar hij zich goed kan ontwikkelen en waar hij de stap hogerop kan maken.

Klein, behendig en technisch. PSV had haar redenen om hem te laten gaan, ik heb echter geen idee welke redenen dat zijn.

26 april 2010 om 17:23

Te licht voor het niveau?

26 april 2010 om 18:01

dat zal t zijn, fysiek moet hij nog veel trainen.
Technisch kan deze man zeker mee op t hoogste niveau..
zeker een goede speler, een van de beste van eindhoven dit seizoen, zou mooi zijn als ze hem zouden kunne houden

Leuke speler, agressief , mooie schot in huis kan goed positie spel spelen, ga maar na twente !!

Behendige linkspoot. Liet in Jong PSV aardige dingen zien. Technische staf zal wel zijn redenen hebben gehad waarom hij het niet op de Herdgang redde.

die jongen is echt heel goed, is heel belangrijk in het team van jantje poortvliet, is absoluut toe aan een stap hoger, maar twente is wel een enorme stap. Voor Rochdi is het belangrijk om te spelen, een club als Groningen waar ook z'n maatje Koc zit lijkt me een betere optie. Maargoed voor de FCE dat z'n jongen in de picture staat kennen ze toch mooi wat geld vangen voor hem en dat is goed voor de club.

Achenteh is een aardige speler, maar geen toegevoegde waarde voor een club als FC Twente.

Achtenteh is een speler die zeker mee kan bij Twente.. Echt een speler die bij AZ of Twente past. Fel, behendig, technisch, snel en heeft de wil om te slagen. Controleur op het middenveld(waar die nu ook speelt), zou wel een positie zijn die bij hem past. Opvolger van Schaars bijvoorbeeld.

Sterke punten; Goede pass, goed schot, fel op de bal, technisch begaafd, goed coachend en wil het team altijd op sleeptouw nemen.

Slechte punten; Agressie(soms te veel passie), wil nog wel eens iets zelf beslissen en moet fysiek nog wat ontwikkelen.

Achenteh wilde zelf weg bij Psv, hij kon verlengen, maar wilde ergens in het eerste spelen..

Blinkt wekelijks uit bij FC Eindhoven, geweldige speler, speelt goed als back!

maar fc twente, VVV lijkt me betere keus

26 april 2010 om 17:45

Jammer dat hij geen back is ?

26 april 2010 om 18:02

hahahahha idd
Rochdi is nog altijd een middevelder en heeft volgens mij nog nooit back gestaan
beetje raar waar je dat vandaan haalt

Zou mooi zijn als hij bleef bij FCE

Stond lange tijd te boek als groot talent bij PSV maar uiteindelijk kon hij de laatste stap niet zetten. Leuk dat hij via een omweg alsnog naar een mooie club kan gaan. Krijgt Eindhoven nog een afkoopsom of niet?

Nooit van ghoord, maar ik laat me verrassen! Elia destijds was in het begin ook te licht voor Twente en kijk wat ie gebracht heeft!
100% vertrouwen in scouting van onze FC!

Nog belangrijker tot wanneer loopt zijn contract en heeft hij een afkoop clausule? Doet Eindhoven weer uitstekend. Slimme mooie club!

Achenteh?
Gesundheit!

hmm zou me niks verbazen als deze jongen het gaat maken ? de scouting van twente heeft het maar zelden mis , echt petje af voor wat daar in tukkerland is neergezet ! geweldige scouting , geweldig beleid en volop in ontwikkeling , chapeau !

Twente heeft genoeg middenvelders, als hij komt dan staat er een heel rij voor hem met tiote, akram, vujicevic, dus niet nodig

26 april 2010 om 20:02

Tiote is de enige die heeft laten zien dat hij het niveau echt aan kan.
Vujicevic is jong en heeft nog tijd nodig om te rijpen. Zo zou deze jongen ook bij Twente kunnen komen (zoals Luuk de Jong dat ook heeft gedaan)
Akram lijkt niet echt wat te zijn....

Ik heb nog weinig van hem gehoord. maar daarom kan hij wel een goed seizoen hebben, een middenvelder hoeft niet te scoren en komt dan dus ook minder in de schijnwerpers. maar hij scoort wel bar weinig, ik neem dan dus aan dat hij een verdedigend ingestelde speler is. Het is wel grappig, want elke speler die met het buitenland gelinkt word, daar heeft FC Twente ook interesse in. dat zal wel de bekendheid zijn die ze nu genieten nu ze bovenaan staan.

26 april 2010 om 20:24

HIj is geen verdedigende middenvelder maar ook geen aanvallende. Zeg maar type de zeeuw/engelaar:controleur op de middenveld met creative inzicht

26 april 2010 om 22:12

Er zal niet voor niets genoeg interesse zijn van de diverse clubs in de eredivisie en ook clubs het buitenland. Ik heb hem nog nooit aan het werk gezien, maar na het lezen van dit stuk word ik toch wel een beetje nieuwsgierig.

26 april 2010 om 22:29

Hij was ooit een van de grote talenten bij psv samen met afellay en aissati, maar hij kwam niet aan spelen wat jammer was.
hij schopte het tot de selectie en daarna werdt hij verhuurd en de seizoen daarna was hij transfervrij vertrokken naar Fce.

goede keus wat mij betreft hij speelt weekelijks en is een van de belangrijke spelers van Fce.goede voetballer.

Fysiek is hij nog zwak maar technisch is hij geweldig.

ik zal hem maar beschrijven, want de meeste van jullie kennen hem niet of zeggen maar wat.

Rochdi is meer een verdedigend ingestelde middenvelder. Eist alle ballen op, heeft hele goede inzicht en een zeer goede trap. Hij neemt dan ook de vrije trappen bij eindhoven.

Dat hij niet veel scoort heeft niets met zijn spel te maken. Hij krijgt zelden kansen. laat anderen beter voetballen en strooit met goede passes van links naar rechts. Zit overal fel op en komt fysiek zeker niet tekort, dat is gewoon bullshit. Dat hij klein is, wil niet zeggen dat hij fysiek niet goed is. Hij gaat geen duel uit de weg en laat duidelijk merken wie de baas is. heeft leidende kwaliteiten en een groot hart voor de club. Zijn inzet is ook groot. Is nooit geblesseerd en wil altijd spelen.

In mijn ogen 1 van de beste spelers van FC Eindhoven in de laatste jaren. Kan zeker eredivisie niveau aan. Misschien is Twente wel een stap te hoog, maar dat moet natuurlijk nog blijken. Zou hem liever bij een clubs als utrecht of groningen zien.

Ik ben benieuwd waar zijn keuze op gaat vallen wat denken jullie ?? Ik denk dat hij bij Twente niet hoeft te rekenen op veel speeltijd, en Groningen denk dat hij dan een voorbeeld kan nemen aan zijn ex-ploeggenoot Koc die nu ook redelijk buiten beeld is.dus denk dat Vvv de slimste zet zou zijn om zo stapje voor stapje hogerop te komen en op speeltijd!

Zoals ik al eens eerder bij Toornstra en De Leeuw heb uitgelegd is dit een werkwijze van Fctwente. Ze kopen 5-10 spelers die dragend zijn bij hun club in lagere regionen zoals Toorntra, De Leeuw. De Jong vorig jaar, Elia, en zo'n beetje het hele 2e team op dit moment. Van die 7 spelers zit er 1-2 toppers tussen en die verkopen ze dik zodat ze alle kosten er makkelijk uit halen. Zie Elia, El Ahmadi, Arnoutovic etc De spelers die worden aangetrokken voor aankomend jaar die komen nog maar zullen van een hele andere categorie zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren