Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen maakt transfer van Samir Memisevic wereldkundig

Laatste update:

FC Groningen heeft met Hebei China Fortune een akkoord bereikt over de transfer van Samir Memisevic. De 26-jarige Bosniër maakt per direct de overstap naar de Chinese club, waar hij een meerjarige verbintenis tekent.

Memisevic kwam in de zomer van 2016 naar FC Groningen en speelde meer dan honderd officiële wedstrijden voor de Trots van het Noorden. De verdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan, tekende voor negen treffers in groen-wit. Memisevic was in zijn laatste seizoenen bij FC Groningen één van de smaakmakers en één van de aanvoerders binnen het team.

In zijn laatste optreden voor FC Groningen, afgelopen zaterdag in het thuisduel met VVV-Venlo (0-1), was Memisevic aanvoerder van de ploeg van Danny Buijs. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus legt uit waarom FC Groningen heeft meegewerkt aan de transfer van Memisevic naar China: “Samir heeft in de bijna vier seizoenen dat hij bij FC Groningen speelde een goede bijdrage aan de sportieve prestaties van de club geleverd. Hij heeft het afgelopen transferwindow het verzoek neergelegd bij ons om mee te werken aan een overgang naar China. Dit was voor ons bespreekbaar onder de juiste voorwaarden.”

“Samir had nog een contract voor anderhalf seizoen. Wij hebben gemeend dat wij op dit moment voor FC Groningen een betere transfer konden realiseren dan eventueel komende zomer, daarom laten wij hem tussentijds vertrekken. Wij danken Samir voor zijn inzet bij de club en wensen hem heel veel succes in het verdere verloop van zijn carrière”, benadrukt Fledderus.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind al die spelers die vertrekken midden in het seizoen maar niets. Memisevic wordt lekker gemaakt met een groot salaris en zal graag vertrekken en Groningen staat eigenlijk machteloos. Werken ze niet mee dan hebben ze een ontevreden speler maar een vervanger halen is onmogelijk. Waardeloos zo.

28 februari 2020 om 16:52

Valt mee deze keer. Groningen heeft graag meegeholpen. Vanaf komende zomer was er een gelimiteerde transfersom van naar verluidt 8 ton, en deze winter kunnen ze het dubbele of zelfs nog meer krijgen. Grote kans dat hij komende zomer ook ergens anders heen was gegaan met zijn kwaliteiten + lage afkoopsom.
Dat gezegd hebbende, hij moeat nog ruim een jaar in NL spelen voor zijn EU paspoort, die kans verliest hij nu ook voor een paar (ongetwijfeld vele) stuivers.

28 februari 2020 om 19:48

Enig idee wat ze nu voor hem vangen dan? Ik zie geen bedrag in de tekst staan.

Nou en dan vind je het gek dat er geen hond meer naar het stadion komt. Op de gekste momenten worden spelers naar vage clubs in China of Rusland ofzoiets verkocht. De Eredivisie is echt lachwekkend en alleen Ajax kan meekomen met het grove financiële geweld van de buitenlandse competities. FC Groningen of Heerenveen zijn tegenwoordig qua niveau en begroting gewoon een 3e Bundesliga club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren