Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen maakt ook tegen favoriete opponent geen einde aan malaise

Laatste update:

Het duel tussen FC Groningen en Heracles Almelo heeft zaterdagavond geen winnaar opgeleverd. De ontmoeting in Groningen eindigde doelpuntloos en zodoende wacht het team van Ernest Faber nog altijd op de eerste thuiszege van de nieuwe voetbaljaargang. Sinds het begin van 2012/13 is Heracles juist de favoriete tegenstander van FC Groningen. Liefst negentien punten pakten de noorderlingen in de afgelopen vier seizoenen, inclusief duels in Almelo, maar zaterdagavond wilde het niet lukken.

/

Het publiek in het Noordlease Stadion was de grote verliezer. Een zeer tegenvallende eerste helft leverde een 0-0 als ruststand op, daar zowel FC Groningen als Heracles geen enkele mogelijkheid wist te creëren. De ploegen van Faberi en John Stegeman namen geen risico, legden geen tempo in hun spel en heersten in hun respectievelijke defensies. Heracles onderging al snel een wijziging: de geblesseerde Lerin Duarte werd na 22 minuten spelen vervangen door Peter van Ooijen.

Na de onderbreking liet FC Groningen zich meer gelden, maar het resulteerde uitsluitend in enkele gevaarlijke corners. Richting de zestigste minuut had juist Heracles uitzicht op een doelpunt: een inzet van Brandley Kuwas ging maar net naast het doel van Sergio Padt, die even later met voetenwerk redding bracht op een inzet van Van Ooijen. Het duel ging vervolgens op en neer, met een kopbal van Bryan Linssen en een inzet van Samuel Armenteros. Bij beide pogingen ontbrak de benodigde precisie.

Heracles wist goed weerstand te bieden tegen het jagende Groningen, maar kwam ook goed weg. Na uitstekend voorbereidend werk van Hans Hateboer schoot Linssen het leet net naast het doel van Bram Castro, die daarna redding moest brengen op een inzet van Oussama Idrissi. Zes minuten was het echter de ingevallen Brahim Darri die de bal net langs de verkeerde kant van de paal schoot. Zodoende bleef het duel steken op een doelpuntloos gelijkspel: 0-0.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is duidelijk dat na die eerste paar catastrofale wedstrijden van Groningen dat Faber zich eerst focust op de deur dichthouden achterin dan goals maken. Erbarmelijke pot voetbal met twee ploegen die allebei speelden om niet te verliezen.

24 september 2016 om 22:22

Iedereen denkt/dacht dat hij een top trainer is omdat hij een half goed seizoen bij NEC heeft gedraaid, dat is gewoon niet zo.

Slappe instelling. Angsthazenvoetbal. Met meer tempo en pressie had Groningen gewoon kunnen winnen. Maar men was weer bang om te verliezen

Wat is Groningen buiten de prestaties echt dodelijk saai om te kijken dit seizoen (vorig jaar eigenlijk ook het hele jaar).

Je ziet het ook duidelijk terug in de reacties op VZ, 1 reactie gedurende het gehele Live verslag van Gro-Her en nu 4 reacties op het wedstrijdverslag. Nu kun je zeggen de fans zitten in het stadion, maar ook daar wordt niemand meer echt enthousiast.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren