Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Emmen lijft topscorer van Wisla Kraków in: ‘De Eredivisie spreekt me aan’

Laatste update:

Marko Kolar is de nieuwe spits van FC Emmen. De Drentenaren bevestigen maandagmiddag via de officiële kanalen dat de 24-jarige aanvaller een contract voor twee seizoenen heeft getekend. In de overeenkomst is bovendien de optie voor een derde jaar opgenomen.

Kolar komt over van Wisla Kraków, waar hij afgelopen seizoen met 12 doelpunten in 26 competitiewedstrijden de clubtopscorer was. De Kroaat was sinds 2017 actief in Polen en stond daarvoor onder contract bij clubs als Dinamo Zagreb, NK Lokomotiva en Inter Zapresic.

“De Nederlandse competitie spreekt me aan, net als het verhaal van FC Emmen. Ik kijk ernaar uit om in een vol stadion met doelpunten en assists belangrijk te zijn voor de club”, laat Kolar, die uitkijkt naar zijn debuut bij Emmen, weten in een korte reactie.

Een goede aanwinst voor FC Emmen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Topscorer van de kampioen van Polen? Ik laat me graag verassen!

17 juni 2019 om 18:12

Ze zijn geen kampioen geworden, alleen wel eerste in de degradatiepoule van polen. in polen kom je aan het einde van het seizoen in een degradatie of kampioenspoule terecht. Ze zijn 1e van de degradatiepoule geworden.

17 juni 2019 om 20:29

Ah, daarin vergis ik mij dus, rechts staat bij Legia dat ze eerste geworden zijn.

17 juni 2019 om 18:13

Wisla is afgelopen seizoen 9e geworden. Toch is Wisla een vele malen grotere club als Emmen natuurlijk. Dit lijkt op een knappe transfer van Emmen.

17 juni 2019 om 19:52

Wisla was geen kampioen dit seizoen...

Topscorer met 12 doelpunten?

17 juni 2019 om 18:16

Topscorer van Wisla Krakow staat er ook hé dus niet van de hele competitie in elk geval. Had in de reguliere competitie 6 goals en daarna in de degradatie poule ook weer 6. Ondrasek was daar bij Wisla Krakow de grote man en zou anders topscorer van de club zijn geworden (had in reguliere competitie al 11 goals) alleen die ging in de winterstop naar Amerika toe. Dus vandaar topscorer met laag aantal goals

Staat niks over een transfersom? Laten ze de topscorer transfervrij vertrekken?

Ik ken hem niet, maar klinkt als een ware versterking. Zal enkel voor hem wennen zijn, verhuizen naar t rustige Emmen. Ben benieuwd

17 juni 2019 om 18:59

Het kan best druk zijn in het centrum van Emmen als het een beetje zonnig is. Dan trekt compleet Duitsland deze kant op! Al heeft Krakow wel 7x zoveel inwoners.

17 juni 2019 om 19:27

Er lopen hier zoveel Polen rond dat hij snel het gevoel heeft weer in krakow te zijn 😉

Prima aankoop van emmen! Het is in ieder geval een hele verbetering als je het vergelijkt met de spits die er nu loopt ''arias''.

17 juni 2019 om 19:11

Arias heeft niet veel gescoord, maar wel hele belangrijke goals gemaakt waarmee lijfsbehoud is gerealiseerd.

17 juni 2019 om 19:29

In principe wordt een spits afgerekend op zijn doelpunten .... Alleen Arias ramt en sjort de hele verdediging uit elkaar waardoor het middenveld steeds ruimte krijgt...

Kijk Fc Emmen - sc Heerenveen maar eens terug...
Als er toen een scout van Ajax was, hadden ze Kik Pierrie nooit gehaald

17 juni 2019 om 20:52

Ik was in de begin niet mee eens dat Arias speelde. Maar hij heeft mij verrast met zijn spel dit seizoen. Heel belangerijk geweest voor Emmen. Kijken als hij deze Kroaat kan behouden van . basis plaats volgende seizoen.

17 juni 2019 om 20:54

Ik had ook meer verwacht van De Leeuw
Als ik het spel zo zag, zou Arias ook de ruimtes moeten maken voor De Leeuw die wel scorendvermogen heeft.

Wie weet wat komend seizoen brengt

Wat concurrentie voor Arias is wel goed. Ik ben benieuwd naar deze speler! 12 goals is natuurlijk niet veel, maar als hij voor Emmen er 12 inprikt ben je al een goed eind onderweg.

17 juni 2019 om 19:31

Ik denk dat het nog weleens 4-2-3-1 kan worden
Met Jansen, Arias en De Leeuw in de 3
Marko in de punt

We wachten wel af hoe hij is. Jammer dat Kuipers weg is

Wat een aankoop van het nietige Emmen! Die gaan richting linkerrijtje als ze niet uitkijken.

Prima aankoop van Emmen.
Ben benieuwd hoe ze het komend seizoen gaan doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren