Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Den Bosch slaat toe: ‘Meerdere Duitse clubs hadden belangstelling’

Laatste update:

FC Den Bosch heeft Denis Pozder aangetrokken. De 25-jarige linksbenige aanvaller komt transfervrij over van FC Wegberg-Beeck uit Duitsland. Beide partijen zijn een contract voor één seizoen overeengekomen, met een optie aan Bossche zijde voor verlenging met nog een seizoen, zo meldt de club donderdagavond via de officiële kanlen.

Pozder zag het levenslicht in Bosnië en Herzegovina, maar is in het bezit van een Duits paspoort. De lange aanvaller doorliep de jeugdopleiding van Borussia Mönchengladbach en kwam daarna uit voor MSV Duisburg II , FC Wegberg-Beeck en het eerste en tweede team van Alemannia Aachen. Daar werkte hij samen met de huidige FC Den Bosch-trainer René van Eck. Hierna stond hij nog onder contract bij FC Vaslui, SSVg Velbert, Eintracht Trier en weer Wegberg-Beeck.

In totaal heeft Pozder 173 competitieduels achter zijn naam staan, waarin hij tot 71 treffers kwam. “Denis is een fysiek sterke, gedreven aanvaller die balvast is en de beschikking heeft over een goed linkerbeen”, verzekert Van Eck. “Hij is een echte teamplayer en heeft een uitstekende instelling. Meerdere Duitse clubs waren geïnteresseerd in zijn diensten, we zijn blij dat we als FC Den Bosch zijnde de beste indruk bij hem hebben kunnen achterlaten. Denis heeft bij alle clubs waarvoor hij heeft gespeeld bewezen dat hij in staat is om goals te maken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meerdere Duitse clubs hadden interesse. Dat zegt toch geen moer. Clubs uit de 3e en 4e divisie? Welke clubs? Bayern Munchen?

21 mei 2015 om 19:08

Wat denk je zelf? Dat hij naar den bosch zou gaan als clubs uit de eerste of tweede bundesliga serieuze interesse hadden?! Zelfs clubs uit de derde liga hebben soms meer te bieden als den bosch.

21 mei 2015 om 19:40

Heey.... Niet zo he

21 mei 2015 om 22:48

Dus zegt t helemaal niks dat hij naar meerdere Duitse clubs kon.

21 mei 2015 om 23:49

Sorry man haha Financieel bedoelde ik dan vooral

21 mei 2015 om 19:41

Hij kon naar Bayern, dordmund, Wolfsburg of Schalke. Gelukkig heeft hij voor de FC gekozen.

Ik ben benieuwd! nog nooit van hem gehoord. statistieken zien er goed uit in ieder geval. Hopelijk worden er binnenkort nog meer aanwinsten gepresenteerd, want we hebben nog veel lege plekken in de selectie.

Uit mijn hoofd speelt Wegberg-Beeck op het vijfde niveau, dus het is wel een stap vooruit. Ik verwacht overigens niet dat een club van het derde niveau interesse had en ook het vierde niveau uit Duitsland heeft veel clubs die meer aanspreken dan Den Bosch.

21 mei 2015 om 20:23

Ik denk dat het bij Aachen, Essen, Saarbrücken, Offenbach en misschien Jena wel ophoud. Het is natuurlijk wel de vraag wat je wilt. Ronddobberen in de Regionalliga of spelen op het tweede niveau in het net zo ver weg zijnde buitenland.

Goede zaak. Onder de vorige trainer eerden er alleen kleine spelers als Qviberg, Statie, Belterman en Ceria gehaald. De Jupiler League vraagt om types als Hemmen, Veerman, Demouge of John Verhoek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren