Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fantastisch samenspel tussen Leão en Theo beslist topper AC Milan - Napoli

Laatste update:

AC Milan heeft zondagavond laat een nipte overwinning geboekt in de topper tegen Napoli. De ploeg van Stefano Pioli, waar Tijjani Reijnders ontbrak vanwege een schorsing, had voldoende aan een doelpunt van Theo Hernández. De linksback profiteerde van een prachtige assist van Rafael Leão: 1-0. Milan behoudt door de zege op plek drie de aansluiting met Juventus. Regerend kampioen Napoli staat zeer teleurstellend negende.

Napoli begon sterk en leek in de tiende minuut op voorsprong te gaan komen, toen Khvicha Kvaratskhelia de bal gevaarlijk voor het doel bracht. Giovanni Simeone kwam al glijdend bij de bal, maar schoot rakelings naast.

Een kwartier later brak Rafael Leão de wedstrijd met een schitterende steekpass open. De Portugees schatte vanaf de zijlijn de loopactie van Theo Hernández op waarde. De opgestoomde linksback tikte de bal handig ineens langs doelman Pierluigi Gollini: 1-0.

Enkele minuten daarna probeerde Leão het zelf van behoorlijke afstand. Het schot van de linksbuiten van Milan ging op weg naar de bovenhoek, maar Gollini had een goede reflex in huis.

De thuisploeg had in het restant van de eerste helft niets meer van Napoli te duchten, maar kreeg toch een tegenvaller te verwerken. Davide Calabria liep een spierblessure op en werd vervangen door Alessandro Florenzi.

Na rust kroop Napoli wat meer uit zijn schulp. Kvaratskhelia vuurde na een klein uur een poging van afstand af, die door Simon Kjaer werd geblokt. Scheidsrechter Daniele Doveri wilde niets weten van het appel voor hands. Luttele minuten later probeerde Matteo Politano het na een dribbel van rechts naar binnen. De poging van de invaller ging rakelings naast het doel van Milan-goalie Mike Maignan.

Balverlies in de opbouw van Napoli leverde Leão in de zeventigste minuut een enorme kans op 2-0 op. De steraanvaller kapte op de linkerflank terug naar zijn rechterbeen en zocht de verre onderhoek, maar schoof de bal centimeters naast.

In het slotoffensief van Napoli had het slecht kunnen aflopen voor Milan. Napoli claimde elf minuten voor tijd een penalty, toen Giacomo Raspadori met de rug naar het doel werd vastgepakt door Matteo Gabbia. De verdediger van Milan kwam ermee weg.

Een minuut voor tijd belandde een voorzet van Napoli-invaller Jesper Lindstrøm via het blok van Jan-Carlo Simic op de paal. De bezoekers bleven aandringen en eisten in blessuretijd opnieuw een strafschop, toen de bal tegen een uitgestoken arm van Milan-invaller Yunus Musah kwam. De VAR riep Doveri naar de zijkant, maar de scheidsrechter gaf na het bekijken van de beelden geen penalty aan Napoli. Zo sleepten de Milanezen de zege binnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Phoe, ik had echt vertrouwen in dat Milan dit zou winnen, en dat gebeurde ook, maar eigenlijk dacht met iets meer gemak. Napoli had meer balbezit en was ook beter(niet een gigantisch verschil) dus hadden eigenlijk een goaltje verdiend, maar gelukkig eens de nul houden. Top!
1 puntje achter Juve al boeit de 2e plek me niets. Of 1e of anders op een willekeurige plek in top 3. Want dat zijn de CL plekken(oke officieel top 4, maar 4e is zelfs buiten het podium vallen, dat gaat me dan ook weer wat te ver)

Op naar Rennes!

12 februari 2024 om 07:27

Zo Juventus is dan flink afgezakt, 1 punt verschil nog maar met Milan. Natuurlijk wel een wedstrijd te goed nog (tov Milan), maar alsnog. Jammer voor de spanning om de strijd van de Scudetto dat Inter nu al 7 punten los staat.

Wat een fantastisch tenue van ACM, pff. Ik neig meer om de witte versie te bestellen, wat denken jullie?

11 februari 2024 om 23:14

Mooie 4e tenue’s, ga zelf voor de zwarte.
Volgende jaar komen ze met een gouden embleem ter ere van 125 jaar bestaan. Die ga ik ook zeker halen

11 februari 2024 om 23:19

Denk dat het me niet zoveel uitmaakt welk tenue van ac Milan een wildvreemde op internet besteld.

11 februari 2024 om 23:26

In tegenstelling tot zuurpruim pavelnedved hier: Ik zou voor de witte gaan, daarin is die design toch wat duidelijker en herkenbaarder, en ervan uitgaande dat je em in de zomer gaat dragen is dat sowieso handiger

11 februari 2024 om 23:51

Ik heb even voor je gekeken en mijn voorkeur zou uitgaan naar het zwarte tenue. Ik vind die iets meer stijl hebben

12 februari 2024 om 00:28

Mijn voorkeur gaat ook naar de zwarte, minder opvallend op de eerste oog maar met genoeg detail erin verwerkt, dus perfect naar mijn mening.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren