Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Faber belooft: ‘Gaat het niet goed, dan veranderen we wat’

Laatste update:
/

NEC doet het in het eerste seizoen na terugkeer in de Eredivisie vooralsnog goed. De club staat na vijf speelronden tiende met zeven punten en vrijdagavond komt sc Heerenveen op bezoek. Coach Ernest Faber wil graag de derde overwinning boeken en hoopt dat zijn spelers het initiatief daartoe zullen nemen.

“Zij spelen voor de play-offs, maar wij willen ons presenteren voor ons thuispubliek. Wij moeten vanuit onze eigen kracht gaan voetballen”, predikt Faber een dag voor de wedstrijd in gesprek met Omroep Gelderland. Veel omzettingen ten opzichte van de uitwedstrijd tegen Roda JC (0-0) zal hij niet doen, want dat heeft volgens de NEC-coach niet veel zin.

“Ik wil spelers ook vertrouwen geven, daar krijg je ook meer vastigheden van. Maar gaat het niet goed, dan veranderen we wat”, belooft Faber. Mihai Roman, die op de laatste dag van de transferperiode werd vastgelegd, begint waarschijnlijk nog niet in de basis. Faber zegt dat de 23-jarige Roemeen er wel dicht tegenaan zit.

NEC wint vrijdag thuis van sc Heerenveen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mihai Roman is nog geen dertig toch? Ik meende dat hij de leeftijd van drieëntwintig jaren had bereikt.

17 september 2015 om 15:08

23 inderdaad, hoe ze bij 30 komen is me een raadsel. Jammer dat hij niet start, gegarandeerd beter dan Santos. NEC werd direct gevaarlijker toen hij er tegen Roda in kwam, in tegenstelling tot Santos in de spits...

Whatever. Stopt een van z'n beste spelers weer weg aan de rechterkant om Breinburg te laten spelen. Zet Santos in de spits wat niet werkt. Alle dreiging moet nu in principe van Limbombe komen, of Foor moet weer een bevlieging krijgen maar daar is het het type speler niet naar. Als je de wedstrijd van H'veen in Groningen ook maar enigszins gevolgd hebt dan zag je dat ze moeite hebben met lopende, beweeglijke mensen. Oftewel, had Foor, Ritzmaier, Limbombe en Sleegers lekker rond Roman laten zwerven. Nu wordt alles te voorspelbaar, want Foor is geen rechtsbuiten maar een (linker)middenvelder.

En dat veranderen moet je nu al doen, niet als het niet loopt en 0-0, of nog erger, 0-1 of 0-2 staat. En over dat gelul dat Roman moet aanpassen en rustig gebracht moet worden wordt ik al helemaal gek van. Grootste BS die er bestaat, zeker mbt een spits.

17 september 2015 om 15:10

Inderdaad, wordt een beetje moe van dat aanpassen. Die jongen kwam er in tegen Roda en direct werd NEC gevaarlijker. In tegenstelling tot Santos die geen pepernoot raakte, en dat al 5 wedstrijden.

17 september 2015 om 17:44

Helemaal mee eens . Hij ziet dat het totaal niet werkt met Foor op rechtsbuiten en Santos in de spits maar begint gewoon weer met dezelfde opstelling . Foor moet controleur op het middenveld zijn en Roman moet gewoon in de spits . Iedereen ziet het behalve onze trainer . Ben trouwens ook een beetje klaar met dat laffe voetbal . Compact verdedigen en daarna in de omschakeling toeslaan prima . Maar niet dat risicoloze getik in balbezit pfff

En weer spelen we met Santos. Snap niet wat Faber toch in hem ziet wat de rest niet ziet. Ja vorig jaar presteerde hij maar kan duidelijk het niveau van de Eredivisie niet aan. Snel hopen dat Roman erin komt want die heeft meer goede balcontacten gehad in 30 minuten dan Santos in 5 wedstrijden.

Begrijp ook niet dat Faber weer met Santos start, die jongen is veel te licht voor de eredivisie. Begin gewoon meteen met Roman, dat is pas vertrouwen geven. Foor op het middenveld als controleur en Sleegers aan de flanken! We kunnen best winnen van SC Heerenveen, presteren erg wisselvallig. Forza Nec

Godver Faber, wat ben jij een ongelofelijke schijterd. Haal die Santos eruit, dat ziet een blind paard nog. Dit is weer zon typische coach die nooit risico neemt en een mooi praatje voor de camera heeft.

17 september 2015 om 16:09

Haha, Faber lijkt wat dat betreft wel het jongere broertje van Lodeweges. Die blijft volharde in een falende Bijker centraal en Volendamse houthakker Veerman voorin.

NEC doet het helemaal niet goed!
Ja, ze hebben zeven punten maar het voetbal is om te huilen!
Zelfs tegen Roda creëer je geen kansen en iedere tegenstander snijdt door de verdediging als een mes door warme boter.
Daarom nu maar vast veranderen en in ieder geval Santos eruit voor Roman.
Ritzmaier er ook maar eens uit en Sleegers gelijk laten starten. Maar welke speler ook komt te spelen vrijdag, het wordt een moeilijke pot met zelfs een moeilijk seizoen.

17 september 2015 om 16:59

Dat met die mes door warme boter valt wel mee. We hebben niet voor niets in 3 van de 5 wedstrijden de nul gehouden. Maar het probleem zit in het creeren van kansen, dat lijkt me duidelijk. Ritzmaier mag wat mij betreft wel wat vertrouwen krijgen. Die jongen is er net en moet ingepast worden, dat kan alleen als je hem minuten laat maken. Hij heeft voldoende kwaliteit. Maar ik snap ook niet waarom Santos nog steeds in de spits staat. Laat Roman gewoon beginnen en als hij nog geen 90 minuten aan kan zie je dat gedurende de wedstrijd wel en kun je altijd nog Santos of Emilsson brengen.

17 september 2015 om 17:17

Ik ben even gestopt met lezen om te kijken of het er daadwerkelijk stond toen je zei dat ploegen door de verdediging snijden als een mes door warme boter, want dat is echt niet waar. In 3 van de 5 wedstrijden de 0 gehouden, das voor een promovendus gewoon uitstekend. Verdedigend staat het ook goed, worden weinig 100 procent kansen weggegeven. NEC kreeg tot nu toe 5 goals tegen, 3 afstandsschoten(waarbij de keeper er minimaal 2 gewoon moet pakken) en 2 counters. Zegt denk ik wel genoeg. Probleem zit hem in het creëren van kansen, maar daar is Faber ook gewoon debet aan door een spits op te stellen bij wie het niet wil lukken en met een extra controleur te spelen zodat Foor naar rechtsbuiten moet wat ie helemaal niet is.

Dat Sleegers erin moet ben ik met je eens, maar dan wel voor Breinburg. Foor naar het middenveld en Sleegers op de flanken. Roman in de spits. Kind kan de was doen.

17 september 2015 om 18:53

Je had ook beter even goed kunnen lezen, hij zegt namelijk dat elke tegenstanders door roda's verdediging snijdt... Niet door die van nec...

17 september 2015 om 19:24

Uhh dat staat er helemaal niet (duidelijk). Anders had er wel 'die' ipv 'de' gestaan. Daarbij geldt ook voor Roda dat ze al 3 clean sheets hebben dus die verdediging staat ook wel prima.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren