Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Excelsior laat ‘multifunctionele’ huurling gaan en zoekt drie doelmannen

Laatste update:

Ninos Gouriye speelt volgend seizoen niet meer voor Excelsior. De Rotterdammers hebben besloten de aanvaller niet definitief over te nemen van ADO Den Haag. De 24-jarige Gouriye kreeg eerder al te horen dat hij ook in de residentie geen toekomst heeft en hij kan in de zomer dus gebruikmaken van zijn transfervrije status.

/

Algemeen directeur Ferry de Haan geeft bij FOX Sports aan dat Excelsior inmiddels over genoeg vleugelaanvallers beschikt: “Dat neemt niet weg dat we Gouriye wellicht later alsnog benaderen voor een langere samenwerking, maar het klopt dat we nu bewust het risico lopen dat hij ergens anders tekent.” Gouriye werd bij zijn komst door De Haan nog omschreven als een ‘multifunctionele aanvaller’.

De Syrische Nederlander kwam in het voor Excelsior afgelopen seizoen tot twee doelpunten en vier assists in 23 wedstrijden. Voor de Kralingers is Cas Peters overigens nog wel een optie; de 22-jarige topscorer van FC Emmen voerde in februari al een gesprek met Excelsior. “Toen gaf hij aan nog geen beslissing over zijn toekomst te willen nemen en dat is zijn goed recht. Maar dat betekent wel dat wij verder gaan kijken.”

Excelsior, dat met spelers als Sander Fischer, Luigi Bruis en Daan Bovenberg nog in gesprek is over een nieuw contract, moet ook op zoek naar drie nieuwe doelmannen. Het vertrek van Gino Coutinho was al bekend, Alessandro Damen is nog tot januari geblesseerd en Jordy Deckers vertrekt naar alle waarschijnlijkheid naar VVV-Venlo. Excelsior ziet in Filip Kurto een geschikte nieuwe keeper; hij stond vorig seizoen onder de lat bij FC Dordrecht.

Zou Filip Kurto een goede keeper voor Excelsior zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leen leeuwenburgh of van der hart!

Ik denk dat Kurto uitstekend zou zijn voor Excelsior. Heeft bij Dordrecht aangetoond misschien wel de beste doelman van het rechterrijtje te zijn.

18 mei 2015 om 19:15

Nou ja, niet gaan overdrijven natuurlijk! Hij kreeg ontzettend veel te doen en dan pak je nog weleens wat. Dan lijk je snel goed natuurlijk. Ruiter van Utrecht en Hansen van ADO vind ik sowieso al beter.

18 mei 2015 om 20:07

@atl_madrid:
Als je puur naar de statistieken kijkt, doet Kurto het beter. Verricht gemiddeld meer saves per wedstrijd. Daarnaast als je kijkt naar het aantal schoten op doel en afzet tegen het percentage dat daarvan een doelpunt wordt, scoort Kurto het laagste percentage. Ik denk dat Kurto in zijn Roda JC-periode een beetje als een grabbelaar werd gezien. Maar cijfers liegen niet.

Lijkt me niet verstandig van Excelsior om een keeper te halen die fantastische wedstrijden afwisselend met wedstrijden dat deze Kurto echt dramatisch keept, ze kunnen beter op zoek naar een constante eerste doelman.

18 mei 2015 om 22:33

Je weet dat de begroting van Excelsior 2,2 miljoen is en dat ze met die begroting eigenlijk rechter rijtje 2e divisie horen te spelen?

Sorry, maar Kurto is slecht. Laat te veel door, ik vind het niet echt een betrouwbare doelman. Net zoals in zijn tijd bij roda, toen was het ook al een grabbelton.

18 mei 2015 om 19:47

Kurto is zo slecht nog niet. Heeft natuurlijk heel veel te doen gehad maar niet eens zo veel echte blunders gemaakt. Bij Roda keepte hij wel heel dramatisch. Ik denk dat Excelsior er niet zo verkeerd aan doet om hem te halen. Echt veel betere (lees goedkopere) opties zijn er niet voor het budget van Excelsior. Of je moet een jonge keeper huren van een topclub, maar die mist weer de ervaring om degradatie voetbal te moeten spelen

Verhoeven die heeft ervaring en is transfervrij

Kurto is ondanks het aantal tegen doelpunten één van de beste dit seizoen voor Dordrecht geweest, in de vorm die hij de laatste periode bij Roda had en dit seizoen bij Dordrecht is het zeker een goed en waarschijnlijk ook relatief goedkope optie voor Excelsior.

Zoek maar uit 1e, 2e, 3e doelman: Kurto (dordrecht), Leeuwenburgh of Van der Hart (ajax, huren), Bertrams (psv huren/kopen), Bram Castro (heracles), Erik Cummins (gae), Niki Mäenpää (VVV-Venlo), Ruud Boffin (eskisehirspor), Boy Waterman (karabukspor), Jeroen Verhoeven (utrecht), Arjan van Dijk (rkc Waalwijk), Marco van Duin (almere City), Agil Etemadi (almere City), Theo Zwarthoed (volendam), Dorus De Vries (nottingham Forest), Kelle Roos (derby County, huren/kopen), Ronald Graafland (feyenoord), Justin Bijlow (jong Feyenoord/excelsior), Rodney Ubbergen (oss), Jurjan Wouda (cambuur), Marko Meerits (emmen), Wesley de Ruiter (emmen), Mark Flekken (greuther Fürth), Vid Belec (internazionale, huren), Fabrice Ondoa (barça B, huren), Michael Falkesgaard (brondby If), Henrik Moisander (FC Lathi)

18 mei 2015 om 20:44

Zitten goede suggesties tussen, maar jongens als De Vries en Waterman gaan van hun levensdagen niet naar Excelsior.

Denk dat Jeroen Verhoeven nog wel n jaartje wil keepen. Desnoods op de bank. Agil Etemadi is ook n redelijke keeper.

Meul van Willem II is ook vrij.swinkels ex Willem II is ook geen verkeerde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren