Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Feyenoorder oogst lof in Engeland: 'Zo is hij niet te bespelen'

Laatste update:

Graziano Pellè heeft zijn oude vorm weer te pakken. De spits van Southampton stond maandenlang droog, maar was in de laatste drie wedstrijden van zijn club goed voor drie treffers. Zaterdag trof hij twee keer doel tegen Tottenham Hotspur. "Hij is niet te bespelen", weet ploeggenoot José Fonte.

/

"Dit is Graziano", zegt de Portugese verdediger op de website van zijn club. "Als hij eenmaal zijn ritme te pakken heeft, is hij niet te bespelen. Dit is wat we graag van hem zien." Pellè bracht zijn seizoenstotaal dankzij de twee goals tegen the Spurs op vijftien: elf in de Premier League, drie in de FA Cup en één in de Capital One Cup.

De Italiaans international is daarmee, behoudens zijn jaren in het shirt van Feyenoord, bezig aan zijn beste seizoen in een Europese topcompetitie. In Italië kwam hij nooit verder dan een paar treffers per jaargang.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
26 april 2015 om 15:24

Fenomeen zou ik hem niet noemen hoor... Prima score daar in de PL, maar je verwacht ook wat van de spits van de nummer 5 (op 1 punt na) van de PL.

26 april 2015 om 15:33

5e? Volgens mij staan ze 7e. Ik zou een spits met 11 goals nou geen fenomeen noemen, jij wel?

26 april 2015 om 15:37

Klopt, fenomeen is een te groot woord. Maar dit had 5 jaar geleden helemaal niemand aan zien komen. Als je eenmaal goals maar in de BPL kun je daar altijd aan de bak blijven. Ik vraag me af of hij nog een stapje hoger aan kan. Bijvoorbeeld een Tottenham of een Liverpool.

26 april 2015 om 16:01

Diego Costa scoorde 5 jaar geleden ook niet. Pelle is verre van een fenomeen. Bijna elk team in de PL heeft een betere spits.

26 april 2015 om 16:15

Dat zeg ik toch, ik zou hem niet zo noemen? Bovendien zeg ik ook heel duidelijk nummer 5 op 1 punt na. Leer eens lezen man man man...

26 april 2015 om 16:27

Geen van de ploegen onder southampton heeft op dit moment een betere spits

Misschien is hij te bestrijden met spelers zoals Hangeland en Crouch, maar in de lucht is hij zo sterk.

26 april 2015 om 15:31

Beresterk en belangrijk/waardevol voor elke club! Top aanspeelpunt die de laatste 2 jaar ook het net weet te vinden!!

Buitengewoon goede statistieken voor een spits die afkomstig uit onze competitie is. Volgend seizoen zie ik Graziano zijn statistieken met gemak verbeteren.

26 april 2015 om 16:02

Helemaal niet buitengewoon. Vam Nistelrooy , Suarez dat was bijzonder. Dit zijn hele normale tot matige cijfers voor een spits.

26 april 2015 om 16:05

Gewoon erg veel pech gehad ook. Heeft tussen november en februari 8 keer de paal geraakt.
Dan kun je erg kinderachtig zijn en hem puur afrekenen op de harde cijfers, maar met wat meer geluk had hij er dus inmiddels al 20 in liggen. Het moet ook mee zitten.

26 april 2015 om 16:33

Plaats je uitspraak wel in context: Van Nistelrooy kwam bij Manchester United terecht en Suarez kwam bij Liverpool terecht. Twee topploegen, waarbij de heren aardig wat topspelers achter hun hadden. Pelle speelt bij een middenmoot, heeft 15x gescoord en heeft daarbij nog vaak het aluminium geraakt (met wat meer geluk, prikt hij die er ook in). Ik vind dat Graziano meer dan prima presteert bij Southampton.

26 april 2015 om 16:52

Die 15 goals is met alle competities erbij. Harry Kane heeft er dan meer dan 30. Het zijn gewoon geen bijzondere cijfers voor een spits.

26 april 2015 om 17:14

Wel voor iemand die pas sinds 3 jaar eindelijk presteerd en die overal gefaald is

26 april 2015 om 18:56

Wijnaldum, dit is gewoon een prima statistiek voor hem, ga lekker thuis huilen ofzo

Zou goede spits voor Feyenoord zijn, zouden ze wel kunnen beuiken, haha. Hij verbaast toch echt vriend en vijand!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren