Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ex-arbiter Mike Dean maakt opvallende 'carrièreswitch' en trollt collega's

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor voormalig arbiter Mike Dean, die er merkwaardige praktijken op nahoudt tijdens zijn scheidsrechterspensioen.

Mike Dean besloot vorige zomer na 28 jaar dat het welletjes was geweest en kondigde zijn pensioen als scheidsrechter aan. Maar: wat doe je, als je lust en je leven plotseling wegvalt?

Dean wendde zich tot social media en sloeg de handen ineen met optiekgigant Specsavers. Daar vervult de 55-jarige Engelsman sinds kort een bijzondere rol.

Dean is namelijk het brein achter het X-account van Specsavers. Dat ging al menigmaal viraal met zijn kritische tweets op de Premier League-VARs.

Zo kreeg Specsavers meer dan 838.000 views met de tekst: "Er is geen bril die deze VAR kan helpen'. Een post met de tekst: 'We moeten de VAR sponsoren, of niet?' ontving liefst 23.000 likes.

Dea onthult zijn geheime identiteit in een video op het account. "Het is moeilijk te geloven dat iemand als ik het account beheer", zegt hij daarin. "Maar ik ben gewoon dol op de macht. Niets komt dichter bij het gevoel van een echte kaart trekken dan het gevoel van iets goeds posten."

Een aantal X-gebruikers vindt echter wel dat er een luchtje aan Deans uitleg zit. Zij verdenken Specsavers en de ex-arbiter van een slinkse 1 april-grap.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is altijd al een grappenmaker als scheidsrechter geweest. Dus ik geloof direct in de grap als 1 april. Al zou het een enorme stunt zijn, dit kan niet waar zijn haha.

1 april 2024 om 10:57

Je maakt toch geen 1 april-grap op 31 maart?

1 april 2024 om 11:31

Ik trapte erin, heb twee keer de datum gecheckt! Bedankt! De Hema heeft een keer op 27 maart een grap gelanceerd. Het is tegenwoordig mode om het ervoor te doen, pakt beter bij het publiek.

1 april 2024 om 11:49

Ja dat is een rare trend om voor 1 april een grap te maken om vervolgens na 1 april "Hahahah jullie trapten erin" de wereld in te gooien.

Als scheids tegenwoordig kan je beter bij een camera winkel gaan werken en op zoek gaan naar de scherpste lens

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren