Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Esteban: ‘Als hij de vrede met mij wil tekenen, dan sta ik daarvoor open’

Laatste update:

Het zag er lange tijd niet naar uit dat Esteban Alvarado in de zomer van 2014 aanwezig zou zijn op het WK in Brazilië, maar de keeper van AZ maakt kans op een rentree in de nationale ploeg van Costa Rica. Hoewel Esteban al tijden overhoop ligt met de bondscoach, lonkt er nu een verzoening.

/

De doelman van de Alkmaarders wordt al sinds november 2011 niet meer opgeroepen door Jorge Luis Pinto; Esteban ondervond destijds hinder van een handblessure, maar verliet het trainingskamp van het Costa Ricaans elftal zonder hierover te overleggen met de bondscoach en keerde terug naar Nederland. Pinto was daar allerminst blij mee en deed vervolgens geen beroep meer op Esteban.

Het lijkt er nu echter op dat de keuzeheer van Costa Rica, dat zich al verzekerd heeft van deelname aan het toernooi om de wereldtitel, een poging doet om de relatie met de AZ-goalie weer te herstellen. “Als hij de vrede met mij wil tekenen, dan sta ik daarvoor open”, laat de tweevoudig international weten aan De Telegraaf. De 24-jarige Esteban zal de komende maanden in de gaten gehouden worden door Pinto.

Denk je dat Esteban Alvarado erbij zal zijn op het WK van 2014?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor een land als costa rica is het toch wel erg belangrijk om je beste spelers allemaal te kunnen gebruiken. En als ik esteban was zou ik er zelf alles aan doen om naar het wk te gaan.

Het lijkt er nu echter op dat de keuzeheer van Costa Rica, dat zich al verzekerd heeft van deelname aan het toernooi om de wereldtitel, een poging doet om de relatie met de AZ-goalie weer te herstellen. “als hij de vrede met mij wil tekenen, dan sta ik daarvoor open”, laat de tweevoudig international weten aan De Telegraaf. De 24-jarige Esteban zal de komende maanden in de gaten gehouden worden door Pinto.

Door wie is de uitspraak nu gedaan? Het lijkt erop dat Esteban heeft gezegt open te staan voor verzoening, hoezo doet de keuzeheer van Costa Rica dan een poging om het goed te maken?

16 september 2013 om 11:45

De bondscoach heeft de eerste poging gedaan en Esteban reageerde open te zijn om weer voor Costa Rica te spelen.

Dat zou heel leuk voor hem zijn!

Ik vind persoonlijk Esteban nog te wisselvallig.
Hij wisselt prachtige reflexen af, met zo nu en dan wat blunders/blundertjes.

Dus als hij een volgende stap in zijn carrière wil maken, moet hij echt zekerder worden.
En hij is in principe nog maar 24, dus nog tijd om zich te verbeteren.

Ah... Ik dacht aan meer aan de onderlinge vrede tussen Esteban en Wesley van W. toen ik de titel las...

16 september 2013 om 12:01

Dan ben je niet de enige, dat kwam namelijk ook direct bij mij als eerste naar boven.

Bij AZ is hij inderdaad nog erg wisselvallig en voor een verdediger is het denk ik nog niet altijd even makkelijk om een keeper als Esteban achter je te hebben, omdat hij soms erg onrustig oogt. Soms komt hij op onbegrijpelijke momenten uit, maar dan nog geen minuut later pakt hij een onmogelijke bal met een katachtige reactie. In potentie een erg goede keeper. Hij is atletisch, sterk, groot en uitstraling. Is erg goed in 1 tegen 1 situaties....op de lijn moeilijk te passeren. Zijn traptechniek kan echter veel beter, moet meer rust uitstralen en moet situaties beter inschatten.

Voor een ploeg als Costa Rica zeker een goede keeper en ook AZ gaat nog veel plezier aan hem beleven als hij zich nog gaat verbeteren.

Estaban is de slechtste vn de huidige AZ selectie.
Uiterst rechtsbenig , momenteel onzeker.
Vaak vreemde akties.
Gisteren ook dat hij die speler uitkapte, Esteban is heel beperkt met voetballen en ging weer net goed.
De man heeft zich niet ontwikkeld bij Az,laat staan dat hij geschikt is voor het nationale team
Wat me ook zeer van hem verbaast.dat hij zijn verdedigers niet aan stuurt, Hij roept niet als er een bal komt (los)..
Maar ik denk dat de ontwikeling ook aan AZ ligt.
Voorheen hadden ze Jan Nederburg als keeper trainer, Nick van Aart die ze nu hebben is een drama.

Het is ook wel een klein beetje stom om weg te gaan zonder je trainer in te lichten of überhaupt met hem te overleggen. Ik zou denk ik ook wel raar hebben opgekeken als ik hoor dat je doelman opeens er vandoor is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren