Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ervaren’ Stanley Elbers blijft actief in Eredivisie na vertrek bij PEC Zwolle

Laatste update:

Stanley Elbers speelt dit seizoen voor RKC Waalwijk. De Brabanders maken maandagmiddag via de officiële kanalen bekend dat de aanvaller op huurbasis overkomt van PEC Zwolle. Elbers kwam bij de Blauwvingers niet in de plannen van trainer John Stegeman voor en mocht daarom vertrekken.

De overstap van Elbers naar RKC komt niet uit de lucht vallen, aangezien het Brabants Dagblad eerder op de maandag al melding maakte van gesprekken tussen de twee partijen. Toen was echter nog niet duidelijk of Elbers daadwerkelijk voor RKC zou kiezen, aangezien hij ook aanbiedingen van twee andere clubs uit de Eredivisie en een buitenlandse club op zak had.

“We zijn blij dat we in de persoon van Stanley snelheid en creativiteit aan de selectie toevoegen”, reageert algemeen directeur Frank van Mosselveld. "Waar we vorige week met Dylan Vente een extra keuze op de spitspositie haalden, geldt dat met Stanley nu voor de vleugels. Met Stanley halen we een ervaren speler in huis, die past bij het type voetbal wat wij graag willen spelen.”

Elbers begon zijn profloopbaan bij ADO Den Haag, dat hij in 2013 verliet voor Helmond Sport. Twee jaar later stond Excelsior op de stoep voor de nu 27-jarige rechtsbuiten en een jaar geleden volgde een overstap naar PEC. De aanvaller heeft in totaal 118 wedstrijden in de Eredivisie achter zijn naam staan.

Een goede aanwinst voor RKC Waalwijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind hem niet zo slecht, begrijp dan ook niet dat Zwolle hem laat gaan, misschien niet voor de basis, maar op de bank kan toch wel?

26 augustus 2019 om 20:24

Is niks voor Zwolle. Zwolle wil voetballen en dat kan Elbers niet. Is typische counter speler. Dat doet Zwolle niet en dus daarom is het prima dat die weggaat.

Het verhaal is al 3 van de 4 wedstrijden (AZ niet, maar die kan je verliezen) hetzelfde: je voetbalt de eerste heflt harstikke leuk, geeft in principe weinig weg maar komt zelf ook tot weinig kansen waardoor je jezelf vergeet te belonen. Vervolgens krijg je in deze 3 wedstrijden de tweede helft 9! goals tegen. Gisteren tegen ADO geef je de eerste helft 1 schot weg, een kopbal uit een corner. Daarvoor ben je verdedigend de baas en het middenveld was superieur aan dat van Ado. Het probleem bij ons zit hem dan ook echt voorin. Seys is te zwaar en te traag voor de Eredivisie, Bilate is een prima aanspeelpunt maar krijgt geen fatsoenlijke voorzet/steekpass, en de rest is zo blind als een kip. Ben ook bang dat Elbers dat probleem niet gaat verhelpen.

26 augustus 2019 om 15:46

Helemaal mee eens en dan Heemskerk bij die 0-2 pff we moeten toch echt snel punten gaan halen anders gaat dit een lang seizoen worden

Gaat bij RKC weer spelvreugde opdoen.
Voor iedere club in het linkerrijte gewoon een bruikbare speler.
PEC gaat hem nog missen met de smalle selectie die ze dit jaar hebben.

26 augustus 2019 om 15:35

Denk ik niet hoor, heeft werkelijk geen enkele goede pot gespeeld bij ons.

Ik zie hem wel slagen. Hoop alleen niet dat het ten koste gaat van Tahiri

frank als je dit leest een kieper Aub

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren