Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Eriksen ziet droomtransfer mogelijk in het water vallen

Laatste update:
/
Aaron Hickey is gewild. Zeven Premier League-clubs hebben al scouts gestuurd naar Hearth of Midlothian om de zeventienjarige vleugelverdediger in actie te zien, waaronder Manchester City. (The Sun)
/
Scouts van Manchester City waren aanwezig bij het duel tussen Brescia en Fiorentina. De Engelse grootmacht heeft belangstelling voor middenvelder Sandro Tonali. (La Gazzetta dello Sport)
/
Christian Eriksen moet ervoor vrezen dat zijn droomtransfer naar Real Madrid niet doorgaat. Federico Valverde ontwikkelt zich namelijk dusdanig dat de komst van de middenvelder van Tottenham Hotspur mogelijk niet nodig wordt geacht in Madrid. (The Sun)
/
Nathan Ferguson staat niet alleen bij Tottenham Hotspur op de radar. Onder meer Atlético Madrid en Juventus zien in de jonge verdediger van West Bromwich Albion een versterking voor de toekomst. (The Sun)
/
AS Roma heeft de maken met een blessuregolf en komt daardoor mogelijk bij een verrassende naam uit. De club is op zoek naar transfervrije versterkingen en denkt nu aan de komst van de Engelse middenvelder Jack Rodwell. (Corriere dello Sport)
/
Manuel Neuer en Bayern München gaan dit jaar nog met elkaar in gesprek over een nieuw contract. De sluitpost wil zelf zijn nu nog tot medio 2021 doorlopende verbintenis met minstens twee jaar verlengen. (BILD)
Vind jij dat Real Madrid hoe dan ook moet proberen om Christian Eriksen binnen te halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is toch ongelooflijk hoe snel de ontwikkeling van spelers kan zijn. Afgelopen week werd eriksen nog gezien als de versterking, en nu is Valverde in 1 verliespartij van R.m. zo ontwikkeld dat men eriksen niet meer nodig schijnt te zijn

De voornaamste reden dat Eriksen niet naar Real Madrid gaat, heeft te maken met het feit dat Zidane per se Pogba wilt en niemand anders. Dat is ook de redenen dat de transfer van Eriksen afgelopen zomer naar Real Madrid niet doorging. Voor Tottenham toch wel een dure grap gebleken dat Zidane dus de coach is geworden van Real Madrid. Dat heeft Tottenham indirect zeker 100 miljoen euro gekost, aangezien Eriksen nu gratis de deur uit vertrekt. Verder is dit voor Man Utd eventueel goed nieuws. Christian Eriksen is DE missing link bij Man Utd en ik zie Man Utd, als ze een flink bedrag aan tekengeld en salaris bieden, zeker kans maken op de handtekening van Eriksen als Eriksen niet naar Real Madrid kan. Iemand met de kwaliteiten van Eriksen transfervrij kunnen halen, moet altijd doen natuurlijk. Veel beter dan een Maddison voor dik 100 miljoen plus.

Denk dat Eriksen uiteindelijk bij Juve gaat eindigen. Helaas. Zag hem graag bij Inter of Real. Real moet dat middenveld toch verversen en dat doe je niet met alleen Pogba.

23 oktober 2019 om 12:56

Transfervrij aankomende zomer dus Juve zou zomaar kunnen ja... Zou het wel erg jammer vinden met dat overvolle middenveld. Hebben nu al Ramsey en Rabiot op de bank zitten (ervan uit gaande Matuidi en Khedira basis met Pjanic). Als Real zijnde moet je gewoon toeslaan als je hem kunt oppikken voor 30-35 miljoen in de winterstop, maar dat hele aankoopbeleid is weinig van te snappen sinds deze zomer.

Laat Eriksen dan maar naar United komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren