Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Erg vervelend dat hij werd uitgescholden en uitgejoeld, dit past niet bij ons’

Laatste update:

De Graafschap bleef voor de winterstop zeven Eredivisie-wedstrijden op rij zonder overwinning, maar zondag tegen Fortuna Sittard was het meteen raak. De eerste wedstrijd na de onderbreking werd door de Superboeren met maar liefst 5-1 gewonnen en trainer Henk de Jong was na afloop van het duel bijzonder enthousiast over de prestatie van zijn ploeg.

“Een mooie overwinning, dit voelt lekker. We hebben ze vanaf seconde één onder druk gezet, we zaten ze echt op de kloten. En we hebben prachtige goals gemaakt. De ruststand was 3-0, daarna waren we even ietsjes te gemakkelijk, maar na de 3-1 pakten we het weer goed op”, reageerde hij bij Omroep Gelderland.

De Jong lichtte vleugelaanvaller Delano Burgzorg en middenvelder Javier Vet als voorbeelden uit. Laatstgenoemde kwam met een virus onder de leden binnen bij De Graafschap en kende daardoor een moeizame aanloop: “Maar kijk wat hij nu kan, een echte box-to-box-speler. En Burgzorg deed het ook goed, die hebben we buiten het veld wel af en toe bij de kladden moeten pakken.”

De oefenmeester genoot daarnaast van de sfeer op De Vijverberg, maar had wel een punt van kritiek. Hij is niet te spreken over de manier waarop er door het publiek op invaller Daryl van Mieghem werd gereageerd: “Ik vind het erg vervelend dat Van Mieghem is uitgescholden en uitgejoeld toen hij het veld af kwam. Dat moeten we niet doen. Dat verdient hij niet. Dit past niet bij ons.”

Ben jij het eens met Henk de Jong?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben niet echt op de hoogte hiervan. Waarom werd er dan zo op Van Mieghem gereageerd?

Echt een schande van deze supporters ondanks dat Van Mieghem misschien in een slechte periode zit is uitjoelen van hem onacceptabel. Het blijft gewoon een van onze spelers en Henk had hem überhaupt al wissel gezet voor Burgzorg wat overigens zeer goed uitpakte dus die jongen heeft al weinig zelfvertrouwen waarbij dit niet echt gaat helpen.

21 januari 2019 om 11:16

Misschien was het gewoon een keertje nodig en is het nu klaar. Voorin met Burgzorg-Serrarens en Narsingh liep het gisteren goed, maar het was maar thuis tegen Fortuna. Er komen nog 16 wedstrijden aan waarin je minstens 6 keer moet winnen. We hebben Van Mieghem nog keihard nodig dit jaar, dus de volgende keer wordt hij weer toegejuicht. Maar man, wat een heerlijke pot gisteren

21 januari 2019 om 11:53

Keihard nodig? Die man kan er helemaal niets van, kun je nog beter een jeugdspeler opstellen.

21 januari 2019 om 13:19

Tis niet netjes, maar we moeten niet piepen. Dela had allang voor hem moeten spelen. Van mieghem is een zeer matige speler, keuken kampioen niveau meer niet. We moeten het zo laten staan, dan pakken we Excelsior uit en NAC thuis ook!

Het is eigenlijk not-done, maar elk club heeft wel een speler, die gemakkelijk het mikpunt van kritiek zijn. Niet leuk en het levert ook niets op.

Blijkbaar is Van Mieghem zo'n speler voor De Graafschap, bij ons heb je Beerens, bij Ajax Lamprou, bij ADO Becker, Tapia bij Feyenoord, Veldwijk bij Groningen, Pereiro bij PSv etc etc

21 januari 2019 om 12:00

Het erge is dat die fluitconcerten vaak niet eens zozeer gericht zijn aan de speler, maar meer als signaal naar de trainer dat je het er niet mee eens bent dat hij speelt. Helaas kan je als fan niet allemaal een briefje doorgeven aan Gio als je bv vindt dat Ayoub meer toevoegt dan Tapia, dus moet het op deze manier. Zeker niet chic, maar daar gaat imo niet snel wat aan veranderen.

21 januari 2019 om 17:38

Ben het met je eens dat 't niet altijd terecht is maar als publiek kan je ook niet veel andere dingen. Ik support den haag en ik heb 't hardst geklaagd op becker, maar afgelopen weken heb ik ook van 'm genoten en dat mag ook gezegd worden. Zo werd ie laatste wedstrijd tot motm benoemd, wat ook aangeeft dat 't best ingezien word als het wel slaagt. Ik vind zelf dat je jezelf ook 'n pispaal kan maken door slecht te presteren over lange tijd.
Bij Lamprou kan ik het me voorstellen en bij pereiro ook wel redelijk.. Dat komt echt niet uit de lucht vallen. Van de andere ploegen ben ik er niet bekend mee, maar 't gebeurt natuurlijk niet zonder rede

het zijn maar domme supporters, zal nooit veranderen, leer er mee leven met zijn allen, zal ons best lukken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren