Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Er moet nog het nodige gebeuren om ze op een goed niveau te krijgen'

Laatste update:

Foppe de Haan kiest zaterdag in het uitduel bij AZ voor Mitchell te Vrede in de punt van de aanval. De spits, die afgelopen zomer overkwam van Feyenoord, krijgt de voorkeur boven Henk Veerman. De interim-coach van sc Heerenveen windt er bij zijn motivering geen doekjes om. “Ik vind Mitchell net iets beter”, zegt hij op de website van de club.

/

Het niveauverschil is echter minimaal, vindt De Haan. “Mitchell voetbalt iets makkelijker en heeft het tegen Twente goed gedaan. Henk is iets rommeliger in zijn spel, heeft meer ruimte nodig, maar kan soms ook verrassen”, legt hij uit. “Op dit moment kies ik voor Mitchell.”

Volgens de ervaren oefenmeester hebben beide goalgetter nog wel groeimogelijkheden. “Er moet nog het nodige gebeuren om ze op een goed niveau te krijgen. Dat is geen probleem, want ze trainen fantastisch. Dat geldt voor de hele groep, iedereen verzet veel werk. Ik heb ze de afgelopen periode extra laten trainen, maar daar piepen ze niet over.”

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk wordt deze vervelende oude schoolmeester dit weekend even weer met beide voetjes in de Friese klei gezet. Kijk nu al weer uit naar zijn afscheid. Voor wat betreft zijn keuze voor de spits kan ik hem wel volgen. Te Vrede is net iets minder slecht dan Veerman. Maar ze werken gelukkig wel keihard op de training, dus is Foppe meer dan content.

20 november 2015 om 13:54

Waarom vind je foppe een vervelende oude schoolmeester of kan ik je reactie niet serieus nemen omdat je "toevallig" uit Groningen komt. Vind dat te Vrede zich nog niet goed heeft kunnen bewijzen. Foppe zal wellicht zijn keuze basseren op wat hij ziet tijdens de training.

20 november 2015 om 14:11

Wat een domme reactie (vind ik) is er eindelijl weer een trainer die zonder media traingen eerlijk zijn verhaal doet deugt het weer niet. Hij kan ook ala vd brom 10 minuten praten en niks zeggen.

20 november 2015 om 19:50

Laten we nou net geen kleigrond hebben hier in Heerenveen. Veengrond komt eerder in de buurt, denk je niet
Beetje meer respect is wel op zijn plaats met zijn staat van dienst.

@ ElVeno; makkelijk he, zo anoniem je verhaaltje opschrijven. Grote Held!

20 november 2015 om 14:25

Helemaal mee eens!!

@voetbalspel Die conclusie mag je maken en wellicht ben ik inderdaad niet geheel objectief, maar ik mag Foppe toch een nare man vinden? Vind het bijzonder slecht dat hij zijn voorganger zo te kijk zet door te stellen dat het conditioneel niks voorstelt. Lodeweges vind ik een prima trainer die duidelijk zijn verhaal kan doen en volgens mij zijn teams naar hun mogelijkheden laat voetballen. Foppe is mij te veel van de oude stempel, en voor Heerenveen zou het goed zijn snel verder te kijken.

@foppe Lenstra Wat is je probleem? een andere mening dan die van jou? Jij ziet liever een werkpaard als Thorsby dan een rasvoetballer als Thern? En een verdedigend talent als st. Juste op het middenveld verkies jij boven vd Boomen? Ik niet! Maar goed... ieder z'n mening

20 november 2015 om 15:45

@eiveno, klaarblijkelijk is de "oude stempel" hard nodig voor de huidige generatie. Persoonlijk vind ik Lodeweges ook een prima trainer, maar je kunt er niet omheen dat hij de afgelopen maanden (eigenlijk vanaf einde vorig seizoen) het minimale uit de spelersgroep heeft gehaald. Zowel qua punten als spel ging het helemaal nergens meer over op een gegeven moment.
Ik zie liever sierlijke voetballers dan dat ik "werkpaarden" zie, maar in de situatie waarin Heerenveen zat toen Foppe aan het roer kwam, waren de werkpaarden aanzienlijk harder nodig dan de sierpaarden.
Het zou voor Heerenveen helemaal niet goed zijn als Foppe snel wordt vervangen. Laat Foppe het seizoen maar afmaken, dat zorgt voor de broodnodige rust en (enigszins) stabiliteit binnen de selectie

20 november 2015 om 20:02

Kijkend naar de resultaten dan trekt hij voorlopig aan het langste eind.
Dus vertel mij dan maar wie er meer verstand van heeft, hij of jij.........juist.
Jouw mening word geaccepteerd maar is volledig ondergeschikt.

Te vrede voetballend iets beter? Te vrede is voetballend serieus de slechtste spits die ik ooit gezien heb bij Feyenoord.. Dan wordt het tijd voor heerenveen om een goede spits te halen

21 november 2015 om 07:42

Ach, hij liep begin vorig seizoen bij Feye bijna 1 op 1. Jij mag hem een van de slechtste spitsen vinden maar who cares als hij ze erin trapt?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren