Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Enorme salariseis schrikt Liverpool af

Laatste update:
/
Erik ten Hag wordt door Manchester United gezien als een van de beoogde opvolgers van Ole Gunnar Solskjaer. Antonio Conte, Zinedine Zidane en Brendan Rogers zijn de andere drie namen op de shortlist. (The Sun)
/
Paris Saint-Germain is bereid om de strijd met Liverpool aan te gaan om de handtekening van Karim Adeyemi. De tienersensatie van Red Bull Salzburg staat ook in de belangstelling van Bayern München en Borussia Dortmund. (Sky)
/
Liverpool lijkt voorlopig af te haken in de strijd om Kingsley Coman. De aanvaller van Bayern München, die in Zuid-Duitsland nog een contract heeft tot medio 2023, is niet van plan om zijn salaris van vijftien miljoen euro naar beneden bij te stellen. (AS)
/
Sampdoria-verdediger Bartosz Bereszynski wordt nadrukkelijk in de gaten gehouden door Internazionale. Als duurder alternatief bekijken i Nerazzurri de mogelijkheid om Nahitan Nandez naar San Siro te halen. (Calciomercato)
/
José Mourinho wil in januari vier versterkingen bij AS Roma verwelkomen. Het aantrekken van Borussia Mönchengladbach-middenvelder Denis Zakaria heeft voor de Portugese manager prioriteit. (Il Corriere dello Sport)
/
Borussia Dortmund heeft zijn pijlen gericht op Jobe Bellingham. Met het aantrekken van de aanvaller van Birmingham City hoopt BVB tegelijkertijd zijn oudere broer Jude Bellingham te verleiden tot een langer verblijf in het Signal Iduna Park. (Bild)
Zie jij Frenkie de Jong op korte termijn vertrekken bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
26 oktober 2021 om 18:16

Nee inderdaad, maar misschien ligt dat ook aan Barca op dit moment, en ziet Bayern dat ook.. ik denk dat ze niet de hoofdprijs hoeven te betalen namelijk.

Als ik de Jong was zou ik mooi naar Bayeren gaan. Spelen altijd mee voor prijzen en ik heb het idee dat hij daar beter tot zijn recht gaat komen.

26 oktober 2021 om 17:51

Net zoals in het topic van vanochtend: er is geen betere tandem dan Kimmich - Goretzka. De Jong gaat echt niet spelen.

26 oktober 2021 om 18:00

Die gaat Kimmich en Goretzka er niet uitspelen.

26 oktober 2021 om 21:53

Frenkie ee Jong presteert alleen in ploegen die draaien zoals Bayern. In München zitten ze echter niet op hem te wachten. Die gaan voor Konny Laimer(RBL) of Florian Neuhaus (Borussia Mönchengladbach)

Jobe Bellingham schijnt ook een aardig talent te zijn. Z'n broer Jude schiet echt als een komeet omhoog, was vorig jaar niet enorm gecharmeerd. Vond het veel strijd en weinig intelligentie. Maar daar moet ik nu geheel van terugkomen, speelt echt een zeer sterk seizoen: technisch, tactisch, mentaal, hij bezit van alles behoorlijk wat. Hopelijk kunnen ze met deze transfer hem nog wat langer vasthouden voordat hij teruggaat naar Engeland.

26 oktober 2021 om 21:55

Echte BL kenners hadden al lang gezien dat Jude Bellingham een klasbak is.

26 oktober 2021 om 22:47

Haha het zit je wel erg hoog hé die kritische noten van mij aan jouw adres. Maar ga fijn door met open deuren ingooien, dan streep ik nogmaals jouw volle bingo-kaart af.

Denk dat Rogers een prima coach zou zijn voor United. Laat bij Leicester erg leuke dingen zien al geruime tijd en toen die net binnenkwam zag je meteen dat hij het naar zijn hand omzette. Itt Ole waar na al die tijd nog geen duidelijke lijn te vinden is. Anderzijds hoop ik stiekem dat Rogers het tóch niet doet, om te laten zien dat geld niet alles regeert, want al dat kopen van United heb ik toch wel een afkeer tegen inmiddels.

Brendan Rogers naar Man U, welke idioot bedenkt deze onzin toch. Het mag misschien een betere trainer dan Ole zijn, maar gezien zijn verleden gaat dit natuurlijk nooit gebeuren.

Karim Adeyemi zie ik in eerste instanatie naar Leipzig gaan, maar wellicht als een PSG of Liverpool veel meer bied dat hij dat station overslaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren