Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Emanuelson doet oude club pijn met cruciale inbreng bij gelijkmaker

Laatste update:
/

AS Roma heeft nauwelijks geprofiteerd van het verlies van rivaal en concurrent Lazio, zaterdagavond bij Juventus. Het elftal van Rudi Garcia had in eigen huis tegen Atalanta een belangrijke slag uit kunnen delen in de strijd om plek twee, maar verkeek zich lelijk. Mede dankzij de nadrukkelijke inbreng van Urby Emanuelson hielden de bezoekers uit Noord-Italië een punt over aan het duel in de hoofdstad: 1-1.

AS Roma kende nog wel de best denkbare start tegen laagvlieger Atalanta. Ondanks de afwezigheid van dragende krachten als Daniele De Rossi, Kostas Manolas, Miralem Pjanic en Gervinho begonnen i Giallorossi goed en al na één minuut ging de bal op de stip. Guglielmo Stendardo timede niet goed bij een ingreep en raakte de bal per ongeluk met zijn arm. Francesco Totti liet zich die buitenkans niet ontnemen en hielp de thuisploeg vroeg in de wedstrijd in het zadel.

Roma profiteerde niet van die comfortabele positie en gaf de voorsprong twintig minuten later weer weg. Uitgerekend Emanuelson zorgde ervoor dat de bal ook aan de overzijde op de stip ging. De Nederlander, in de winterstop overgestapt van Roma naar Atalanta, werd in de zestien gevloerd door Davide Astori, waarna German Denis mocht aanleggen van elf meter. Ook hij maakte daarbij geen fout: 1-1.

De gehavende thuisploeg was daarna nauwelijks bij machte om een vuist te maken en mocht na rust zelfs van geluk spreken dat Morgan De Sanctis goed oplette bij een inzet van Marcelo Estigarribia, wiens krachtige schot knap onschadelijk werd gemaakt. Radja Nainggolan stichtte nog het meeste gevaar namens de Romeinen, maar ook hij slaagde er niet in om de drie punten in het Stadio Olimpico te houden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is de beste wraak die je kan nemen als speler, ik hoop dat Urby eindelijk weer eens een paar goeie wedstrijden achter elkaar gaat spelen

Wat is de cruciale inbreng van Emanuelson geweest dan?

19 april 2015 om 17:08

Hij werd in de 16 gevloerd door Astori.

19 april 2015 om 17:08

Door hem kreeg atalanta een penal.

19 april 2015 om 17:08

Hij werd gevloerd in de 16 dus volgde er een penalty. Verder speelde hij erg sterk

19 april 2015 om 17:08

Dank zij hem kreeg Atalanta een strafschop

19 april 2015 om 17:09

Haha nou, denk dat je het nu wel weet.

Waar zijn al die zogenaamde roma fans gebleven? Bij de live wedstrijd slechts 3 posts. Nu het slecht gaat is iedereen fan af ? Of overgestapt op Juve?

19 april 2015 om 17:25

iedereen is tegenwoordig Lazio fan geworden

19 april 2015 om 17:55

Viel me jammer genoeg ook al op ja.

Ik heb overigens Palermo - Genoa gekeken, Dybala moet de onze worden, wat een pracht speler! Weer een assist bij de eerste goal en de actie nadien waaruit inrechtstreeks de tweede goal van kwam, wederom betrokken bij beide goals dus en hij speelde wederom geweldig.

19 april 2015 om 19:21

Geen zorgen hoor de Roma fans zijn er nog.
omdat er bij de live wedstrijd niet gepost word betekent niet dat iedereen fan is.
beetje trieste opmerking.

20 april 2015 om 05:46

Sommige mensen volgen ook echt een wedstrijd inplaats van populistisch gedrag tijdens de wedstrijd op een forum.

20 april 2015 om 11:16

Vreemde reactie. Is fan-zijn tegenwoordig afhankelijk van je aantal reacties op een live-meepraten?
Ik zat twee weken geleden zelf in het stadion van Roma. Dat alleen al maakt mij meer "fan" dan al die Real en Barca-fanboys op VZ bij elkaar denk ik.

grazii emanuelson. champions league is nu in onze eigen handen.

Zoals verwacht is Atalanta 99% van de wedstrijd op eigen helft gaan liggen.
het tijd rekken begon al in de eerste helft.
het is echt in en in triest dat elke tegenstander waar Roma tegen speelt die zich ingraaft Roma niks in weet te brengen.
we mogen Juve dankbaar zijn dat zij gisteren gewonnen hebben van Lazio.
Napoli is op dit moment Cagliari aan het oprollen dus ik zie het somber in de komende weken met ons spel progamma.

Zon ploeg mag dat doen vind ik. Ik heb minder moeite dat dit soort ploegen het doen dan dat Barca of Real of Roma tijd begint te rekken tegen een laagvlieger.

Het gaat van kwaad naar erger, een vormcrisis kan best maar dit niet. Ik vrees zelf voor Rudi Garcia want hij gaat champions league nog mislopen en dat zal zijn ontslag betekenen. Dit alles is het resultaat van een inspiratieloos aanvallend compartiment en een verschrikkelijke transferpolitiek afgelopen winter. Ik dacht dat de uitschakeling in de champions league die toch best pijnlijk was omdat ze zo goed begonnen een alarmsignaal ging zijn dat het nog net niet genoeg is qua kwaliteit maar neen dan komt doumbia er wat tussenlopen en blijft die yanga mbiwa speelminuten krijgen. Ach ja het is nou toch te laat. Kan niet wachten tot het seizoen erop zit.

De aanval is toch het grote probleem. Geen fut, geen inspiratie en geen karakter. Ik dacht eerst dat het een mentaal probleem was, maar dit is gewoon ook een tekort aan kwaliteit.

Gervinho, Doumbia, Ibarbo, Iturbe, ... allemaal stellen ze teleur.

We zitten mijlen ver af van de vorm van vorig seizoen.

20 april 2015 om 11:39

Ibarbo was toevallig wel onze beste speler na de invalbeurt

20 april 2015 om 12:57

ja klopt wel, ik was te snel om hem erbij te typen. Tegen Napoli vond ik hem ook goed invallen overigens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren