Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elia noemt Nederlandse club waar Wormuth volgend jaar zou moeten werken

Laatste update:

Eljero Elia ziet in Frank Wormuth de ideale nieuwe trainer van ADO Den Haag. Dat laat hij weten tijdens Goedemorgen Eredivisie op ESPN. De voormalig vleugelaanvaller, die onlangs stopte en zijn loopbaan afsloot in de Residentiestad, vindt dat de Duitser een goede indruk maakt als coach en dat ADO een 'mooie en grote' club is die wel behoefte heeft aan een dergelijke oefenmeester.

Tijdens Goedemorgen Eredivisie werd Wormuth gevraagd naar een eventuele nieuwe club. "Trainers zeggen normaal dat ze een of twee of drie aanbiedingen hebben gehad, maar dat is niet eerlijk", zo laat de Duitser weten. "Meestal is het niet zo veel en ik heb ook een aanbod gehad uit België, maar toen wilde ik nog afstand houden van het voetbal. In januari was het ook goed zo, ook omdat ik nog niet naar Australië of iets dergelijks wilde. In Nederland? Als het mogelijk is en iemand wil met mij werken, dan graag."

Daar slaat Elia op aan. De voormalig aanvaller is ook te gast en kent wel een club waar Wormuth aan de slag zou moeten gaan. "Waarom niet ADO Den Haag? Ik denk dat dat echt wel zou werken voor ADO. Het is een mooie grote club en dit is een trainer met verstand." De Duitser reageert niet direct op de suggestie, maar maakt er een grapje van. "Hé, ik heb een nieuwe zaakwaarnemer! Bedankt, haha."

Wormuth zegt niet de moeilijkste te zijn en dus is ook een toekomst in de Keuken Kampioen Divisie, waar ADO op dit moment in speelt, mogelijk. De voormalig trainer van Heracles Almelo en Groningen hoopt vooral op prettige samenwerking. "Het hangt daar niet van af. Ik ben iemand die met mensen wil werken. We hebben de afgelopen tijd wel gezien hoe belangrijk een goede staf en een goede directie is. Als ik daar mee kan werken en ze naar mij willen luisteren, dan zijn we al een heel eind."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wormuth is veel te soft met zijn pseudo psychologische gelul voor ADO. De ideale trainer voor ADO is Danny Buijs. Oud speler en iemand met de juiste tentakels voor zo'n club.

9 april 2023 om 12:27

Oud speler wil niet gelijk zeggen dat het een goede match is, zie Heitinga en RvN.

Wormuth kan wellicht soft zijn, er is wel iets van verandering nodig aan het imago en de filosofie van Ado. In potentie gewoon een Eredivisie subtopper, maar door problemen binnen en buiten het veld komt het er niet uit.

9 april 2023 om 12:51

Of Pascal boschaart

Over het algemeen is Elia in de afgelopen jaren niet op heel zinnige teksten te betrappen geweest, maar dit is helemaal geen rare suggestie.
Wormuth is een goede people manager en laat zijn teams met een duidelijk idee spelen. Bij Heracles fantastisch gedaan, bij Groningen in tijd van bestuurlijke chaos en een heel matig team veel meer punten gehaald dan zijn opvolger.
Ik zou wormuth bij ADO wel zien zitten.

9 april 2023 om 12:18

Die past juist totaal niet bij Ado. Zijn karakter alleen al. Hij is van het NLP gebeuren. Hoe denk je je dat ze daar in Den haag over denken. Die lachen hem vierkant uit. Onterecht he laat dat duidelijk zijn.

9 april 2023 om 12:54

Ik denk dat iedereen die bij Ado (enig) succes kan boeken met open armen wordt ontvangen, al was het de nieuwe Jomanda

9 april 2023 om 13:07

Beide clubs zijn (Groningen zo goed als) onder zijn hoede gedegradeerd. Zo fantastisch is dat niet..

9 april 2023 om 14:36

Groningen stond 15de toen hij weg moest. Daarnaast is hij niet gedegradeerd met Heracles. Hij heeft de playoffs niet gecoacht. Je weet niet hoe het dan was gegaan. Met een clb als Heracles kun je een keer degraderen he. Het is geen wonderclub ofzo.

Die past juist absoluut niet bij ADO.
Veel te soft en met dat rare Duitse gebrabbel word die net als met Kuyt direct belachelijk gemaakt en weggejaagd.

Zo'n Buijs of Polak zou wel een aardige trainer voor Den Haag zijn of liever nog Henk Fraser.
Maar het beste zou zijn om Edwin Grünholz door te schuiven als hoofdcoach met Giovanni Franken naast zich.

9 april 2023 om 13:01

Haha dat rare Duitse gebrabbel? Hij probeert zich aan te passen. Als hij alles in het Duits of Engels doet is het waarschijnlijk ook niet goed hier.

Waarom niet ?,ik denk met zijn voetbal wijsheid en een duidelijke filosofie over hoe hij wil spelen denk ik van juist wel. En dan een assistent zoals Grünholz en en Franken erbij om de spelers een beetje te temmen en de buitenwacht als eerste op te vangen kan het denk ik wel wat worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren