Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elftal van de Week: Roda JC en Jong Ajax leveren beide twee spelers

Laatste update:

In samenwerking met Opta en de Keuken Kampioen Divisie stelt Voetbalzone wekelijks een Team van de Week samen met spelers die het best gepresteerd hebben op basis van statistieken. Afgelopen vrijdag en maandag werd de 22ste speelronde afgewerkt. FC Eindhoven wist met negen man een zege over de streep te trekken tegen Heracles Almelo (1-0), waardoor het elftal van Rob Penders aansluiting vindt richting de directe promotieplekken. Doelman Nigel Bertrams verzekerde zich in dat duel niet alleen van een clean sheet, maar ook van een plekje in het Elftal van de Week.

Roda JC levert na de 1-0 zege op FC Dordrecht maar liefst twee verdedigers af: Boyd Reith en Nils Röseler. Op het middenveld is Jong Ajax hofleverancier. De zeventienjarige Silvano Vos en de negentienjarige Kian Fitz-Jim lieten een uitstekende indruk achter tijdens de 1-1 remise met Helmond Sport. Jong PSV’er Isaac Babadi is dankzij zijn late winnende doelpunt tegen Willem II (3-2) de linksbuiten van dienst.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Uitgelicht:
Odysseus Velanas was vrijdagavond zeer belangrijk voor NAC Breda tijdens het thuisduel met Jong AZ (5-1 winst). De Nederlandse Griek werd de eerste speler van de Bredanaren met een hattrick in de Keuken Kampioen Divisie sinds Ralf Seuntjens op 27 augustus 2021 tegen ADO Den Haag. Danny Verbeek gaf namens FC Den Bosch twee assists tijdens het gelijkspel met MVV Maastricht (3-3). Die prestatie levert de geboren Bosschenaar een plek op in de voorhoede.

Elftal van de Week: Bertrams (FC Eindhoven); Reith (Roda JC), Van Den Eynden (Helmond Sport), Röseler (Roda JC), Akujobi (Almere City); Vos (Jong Ajax), Fitz-Jim (Jong Ajax), Velanas (NAC Breda); Verbeek (FC Den Bosch), Thy (PEC Zwolle), Babadi (Jong PSV).

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou mooi zijn als Ruud, Babadi dit seizoen nog wat minuten zou gunnen in PSV 1.

31 januari 2023 om 15:24

Laat dit soort jonge gastjes zich eerst eens een heel seizoen in “Jong” bewijzen, voordat ze alweer doorgeschoven en ophemelt worden. Hij is net 16 wedstrijden en 3 goals op weg bij Jong PSV.

31 januari 2023 om 15:49

Is Fofana gisteren weer uitgevallen met een blessure?

Als VZ nou eens wat meer aandacht besteedde aan de KKD in plaats van sporadisch een berichtje plaatsen, dan leefde het wellicht hier wat meer.
Slechts 3 reacties (inclusief die van mijzelf) in een half uur tijd.

31 januari 2023 om 16:06

Niet alleen VZ maar ook Espn. Gisteren waren er 3 wedstrijden. Ze hebben meerdere kanalen, maar er was maar 1 wedstrijd te volgen.

31 januari 2023 om 17:19

alleen mensen die n club supporten in de kkd doen hieraan mee, niet heel veel zijn dat er

31 januari 2023 om 18:59

Tja, mogelijk omdat ikzelf, als fervent KKD volger, altijd afvraag in hoe verre deze elftalletjes van de week nu wel of niet waar zijn. Naar mijn idee worden toch wel vaak de 'grote namen' of de jongens afkomstig van de grotere clubs (dus de talenten van de topclubs in de jong elftallen, maar ook Denzell Hall heeft een abonnement in dit elftal, terwijl ADO echt dramatisch is en hij is daar ook een onderdeel van).

Doordat er vervolgens maar over 1 of 2 spelers een toelichting wordt gegeven ontstaan er vaak grote vraagtekens over de rest van het elftal. Zulke artikelen zou je dus eigenlijk nutteloos kunnen noemen, tenzij er iets meer aandacht wordt gegeven aan alle elf de spelers (waarom staan ze hier in en waarom niet de beter presterende speler die niet van Ajax of Feyenoord komt).

Verder zijn de artikelen over wedstrijden vaak verdeeld over 2 artikelen. Eentje van de meest spraakmakende wedstrijd (laatst bijv PEC tegen Heracles) om vervolgens de acht andere duels in een het andere artikel te plaatsen. De bijgeschreven informatie kan je ook aflezen van de livescore op transfermarkt. ("in minuut 70 werd er gescoord door de thuisploeg door (de speler). Er werd ook nog een gele kaart getrokken voor een overtreding in de extra tijd"

Enerzijds begrijpelijk dat er weinig tijd en aandacht voor die competitie is, anderzijds is het nu vaak zo summier dat je je kan afvragen waarom ze het überhaupt doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren