Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Elfde manager in vier jaar tijd: Engels trainerskerkhof in optima forma

Laatste update:

Watford heeft voor de elfde keer in vier jaar tijd een nieuwe hoofdtrainer gepresenteerd. The Hornets gaan het nieuwe seizoen in met Valérien Ismaël, zo maakt het bekend via de officiële kanalen. De voormalig speler van Bayern München en Crystal Palace is de opvolger van Chris Wilder, die tijdelijk de honneurs waarnam. Ismael wordt de negentiende (!) manager sinds de familie Pozzo in juli 2012 het roer overnam bij Watford.

Een maand geleden kondigde Watford aan dat het het seizoen op interim-basis zou afmaken met Wilder, waarmee een einde werd gemaakt aan de geruchten dat de Engelsman al na 36 dagen zou worden ontslagen. The Athletic meldde dat de 55-jarige Wilder het nieuwste slachtoffer moest worden van trainerskerkhof Watford, maar zover kwam het niet. De club eindigde het Championship-seizoen als nummer elf, zes punten verwijderd van de play-off plekken.

In zijn trainersloopbaan was Ismaël nog niet heel succesvol. De Fransman begon als assistent bij Hannover 96, de club waar hij later hoofdtrainer werd. In 2014 werd hij aangesteld als eindverantwoordelijke bij 1. FC Nürnberg, maar ook dit werd geen onverdeeld succes. Na dertien wedstrijden moest hij het veld ruimen. Hij zou vervolgens onder meer nog aan het roer staan bij VfL Wolfsburg (interim), Barnsley, West Bromwich Albion en Besiktas.

“Dat we zo snel in mei een nieuwe coach hebben weten aan te stellen, betekent dat we ons samen heel goed kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen", is technisch directeur Ben Manga in zijn nopjes met de aanstelling van Ismaël. "Het is een goede zaak voor onze club dat we iemand met de ervaring van Ismaël kunnen verwelkomen. We kijken er allemaal naar uit om met hem samen te werken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt beschamend hoe clubs te werk gaan. Dat er "proffesionals" dag in dag uit bezig zijn met het beleid van de club en dan na een bepaalde tijd zoiets neerzetten. Dan zou ik toch de eer aan mezelf houden en wat anders gaan zoeken.

11 mei 2023 om 11:09

Dat is nog het ergste aan alles inderdaad. Zelf al deze mensen aannemen en ze nauwelijks een kans geven, om ze vervolgens te ontslaan en een nieuwe aan te stellen. Maar zelf blijven zitten.

11 mei 2023 om 12:04

Nou ja, als je mooi contract afsluit, geen toptrainer bent, dan is dit toch ideal binnenharken. Max half jaar werken en je ontslag premie meenemen. Met de hoogte van de salarissen zou je bijna gek zijn om niet bij watford aan de slag te gaan.

Eigenlijk zouden coaches en masse moeten weigeren om bij dit soort slecht geleide clubs te gaan werken. Maar ja dat is een utopie.

11 mei 2023 om 11:41

Ja en nee, het is makkelijk geld verdienen als coach met de ontslagvergoeding die betaald wordt met de weet dat je ergens anders ook snel weer een baan hebt. Als je iets wilt bereiken dan zouden supporters in opstand moeten komen en achter de manager blijven staan

Ik begrijp echt niet dat trainers nog in Engeland aan de slag willen zeg.
Wat een wanbeleid daarzo.

11 mei 2023 om 11:39

Mwa het salaris is normaal gesproken al een goede reden gok ik zo.

11 mei 2023 om 11:55

Vrij logisch toch? Er gaan zelfs genoeg trainers naar Midden Oosten/china/turkije waar ze vaak ook snel worden ontslagen. Zelfde geldt voor een Italie waar soms trainers ook op rare manieren worden weggestuurd. Engeland waar je goed betaald krijgt en in de PL in de sterke competitie ter wereld mag trainen zal dan altijd interessant blijven voor goede trainers

Slechte trainer. Wat hij Besiktas heeft laten zien was erger dan wat Schreuder bij Ajax liet zien. Gaat zeker niet langer dan 6 maanden blijven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren