Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Ahmadi ziet ‘verdwaalde’ speler bij Ajax: ‘Dat is echt een probleem’

Laatste update:

Karim El Ahmadi is niet onder de indruk van Benjamin Tahirovic, zo laat hij weten bij Dit was het Weekend van ESPN. De middenvelder van Ajax speelde weinig overtuigend tegen Vitesse (5-0 winst) zaterdag en moet het nadrukkelijk ontgelden bij El Ahmadi. Volgens de oud-Feyenoorder heeft Ajax dan ook een nieuwe controleur nodig.

De positie van verdedigende middenvelder vormt een probleem in het elftal van John van 't Schip, zo denkt El Ahmadi. De spelers die dit seizoen als nummer 6 hebben gespeeld voor Ajax zijn allemaal te licht bevonden in de ogen van de analist.

"Ik vind wel dat je een ervaren speler nodig hebt daar", steekt El Ahmadi van wal. "Voor Silvano Vos is het eigenlijk nog te vroeg. Tahirovic en (Branco, red.) Van den Boomen zijn spelers die eigenlijk niet op die positie kunnen spelen en ze kunnen het ook niet belopen."

Vooral de Bosnische controleur wist vooralsnog niet te overtuigen. "Tahirovic, een jongen van twintig, hoe ik hem zie spelen... Hij oogt een beetje verdwaald. Balverlies, in de duels niet scherp", aldus El Ahmadi.

"Dus ik vind dat je daar een ervaren speler nodig hebt, waardoor je (Kenneth, red.) Taylor en (Kristian, red.) Hlynsson ook beter laat spelen. En ook je buitenspelers. Dus ik vind dat wel echt een probleem als je nog naar boven wil kijken."

De voormalig middenvelder benadrukt hoe belangrijk het is om een goede controleur in huis te hebben. "Het is ook gewoon een belangrijke positie en je hebt daar een jongen van twintig lopen. Tuurlijk zijn er ook echt grote talenten die daar wel goed kunnen spelen als je een goed draaiend team hebt." Die laatste voorwaarde gaat niet op bij Ajax, zo vindt El Ahmadi.

Hij krijgt vervolgens van presentator Jan Joost van Gangelen de vraag of Ajax 'de portemonnee moet trekken'. "Ja, ik dat vind ik wel. Mensen zeggen nu dat je Van den Boomen mist, maar die kan ook niet echt als nummer 6 spelen. Ik denk dat je daar wel wat anders nodig hebt", besluit El Ahmadi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zeg ik vanaf dag 1 al. Mensen die hem op het begin wel aardig vonden. Misschien zegt dat wel meer over hoe hoog de lat tegenwoordig bij ajax wordt gelegd. Deze mam komt op alle facetten te kort. Is veek te traag en ook zijn handelingssnelheid is 3x niks. Een ervaren 6 halen en Manssvkerk erachter laten rijpen.

26 november 2023 om 21:50

Hoelang ligt Manssverk er nog uit? Zou toch maar 4 tot 6 weken duren?

28 november 2023 om 18:04

6 weken werd destijds (laatste weekend september) gemeld inderdaad. Die zou dus half november moeten aansluiten maar ik durf niet te zeggen of ie al met de groep traint inmiddels. Volgens mij niet..

dit seizoen is een beetje verloren, dus persoonlijk zou ik het een slechte zet vinden om in de winter iemand te gaan halen voor die positie. Ja tahirovic is niet super, maar met mannsverk en vos heb je ook nog 2 spelers die daar kunnen spelen. Ik hoop dat mannsverk het een keer mag laten zien daar (wanneer fit). En niet zoals de laatste keer, samen met tahirovic... maar alleen en dan een taylor/vd boomen er iets voor

26 november 2023 om 21:53

Mwa ... zo'n iemand zou kunnen wennen aan de club, rustig een huis uitzoeken en komt dan al met wat bagage binnen in het nieuwe seizoen.

27 november 2023 om 11:28

Verloren? Er kan nog minimaal voorrondes championship league worden gehaald. Daar moet je gewoon op inzetten en dat kan ook gewoon.

En toch denk ik dat de combi vos-vd boomen best wel eens zou kunnen werken, alleen dan moet je wel met de punt naar voren spelen.

Dit seizoen valt er weinig eer meer te behalen. De 4e plaats lijkt me het maximaal haalbare, en zelfs dat wordt een flinke kluif. Laat je jonkies uit de jeugd nu maar zoveel mogelijk minuten maken

In de voorbereiding vond ik hem nog prima spelen. Helaas niet vol kunnen houden en zweeft inderdaad tussen bank en basis. Aan de bal is die echt wel prima alleen verdedigend en vooral zonder bal is het niet best bij Tahirovic. Maar ja hij is nog jong en ik heb persoonlijk echt wel vertrouwen in die kerel.

"dus ik vind dat je daar een ervaren speler nodig hebt, waardoor je (kenneth, red.) Taylor en (kristian, red.) Hlynsson ook beter laat spelen" Wel echt fijn dat jullie even extra aangeven en benadrukken dat het dus echt om Kenneth Taylor en Kristian Hlynsson gaat en niet om andere personen met dezelfde achternaam in de selectie van Ajax. Verwarring moet je zoveel mogelijk voorkomen

Wat een onzin weer zeg, was een van de betere tegen Vitesse. Was ook heel belangrijk bij de 2e goal, prachtige bal was dat. Je kan overigens ook omdraaien wat hij zegt; met betere spelers zou Tahirovic ook veel beter spelen. Het grootste probleem is juist dat het middenveld dit seizoen constant overlopen wordt doordat de ruimtes te groot zijn en Tahirovic (of wie dan ook op 6) dus ook komt te zwemmen. Onder John van ’t Schip zijn dus ruimtes al een stuk compacter waardoor ook Tahirovic beter in zijn spel komt.

Door vele analisten voorgaande jaren zeer kritisch bekeken altijd, maar wat ajax mist is een type alvarez

ajax zou er heel erg goed aan doen om idd een ervaren verdedigende middenveler te halen. hojberg is wellicht te hoog gegrepen, maar ene rade krunic van ac milan is wel erg goed. en betaalbaar. wie weet zien zij wel een optie in een ruildeal met tahirovic.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren